Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Model Maserati MC20 Özellikleri İle Damgasını Vuracak!!

15 Nisan 2022 Cuma

2022 Model Maserati MC20 Özellikleri İle Damgasını Vuracak!!

İtalyan firması olan Maserati, yeni bir modeli ile 2022 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Tam bir yarış arabası stiline sahip olan bu modelde sportif görünüş dikkate çekerken aracın motor ünitesinde bulunan canavar da ilgi odağı oluyor. Dış tasarımına bakılacak olursa; aracın yarış pistinden yeni çıktığı izlenimi oluşuyor. Aracın sahip olduğu motor ünitesi, karbon fiberden yapılan hafif gövde yapısı, estetik ve spor görüntüsü ile öne çıkıyor. Tamamen sürücü odaklı tasarlanan bu araçta, sürücünün dikkatini dağıtabilecek her türlü tasarımdan uzak durulmuş diyebiliriz. Araçta kullanılan her bir parça sürücünün daha keyifli, konforlu ve güvenli sürüş gerçekleştirmesini sağlıyor.

Spor görünüşünde yol performansını sonuna kadar hissettiren bu araçta Nettuno 3.0L V-6 621 beygir gücünde ikiz turbo motor bulunuyor. Bu araç saatte 325 km azami hıza ulaşabiliyor. 0 kilometreden 100 kilometreye hızlanmasının da 2.3 saniye gibi kısa bir süre olduğu düşünülüyor. Bu motor ünitesi ile üstün performans elde edilirken, hızlı vites geçişleri ile araç sürüş kalitesini arttırılmış. Aşırı hıza sahip 8 vitesli otomatik şanzıman söz konusu motor ünitesine eşlik ediyor. Bu üstün performansı ve hızlı vites geçişleri ile açığa çıkan gücü kontrol etmek amacıyla da araçta 4 tekerlekli kilitlenme önleyici frenler (ABS)kullanılıyor.

Ayrıca araç içinde güvenli sürüş için entegre edilmiş bir navigasyon sistemi de bulunuyor. Hava yastıkları güvenlik önlemi olarak karşımıza çıkarken özellikle yan kapıya monte hava yastıkları kaza anında yanlardan gelen darbelere karşı sürücü ve yolcuların korunmasını sağlıyor. Bu özelliklere ek olarak araçta otomatik klima ile araç içi konfor üst düzeye çıkarılıyor. Ayrıca araçta kullanılan 20 inçlik alüminyum jantlar ile aracın spor görünüşü daha da gün yüzüne çıkıyor. Uzun yolculuklar için tasarlanan hız sabitleyici ile artık daha rahat bir yolculuk deneyimi sunuluyor. Tüm bu özelliklerin dışında 2022 modeli Maserati MC20; ABS ve yürüyen aksam çekiş kontrolü, elektronik stabilite, 6 yönlü elektrikli sürücü koltuğu gibi daha birçok özellik bulunuyor.

2022 Maserati MC20 spor ve performans araçlarında lider konumda bulunan Ferrari ile rekabet edecek özelliklere sahiptir. Bu alanda Ferrari firması ile rekabet edecek çok fazla marka ve modelin olmadığı düşünüldüğünde Maserati MC20 oldukça iyi bir otomobil. Bilindiği üzere MC20, 1970'lerin başında Bora ve Merak'ı üretmesinin ardından kendi başına inşa edilen ve üretilen ilk ortadan motorlu Maserati modeli olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. 2022 modeli Maserati MC20 serisinin üstün performans göstermesinin temelinde araçta kullanılan motorun yanında süspansiyonu da destekleyen alüminyum alt yapılara sahip karbon fiber küvetler de bulunuyor.

Üstün motor gücünün en iyi şekilde araca yansıması için araç gövdesi karbon fiberden üretilmiştir. Hem elektrikli hem de benzinli motorlarla çalışacak şekilde tasarlanan bu araç, Ferrari F8 Tributo'dan sadece birkaç inç daha fazladır. Bu özelliği ile Ferrari araçlarının performansına en yakın seviyelere ulaşabiliyor.  Üstün motor performansı elde etmek amacıyla araç kuru karterli yağlama ve Formula 1'e uyarlanmış patent başvurusu yapılmış ön oda ateşleme teknolojisi ile donatılarak kullanıcılar ile buluşuyor.

Araç performansının yüksek olduğu düşünüldüğünde açığa çıkan gücü kontrol altında tutabilmek amacıyla gelişmiş fren sistemleri kullanılıyor. İlk olarak araçta sağlam frenler, paketin önemli bir bileşeni ve standart olarak tüm modellerde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Daha güvenli bir fren sistemi arzulayanlar için, İsteğe bağlı 15,4 inç ön ve 14,2 inç arka karbon seramik rotorlar kullanılarak altı ve dört pistonlu Brembo kaliperlerle sabitlenecek şekilde frenleme sistemi daha aktif hale getirilebilir. İlk andan itibaren net ve keskin bir frenleme tepkisi ortaya koyan bu sistem ilk ısınmadan itibaren etkisini göstererek yüksek hızlarda dahi net ve keskin duruş imkanı ortaya koyar. Dilerseniz Maserati Fiyat Listesine gözatabilirsiniz.

Hem yapı ve tasarım olarak hem de motor gücü olarak bu aracın günlük kullanıma uygun olmadığı düşünülebilir. Ancak Maserati firması 2022 model Maserati MC20 serisinin günlük kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanmasına yönelik tüm çalışmaları yaptığını da belirtiyor. Ayrıca bu aracı günlük kullanım amacıyla kullanacak olan kişilere de gerekli tüm yenileme ve güvenlik desteklerinin verileceği belirtiliyor.

Bu tür araçların sipariş üzerine üretildiği biliniyor. İlk andan itibaren talipleri artan bu aracın şimdilik 1500 adet kadar satışa sunulması bekleniyor. 2022 model Maserati MC20 Avrupa satış fiyatı 213 bin Dolar civarındadır. Bu fiyatın yapılacak tasarım ve ekleme çalışmaları sonucunda daha da artacağı düşünülüyor.

 

 Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2022 Model Maserati MC20 Özellikleri İle Damgasını Vuracak!! İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Maserati Yorumları

Misafir
02.03.2024
Maserati MC20 için yapılmış
hayal
Misafir
06.02.2023
Maserati MC20 için yapılmış
Bu aracı türkiye alırsan boşa gider basmak istesen basamazsın ki türkiyede de bulunmaz
Misafir
06.02.2023
Maserati Ghıblı için yapılmış
kelimeler kifayetsiz...
Misafir
12.10.2022
Maserati Ghıblı için yapılmış
Araç almak isteyen bunu alsın ,
Misafir
11.02.2022
Maserati MC20 için yapılmış
fiyatı nedir acaba
Misafir
27.01.2022
Maserati MC20 için yapılmış
böyle bir arabanın olması
Misafir
10.01.2022
Maserati Qattroporte için yapılmış
ultra komfor arayanlar için hem spor hem aile aracı
Misafir
29.11.2021
Maserati MC20 için yapılmış
Fiyatı ne kadar acaba?
Misafir
27.11.2021
Maserati MC20 için yapılmış
araç çok güzel fiyat bilgisi alabilir miyim?
Misafir
01.10.2021
Maserati Levante için yapılmış
arabaya vuruldum resmen almak isterim ama bilin bakalım ne eksik
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle