Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Frankfurt Otomobil Fuarında Öne Çıkanlar

13 Eylül 2017 Çarşamba

Frankfurt otomobil fuarı her yıl olduğu gibi bu yılda otomobil tutkunlarının ilgi odağı oldu. Her yıl Eylül ayının ikinci haftası düzenlenen fuarda otomobil üreticileri piyasaya sürecekleri araçları görücüye çıkarıyor. Otomobil dünyasının vitrini olarak görülen bu ilgi çekici fuar, otomobil pazarında tanıtım açısından oldukça önemli bir işleve sahip.

Fakat Peuguet ve Nissan gibi bazı otomobil devleri ise bu yıl fuara katılmayacaklarını bunun yerine daha çok sosyal medya ve internet reklamları üzerinde duracaklarını söylediler.

Yine de 210 markanın yeni otomobil modellerini vitrine koyacağı Frankfurt otomobil fuarında öne çıkan bazı modelleri sizin için derledik.

 

Hyundai i30N

Hyundai i30'u temel alan hot hatch Volkswagen Golf GTI, Peugeot 308 GTi ve Ford Focus ST gibi modellere karşı rekabet edecek.

Koreli otomobil üreticisi i30 N'i iki farklı versiyonla sunacak. Giriş modeli 2.0 litrelik turbo benzinli motorundan 250 bg güç üretecek ve 100 km/s hıza 6.4 saniyede ulaşabilecek. Hyundai, daha fazlasını isteyen müşteriler içinse aynı üniteyi Performance Pack ile donatarak güç seviyesini 275 bg'e çıkaracak. Bu sayede ivmelenme performansı 0.3 saniye iyileşecek. 353 Nm üretebilen ikilinin maksimum sürati ise 250 km/s ile limitli.

 

Renault Megane RS

Casus fotoğralarının ardından 2018 Renault Megane RS, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda resmen tanıtılan bir diğer araç. C sınıfı hot hatch piyasasının sevilen Fransız üyesi yeni bir turbo benzinli motor ve tarihinde ilk kez iki farklı şanzıman seçeneğiyle geldi.

Hacmi 1.8 litre olan ve direkt enjeksiyon sistemine sahip olan turbo benzinli ünite, Alpine A110'dakinin aynısı ve 2.0 litrelik eski motorun yerini alıyor. 280 bg gücündeki bu motor, model tarihinde ilk kez 6 ileri manuel veya çift kavramalı, kalkış kontrol sistemine ve kulakçıklara sahip yarı otomatik şanzımanla sunulacak.

 

Eğer daha fazla güç istiyorsanız 2018'in sonunu beklemeniz gerekiyor çünkü Renault, o tarihlerde 300 bg sunan Trophy türevini piyasaya sürecek. Standart modelin de, Trophy'nin de ivmelenme ve maksimum sürat değerleri henüz açıklanmadı.

Yeni bir body kit ve arka difüzör ile daha hırçın görünen minik crossover'ın kabininde değişimler var.

 

Ağustos ayında internet üzerinden T-Roc'u tanıtan Volkswagen, yeni crossover modelini sportif R-Line paketiyle birlikte 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda detaylandırdı. Kasım ayında Avrupa'ya adım atacak olan SUV, hızla büyüyen kompakt crossover segmentinde mücadele edecek.

VW T-Roc R-Line

T-Roc, bu sınıfta yakışıklı ve kalıplı duruşuyla giriş yaptı. Ön bölümde Volkswagen'in geniş, altıgen ızgarası ve ona köşelerden bağlanan farlardan oluşan yeni tasarım dilini görüyoruz. Alman üretici, müşterilerine bu modelde çift renk seçeneği de sunuyor.

T-Roc'un renkli bir kabini var. Doğru opsiyonlar alındığında son derece teknolojik olabilen iç mekâna Volkswagen'in 8" boyutlu bilgi eğlence sistemi ekranı ve tamamen dijital gösterge paneli eklenebiliyor. Comfort paketi ise dijital cihazlar için indüktif şarj ve 300 Watt'lık ses sistemi gibi özellikleri beraberinde getiriyor.

Skoda Karaoq

Skoda, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda elektrikli konseptini ve global SUV atağını temsil eden modellerini ziyaretçilerle buluşturdu. Skoda’nın yakın gelecekteki elektrikli otomobilini temsil eden ve markayı dijital geleceğe bir adım daha yaklaştıran Vision E, ilk kez bir fuarda sergilenen kompakt SUV modeli Karoq ve Kodiaq’ın yeni versiyonları büyük ilgi topladı. Skoda’nın Frankfurt’ta sergilediği Vision E, markanın tarihinde geliştirdiği, otonom sürüşe elverişli ve tamamen elektrikli ilk araç olarak dikkat çekiyor.

Toyota C-HR

Toyota'nın Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilediği araçlar arasında yeni Land Cruiser'ın yanında bir de C-HR Hy-Power konsept yer alıyor. Güncel seri üretim versiyonları 122 beygir güç üretebilen hibrit üniteyle donatılan aracın bu konseptiyse daha güçlü. Ne kadar daha güçlü olduğuysa henüz resmi olarak açıklanmış değil. İç mekanda da değişen pek birşey yok. Tek farklılık, dış mekândan taşınan renk skalası. Aynı şekilde siyah renkli döşemeler turuncu detaylarla bezenmiş. Bu farklılıklar kapı içleri ve orta konsolla birlikte bilgi-eğlence ekranına da uygulanmış.

Dacia Duster

Dacia’nın Duster modeli Türkiye’de epey ilgi görüyor. Nispeten uygun fiyata SUV bir araç sahibi olmanın yolunu açan Dacia Duster modeli 2017 yılında üretilen ve ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarında görücüye çıkan yenilenmiş haliyle dikkatleri üzerine çekecek.

Hyundai Cona

Markanın SUV kategorisinde rekabeti arttıracağı modeli Cona, tasarım açısından rakiplerini zorlayacağa benziyor.

Mercedes Benz X-Class

Mercedes modelleri her fuarda ilgi görür. Mercedes’in bu kadar ilgi görmesinde ki sebep de yapılan yeniliklerin neler olduğunu merak etmekten geçiyor. Pikap sınıfında Mercedes yine oldukça söz sahibi olacağa benziyor.

Subaru İmpreza[B1] [B2] [B3] 

Suv rekabeti aldı başını gitti. Alt sınıflarda yaşanan SUV rekabeti her ne kadar dikkat çekici olsa da yukarılarda bu ağırdan güçlü bir rekabet içindeler.  Güçlü çekiş, arazide dayanıklılık ve konfordan çok bu araçların sportif görünümün verdiği havalı etki seviliyor. Pek çok şehir içi kullanıcısı da SUV modelleri bu nedenle tercih ediyor. Her şehirli plaza çalışanı birer offroad şampiyonu gibi gösteren SUV araç rekabetinde Subaru da çok güçlü bir merkeze doğru kendini çekmeyi başardı.

Renault Twingo

SUV modasından başınızı kaldırabilirseniz Renault Twingo ilginizi çekebilir. Bu kompakt yapıdaki araç hem park sorununun az olması hem de yakıt ekonomisi ile oldukça kullanışlı bir araç.

Seat Arona

Yeni Seat Arona da Frankfurt Otomobil Fuarında dikkatleri üzerine çekecek araçlardan biri. Kompakt SUV sınıfında yeni bir oyuncu olan Arona modelinin fiyatı da merak ediliyor.

Audi A8

Alman otomobil devi Audi, Frankfurt'ta yine flaşları üzerine patlatacak. Yeni A8 modeli, geniş, konforlu ve kompakt bir sedan arayışına cevap veriyor.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne, Alman otomobil devinin en çok konuşulan modellerinden biri. Ülkemizde de en çok satan Porsche modeli Cayenne. Popüler Cayenne'nin yeni modeli ya da son model Cayenne de Frankfurt Otomobil Fuarında görücüye çıkacak.

Citroen C3 Aircross

Markanın SUV araç kategorisinde oldukça dikkat çekici bir modeli olacak gibi görünen C3 Aircross, tasarımındaki sportif hatlarla da sevilecek gibi.

Jaguar E-Pace

Jaguar, tüm dünyada özel bir kitleye hitap eder. Sıradan olma hatasına asla düşmeyen Jaguar, yeni E-Pace ile epey dikkat çekecek. Özel olmayı sevenlerin mutlaka ilgi göstereceği Jaguar E-Pace'in fiyatı da merak konusu.


 [B1]

 [B2]

 [B3]

Frankfurt Otomobil Fuarında Öne Çıkanlar İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle