Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Jaguar XF

-

Jaguar XF Renkleri

Beyaz
Açık Kahve
Siyah
Silver
Lacivert
Koyu Gri
Kırmızı

Jaguar XF Resimleri

Jaguar XF Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Jaguar XF Versiyonları

Jaguar XF Yorumları

Jaguar XF Faruk Karahan 10.02.2021
Arkadaşlar merhaba. Sizden ricam lütfen daha önce arabayı sürmüş satın almiş bilgi sahibi abilerim kardeşlerim bilgi cersin. Ben 2011 model xf fulunu alacam kapora verdim 152 bin km de. Sizce değer mi. Konforu yol tutuşu virajlarda uzun yolda nasıl [email protected] lütfen burdan bilgi verebilirmisin teşekkürler
(62)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Merhaba, Ben de 2010 model Jaguar XF, benzinli var, yaya sensörü hatası veriyor. Bildiğiniz , önerebileceğiniz elektrik-elektronik ustası var mı?
Misafir tarafından cevaplandi
2013 den beri Jaguar xf kullanıyorum. 2.0 benzinli 243ps. 8 vites. 270 yapıyor. Hız sınırlama yok. Daha geçeni görmedim. Hiç arızası olmadı. Mercedes’ten BMW ye kadar bilmediğim araç yok. Jaguar’ın ne performansı ne kalitesi ne de sürüş keyfini hiç birinde bulamadım. Bu performansa rağmen uzun yol 7lt/100km şehir içi 9..10lt/100km yakıyor. Bu arabayı kullanmayanlar saçma sapan yorumlar yapıyor. Mükemmel bir araba.
Misafir tarafından cevaplandi
Kullanıcısıyım. Herşekilde diğer araçlardan farklı

Jaguar XF Misafir 26.03.2019
aagır abi arabası çok begendiğimi söylemem
(2)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 26.03.2019
bu aracın daha kaliteli oldugunu sanıyordum videodan sonra fikrim degişti
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 3.11.2018
Salaklar bu arabanın bakımı parçası herşeyi gereksiz yere pahalı 2. Eli yok satılmıyor
(3)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 14.11.2017
sağlamlığı ve sağladığı güven duygusu ile muhteşem bir araba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 12.09.2017
İç mekanda araca bayılmamak mümkün değil. . Donanım olarak yok yok.
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 29.05.2017
Sağlam ve güçlü hızlı bir araba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 22.05.2017
Bu aracın sağlamlığı ve gücüne bayılıyorum özellikleri de çok iyi
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 16.05.2017
Güzel görünüşlü bir araba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 9.05.2017
verdiğin paraya değecek bir araba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 9.05.2017
Verilen paraya değilecek bir araba bana göre
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 24.04.2017
Pahalı ama baya lüks ve güzel bir araba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 10.04.2017
Yakıt tüketimine çok şaşırdım gerçekten
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 20.03.2017
Arka farıyla bütünleşik krom çıta tasarımına hasta olduğum otomobil. benim için başka bir özelliği yok evet.
(2)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 14.03.2017
İçinde canavar yattığı halde yakıt cimrisi bir araç
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 6.03.2017
Sade ve şık bir araba adı yeter bu arabanın be
(0)
Cevap Yaz

Jaguar XF Misafir 6.08.2016
Tasarımı diyer jaguar araçlarına benziyor tek tasarımda değişen şey farları galiba
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Jaguar XF için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Jaguar XF Hakkında Genel Bilgiler

Jaguar XF Hakkında Genel Bilgiler
XF

Lüks bir sedan modelinin olağanüstü konforu ve ferahlığı ile pek çok ödüle sahip XF.

XF NEDİR?
Sürüş zevki için inanılmaz servet ödemeniz gerekmez. Pek çok ödüle sahip XF’in yenilikçi tasarımı ve sade mühendisliği sayesinde performans ve yakıt verimliliğinden ödün vermezsiniz. Bunun yanında geniş yelpazeye sahip sezgisel teknolojiler sayesinde XF’i kullanmak, onu izlemek kadar keyiflidir.

VERİMLİLİK İÇİN BİR ARAYA GETİRİLEN TEKNOLOJİLER
XF modeli; performansı, gelişmiş sürüş özellikleri ve zahmetsiz gücüyle ünlüdür. Gelişmiş yakıt ekonomisiyle birlikte güç ve performans sunan, her sürücüye ve sürüş stiline uygun motor seçenekleri mevcuttur. Akıllı Stop/Start teknolojisi otomobil her durduğunda sezgisel olarak motoru kapatır, fren pedalı serbest bırakıldığında ise motor yeniden çalışmaya başlar. Gelişmiş ZF 8 ileri otomatik şanzımanla, yol ve sürüş stiliniz sürekli olarak izlenir böylelikle optimize performans ve son derece yumuşak vites geçişlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

SEZGİSEL SÜRÜCÜ DESTEĞİ
XF modelinde, otomobile hayat veren bir dizi yenilikçi teknoloji, zahmetsiz kullanım ve heyecan verici kontrol arasında ideal bir denge sunar. Adaptive Dynamics Sistemi süspansiyonu daha fazla konfora yönelik olarak uyarlar, aynı zamanda yola ve sürüş tarzınıza göre ayarlanır.

XF’in Servotronic Direksiyonu, mevcut yol hızına bağlı olarak direksiyona uygulanan güç seviyesini ayarlayarak, en üst düzeyde performans sağlayacak şekilde optimize edilir. Hızınız arttıkça direksiyon kontrolünüz de artırılarak XF'inizin performans potansiyelinden en iyi şekilde yararlanmanız sağlanır.

SAF GÜÇ
Zahmetsiz performansın yanında ekonomik, verimli sürüşün avantajlarının keyfini çıkarın. XF ürün serisi, 2,0 litre i4 240 Turboşarjlı benzinli motor seçeneği ile çok daha yüksek performans sunar.
* Türkiye’de sadece 2.0 litre i4 240 Turbocharged Benzinli motor seçeneği sunulmaktadır.

LÜKS İÇ MEKAN
Vücudunuzu saran yumuşak deri döşeme, modern alüminyum yüzeyler ve klasik gerçek ahşap kaplamalarla sürüş keyfinize adanmış bir ortamın keyfini çıkarın. Sade çizgiler, her yönüyle ergonomik olarak tasarlanmış kabine çağdaş bir şıklık kazandırır. Çok çeşitli lüks özellikler, canlandırıcı bir deneyim sunarken gideceğiniz yere yolculuğa başladığını andaki kadar dinç bir şekilde ulaşımınızı sağlar. Ayrıca çeşitli iç mekan opsiyonları arasından da kendi istediğiniz tercihlerinizi yapabilirsiniz.

XF SE KAPLAMA

Bond grain deri yüzeyli Warm Charcoal süet kumaşlı koltuklar ve Warm Charcoal Bond grained üst yüzey ile Dove tavan kaplaması 

AHŞAP

Saten American Walnut ile Tırtıklı Alüminyum

BİLGİ VE EĞLENCE EMRİNİZDE
İsteğinize göre uyarlanmış iç mekanda bir dizi "haber/eğlence" seçeneğini sesli komutla veya parmağınızla yönlendirebilirsiniz. Orta konsolda yer alan 7 inç dokunmatik ekran, klima kumandasından navigasyon bilgilerine kadar yolculuğunuzun tüm kontrolünü size bırakıyor. Aynı zamanda istediğiniz müziğin keyfini, istediğiniz anda çıkarabilmenizi sağlayan birçok eğlence seçeneği sunuyor.

XF HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALIN
Akıllı Stop/Start Teknolojisi
Otomobil hareketsiz haldeyken motoru durduran Akıllı Stop/StartTeknolojisiyle CO2 emisyonunu azaltın ve gelişmiş yakıt verimliliği sayesinde tasarruf sağlayın.

Koruyucu Gövde
Kabini çevreleyen yeni nesil yüksek dayanıklı çelikten dikey güvenlik halkasıyla yolda en üst düzey güvenliğin keyfini sürün.

Dayanıklı Güvenlik
Kontrol anahtarlığınız aracılığıyla uzaktan kontrol edilir ve opsiyonel anahtarsız giriş sistemi sayesinde kapı kolu üzerindeki düğme aracılığıyla çift kilitleyebilirsiniz.

XF Dış Tasarım Stili
Sadeleştirilmiş ön kanatlar, hava kanalları ve dinamik ön ızgaralara sahip motor kapağı ve ön tampon tasarımları.
XF, Jaguar'ın şimdiye kadar en çok ödül kazanan otomobilinin başarısı üzerinde yükseliyor. Rakipsiz bir tarz ile heyecan ve verimliliği birlikte sunan Jaguar XF, tasarım, dinamizm ve saflığı son derece büyüleyici bir birleşimde sunuyor. Bunların tamamı sizi güvende tutan, bağlantı sağlayan ve eğlendiren en son teknolojiyle zenginleştirilir.

HAFİF, İÇGÜDÜSEL, TEPKİSEL
Jaguar XF, Hafif Alüminyum Mimarisi sayesinde daha verimlidir, daha düşük işletim maliyetine sahiptir ve emisyonu 104 g/km seviyesine kadar düşürür. Hafif ön çift salıncak ve arka Entegre Bağlantılı Süspansiyon Sistemi üstün seviyede sürüş konforu ve hakimiyet sunar

USTALIKLA KUSURSUZLAŞTIRILDI
Jaguar XF, özel opsiyon seçenekleri ile lüksün merkezidir. Premium malzemelerin saflığı ve sizi tümüyle saran konfor odaklı tasarımı ile şıklıkla işlenmiş bir ortam sunar. Jaguar XF'in modern tasarımı, bol doğal ışığı ve seçkin işçiliği oturduğunuz yer neresi olursa olsun rahat bir zarafet atmosferi yaratmak üzere bir araya gelir.

BAŞTAN SONA YENİLİK
Jaguar XF'in haber/eğlence sistemleri InControl Touch ve InControl Touch Pro* ile dünyaya bağlanın ve eğlenin. "Dokunmatik" ve "kaydırma" fonksiyonlarıyla hızlı tepki süreleri ve modern bir grafik arayüz içerir. Tepkisel, sezgisel ve kesintisiz şekilde entegre edilmiş Jaguar teknolojisi sürüş keyfinizi yenilikçi biçimde zenginleştiren çözümler sunar. 

JAGUAR'IN GELİŞMİŞ DÖRT ÇEKER SİSTEMİ (AWD)
Jaguar’ın AWD sistemine sahip sedan modeli Jaguar XF, farklı zeminler için iki program modu arasında otomatik geçiş yapar. Zemin nasıl olursa olsun, Adaptif Yüzey Tepkisi sizi yolunuzdan alıkoymamak amacıyla en iyi şekilde çalışır. İdeal tutuş ve performans dengesini sunmak üzere sürekli ayar yapar. Hafif, az bakım gerektiren teknolojisi, normal koşullar altında arkadan itişin sağladığı verimliliğinin yanı sıra gerektiği zamanlarda dört çeker dengesini de sunar. Çekiş kaybını öngörme ve önceden müdahale etme becerisi, sistemin öncelikli olarak performansı koruyacağı anlamına gelir.

İŞİNİZ İÇİN JAGUAR XF
XF'i tasarlarken Toplam Sahip Olma Maliyetini her yönden göz önünde bulundurduk. Bunun sonucunda iki servis arasında 34.000km veya iki yıl süre*, 104g/km kadar düşük bir seviyeden başlayan CO2 emisyonu ve 4,0 litre/100km (maksimum 70,6 m/g) gibi düşük bir yakıt verimliliği XF'i sınıfının liderleri arasına yerleştirdi. 

SÜRÜŞ DENEYİMİ
Jaguar XF, Jaguar otomobillerinin efsanevi sürüş dinamiklerini çok daha yükseğe taşıyor.
Üstün sürüş konforu ve olağanüstü spor kullanımıyla XF nefesleri kesen bir sürüş deneyimi sunuyor. Dizel modellerin yanı sıra benzinli modellerde de ilk kez sunulan opsiyonel Akıllı Driveline Dynamics özellikli Dört Çekiş* seçeneği zorlu yol koşullarında daha üstün bir kapasite sunuyor. 

HAFİF ALÜMİNYUM MİMARİ
Jaguar XF'in kusursuz sürüş, kullanım ve dinamik özelliklerinin temelinde Jaguar'ın Hafif Alüminyum Mimarisi yatar. Çevik ve hassas sürüşü destekleyen, kusursuza yakın 50:50 oranında dengenin elde edilmesini kolaylaştırır. Aynı zamanda otomobili XF'in önceki nesline kıyasla 190 kg daha hafifleterek sınıfındaki en hafif otomobiller arasına yerleştirir. Bu ağırlık tasarrufu CO2emisyonunu 104 g/km kadar düşük bir seviyeye çekerek yakıt verimliliğini artırır. 

DÖRT ÇEKİŞ VE AKILLI DRIVELINE DYNAMICS
Jaguar XF, benzinli modellerde ve şimdi de ilk kez dizel modellerde Jaguar'ın benzersiz Akıllı Driveline Dynamics (IDD) özellikli Dört Çekiş* ve Adaptive Surface Response (AdSR)** özelliklerini sunar. Jaguar tarafından özel olarak geliştirilen benzersiz IDD yazılımı yol koşullarına akıllı biçimde tepki gösteren gelişmiş bir algoritma içerir. Öngörülü ve hızlı tepki veren sistem, çekişi yeniden kazanmaya çalışmak yerine kaybetmenizi önlemeye yardımcı olur. Jaguar XF'in yeteneklerine eklenen AdSR sistemi, mevcut olan maksimum kavramadan yararlanmak üzere yüzeyler arasındaki farkları otomatik olarak algılayarak tüm motor devirlerinde çalışabilir. 

SÜRÜŞ VE KULLANIM
Jaguar XF, çevik tepki sunar, dinamik bir performansa sahiptir ve daima sürüş konforu sağlar. Bu durum kısmen Jaguar XF'in hafif fakat güçlü ve sert Hafif Alüminyum Mimarisi sayesinde gerçekleşir. Bu gelişmiş ön çift salıncak ve arka entegre bağlantılı süspansiyon için ideal bir platform oluşturur ve Jaguar XF'e bir spor otomobil yapısı kazandırır. 

ADAPTIVE DYNAMICS
İster otobanda hızlanıyor, ister kırsal yollarda viraj dönüyor, isterseniz de şehirde tur atıyor olun, Adaptive Dynamics*, Jaguar XF'nin tepkisini duruma ve sürüş stilinize uygun şekilde modifiye eder. Sistem, her zaman istikrar ve konfor arasındaki optimum dengeyi sağlayabilmek için amortisörleri sürekli ayarlar. 

YAPILANDIRILABİLİR DİNAMİKLER
İlhamını Jaguar F-TYPE spor otomobillerden alan opsiyonel Yapılandırılabilir Dinamikler* sistemi Jaguar XF'inizin dinamiklerini bireysel sürüş performansı ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilmenize izin verir. JaguarDrive Control'de Dynamic Mod seçildiğinde etkinleştirilir. Dynamic Mod XF'in spor karakterini canlandırır, gaz kelebeği tepkisini geliştirir, direksiyon ağırlığını artırır ve viteslerin daha yüksek motor devirlerinde ve daha hızlı değiştirilmesini sağlar.

İLHAM VEREN SÜSPANSİYON
Jaguar XF'in gelişmiş ön ve arka süspansiyon sistemleri güçlü ve hafif alüminyum bileşenlerden meydana gelir. Önde Jaguar F-TYPE'takine benzer bir çift salıncaklı süspansiyon yapısı sınıfının öncüsü yol tutuşunu mümkün kılar. Arkada bulunan entegre bağlantılı süspansiyon sistemi yol tutuşunu desteklemek üzere sertlik sağlar ve sürüş kalitesini daha da artırır ve Jaguar XF'in dinamik kapasitesinin derinliğini genişletir.

ELEKTRİKLİ DİREKSİYON
Jaguar XF'in Elektrikli Direksiyonu (EPAS) olağanüstü bir tepki, kontrol ve anlık elektrikli takviye sunar. Gelişmiş bilgisayar yönetiminin direksiyon desteği seviyeleriyle uyum sağlamasına izin veren EPAS her virajda ve her manevra sırasında takviye miktarını hassas biçimde kalibre eder. EPAS aynı zamanda güvenliği ve sürücünün konforunu artırmak üzere, Şeritte Tutma Yardımı (LKA)* ve Park Yardımı* dahil olmak üzere otomobilin diğer destek özellikleriyle birlikte çalışır. 

JAGUARDRIVE CONTROL
JaguarDrive Control özelliği, Standart, Eco, Dynamic veya Rain Ice Snow Modlarından birini seçebilmenizi sağlar. Bu modların her biri direksiyon, gaz kelebeği tepkisi ve vites değiştirme noktalarını değiştirir. Eco Modu yakıt açısından verimli bir sürüşü teşvik ederken, Dynamic Mod gaz kelebeği hassasiyetini artırır, vitesleri daha uzun süre tutar ve direksiyon ağırlığını artırır. Rain Ice Snow Modunu seçtiğinizde ise sistem otomatik olarak hızı keser ve kaygan zemin koşullarında çok daha kademeli bir çekiş uygular.

OTOMOBİL İÇİ TEKNOLOJİ
Jaguar XF'in sezgisel teknolojileri her yolculuğu 
Lazer teknolojisine* sahip Head-Up Display gibi akıllı sürüş yardımı özelliklerinden iki parmak kullanarak yakınlaştırma işlevine sahip gelişmiş InControl Touch Pro* haber/eğlence sistemine kadar, Jaguar XF'in yenilikçi ve sorunsuz şekilde entegre edilebilen teknolojileri sürüş deneyiminizi zenginleştirir. 

INCONTROL
Jaguar'ın gelişmiş teknoloji sistemi InControl ile en yeni otomobil haber/eğlence sistemlerinin keyfini çıkarın ve Jaguar XF'inize ve dünyaya bağlı kalın. InControl sisteminin akıllı çözümleri kişisel cihazlarınız, veri ve medya ile kesintisiz şekilde entegre yapısıyla sahip olma ve sürüş deneyiminizi artırmaya ve zenginleştirmeye yardımcı olur.

INCONTROL TOUCH
InControl Touch haber/eğlence sistemi bağlantı, kontrol ve eğlence açısından Jaguar XF'in merkezidir. Sezgisel dokunma ve kaydırma kontrolleri ile 8 inç dokunmatik ekranı, ses, klima ve navigasyon gibi bir dizi özelliği kontrol etmenizi sağlar. 

InControl Touch sistemini daha da zenginleştiren opsiyonel InControl Connect Paketi size otomobilinizin antenini kullanarak bir Wi-Fi bağlantı noktası yaratmanızı sağlar. Diğer bir özellik olarak, Jaguar XF'nizi akıllı telefonunuzdan* izleyebilmenizi ve otomobilinizle etkileşim kurabilmenizi sağlayan çok işlevli bir uygulama sunulur. 

INCONTROL TOUCH PRO YÜKSELTMESİ
Jaguar XF'in teknolojisini bir üst düzeye taşıyan InControl Touch Pro, hızlı tepki sürelerine sahip 10,2 inçlik bir Dokunmatik ekran sunar. InControl Touch Pro’nun özellikleri arasında doğal konuşma sesiyle kumanda, 10 GB otomobil içi özel medya depolama özelliği ve 2D veya 3D haritalara, uydu görüntülerine ve öngörülü navigasyon işlevine sahip tamamen yeni bir navigasyon sistemi yer alır. 

InControl Connect ile birlikte sunulan tüm özelliklerin yanı sıra opsiyonel InControl Connect Pro paketi yalnızca InControl Touch Pro ile birlikte sunulan ek hizmetleri de içerir. Benzersiz özellikleri arasında trafik durumunu canlı olarak izleyen ve yolculuğunuzun mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını sağlayan Çevrimiçi Rota özelliği yer alır. 

INCONTROL CONNECT PAKETİ*
InControl Touch ile birlikte sunulan opsiyonel InControl Connect Paketi otomobil içi Wi-Fi bağlantı noktası üzerinden maksimum sekiz adet cihazın bağlanmasını sağlar. InControl yolculuğunuzu planlamanıza, bir sonraki görüşmenizi ayarlamanıza ve çevrenizi keşfetmenize yardımcı olan bir dizi uygulama içerir. Akıllı telefonunuzdan kullanabileceğiniz Remote Premium Uygulaması Jaguar XF'inizin durumunu uzaktan görebilmenizi ve klima kumanda fonksiyonu** dahil olmak üzere otomobile ait bir dizi özellikle etkileşime geçebilmenizi sağlar. 

OTOMOBİL İÇİ WIFI
Opsiyonel InControl Connect veya InControl Connect Pro paketleri Jaguar XF'in güçlü harici antenini kullanan bir Wi-Fi Bağlantı noktası oluşturarak yolcuların maksimum sekiz adet cihaza kadar Jaguar XF'in Wi-Fi ağını* kablosuz olarak kullanmasını mümkün kılar. 

LAZER TEKNOLOJİSİNE SAHİP HEAD-UP DISPLAY
Jaguar XF'in lazer teknolojisi* kullanan Head-Up Display özelliğiyle yola odaklanın. Son teknoloji sistem, ön cama bir dizi önemli bilgiyi yansıtır. Direkt güneş ışığı altında netliğini koruyan, keskin, parlak, lazer tarafından üretilen görüntü otomobilin hızını, navigasyon, cruise control bildirimlerini ve varsa Trafik İşareti Tanıma verilerini görüntüler. 

SANAL GÖSTERGE EKRANI
Jaguar XF’in yüksek çözünürlüklü 12,3 inç Sanal Gösterge Paneli* otomobil sürmeyi daha keyifli bir hale getirmek üzere gelişmiş işlevselliğe sahip tamamen yeni bir grafik arayüze sahiptir. Kişisel tercihinize bağlı olarak, dört adet önceden ayarlanmış ekran teması ya da tam 3D Harita Görüntüleme özelliği arasından seçiminizi yapabilirsiniz

SES SİSTEMLERİ
Jaguar XF’in üstün ses sistemleri müziği hayata geçirir. Standart Jaguar Ses Sistemi, 8 hoparlörle olağanüstü bir akustik çeşitlilik sağlar. Çok daha zengin bir müzik dinleme deneyimi için InControl Touch Pro'ya yükseltebilir ve 380W Dijital Ses Sistemi veya yeni 17 hoparlörlü dijital 825W Meridian Surround Ses Sistemi* gibi opsiyonel Meridian sistemlerinden birini seçebilirsiniz. Tüm seçenekler Jaguar XF içerisinde her koltukta zengin, sizi saran bir ses deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar. 

SÜRÜCÜ DESTEK ÖZELLİKLER
STEREO VISION KAMERA VE BAĞIMSIZ ACİL DURUM FRENİ
Jaguar XF, acil durumlarda fren uygulamaya daima hazırdır. Öne bakar şekilde yerleştirilmiş bir kamera aracılığıyla olası bir çarpılmanın tespit edilmesi halinde, Jaguar XF harekete geçmek için yeterli süreyi sağlayacak şekilde sesli bir çarpışma uyarısı verir. Ardından Head-Up Display (takılıysa) ve gösterge panelinde görsel uyarılar görüntülenir. Halen çarpışma bekleniyorsa ve sürücü herhangi bir önlem almadıysa, sistem olası çarpışmanın etkisini azaltmaya yardımcı olmak üzere fren uygular.

DIŞ TASARIM
Modern İngiliz tasarımı ile birlikte olağanüstü kalite ve işçilik Jaguar XF'i ayrıcalıklı bir güzelliğe ve dinamik lükse sahip business sedan otomobil haline getirir.
daha güvenli, daha iyi bağlantılı ve daha keyifli hale getirir.
Gergin ve atletik bir dış tasarıma şahit olun. Kusursuz biçimde şekillendirilen kıvrımlar iddialı karakterini hayata geçirir. Kendinden emin, dik ızgara ve motor kapağı üzerindeki belirgin çıkıntı bu amacını destekler. Jaguar XF'in kusursuz biçimde oranlanmış profili gövde boyunca ilerleyen, farklı, otomobili saran, ilhamını Jaguar F-TYPE modelinden alan çift yuvarlaklı LED stop lambalarında zirveye ulaşan tek, şık bir eğimle öne çıkar.

GELİŞMİŞ AERODİNAMİK ÖZELLİKLER
Jaguar XF'in biçimi, her hızda aerodinamik verimlilik ve denge için titizlikle optimize edilmiştir. Cd 0,26 kadar düşük bir sürtünme katsayısıyla Jaguar XF havayı yararak ilerler, yakıt tüketimini ve emisyonu azaltır. Her bir öğe, dış tasarımın maksimum aerodinamik potansiyelinden faydalanırken Jaguar XF'in çarpıcı oranlarını korur.

TASARIM ÖZELLİKLERİ
SIGNATURE ‘J’ BLADE LED GÜNDÜZ FARLARI
Jaguar'ın signature 'J' Blade Gündüz Farları içeren Adaptif LED farları* Jaguar XF'e çarpıcı bir yol duruşu kazandırır. 

İÇ TASARIM
Jaguar XF'in iç tasarımı olağanüstü bir lüks seçeneği ve geniş bir alan sunar.
Jaguar XF'in iç tasarımında bir dizi modern malzeme olağanüstü bir konfor sunmak üzere incelikle üretilmiştir. İç tasarımın merkezinde Jaguar XF'in Jaguar ürün yelpazesindeki diğer otomobillerle paylaştığı entegre tasarım özelliği yer alır. Bu özellik gösterge paneli üzerinden ön panel ve sürücü ile yolcu kapıları boyunca ilerler.

SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA
Start düğmesine bastığınızda Jaguar XF otomobiliniz uyanır. Kusursuz bir koreografi içerisinde havalandırmalar dönerek açılır, modern Saten Siyahı döner vites seçici* yumuşak bir hareketle yükselir, motor kükrer. Tüm bu özellikler önünüzdeki yolculuğu heyecanla beklemenize neden olur. 

EN KALİTELİ MALZEMELER
Deri ve kaplamalar, Jaguar XF'in içerisindeki her malzemenin dokunulduğunda lüks hissini vermesi amacıyla büyük bir özenle seçilir. Tercihiniz ister karbon fiber ister kusursuz deri seçeneklerini tamamlayacak ahşap kaplama olsun Jaguar XF'iniz her zaman doğru görünüm ve hissi sunar.

TASARIM AYRINTILARI
Jaguar XF bir dizi iç tasarım seçeneği sunmak üzere titiz işçiliği ve modern malzemeleri bir araya getirir. Premium Windsor Grain dahil olmak üzere çift dikişli, yumuşak deri, şık ahşap kaplamalar ve çeşitli renklerde kaliteli kumaşlarla tamamlanır.

KİŞİSELLEŞTİRME
Şık modern kaplamalar, üstün kalitede kumaşlar ve derilerden çok çeşitli renk kombinasyonlarına kadar kendi tarzınıza uygun bir XF yaratabilirsiniz. Işıklı eşik kaplamalarına* kendi sözcüklerinizi bile ekleyebilirsiniz.

RAHATLAYACAĞINIZ BİR ALAN
Jaguar XF'in kabini lüks, seçenek ve ferahlıh sunar. Arka diz boşluğu 15 mm artırılmış ve arka tavan alanı 27 mm yükseltilmiştir. Tüm bu özellikler daha fazla konfora katkıda bulunur ve yolcular için geniş bir alan sunar. İç Mekan Aydınlatması XF'in atmosferini zenginleştirirken LED okuma ışıkları net, kişisel aydınlatma sunar.

MOTOR TEKNOLOJİSİ
Jaguar XF, tümü dinamik bir sürüş deneyimi ve hızlı tepki veren Jaguar performansı sağlayan rafine, verimli dizel ve benzinli motor seçenekleri sunar.
Tüm Jaguar XF motorları, Durdurma/Çalıştırma teknolojisi* ve akıllı rejeneratif şarj özelliği ile donatılmıştır; özellikle şehir içi sürüş sırasında maksimum ekonomi sağlamak üzere aküyü şarj etmek için frenden kinetik enerji depolar. 

INGENIUM DİZEL MOTORLAR
Jaguar XF, Ingenium motor serimizden, 2,0 litre 4 silindirli Turbocharged Dizel (163bg)* ve 2,0 litre 4 silindirli Turbocharged Dizel (180bg)* olmak üzere iki dizel motorla birlikte sunulur. İleri teknoloji ve tamamen alüminyum yapıya sahip Ingenium, etkileyici yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu değerleri sunar. 

RAFİNE BENZİNLİ MOTORLAR
Jaguar XF'in benzinli motorları, devir aralığı boyunca güç sunar ve oldukça hızlı tepki verirken verimliliği artırır. 2,0 litre (240bg) 4 silindirli Turbocharged Benzinli motor* çok daha kompakt ve ekonomik olan yapısı sayesinde performans ve kalite açısından '6 silindirli motor' seviyesine ulaşır. Jaguar F-TYPE ile paylaşılan 3,0 litre V6 Supercharged Benzinli motor hem 340bg, hem de 380bg versiyonlarıyla* sunulur. 

MANUEL ŞANZIMAN*
Bu hafif, son derece gelişmiş, 6 ileri düz vites kutusu Jaguar XF'in olağanüstü verimliliğine katkıda bulunur. Alüminyum alaşım gövdesi, içi boş şaftlar ve muhafaza içindeki dişliler mümkün olan her gramdan tasarruf yaparak bu otomobili sınıfındaki en hafif otomobil haline getirir. Spor otomobillerin performans gereklilikleri için özel olarak tasarlanarak, seri, kısa süreli değişiklikler ve üstün düzeyde konfor sunar. 

OTOMATİK ŞANZIMAN
Jaguar XF'in zahmetsiz hızlanma için hızlı vites değiştirme olanağı sunan 8 ileri Otomatik şanzıman özelliği, oldukça hızlı tepki verir, akıcı ve verimlidir. Modern bir Saten Siyah döner vites seçici içeren şanzıman daha hızlı vites değiştirmeyi mümkün kılarken Dynamic Modda daha sportif bir vites küçültme, Eco Modu’nda ise daha erken vites yükseltme özelliği sunar. Aynı zamanda direksiyon kulakçıklarını kullanarak tek bir düğme dokunuşuyla vites değişimlerini manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

KUSURSUZ MÜHENDİSLİK
Jaguar XF son teknoloji ürünü kusursuz bir mühendislik açısından otomotiv sektörünün en güncel teknikleri kullanılarak üretilmiştir. Tamamen yeni bir Hafif Alüminyum Mimari, yürüyen aksam ve süspansiyon üzerine kurulmuştur. Jaguar XF'in bu son nesli, İngiltere'deki 500 milyon pound değerindeki gelişmiş yeni Motor Üretim Merkezi’nde üretilen son teknoloji Ingenium motorları kullanır.





Jaguar XF Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle