Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Fiat Egea Yorumları

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
aracı alalı 1 ay oldu çok memnun kaldım çok sevdim aracı. ilk sıfır aracım oldu ve çok uygun bir fiyata aldım çok mutluyum. şehir içinde hiç sorun yaşamadım. yarın şehir dışına çıkacağım bir sorunlar olursa burdan aktarırım sanmıyorum aslında şehir içinde bu kadar iyi olan bir araç şehir dışında arza verceğini hiç sanmıyorum.
(28)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
aracımdan çok memnun kaldım. aldığımdan beri 300 km yaptım hafta sonuda şehir dışı yapıp aracımı denemek istiyorum. şehir dışında sorun olsada bir şey ifade etmez bana önemli olan şehir içi seyehatim.
(15)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
diğer araçlara göre tek favorim bu araç. çok memnunum aracımdan ferahlığı çok iyi sürücüyü ne sıkıyor nede boğuyor araç çok mükemmel harika bir araç yakıt tüketimi de çok ideal aracın fiyatı çok düşük bence
(12)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
aracı almadan test sürüşü yapmak bende çok iyi kararımı ve ön yargılarımı çok farklı bir biçimde değiştirdi. bana kalsan ön yargıyla bu aracı almazdım iyiki test sürüşü yapıp almışım çok memnun kaldım. harika bir araç cidden.
(13)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
aracı çok sevdim kullanış bakımından ve yakıt tüketmi bakımından kafa ağrıtır sanıyordum fakat yanılmışım çok memnun kaldım aldıktan sonra araç fiyatına göre harika çok iyi bir araç ben çok memnun kaldım aldıktan sonra.
(8)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
aracı alalı uzun bir zaman olmadı ilk zamanlar pişman olmuştum fakat araçta sorun yokmuş harika bir araç kullanışı olsun yakıt tüketimi konforu ve ferahlığı konusundan ilk 10 rasından 5 veya 6. olur emınım. fiyatıda raca göre çok iyi ideal bir fiyat.
(11)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
araçtan çok memnunum babamın sayesinde aldım ilk 3 gün hiç hoşuma gitmemişti binme isteği bile yoktu sonra fark ettim ki cidden harika bir araç yakıt konusundan konfor ve ferahlığı harika hiç değilse sürücüyü boğmuyor.
(12)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
onca hıza rağmen araçta tık yok çok memnun kaldım. iç dizaynı harika çok ferah bir araç çekirdek aile için çok normal ideal bir araç.
(13)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 23.04.2019
fiat aracın dizeline hastayım istediğim kadar geziyorum banamsın demiyor fena para yakıyor fakat fiat araçlada gezmek harika oluyor.
(6)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 17.04.2019
iyi günler ben ortopedi engelliyim 2011 model fıat fioroino engelli aracım vardır 1.6 dizel otomatik vites ful paket egea takas ile almak istiyorum engelli indirimi ile bana kaç paraya mal olur. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
(7)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 16.04.2019
harika bir aile aracı sürekli tercih edilen bir marka ve aracın kullanılışı da harika
(11)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 13.04.2019
Harika çok güzel binmeyen bilemez hakikaten tam aile arabası
(15)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
aracı 3 aydır kullanıyorum. çok iyi bir araç çok hoşuma gitti test sürüşü yaparak aldım. Ve ön yargılarımı yıkmış olarak aracı aldım.
(15)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
araç çok hoşuma gidiyor.
(11)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
3 yıldır egea araç kullanıyorum bu yıl yenisinden yani 2019 araç almayı düşünüyorum. cidden harika bir çok hoşuma gidiyor ve bu araç in kullanımı çok iyi.
(15)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
aracı oldum olası seviyorum.
(10)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
araç çok hoşuma gidiyor kullanışıda çok iyi çok rahat bir araç
(11)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
araç benim için harika ve kullanışlı çok mutluyum böyle bir aracın sahibi olduğum için.
(15)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 9.04.2019
harika bir araç kullanışı mükemmel
(12)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 4.04.2019
Iyiki almışız cok memnunuz cok genis ferah fiyati uygun
(27)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
egea kadar güzel ve harika bir araç bilmiyorum cidden araç mükemmel.
(28)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
fevkulade bir araç
(23)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
çok iyi.
(21)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
bağaj genişliği ve aracın iç genişliği çok iyi harika ve kullanışlı bir araç.
(23)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
araç fiyat olarak ta harika kullanış olarakta bir numara
(21)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
en sevdiğim aracım çok memnunum çok mutluyum kullanıcısı olduğum için.
(17)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
mükemmel ötesi.
(14)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 2.04.2019
harika bir araç dış görünüşü ve model olrak harika
(18)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 28.03.2019
Araç 3 aydır bende nefret ve öfke doluyum F
(49)
Cevap Yaz

Fiat Egea Misafir 27.03.2019
8 aydır kullanıyorum 1.3 multijet günlük biniyorum Allah a şükür hıc üzmedi bana mısın demiyor tasarım olarak da mükemmel bir araç egea aşktır
(16)
Cevap Yaz

Fiat Egea için Görüşlerini Bildir
Gönder
1
...
12
13
14
15
16
...
26
X
Tüm Fiat Bayilerinden
Sana Özel Ücretsiz Teklif Al
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Posta Adresiniz
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle