Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Jaguar F-PACE

-

Jaguar F-PACE Renkleri

Beyaz

Jaguar F-PACE Resimleri

Jaguar F-PACE Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Jaguar F-PACE Versiyonları

Jaguar F-PACE Yorumları

Jaguar F-PACE Misafir 16.05.2019
Arkadasla ben bu aractan almak istiyorum ama daha once binen varmi yani binici yorumu istiyorum varsa binicisi lutfen yazsin bilgi almak istiyorum.
(76)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 30.04.2019
Daha önce bu segmentte araç deneyimim oldu. Rahatlık olarak baktığımda inanılmaz konforlu
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 3.05.2018
2018 varmı
(2)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 14.11.2017
cok güzel ve hoş bir tasarımı var
(2)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 12.09.2017
emsalleri ile kiyaslandiginda kesinlike en iyisi.
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 20.06.2017
lüx markaların benzer araçlarından daha iyi
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 19.06.2017
Bu fiyata süper bir araç
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 16.06.2017
Rang roverın bu fiyattaki araçlarından daha iyi kesinlikle
(5)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 15.06.2017
tasarıma bayıldımmm
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 14.06.2017
Emsalleriyle karşılaştırdığımızda kesinlikle en iyisi
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 14.06.2017
Bu fiyattaki çoğu araç arasında en iyisi
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 13.06.2017
rang roverdan sonra en iyisi
(3)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 29.05.2017
Çok güçlü bir araç ve güzel bir duruşu var
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 22.05.2017
Pahalı bir araba ama sonuna kadar hak ediyor bence bu araba performansı sağlamlığı gücü hepsi çok iyi konforu tasarımı bence çok güzel bir araç bence
(2)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 16.05.2017
Dışı çok lüks güzel gözüküyor ama içine bir şey diyemeyiz içinde göre bilseydik iyiydi
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 9.05.2017
Görünüşüyle harika bir tasarı mı olan güçlü performansıyla etkileyen bir araç
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 24.04.2017
Land rover düşünceme bunu alırım daha mantıklı
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 10.04.2017
Çok lüks bir araba arkadaş
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 27.03.2017
Bu güçlü performansa göre yakıt tüketimi çok iyi bence
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 20.03.2017
Mutlaka dolusu alınmalı boş paket oldukça sıradan alana hatırlı olsun.
(0)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Kardeşim en dolusu hangisi oluyor

Jaguar F-PACE Misafir 14.03.2017
Ucuzunu da ala bilirsin pahalısını da yani çok pahalı diyemeyiz bu araca
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 16.01.2017
Araba tank mübarek yakıt tüketimide gayet iyi çok güzel bir araç
(1)
Cevap Yaz

Jaguar F-PACE Misafir 25.08.2016
Şekil şemal zaten süper. Binebileceğimiz de bilir bilinmez. (bilinir aslında, binemeyeceğiz hehe) ancak tasarım olarak rakip seçtiği macan'dan -bence- daha iyi. sonuçta sürüş dinamikleri, işçilik vb. Değişkenleri hesaba katmadan sadece tipe bakarak "offf" çekiyor, "10 puan, 10 puan" diyoruz.
(2)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Jaguar F-PACE için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Jaguar F-PACE Hakkında Genel Bilgiler

F-PACE maksimum sürüş keyfini verimlilikle birleştiren bir performans SUV'udur. Teknolojik açıdan en ince detayına kadar gelişmiş olan F-PACE güvende olmanızı, bağlantıda kalmanızı sağlar ve sizi eğlendirir. Her türlü yola uygundur ve günlük kullanım kapasitesine sahiptir. F-PACE, size ve ailenize uygun bir Jaguar otomobilidir.

SPOR OTOMOBİL GENLERİ
İlhamını F-TYPE'tan alan yeni Jaguar F-PACE, spor otomobil genlerine sahip bir SUV modelidir. Motor kapağındaki çıkıntıdan belirgin arka bölümüne kadar sahip olduğu güçlü görünümü, otomobili diğerlerinden farklı kılar ve bakışları üzerinde toplayan bir yol duruşu sunar. F-PACE, F-TYPE'ın enerjisini, gücünü ve sade formunu yeniden keşfeder.

GÜÇ VE VERİMLİLİK
Ortalama 5,3 l/km’lik yakıt tüketimi ve 139 g/km'lik düşük CO2 emisyonu sunan yeni 2,0 litre 4 silindirli 180 bg Turbocharged Dizel Ingenium motoru keşfedin.

PRATİK KULLANIM VE BOŞ ALAN
F-PACE sınıfında lider 650 litre kapasiteye ve çok yönlü kullanıma sahip 40:20:40 arka koltuk katlama konfigürasyonuna sahiptir

ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİSİ
F-PACE, her yolculuğu daha kolay ve rahat bir hale getirebilmek üzere size Head-Up Display ve Aktivite Düğmesi gibi son teknolojilerin yanı sıra gelişmiş sürüş yardımı gibi fonksiyonları da sunar.

F-PACE TÜM DUYULARI HAREKETE GEÇİRİYOR
Hisleri harekete geçiren performans ile dramatik görünüm bir araya gelince ortaya çıkan sonuç: Saf heyecan.

Karşınızda Jaguar'ın yepyeni SUV'si, Tamamen Yeni F-PACE.

İŞ AMAÇLI YENİ JAGUAR F-PACE
Yeni Jaguar F-PACE, sürücüsüne günlük pratik kullanım, etkileyici verimlilik ve farklı, sportif bir tarzın benzersiz birleşimini sunar. 

F-PACE’in sürtünmeyi azaltan teknolojileri, hafif gövde yapısı ve en son teknolojiye sahip aerodinamik özellikleri düşük bir CO2emisyonu ve olağanüstü seviyede yakıt ekonomisi sunmaya yardımcı olur ve rekabetçi bir toplam sahip olma maliyetine katkıda bulunur. 

Buna çalışma yaşamınızın ve kişisel hayatınızın her aşamasında gerek duyacağınızı genişliği eklediğinizde yeni Jaguar F-PACE'in her filonun kusursuz bir üyesi olacağı açıkça görülür.

SÜRÜŞ PERFORMANSI
Performans ve verimlilik sunan teknolojik açıdan gelişmiş motorlar ve sağladığı çevik kullanım ile F-PACE sürmenin heyecanını keşfedin.
Jaguar'ın Hafif Alüminyum Mimarisi ve gelişmiş dinamik performans teknolojileri ile bir araya getirilen motorların gücü F-PACE'e hayat verir. Tüm bu özellikler heyecan verici bir performans ve etkileyici bir yakıt ekonomisi sunar.

HER YÖNDEN GÜVENLİ
İster Arkadan İtişli (RWD)* ister Dört Çeker tercih ediyor olun, F-PACE size bir Jaguar olduğunu ve bir Jaguar kullandığınızı hissettirir.

MOTORLAR
F-PACE yeni Ingenium dizel motor yelpazesi dahil olmak üzere rafine, verimli dizel veya benzinli motor seçenekleri sunar. 

YENİ DİZEL MOTORU INGENIUM
F-PACE’in 2,0 litre 4 silindirli 180 bg Turbocharged Dizel motoru, Ingenium motor yelpazemizde yer alıyor. Ingenium, Jaguar Land Rover’ın zahmetsiz performans, sadelik ve verimlilik için tasarlanmış yeni motor neslidir. Gelişmiş teknoloji ve tümüyle alüminyum yapısıyla Ingenium etkileyici seviyede yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu sunar. Önceki nesil eşdeğer motorlara göre genel olarak 20 kg daha hafif olan Ingenium, doğası gereği daha verimlidir. Bilgisayar kontrollü, adaptif motor soğutma özelliği yalnızca gerektiğinde devreye girdiğinden aynı zamanda akıllıdır.

3.0 LİTRE DİZEL MOTOR
Güçlü 3.0 litre V6 dizel motor, gücü 300 bg’ye ve torku da 700 Nm’ye çıkartarak tepkisel performans ve muhteşem bir sürüş deneyimi sunar.

F-TYPE'TAN İLHAM ALINDI
F-PACE'in benzinli motorları verimliliği artırırken güç ve tepkisellik sunar. F- TYPE ile paylaşılan 3,0 litre V6 Supercharged Benzinli motor hem 340 bg hem de 380 bg modellere sahiptir. 380 bg'de motor 5,5 saniyede 0'dan 100 km/s hıza ulaşma kapasitesine sahiptir. Tamamen alüminyum olan bu motorlar yüksek seviyede performansa ve tüm motor devirlerinde yüksek torka hızlı erişim sunarken benzersiz bir sese sahiptir.

SÜRÜŞ PERFORMANS
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL VE ADAPTİF YÜZEY TEPKİSİ
Jaguar’ın All Surface Progress Control (ASPC)* sistemi, çekişin zayıf olduğu durumlarda otomobili ideal şekilde kullanmanıza yardımcı olan düşük hızlı bir cruise control teknolojisidir. Adaptive Dynamics bulunan tüm Dört Çeker otomobillerde opsiyonel Adaptif Yüzey Tepkisi (ASR) özelliği motor ve fren ayarlarını değiştirerek mevcut kavrama seviyesinden faydalanmak üzere zeminler arasındaki farkları algılar.

ŞASİ VE SÜSPANSİYON
F-PACE’in hem güçlü, hem de hafif Integral Link arka süspansiyon sistemi, rafine, lüks bir sürüş ve keskin, tepkisel bir kullanım sunar. Alüminyum çift salıncaklı ön süspansiyon sistemi hassas kullanım ve hakimiyet amacıyla F-TYPE'ın süspansiyon sistemine benzer şekilde modellenmiştir. F-PACE çeviklik ve sürüş konforu arasında benzersiz bir denge sunar.

HAFİF ALÜMİNYUM MİMARİ
F-PACE’in Hafif Alüminyum Mimarisi azaltılmış ağırlığıyla verimliliği artırır, kullanımı ve frenlemeyi güçlendirir; ayrıca tüm yolcular için mükemmel koruma sağlayacak şekilde sert ve güçlüdür. F- PACE sportif performans ve kusursuz bir sürüş sunmak üzere tasarlanmış mükemmele yakın 50:50* oranındaki ağırlık dağılım dengesi ile sınıfındaki en hafif* otomobiller arasındadır. 

DÜZ VEYA OTOMATİK ŞANZIMAN
F-PACE’in sekiz ileri otomatik şanzımanı son derece hızlı tepkili, akıcı ve verimlidir. Zahmetsiz hızlanma ve sollama için hızlı vites değiştirme özelliği sunar. Direksiyon üzerindeki kulakçıklar sayesinde vitesin manuel olarak değiştirilebilmesini de mümkün kılar. Altı ileri düz şanzıman* akıcı ve kısa vites değişimi sunar. Bu hafif, son derece gelişmiş vites kutusu F-PACE’in olağanüstü verimliliğine katkıda bulunur. 

DIŞ TASARIM
Güçlü, çevik görünümü ve sportif karakteri F-PACE'e benzersiz bir yol duruşu sağlar. İlhamını görsel açıdan Jaguar F-TYPE'tan alan F-PACE, spor bir otomobilin genlerine sahip bir SUV’dir.
F-PACE bir dizi kusursuz, heyecan verici otomobil arasındaki en yeni modeldir. Oranları dinamiktir, aerodinamik özellikleri geliştirir ve kapasitenin artmasına yardımcı olur. Otomobilin iddialı duruşunu tamamlayan verimli "damla" şekli, eğimli bir tavan çizgisiyle vurgulanır.

GELİŞMİŞ AERODİNAMİK ÖZELLİKLER
F-PACE'in aerodinamik performansı gövde tasarımının temel bir fonksiyonudur ve Cd 0,34 seviyesinde etkileyici bir sürtünme katsayısını destekler*. Dolayısıyla F-PACE gerçekten göründüğü kadar şıktır. Son derece gelişmiş aerodinamik özellikler yüksek hızda denge ve sürücüye güven sağlarken, yakıt tüketimini, CO2 emisyonunu ve rüzgar sesini azaltır. 

ADAPTİF LED FARLAR
Jaguar’ın imzasını taşıyan ‘J’ Blade gündüz farlarına sahip F-PACE Adaptif LED farlar*, gün ışığına yakın yoğunlukta ışık üreterek nesneleri daha kolaylıkla ayırt edebilmenize ve yorgunluğu azaltmaya yardımcı olur. 

SPOR JANTLAR
F-PACE dinamik görünümünü kusursuz şekilde tamamlamak üzere 18 inç -22 inç arasında değişen boyutlarda hafif, aerodinamik açıdan verimli alaşım jant seçenekleri sunar.

İÇ TASARIM
F-PACE'in iç tasarımı en yeni modern tasarımı yaratacak şekilde şıklığı ve sportif özellikleri bir araya getirir.
F-PACE geniş bir yelpazede yer alan özel olarak seçilmiş deri ve sofistike kaplama öğeleri sunar. Bu premium malzemeler F-PACE'e sınıfının en kapsamlı iç tasarım seçeneklerini sunar. Kişisel stiliniz yansıtan bir iç mekan yaratmak için artık mükemmel bir fırsatınız var.

KALİTE VE İŞÇİLİK
F-PACE sınıfının en kapsamlı iç tasarım seçeneklerinden birine sahiptir. Modern İngiliz ustalığı, özel olarak seçilmiş premium malzemeler, yumuşak deri ve sofistike kaplamaları içerir.

KENDİ F-PACE'İNİZİ TASARLAYIN
Mükemmel F-PACE'inizi kendi yaşam tarzınızı yansıtacak şekilde tasarlayın ve oluşturun. Modelinizi, motorunuzu seçebilir ve renk, jant ve daha birçok özelliği içeren ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

İÇ MEKAN AYDINLATMASI
Tüm yolcular için samimi, rahatlatıcı bir atmosfer ve zengin bir görsel etki yaratan opsiyonel Yapılandırılabilir iç mekan aydınlatması** özelliğiyle kişiselleştirmeyi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Sistem, en ince iç tasarım detaylarını on farklı renk arasından seçebileceğiniz yumuşak ışık havuzlarıyla aydınlatır. F- PACE her ruh haline uygun bir ortam yaratabilir. 

ARKA ALAN
Arkada bacak ve diz boşluğu sırasıyla 945 mm ve 65 mm'dir. Üç yetişkinin birlikte rahatça oturabileceği bir alan mevcuttur, arka koltuklar elektrikli olarak yatırılabilme özelliğine sahiptir, kısacası kusursuz koltuk pozisyonu için yalnızca bir düğmeye basmak yeterlidir.

PANORAMİK TAVAN
F-PACE'in iç mekanını ışıkla doldurmak ve geniş alan hissini artırmak için opsiyonel Sabit veya Kayar panoramik tavanlarımızdan* birini seçebilirsiniz. Daha fazla gizlilik sağlamak ve yoğun güneş ışığı altında aşırı sıcaklığı azaltmak için her panoramik tavanda standart olarak elektrikli güneşlik mevcuttur.

GÜVENLİK VE PRATİK KULLANIM
Teknolojik açıdan gelişmiş ve son derece pratik olan F-PACE aktif yaşam stilinizi desteklemek üzere ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahiptir.
F-PACE'i siz, yolcularınız ve yaşam stilinizin gerektirdiği her şeyi sunacak şekilde yarattık. Daha fazla güven ve emniyet sağlamak, her yolculuğu daha rahat ve daha kolay kılmak amacıyla F-PACE gelişmiş sürücü yardım teknolojileri içerir.

FERAH VE PRATİK
F-PACE'in iç mekanı, 40:20:40 oranında bölümlenebilen arka koltuk konfigürasyonu, alçak yükleme yüksekliği ve geniş bagaj açıklığı ile bir araya getirilen etkileyici 650 litrelik bagaj hacmi sayesinde pratik ve çok yönlü kullanıma sahiptir.

AKTİVİTE ANAHTARI
Aktivite Anahtarı* hayatı dolu dolu yaşamanızı kolaylaştırır. Bilekliği dayanıklıdır ve herhangi bir şekilde su geçirmez. Skydiving'den yüzmeye kadar her türlü aktivitenin keyfini sürerken anahtarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Geleneksel anahtar otomobilin içinde kalabilir ve güvenlik açısından devre dışı bırakılır. 

HAREKETE DUYARLI BAGAJ KAPAĞI
Harekete Duyarlı Bagaj Kapağı özelliği bagaj kapağının otomobile veya anahtara fiziksel olarak dokunmaya gerek kalmadan kaldırım yönünden açılabilmesini mümkün kılar. Otomobilin arka yan bölümlerinden birinin altında ayağınızı hafifçe hareket ettirdiğinizde bagaj kapağı açılır veya kapanır.

İKİ TARAFLI OLARAK KULLANILABİLEN BAGAJ ZEMİNİ
F-PACE’in bagaj zemini iki taraflı olarak kullanılabilir ve anında dayanıklı halıdan ıslak ya da çamurlu donanımla birlikte kullanılabilecek temizlenmesi kolay, kauçuk bir yüzeye dönüştürülebilir.

SÜRÜŞ DESTEK ÖZELLİKLERİ
ŞERİTTEN AYRILMA UYARISI (LDW)*
Şeritten Ayrılma Uyarısı otomobilin bulunduğu şeritten istem dışı olarak kaydığının algılanması durumunda otomobildeki herkesin güvenliğini sağlamak amacıyla görsel bir uyarıyı devreye sokarak ve direksiyonu hafifçe titreterek sürücüyü uyarır. 

PARK ASİSTANI **
Park Asistanı dar alanlara park etmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor. F-PACE paralel ve cebe park manevraları sırasında kendisini doğru şekilde yönlendirir, sürücüye yalnızca fren ve gaz pedalını yönetme görevi düşer. Çıkış destek fonksiyonu paralel bir alandan çıkarken F-PACE'in yönlendirilmesine yardımcı olur. 

SÜRÜŞ DESTEK ÖZELLİKLERİ
BAĞIMSIZ ACİL DURUM FRENİ*
Bir çarpışma potansiyeli algılandığında F-PACE sesli bir çarpışma öncesi alarmını devreye sokar. Bunu görsel uyarılar izler. Sürücünün herhangi bir önlem almaması durumunda sistem olası çarpışmanın şiddetini azaltmaya yardımcı olmak üzere fren uygular. Bu sistem aynı zamanda yaya algılama özelliğine de sahiptir. 

ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİSİ
F-PACE’in gelişmiş teknolojisi sürüş deneyiminizi artıran ve tüm yolcuların güvende olmasına yardımcı olan bir dizi sistem sunar.
INCONTROL TOUCH

HER F-PACE'TE YER ALAN STANDART ÖZELLİKLER
• 8 inç Dokunmatik Ekran
• Analog kadranlara sahip 5 inç Gösterge Paneli Ekranı
• Jaguar Ses Sistemi (80W)
• FM Radyo
• iPod, 1 x USB, Bluetooth® ve 1 x AUX bağlantısı

HEAD-UP DISPLAY
Lazer teknolojisi içeren opsiyonel Head-Up Display (HUD)* önemli bilgileri ön cama yansıtır. Trafik İşareti Tanıma verileri, otomobil hızı, navigasyon ve cruise control bildirimleri doğrudan güneş ışığı altında bile net bir biçimde yansıtılır. HUD, gösterge paneline bakılarak kaybedilen zamanı en aza indirir. 
SES
11 hoparlör içeren yeni dijital 380W Ses Sistemi veya 17 hoparlör içeren dijital 825W Surround Ses Sistemi dahil olmak üzere zengin ses sistemleri yelpazesi ile müzik deneyiminizi zenginleştirin. Tüm sistemler, otomobil içerisindeki herkesin zengin bir ses deneyimi yaşamasını mümkün kılar.


Jaguar F-PACE Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 20 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle