Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Jaguar F-TYPE Coupe

-

Jaguar F-TYPE Coupe Renkleri

Turuncu
Siyah
Lacivert
Koyu Gri
Kırmızı
Beyaz
Amazon Yesili

Jaguar F-TYPE Coupe Resimleri

Jaguar F-TYPE Coupe Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Jaguar F-TYPE Coupe Versiyonları

Jaguar F-TYPE Coupe Yorumları

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 26.03.2019
benzin parasımı yeter buna yaa
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 26.03.2019
aracı almak mantıksız kiralayın tadını bari alın
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 5.09.2018
bunu alan insanlardamı var acaba
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 30.05.2018
mükemmel bir sedan araç
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 8.05.2018
çok güzel bir araç kendim aldım kullanıyorum çokda memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 14.11.2017
böyle bir araç alan birisinin yakıtı ve vergiyi düşünmemesi lazım bence
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 14.06.2017
Şehir içi 12 lt çok aşırıda yakıyormuş
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 13.06.2017
Bu arabanın vergisiyle başka bi araba daha alırsın
(17)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Fiyat
Misafir tarafından cevaplandi
Nereden alabilirim

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 29.05.2017
Güçlü ve seri bir araba ve görünüşü de çok hoş
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 22.05.2017
Kasası güzel bir araba kendisi de güzel
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 16.05.2017
Güzel araba kendine baktırıyor önemli olan performansı ve çekici olması
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 9.05.2017
Araba çok pahalı ama bu arabaya değer mi değer çünkü harika bir araba bana göre
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 24.04.2017
Aşırı iyi hız tutkunları için tavsiye veririm
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 10.04.2017
Öbür arabanın üstü kapalısı
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 27.03.2017
F-TYPE bu arabalar bir harika dostum
(0)
Cevap Yaz

Jaguar F-TYPE Coupe Misafir 14.03.2017
Jaguarın öbür markalarına bakarak bu yakıt cimrisi deil bu markası çok bonkör yakıtı iyi içiyor
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Jaguar F-TYPE Coupe için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Jaguar F-TYPE Coupe Hakkında Genel Bilgiler

F-TYPE ürün yelpazesi, zahmetsiz performans ile günlük sadelik ve kullanışlılığı içeren hassas çevik kullanım özelliği sağlayan, yalnızca Jaguar'ın üretebileceği spor otomobiller sunar. Bu ayrıcalıklı neslin en yeni üyesini deneyimleyin.

COUPÉ VEYA CONVERTIBLE
Coupé ve Convertible gövde tipleri mevcuttur. Her biri benzersiz bir karaktere sahiptir ve nefes kesici bir performans, son teknoloji yol tutuşu ve rakipsiz bir sürücü odaklı deneyim sunar.

SUPERCHARGED MOTORLAR
Her F-TYPE'ın kalbinde güçlü bir supercharged motor yer alır.

PERFORMANS FREN SİSTEMLERİ
Güç kontrol gerektirir, bu yüzden F-TYPE ürün yelpazesinde her bir otomobilin performansıyla uyumlu bir dizi fren sistemi sunuyoruz. Sistemlerin tümü güvenilir, gelişmiş bir duygu ve istikrarlı yüksek performans sunar.

GELİŞMİŞ AERODİNAMİK ÖZELLİKLER
Yüksek hızlarda düşük seviyede havalanma ve mükemmel denge ile aerodinamik performans F-TYPE'ın tasarımına sorunsuz şekilde entegre edilir

ÜRÜN YELPAZESİNİ KEŞFEDİN
Saf sürüş keyfi sunmak üzere tasarlanan F-TYPE'ın teknik açıdan kusursuzluğu her sürücüye ve her yol tipi talebine uygun kapasite sunar.

PERFORMANS
Hızlı tepki veren supercharged motorlar. Hafif alüminyum yapı. Gelişmiş süspansiyon. F-TYPE, gerçek bir performans otomobilidir.
F-TYPE'ın güçlü, hafif alüminyum gövdesi bir spor otomobil için kusursuz bir platformdur. Titizlikle ayarlanmış çift salıncaklı süspansiyon sisteminin hassas kontrol sunmasını sağlar ve F-TYPE'ın yüksek performanslı motor yelpazesini kusursuz biçimde tamamlar. Birlikte spor otomobil performansına yönelik gerçek ölçütler olarak kabul edilen olağanüstü bir güç/ağırlık ve tork/ağırlık oranı üretirler.

DÖRT ÇEKİŞLİ
F TYPE’ın Dört Çeker (AWD) sistemi, tüm yüzeylerde güvenilir yol tutuşu sağlayan, kusursuz şekilde dengeli bir performans sunar. Quickshift otomatik şanzımanla birlikte sunulan sistem, F TYPE S AWD, F TYPE R AWD ve F TYPE SVR modellerini en yüksek kapasiteli spor otomobiller haline getirir.

ŞASİ VE SÜSPANSİYON
F-TYPE'ın alüminyum gövdesi, tümüyle dövme alüminyumdan çift salıncaklı süspansiyonun otomobili kumanda edebileceği son derece dengeli bir platform oluşturur. Dinamik özellikler ve hassasiyet arasında en iyi işbirliğini sağlamak üzere optimize edilmiş amortisör ayarıyla kontrol, çeviklik ve üst düzey konforlu sürüşe dair geri bildirimin kusursuz bir kombinasyonunu sunar.

KARBON SERAMİK FRENLER
Jaguar’ın özel Karbon Seramik Fren sistemi F TYPE S, F TYPE R ve F TYPE SVR'da opsiyoneldir. Bir Jaguar cadde otomobiline takılmış en güçlü fren sistemi 21kg ağırlık tasarrufu sağlar. Yıpranma ve aşınmaya karşı daha fazla dirençle en zorlu koşullarda bile üst düzeyde sürdürülebilir performans sunar.

PERFORMANS ÖZELLİKLER
TORK YÖNLENDİRME
F-TYPE'ın Tork Yönlendirme özelliği en dar virajlarda bile kapasiteyi en üst seviyeye çıkarır. Tork Yönlendirme teknolojisi otomobili etkileyen dönüş kuvvetine katkıda bulunmak üzere iç ön ve arka tekerleklere özel olarak kontrollü bağımsız fren uygular. Sonuç olarak keskin dönüşlerde önden savrulma etkisi azalır ve daha istikrarlı bir yol tutuşu elde edilir. Sistem F-TYPE ve F-TYPE S'te opsiyoneldir ve F-TYPE R ile F-TYPE SVR modellerinde standarttır.
Saf sürüş keyfi sunmak üzere tasarlanan F-TYPE'ın teknik açıdan kusursuzluğu her sürücüye ve her yol tipi talebine uygun kapasite sunar. Coupé ve Convertible gövde tiplerinin her biri farklı karakterle altı modelde sunulur. Tasarlayıcımızı kullanarak kusursuz F-TYPE'ınızı tasarlayın veya ilgilendiğinizi bildirin.

DIŞ TASARIM
F-TYPE'ın dinamik performans için tasarlanan ve dikkatleri her zaman üzerinde toplayan gövdesi güçlü ve duyarlıdır. Hafif, sert alüminyum çerçeve çeviklik sunar, kusursuz oranları ise hassas yol tutuşu ve çevik viraj dönme becerisi sağlar.
F-TYPE’ın güçlü biçimi ve kusursuz oranları Jaguar'ın simgesel yüksek performanslı spor otomobil neslini ortaya çıkarır. Kısmen rüzgar tarafından şekillendirilmiş ve Jaguar'ın son teknoloji ürünü Bilgisayarlı Sıvı Dinamiği tasarım yöntemiyle meydana getirilmiştir. Aerodinamik performans, düşük seviyede havalanma ve yüksek hızlarda kusursuz denge için gövdeye kesintisiz olarak entegre edilir.

DIŞ TASARIM
Izgaranın altındaki ön spoyler ve arka eteklik otomobilin alt kısmı boyunca hava akışını yönetirken açılır arka spoyler yüksek hızlarda otomatik olarak yükselerek zemine doğru bastırma kuvvetini artırır ve sürtünmeyi azaltır. Gerekli olmadığında kapı kolları da geri çekilir, gömülü tasarımı F-TYPE'ın yan kısımları boyunca kesintisiz bir hava akışı yaratır.

CONVERTIBLE TAVAN
Tavan bile hızlıdır, maksimum 48km/sa hızda yalnızca 12 saniyede kapanır ve açılır. Rüzgar sesini ve gürültüyü azaltmak üzere özel olarak tasarlanmış akustik açıdan gelişmiş kompozit malzemeden üretilen ağırlık tasarrufu sağlayan kumaşla kaplanmış tavan F-TYPE'ın performans becerisine katkıda bulunur. 

Arka cama gömülü şekilde monte edilen ısıtmalı cam ve kompakt saklama bölmeleri F-TYPE'ın arka bölümünü alçak ve şık bir hale getirerek arka koltuk örtüsüne ihtiyaç bırakmaz ve daha fazla ağırlık tasarrufu sağlar

KARBON FİBER TAVAN
Güçlü ancak hafif bir tavan yapısı oluşturmak üzere birbirine bağlanan karbon fiber dış ve iç panellere sahip opsiyonel karbon fiber tavan, standart alüminyum tavana göre yüzde 20 daha hafiftir. Derin, yüksek kalitede lake cilanın arasından görülebilen karbon fiber örgüye sahiptir.

PANORAMİK CAM TAVAN
İç mekana daha fazla doğal ışık ve ferahlık katmak üzere tam genişlikte bir panoramik tavan opsiyonel olarak sunulur. Daha fazla mahremiyet için tavan manuel olarak kaydırılarak açılan bir karartma güneşliği içerir.

ALÜMİNYUM TAVAN
Saf bir Coupé görünümü için F TYPE'ın alüminyum tavanı otomobilin geri kalanı kadar güçlü ve hafiftir. Güçlü F-TYPE profiline renk, stil ve çizgi anlamında ideal şekilde eşlik eder. Alüminyum tavan F-TYPE'ı en belirgin spor otomobil formunda ifade eder.

AÇILIR KAPI KOLU
F-TYPE'ın kapı kolları gerekli olmadığında geri çekilir, gömülü tasarım yan kısımlar boyunca kesintisiz bir hava akışı yaratır.

F TYPE FARLARI
Daha ileriyi görün ve gece sürüşünü F-TYPE'ın opsiyonel Adaptif Ön Aydınlatma sistemiyle daha güvenli hale getirin. Bu gelişmiş sistem, otomobilin hızını ve direksiyonun açısını ölçer; viraj dönüşü sırasında görüşü artırmak üzere farları maksimum 14 derece dışa ve maksimum 7 derece içe döndürür. 

Opsiyonel Akıllı Uzun Huzme sistemi dikiz aynasının önüne monte edilmiş bir sensörü kullanarak gerektiğinde otomatik olarak kısa ve uzun farlar arasına geçiş yapar.

F TYPE FARLARI
F-TYPE'ın ileri atılmaya hazır, geriye doğru gerilmiş gibi duran farları bir kedi gibi çevik bir görünüm sunar. Uzatılmış şekli F-TYPE'ın aerodinamik çizgilerine karışarak önden ve yanlardan görünmesini sağlar. İki işlevli HID Xenon farlar tek bir ünite içerisinde ana ve kısa huzmeli farlar için yoğun bir beyaz ışık sağlarken, LED 'J' blade Gündüz Farları farklı bir gece görünümü yaratır.

LED STOP LAMBALARI
Stop lambaları otomobilin yan kısmını sarmalar ve şık LED teknolojisi sayesinde inceliğini korur. Arkadan bakıldığında F-TYPE'a genişlik hissi ve kusursuz dinamik oranlar sunar. Geleneksek ampullere göre tam parlaklığı çok daha çabuk azaltarak arkanızdaki sürücülere tepki göstermeleri için zaman tanırlar.

İÇ TASARIM
F-TYPE'ta siz ve otomobiliniz bir olursunuz. 1+1 konfigürasyonu her açıdan bir bağ yaratmak üzere tasarlanmıştır. Sizi sarar, sürüş deneyiminizi çok daha üst seviyelere çıkarır.
F-TYPE’ın iç tasarımı, titizlikle düşünülmüş kokpit tasarımı, basit kumandaları ve net göstergeleri sayesinde işlevsel ergonomik özelliklerle sportif stili bir araya getirir. Geniş çeşitlilikte iç tasarım renkleri ve desenlerle birlikte sürücüye öncelik vermek üzere tasarlanmıştır ve kişiliğinizi ifade etme olanağı sunar.

SÜRÜCÜYE YÖNELİK KUMANDALAR
Göstergeler, spor otomobillerde vazgeçilmez olan iki büyük analog kadranıyla basit, açık ve okunması kolaydır. Direksiyonun üç kollu tasarımı kullanım kolaylığı açısından temel fonksiyonları üzerinde barındırır. Otomatik modellerde, vitesleri ellerinizi direksiyondan ayırmadan parmak uçlarınızı kullanarak sıralı olarak seçmenizi sağlayan kulakçıklar yer alır.

KİŞİSELLEŞTİRME
F-TYPE, Jaguar'ın saf İngiliz karakteriyle hayata geçer ancak benzersiz kişiliği size bağlıdır. Yapacağınız tercihler, seveceğiniz bir otomobili meydana getirmenizi sağlar. Çeşitli koltuk seçenekleri, desenler ve renk kombinasyonları arasından seçiminizi yaparak kişisel iç tasarım stilinizi belirleyin. Jaguar'ın olağanüstü seçenekler, stil paketleri ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonuyla F-TYPE, gerçek anlamda kişisel, ideal ve kusursuz F-TYPE'ınız haline gelir

FERAHLIĞIN LÜKSÜ
F-TYPE Coupé'nin maksimum 408 litrelik geniş saklama kapasitesi eksiksiz bir bavul takımı veya maksimum iki adet golf sopası takımını alacak genişliğe sahiptir.

RÜZGAR DEFLEKTÖRÜ
Çok daha sessiz bir üstü açık sürüş sağlamak üzere, devrilmeye karşı koruma çubukları arasına yerleştirilen bu rüzgar deflektörü ile rüzgar sesi azaltılır.

AKTİF MERKEZİ HAVA KANALI
Kokpit tasarımı dikkat dağınıklığını minimum seviyeye düşürecek bir görüş açısı sağlar. Önünüzdeki yol ile aranıza hiçbir şey girmemelidir. Gelişmiş klima kumanda sisteminin bir parçası olan Aktif Merkezi Hava Kanalı, ön panel içinden yükselecek ve kullanıldıktan sonra kapanacak şekilde gerektiğinde otomatik olarak açılan çift merkezi hava kanalını gizler.

YAPILANDIRILABİLİR ORTAM AYDINLATMA
Start düğmesine bastığınızda F-TYPE, konsolun kumanda mekanizmasından gelen kademeli ışıkla canlanır. F TYPE S, F TYPE R ve F TYPE SVR modellerinde standart olan Yapılandırılabilir Ortam Aydınlatması, ruh halinize veya stilinize uyum sağlayacak şekilde Fosforlu Mavi, Soluk Mavi, Beyaz, Mercan ve Kırmızı renk seçenekleriyle daha kapsamlı bir kişiselleştirme sunar. Dynamic Modu etkinleştirdiğinizde aydınlatma kapı kollarında, merkez konsolda ve gösterge panelinde etkileyici bir şekilde Kırmızı renge döner

OTOMOBİL İÇİ TEKNOLOJİLER
F-TYPE'ın spor otomobil doğasıyla uyumlu şekilde çalışan gelişmiş teknolojisi kendinizi güvende, sürekli bağlantıda ve her zaman keyifli hissetmenizi sağlayacaktır.
F-TYPE, son teknoloji ve hassas şekilde üretilmiş ses sistemlerini kullanarak farklı bir stilde bağlantı kurar, bilgi verir ve eğlendirir.

SEZGİSEL SANAL KUMANDALAR
F-TYPE'ın 8 inçlik renkli Dokunmatik ekranı InControl haber/eğlence sistemi ile tek etkileşim noktanızdır. Bu özellik size navigasyon, müzik, telefon, klima ve park yardımı ile Yapılandırılabilir Dinamikler sistemi dahil olmak üzere birçok ek sürücü destek sistemi üzerinde direkt kontrol olanağı verir.

INCONTROL
Yaşamınız gibi F-TYPE'ınız da bağlantıdadır. Yeni Jaguar InControl seti sizi ve otomobilinizi dış dünyaya bağlamak üzere en son teknolojiyi sunar.

INCONTROL REMOTE
Jaguar InControl Remote, kritik bir durumda ihtiyacınız olan hizmeti otomatik olarak bulunduğunuz konuma getiren SOS Acil Durum Çağrısını içerir. 

Arıza Çağrısı özelliği ise yolculuğunuz sırasındaki gecikmeleri önlemek amacıyla konumunuzu ve otomobil tanılama bilgilerini iletmek üzere Optimize Jaguar Yardım hizmeti sunar
GİDECEĞİNİZ YERİ BİLİN
Navigasyon rehberliği, adım adım sesli yönlendirme ve kavşak görünümü özellikleri sayesinde yolculuk planlamayı ve rotaları takip etmeyi kolaylaştırır. 'Konum tahmini' işlevi GPS sinyallerinin alınamadığı durumlarda bile otomobili doğru şekilde konumlandırabilir; şehir merkezleri ve tünellerden geçiş sırasında oldukça yararlı bir çözümdür

SON DERECE NET RADYO
Hışırtı, statik veya kalite kaybı yoktur, F-TYPE keskin bir ses ve saf sinyal alımı için son derece net bir DAB dijital radyo seçeneği sunar.

SES PERFORMANSI
Üç süper ses sistemi olağanüstü, zengin bir sesle kokpiti hayata geçirir. Üstün Jaguar Ses Sistemi 6 hoparlör, 180W güç ve 8 kanalla otomobil içi eğlencesine derinlik ve güç getirir. Üst düzey teknik özelliğe sahip iki sistem, İngiliz ses uzmanı Meridian™ tarafından F-TYPE için özel olarak tasarlanmıştır.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ
YOLCU GÜVENLİĞİ
İki ön hava yastığı ve iki yan hava yastığı (F-TYPE Coupé modellerinde dört) siz ve yolcunuz için ek güvenlik sunar. Sensörler ön hava yastıkları uygun şekilde açılmadan önce sürücü ve yolcunun boyunu ve ağırlığını algılar. F TYPE’ın gelişmiş emniyet kemeri ön gergileri, hızlı yavaşlama durumunda emniyet kemerlerini otomatik olarak sıkılaştırır.

YAYA TEMASI ALGILAMA SİSTEMİ
İçindekileri olduğu kadar otomobilinizin dışındaki kişileri de korumaya yardımcı olur. Otomobil bir yayayla temas ettiğinde, motor kapağını otomatik olarak kaldırmak üzere tasarlanan sektörde öncü Yaya Teması Algılama Sistemimiz potansiyel bir darbeyi hafifletmeye yardımcı olur.

PARK ASİSTANI ÖZELLİKLERİ
ARKA PARK KAMERASI
Bu seçenek aarka park kamerasını dokunmatik ekran bilgileriyle bir araya getirir. Renkli mesafe kılavuzlarına ve otomobilin geri gideceği alanı belirtip direksiyon açısına göre hareket eden ekran kılavuz çizgilerine sahiptir.

AKILLI DURDURMA/ÇALIŞTIRMA
F-TYPE'ın tüm motorları, Akıllı Durdurma/Çalıştırma özelliği ile birlikte sunulur. Sistem, otomobil tamamen hareketsiz hale geldiğinde motoru durdurur ve gerektiğinde derhal yeniden çalıştırır. Özellikle otomobilinizi şehir içinde kullanırken yakıt tasarrufu yapmanıza yardımcı olur.

MOTOR TEKNOLOJİSİ
F-TYPE, 3,0 V6 340bg ile 3,0 V6 380bg ve 5,0 V8 550bg ile 5,0 V8 575bg olmk üzere her biri iki farklı güç üreten, iki adet son derece gelişmiş motor sunar.
Her motor, motorun kompakt boyutlarını koruyan bir Roots tipi çift vorteksli supercharger içerir. Özellikle şehir içinde otomobil sürerken yakıt ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla standart olarak her F-TYPE'a hızlı tepki veren bir Akıllı Durdurma/Çalıştırma sistemi takılır. Hem manuel hem otomatik şanzımanla sunulan ve stilinize mükemmel bir uyum sağlayan bir F-TYPE mutlaka vardır.

NEFES KESİCİ GÜÇ
Heyecan verici ve tatminkar bir sürüş için güçlü ve hassas kompakt supercharger'ın gelişmiş takviye kumandası ve ikinci gaz kelebeği valfi, hızlanırken gecikme olmadan eksiksiz güç sunar.

MANUEL VE OTOMATİK ŞANZIMAN
F-TYPE ve F-TYPE S Sürüş tutkunları için özellikle bu heyecan verici spor otomobilin performans gerekliliklerine göre özel olarak tasarlanmış, hafif bir altı ileri manuel şanzıman sunar. Alternatif olarak, sekiz ileri vitesli Quickshift otomatik şanzımanımız da hızlı vites geçişleri ve üstün hassasiyetin benzersiz bir bileşimini sunar. Her F-TYPE modeliyle birlikte sunulan sekiz yakın aralıklı vites oranı, motoru daha uzun süre en verimli devir aralığında tutar.

BİR SPOR OTOMOBİLİN SESİ
Aktif Spor Egzoz, F TYPE ve F TYPE S modellerinde standarttır. Aktif baypas valfleri egzoz gazlarının çok daha doğrudan dışarı atılmasını sağlayarak daha derin ve etkileyici bir ses üretir. 

F TYPE R, sürücüyü daha fazla dahil edecek şekilde sistemin manuel olarak kontrolünü sağlayan bir Değiştirilebilir Aktif egzoza sahiptir. 

SVR’ın değiştirilebilir Aktif Egzozu Titanyum ve Inconel®'den üretilir, 12 kilogram ağırlık tasarrufu sağlar ve bir süper otomobil sesine sahiptir.




Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 15 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle