Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Hayalinizdeki Arabaya Sıfır Faizle Sahip Olun

23 Temmuz 2019 Salı

Hayalinizdeki Arabaya Sıfır Faizle Sahip Olun

 

Temmuz ayı itibariyle otomobillere uygulanan ÖTV indirimlerinin bitmesi, sıfır kilometre otomobil fiyatlarının ortalama yüzde 10 oranında yükselmesine neden oldu.

Gelişmenin satışlarına olumsuz yönde yansımasına önlem almak isteyen bazı otomobil şirketleri ise, temmuz ayı dönemine özel hazırladıkları kampanyalarını açıkladı. İşte markaların tüketicilerine açıkladığı kampanyalar

 


FİAT

Fiat'ın ticari araç ürünü gamını temsil eden Fiat, Temmuz ayı dönemine özel hazırladığı kampanyasını tüketicilerine duyurdu.

Bursa'da üretimi gerçekleştirerek dünyanın pek çok ülkesine ihracı yapılan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’nun Combi modellerinde, ÖTV’yi Fiat Professional karşılıyor.

Yapılan duyurulara göre, Fiorino ve Doblo ailesinin Combi modellerinde yapılan “ÖTV Bizden” kampanyası kapsamında yüzde 1.99 sabit faizli kredi seçeneği tüketicilere sunulacak.

 



HONDA

Temmuz ayı dönemine özel kampanya hazırlayan şirketlerden biri olan Honda, Civic ve CR-V modelleri için ödeme seçenekleri tüketicilere sunuluyor.

CR-V, Temmuz ayı dönemi boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0.95 faiz oranlarıyla 12 ay vadeli kredi seçeneği ile tüketicilere sunuluyor. Civic’in Sedan modeli ise Temmuz ayı dönemi boyunca 119 bin 500 TL’lik başlangıç fiyatından satışa sunuluyor.

 

İlginizi Çekebilir: Türkiye’de Üretilip Onlarca Ülkeye İhraç Edilen Sıfır Otomobiller

 



JAGUAR LAND ROVER

Borusan Otomotiv Türkiye distribütörü olduğu Jaguar ve Land Rover için, Temmuz ayı dönemine özel kampanya duyuran markalar içinde.

Jaguar F-Pace modelinde geçerli olan 30 bin TL’lik takas desteğinin haricinde 200 bin TL kredi için, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz seçeneği bulunuyor.

Kampanya dahilinde, satış sonrası için de Temmuz ayı dönemine özel indirimler bulunmakta.

Jaguar veya Land Rover model otomobillere, Borusan Otomotiv Jaguar ve Land Rover Yetkili Servisleri’nde yapılacak olan “Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü”nden sonra, parça değişiminde yüzde 25 indirim yapılıyor.

Bunların yanı sıra yüzde 0 faiz kampanyasından yararlanan müşterilere 3 yıl boyunca geçerliliği bulunan Jaguar Care Bakım Paketi de ücretsiz yapılmakta.

 



JEEP

Jeep, Temmuz ayı dönemi içerisinde Compass modeline özel hazırladığı kampanyada, tüketicilerine nakit alımda 11 bin TL’ye varan opsiyon seçeneklerinden istedikleri birini ücretsiz olarak hediye ediyor.

Markanın kredi kampanyası dahilinde Compass modelleri 100 bin TL için 20 ay vadeli ve yüzde 1.79 faizli eşit ödemeli kredi seçeneği ile satışta.

Kampanya dahilinde tercih edilebilecek opsiyonlar içinde, Panoramik Açılır Cam Tavan, Isıtmalı & Havalandırmalı Lüks Deri Koltuklar, Beats Audio Ses Sistemi, 8.4" UConnect Navigasyonlu Bilgi Eğlence Sistemi, 19 inçlik Alaşımlı Jantlar ve Bi-Xenon Far yer almakta.

 



KIA 

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyette bulunan KIA, temmuz ayı dönemine özel hazırladığı kampanyalar içerisinde Sportage modelinde, hurda teşvikiyle birlikte 20 bin 600 TL’ye varan indirimi bulunuyor. Modelin fiyatları 137 bin 900 TL’den başlamakta.

 Markanın üçüncü nesliyle yollarda olan Ceed versiyonu, benzinli ve otomatik şanzımana sahip paketinde hurda teşvikiyle beraber toplamda 24 bin 500TL indirim sağlıyor.

KIA’nın temmuz ayı dönemi kampanyaları kapsamında ticari modeli Bongo'da ise, 20 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği bulunuyor.

 


MINI

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI, Temmuz ayı dönemine özel hazırladığı kampanyası ile indirimli fiyatlar ve takas desteği sağlıyor.

Temmuz ayı döneminde geçerli olacak olan kampanya kapsamında MINI Yetkili Satıcıları’na gelenler, MINI Countryman modelinde geçerli olan 60 bin TL’ye kadar 12 ay, yüzde 0 faiz oranlı kredi seçeneği sunuyor.

Bunların dışında tüm MINI modellerinde geçerli olacak 3 bin TL’ye varan takas desteği kampanyada bulunuyor.



NISSAN

Japon üretici Nissan, Temmuz ayı dönemi boyunca yaptığı kampanya indirimlerine ek olarak, tüm modellerinde geçerli olan 18 ay yüzde 0 faiz seçeneği bulunduruyor.

Kampanya dahilinde Qashqai'de 18 ay yüzde 0 faiz seçeneği 50 bin TL için sunuluyor. Markanın bir diğer SUV modeli olan X-Trail'de 18 ay yüzde 0 faiz seçeneği 60 bin TL için geçerli durumda.

Juke ise Temmuz ayı döneminde tüm versiyonlarda 30 bin TL için 18 ay yüzde 0 faiz seçeneği ile yetkili satıcılarda olacak. 

Nissan'ın pick-up modeli olan Navara'da, Temmuz ayı dönemi boyunca 60 bin TL için 18 ay yüzde 0 faiz seçeneği ile bayilerde geçerli olacak.



RENAULT

Temmuz ayı dönemi boyunca müşterilerine indirimli fiyatlar seçeneği sunan bir diğer marka ise Renault.

Tüketiciler, artan ödemeli kredi seçeneği kapsamında 36 bin TL peşinat ve aylık bin 500 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile bir Renault sahibi olunabiliyor.

Kampanya kapsamında Clio HB versiyonuna 36 bin TL peşinat ile bin 500TL’den başlayan taksitlerle sahip olabiliyor.

 Renaul Megane Sedan’da 48 bin TL peşinat ile 2 bin TL aylık taksit seçeneği fırsatıyla Captur modeli için 42 bin TL peşinat ile 2 bin 500TL aylık taksit olanağı bulunuyor.

Kampanyada bulunan Kadjar ise 78 bin TL peşinat ve 3 bin TL aylık ödeme seçenekleri ile satışta.

Artan ödeme seçeneği için 0.99 faiz oranı yer almakta.

Kampanya kapsamında bulunan Renault Kasko’da bin TL, uzatılmış garantide 500 TL indirim imkanı sunuyor.

Artan ödemeli kredi kampanyasından yararlanmak istemeyen hafif ticari araç tüketicileri için 24 bin TL’ye kadar 12 ay vade için yüzde sıfır, 60 bin TL’ye kadar 12 ay vade seçeneğinde ise 0.99 faiz seçeneği sunuyor.

 

İlginizi Çekebilir:  VOLKSWAGEN Yatırım için Türkiye’yi Seçti

 


SUZUKI

Temmuz ayı döneminde tüketicilerine kampanya seçenekleri sunan markalardan biri olan Suzuki, motosikletlerde de kampanyalar sunuyor.

Bu kapsamda, markanın GSX 250R modeli ile GSX-R 125 modelinde, anlaşmalı bankalardan alınmış kredi kartlarına özel bir seçenek olarak 15 bin TL’ye kadar 9 ay vade farksız taksit imkanı bulunduruyor.

 


VOLKSWAGEN

Volkswagen Ticari Araç’ın faiz kampanyası ile Caddy, Caravelle ve Transporter 114 PS modelleri için 12 ay 60 bin TL’ye yüzde 0 faiz imkanı bulunuyor. Amarok ve Crafter modellerinde ise 80 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faizle kredi kullanma olanağı sunuluyor.

Hayalinizdeki Arabaya Sıfır Faizle Sahip Olun İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle