Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Fiat Doblo Elektriklendi! Fiat E-Doblo Oldu

9 Haziran 2022 Perşembe

 

Türkiye otomobil piyasasında ticari hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan Fiat Doblo şimdi elektrikli versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Sadece ticari hayatta değil, günlük hayatta ve aile aracı olarak da kullanılabilen Fiat Doblo geçirdiği tasarım değişiklikleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Üçüncü nesline kavuşan Fiat Doblo şimdi tamamen elektriklendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fiat otomotiv devinin kısa vadeli planları arasında 2027 yılında tamamen elektrikli araçlar geçiş vardı. Bu planlamasındaki ciddiyeti ortaya koyması bakımından Fiat Doblo tamamen elektrikli olarak üretiliyor. 2022 yılından beri üretilen Doblo model araçlar segmentinde adeta bir numara oldu. 20 yılı aşkın süredir beğenilen Fiat Doblo hem motor ünitesi anlamında hem de kullanılan diğer teknolojik özellikler ile Pazar payını arttırmayı hedefliyor. Daha önceleri Bursa ilinde bulunan Tofaş fabrikasında üretilen Doblo artık İspanya’da üretilecek. İki farklı uzunluk ve üç farklı gövde tipi ile tercih imkanı sunan bu model şimdiden adından çok fazla söz ettirmeye başladı.

Üçüncü jenerasyon olarak karşımıza çıkan e-Doblo, motor ünitesi anlamında çok fazla çeşitlilik de sunacak. Üçüncü jenerasyon Fiat Doblo elektrikli motor ünitesine sahip modeli haricinde ayrıca benzinli ve dizel motor ünitesine sahip olacak şekilde de piyasaya sürülecek. Dizel motor ünitesine sahip Doblo, 1.5 litrelik ünite ile karşımıza çıkacak. Dizel motor ünitesinde 100 beygir gücü ile 130 beygir gücü üreten versiyonlar ön plana çıkıyor. Benzinli motor ünitesinde ise 1.2 litrelik ünite kullanılıyor. Bu ünite ile de 110 beygir gücü açığa çıkıyor. Hem manuel şanzıman hem de 8 kademeli otomatik şanzıman seçeneği sunan Doblo, 1 ton ağırlığına kadar yükleme kapasitesine sahip olacak.

Yüzde Yüz Elektrikli Fiat e-Doblo Bize Neler Sunuyor

Sıra tamamen elektrikli motor ünitesine sahip E-Doblo modelin özellikleri var. Hibrit sistem ile tam elektrikli motor ünitesinin birbirine karıştırılmaması konusunda sizleri uyaralım. E-Doblo modeli tam elektrikli olduğu için dilediğiniz her yere şarj edilebilir batarya ile gidebileceksiniz.136 beygir gücü açığa çıkaran bu elektrikli motor ünitesinde ayrıca 230 nm tork açığa çıkıyor. Elektrikli olmasına rağmen dizel ve benzinli motor ünitesine sahip modellerinden daha iyi bir güç ve performans ortaya koyan E-Doblo sessiz bir sürüş imkanı sunuyor. 2022 model Fiat E-Doblo modeli ile 130 kilometrelik azami hıza ulaşılabiliyor. Elektrikli motor ünitesine sahip araçlarda en dikkat çeken ve merak edilen özelliklerden biri tek dolum şarj ile ortaya koyduğu sürüş menzili. E-Doblo modeli tek dolum şarj ile yaklaşık olarak 230 kilometrelik bir sürüş menziline ulaşıyor. Bu modelde hızlı şarj desteğini sunmak için farklı teknolojiler kullanılıyor. 30 dakikalık şarj süresi ile yaklaşık olarak yüzde 80 dolum oranına ulaşan bu model ticari hayatta ihtiyaçları karşılayacak sürüş menzil imkanını sağlıyor. Binek araçlar açısından 280 kilometrelik sürüş menzilinin düşük olduğu var sayılsa da, ticari araçlar genel olarak şehir içinde ve kısa mesafelerde daha çok kullanıldığı için ideal olarak kabul edilebilir.  2022 model Fiat E-Doblo serisinin sağladığı yük desteği ise yaklaşık olarak 800 kilogram civarında.

2022 model Fiat Doblo gelişim gösterdiği üçüncü jenerasyon modellerinde üst düzey güvenlik önlemleri ile birçok teknolojik imkan da sunuyor. Fiat Doblo’nun binek versiyonlarında 17 farklı sürüş destek asistanı bulunuyor. Tamamen elektrikli motor ünitesine sahip Fiat E-Doblo modelinde de birçok sürüş destek asistanı ile güvenlik önlemi hayatınızı kolaylaştıracak. E-Doblo modelinde bulunan sürüş destek asistanlarının başında trafik işaretlerini algılama sistemi bulunuyor. Bunun haricinde otonom acil frenleme sistemi, şerit takip ve şeritte tutma asistanı, sürücü dikkat uyarı sistemi, sürücü merkezli dizayn edilen ve sürücü baş tarafında bulunan gösterge ekranı, ön ve arka park sensörleri, kör nokta uyarı sistemi ve gösterimi, çamur, kar ve kum benzeri sürüş ortamlarında GRİP kontrol sistemi ile yokuş iniş desteği bulunuyor. Fiat Doblo üçüncü jenerasyonu ile sadece elektrikli modeli ile değil aynı zamanda kullandığı sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanları ile de göz dolduruyor.

2022 model Fiat E-Doblo’yu ister ticari hayatınızda ister günlük hayatınızda isterseniz de aile arabası olarak kullanabilirsiniz. Kolay ve seri sürüş imkanı sunan bu model, ayrıca tamamen elektrikli olması ile de sizse sessiz ve pürüzsüz bir sürüş imkanı sağlıyor. Bunun yanında yakıttan da tasarruf anlamına gelen elektrikli motor ünitesi, doğa dostu olması ile de geleceğimizi kurtarıyor. Bazı donanımları ile teknolojik özelliklerinde seçim imkanı sunan Fiat, E-Doblo modeline ilişkin de kullanıcılara az da olsa kişiselleştirme imkanı sunuyor. Yapılacak kişiselleştirmeler ile tercih edilecek donanım paketleri 2022 model Fiat E-Doblo fiyatının değişmense ve artmasına neden olabilir.2022 model Fiat E-Doblo aracının güncel fiyat listesine ulaşmak için internet sitemizden fiyat teklifi alabilir ya da yayınladığımız haberlerden güncel fiyat bilgisini takip edebilirsiniz.            

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Fiat Doblo Elektriklendi! Fiat E-Doblo Oldu İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Fiat Yorumları

Misafir
22.04.2024
Fiat Ducato Van için yapılmış
2011 model Fiat Ducato 11.5mt Euro 4motor Yakıtı iyi her hangi bir sorun yaşatmadı hala kullanıyorum İstanbul içi çok rahat iş görüyor temizini alıp uzun süre iş görür bakımını aksatmadan tabi
Misafir
22.04.2024
Fiat Fiorino Combi için yapılmış
Fiat fiorino 1.4 pop benzinli sıfır araçlar köy yoluna gider mi? Eşya taşır mı çoğunluk köye gidip gelmede kullnılacak yani işimizi görür mü? Parçası bol bulunur mu? Kullanışlı mi? Köy git gel ortalama 150 km
Misafir
20.04.2024
Fiat Egea Cross Wagon için yapılmış
1.0 gitmiyor arac ağır motora göre 1.6 multı 1.5 benzin daha mantıklı tercih olur.fiyatı ve konforundan dolayı 3 yıldız
Misafir
19.04.2024
Fiat Panda için yapılmış
otomatik vites yokmu
Misafir
18.04.2024
Fiat Egea için yapılmış
1.4 eays araçla 100 km hızla elektrik direğe çarptım araba experde ama arabanın hava yastığı patlaması sonucu ailemle büyük kaza atlattık sağlamlık konusunda memnun kaldım teşekkürler Fiat yetkilileri
Misafir
16.04.2024
Fiat Egea için yapılmış
Yeni aldım 2019 otomatik güzel araba ama emniyet kemeri kısa 5 santım uzun olsa daha güzel olurdu bence
Misafir
10.04.2024
Fiat Egea Cross için yapılmış
1.5 hibrit louge yakıt tüketimi 5.5 lt değil 8.5 litre bizzat kullanıyorum
Misafir
08.04.2024
Fiat Egea için yapılmış
Bende Fiat egea 1.6 Multijet urban almayı düşünüyorum baya araştırdım şu anda şirket aracı olarak 1.3 boş paketini kullanıyorum onun için egea ya daha fazla yoğunlaştım umarım bayram dan sonra Allah bizede nasip eder alırım
Misafir
07.04.2024
Fiat Egea için yapılmış
1.4 egea kötü olsa taksici almaz.4/5 senede 400/500.bin km yapan ve araçtan ekmek yiyenler var yorumları yapanlar kanı kaynayan genç takımı performans bekleyen gençler sizin kullanacağınız araba belli?!
Misafir
07.04.2024
Fiat Fiorino Combi için yapılmış
Merhabalar aracı ikinci el olarak aldım 2023 safeline 1.4 benzin LPG 10.000 kilometrede sıfır fiyatından 100.000 lira aşağıya satın aldım araç beklentilerini karşıladı 1000 kilometre uzun yol gittim uzun Yolda çok rahat performansı iyi çekişi yol tutuşu iyi virajlara biraz sakin girmek gerekiyor öyle rampalarda bayılmıyor ama performansta kullanıyorum derseniz biraz yakıt artıyor tavsiye ederim ve memnunum bu fiyatları alınabilecek bir araba bence alın kaçırmayın.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle