Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Yılında Türkiye'de Satışa Sunulan Ya Da Sunulması Beklenen Araba Modelleri Ve Özellikleri İkinci Liste

12 Mayıs 2022 Perşembe

2022 Yılında Türkiye'de Satışa Sunulan Ya Da Sunulması Beklenen Araba Modelleri Ve Özellikleri İkinci Liste

Daha önce sizlere 2022 yılı içerisinde Türkiye otomobil piyasasında satışa sunulan ya da sunulması beklenen marka ve modellere ilişkin bilgi vermiş ve bir liste paylaşmıştık. Şimdi sizlere 2022 yılından itibaren Türkiye otomobil piyasasına dahil olan ve kullanıcıların karşısına çıkan araba modellerine ilişkin ikinci listeyi paylaşıyoruz.

2022 Model Sıfır Araç Modelleri

Daha önce benzer modelleri Türkiye otomobil piyasasında satışa sunulmuş olsa da 2022 model olara ilk defa satışa sunulan arabaların listesinin devamı şu şekilde:

1- 2022 model Ford Fiesta: Daha önce birçok versiyonu ile Türkiye de satışa sunulan ve çok tutulan bu model şimdi 2022 versiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hali hazırda var olan konseptinde çok fazla değişikli öngörülmeyen araçta yeni özellikler de bulunuyor. Farklı motor seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkan 2022 model Ford Fiesta şimdiden merak uyandırıyor.

2- 2022 model Nissan Qashqai: SUV sınıfında bulunan bu aracın önceki versiyonlarına nazaran dış boyutlarının arttığını söyleyebiliriz. Türkiye otomobil piyasasında satışa sunulmaya başlanılan bu araçta 1.33 ve 1.55 litre hacimli benzinli motor ünite seçenekleri bulunuyor. Bu motor seçeneklerine ek olarak ayrıca hibrit teknolojisinin de kullanıldığı motor üniteleri bulunuyor.

3- 2022 model Toyota Corolla Cross: 2022 yılında tanıtılan ve piyasaya dahil olan bu model ilk olarak Asya daha sonra da Avrupa otomobil piyasasında satışa sunulmuştu. 2022 yılı içerisinde Türkiye otomobil piyasasındaki yerini de alacak olan bu araçta ilk versiyonuna nazaran bazı değişikliklerin olacağını belirtelim.

4- 2022 model DS 4: DS markası yeni jenerasyon ve dördüncü nesil modeli ile kullanıcılar ile buluşuyor. Önceki versiyonlara nazaran daha kompozit malzemelerin kullanıldığı bu aracın kısa süre içerisinde kendisine has bir kullanıcı kitlesine ulaşması bekleniyor.

5- 2022 model Dacia Spring: Bir SUV görselliğine ve tasarımına sahip olan bu araç ayrıca sağladığı konfor ve geniş yaşam alanı ile tam bir aile aracıdır. Bu aracın en dikkat çeken özelliği ise tamamen elektrikli motor ünitesine sahip olmasıdır. WLTP verilerine göre tek dolum şarj ile şehir dışı uzun yolculuklarda 230 kilometre şehir içi yolculuklarında da 305 kilometrelik menzile ulaşabiliyor.

6- 2022 model Citroen E-C4: Geçtiğimiz günlerde Türkiye otomobil piyasasındaki yerini alan bu araç elektrikli araçlar sınıfında bulunuyor. 100 kW yani 136 beygir gücüne sahip olan bu araç tek dolum şarj ile 350 kilometrelik menzile ulaşabiliyor.

7- 2022 model Citroen Ami: Bu araç satışa sunulduğu ilk andan itibaren diğer birçok modelden farkını ortaya koyacak. Şirin ve küçük bir yapıya sahip olan bu aracı kullanmak için 18 yaş sınırı bulunmuyor. 16 yaşında olan her sürücü bu aracı kullanabilecek ehliyete sahip oluyor. Bu araç ile en fazla 45 kilometrelik üst hız limitine ulaşılabiliyor. Bu özelliği ile şehir içi günlük ihtiyaçlarda kullanılabilen Citroen Ami tek dolum şarj ile 75 kilometrelik menzile ulaşabiliyor.

8- 2022 model BMW İ4: Birden fazla motor seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkması beklenilen bu araçta eDrive e40 elektrikli versiyonu çok fazla beğeni toplayacak gibi duruyor. Bu versiyondaki araç 335 beygir gücüne ve 430 nm tork performansa çıkıyor. Ayrıca tek dolum şarj ile yaklaşık 480 kilometrelik sürüş menziline ulaşabiliyor.

9- 2022 model Audi RS3: Bu araç A3 ailesinin en güçlü üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 4 ve 5 kapılı seçenekleri buluna araçta 5 silindirli 2.5 litre hacimli benzinli motor ünitesi kullanılıyor. Kullanılan bu motor ünitesi ile 400 beygir gücüne ve 500 nm torka ulaşılabiliyor.

10- 2022 model Audi S3: 2.0 litre hacimli turboşarjlı motor ünitesi ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu araç 310 beygir güce ve 400 nm torka ulaşabiliyor. Araçta 7 ileri S Tronic şanzıman kullanılıyor. Ayrıca sıfır kilometreden 100 kilometre hıza 4.8 saniyede ulaşan bu araç 250 kilometrelik üst hız limitine sahip.

11- 2022 model Audi A8: Daha önceki versiyonları Türkiye otomobil piyasasında satılan A8 modeli yenilenen makyaj çalışmaları ile tekrar karşımıza çıkıyor.

12- 2022 model Audi E-Tron GT: Bu araç 4 kapılı ve elektrikli bir Coupe sınıfında yerini alıyor. Sahip olduğu ön akstaki elektrikli motor ünitesi ile 238 beygir güce ve arka akstaki elektrikli motor ünitesi ile de 435 beygir gücüne ulaşıyor. Her iki motor ünitesi ile birlikte 476 beygir gücü açığa çıkıyor. Bir üst versiyonu ve daha güçlü olan RS modelinde 600 beygir ve 830 nm tork açığa çıkıyor.

13- 2022 model Audi E-Tron Sportback: Elektrikli araç sınıfında yer alan bu modelde birden fazla versiyon bulunuyor. Ve her versiyonda ortaya çıkan güç de farklılık gösteriyor.

14- 2022 model Audi E-Tron: 2022 yılı içerisinde 3 farklı versiyon ile satışa sunulması beklenen bu modelin ikisi SUV sınıfında bulunurken biri de 4 kapılı ve elektrikli motor ünitesine sahip Coupe olacak gibi duruyor.

2022 model DS 9. Bu araç sınıfının ve markasının amirali olarak adlandırılıyor. En büyük özelliği ise zorlu yol koşullarında tüm kontrolün tamamen sürücüde olmasını sağlamak için sahip olduğu çekiş özelliğidir. Genel olarak ön ve arka tekerler birbirleri ile uyumlu hareket ederken bu araçta tüm tekerler zorlu yol koşullarının üstesinde gelmek amacıyla bağımsız hareket ediyor. Kullanılan süspansiyon sistemi ile bu bağımsızlık hem güvenli hem de konforlu hale geliyor.   

İlginizi Çekebilir:   2022 Yılında Türkiye'de Satışa Sunulacak Otomobiller ve Özellikleri

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

2022 Yılında Türkiye'de Satışa Sunulan Ya Da Sunulması Beklenen Araba Modelleri Ve Özellikleri İkinci Liste İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle