arkadaşlar 14 aralık 2022'de 1.5 dizel otomatik modelini sıfır aldım,1 aylık süreçte araçtan çok memnunum.Yakıt tüketimi düşük,yol tutuşu gayet iyi, önceki aracım astra j sedandı, ondan bi farkı yok hatta fazlası bile var, kesinlikle ticari araç ile alakası yok, tam bir binek araba konforu var, buradan opel mühendislerine teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir, tam bir aile aracı.
Misafir tarafından cevaplandi
100 Km sabit hızla hız sabitleyici ile İstanbul"dan Ankara"ya gittim, eco modda 4.1 ortalama ile. dönüşte normal mod ile geldim ortalama 4.6 idi.
Misafir tarafından cevaplandi
Yakıtı düşük dediğinizde 100 km de normal ve eco sürüşte kaç litre yakıyor.
Misafir tarafından cevaplandi
Arka koltukları gayet rahat ben 3 kere uzun yol yaptım araçla, yanlız aracı aldığınızda metal sac ara bölme var onu mutlaka söktürün servise öbür türlü koltuk fazla dik oluyor, zaten her koltuk birbirinden bağımsız katlanıyor.süspansiyonu gayet iyi çoğu araçtan iyi yol tutuyor,astradan önce fluence vardı bende ondan bile iyi yol tutuyor.
Misafir tarafından cevaplandi
Bizim de Opel Astra aracımız var combo almayı düşünüyoruz. arka koltuklar çok mu rahatsız süspansiyonu yetersiz mi olur diye düşünüyoruz. Sizce nasıl
Misafir tarafından cevaplandi
1.5 dizel otomatik edition paket. ben 535.000 TL' ye aldım fakat araya aracı sokup almıştım, normal liste fiyatı daha farklıydı, benim aldığım zaman.
Misafir tarafından cevaplandi
1.5 dizel otomatik edition paket.
Misafir tarafından cevaplandi
Merhaba hangi paketini almıştınız ve fiyatı ne kadar Dı?