Sıfıraraçal.com

2022 Model JAGUAR I-PACE Elektrikli Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

28 Mart 2022 Pazartesi

2022 Model JAGUAR I-PACE Elektrikli Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

2022 model JAGUAR I-PACE Elektrikli tamamen elektrikli bir performans üzerine üretildi. Teknolojisi yenilenen ve 2019 yılında 3 farklı bölümde ödül de kazandı. Dünya Yılın Otomobili ödüllerini alması güncellenerek sahalara dönmesinin bir diğer sebebi de budur. Yapılan güncellemeler ile JAGUAR – I PACE Elektrikli motorun dış kısmına bakıldığında gözle görülür bir fark bulunmuyor.

2022 JAGUAR I-PACE Elektrikli serisinin ızgara ucu kaplaması yenilenen ve göze çarpan detaylardandır. Dış kısımda ve gövdede Jaguar serilerinin dizginlenemez görüntüsü fark edilir. 18 inç büyüklüğünde jantları görünüşünü tamamlar. Arka difüzör, ızgaralar, çerçeve detayları ve ince ayrıntılar dış kısımda yenilenen ayrıntılar arasındadır. Otomatik uzun far destekli adaptif led farlar görüş açısını genişletir ve etkili bir görüş açısı sağlar.  

İç mekan özelliklerine bakacak olursak gelişmiş teknoloji yenilikler arasında yer alır. Aracınızda Apple CarPlay ve Android Auto gibi bağlantı özellikleri bulunacaktır. İç mekanda bulunan multimedya ekranda var olan özelliklerin çoğu da yenilenen ve güncellenen kısımlara dahildir. Pivi Pro bilgi eğlence sistemi 2022 JAGUAR I-PACE Elektrikli modelin avantajları arasında yerini alıyor.

Sezgisel özelliklerin ağır bastığı bu alanda şarj istasyonu bilgileri, tahmini şarj süreleri gibi bilgilere de ulaşabiliyorsunuz. Etkili bir şekilde kullanıma imkan sağlayan gösterge paneli ve navigasyon özelliği sürücüye yolculuk esnasında kolaylık sağlıyor. Bunların dışında genel hatları ile araç içine bakacak olursak SUV’ların sahip olduğu ferahlık ve aydınlık göze çarpar. Hem spor otomobil hem de şehrin ruhuna uygun bir model almak istiyorsanız Jaguar’ın I- PACE serisi ihtiyaçlarınıza cevap verir.

Bu aracın en çok merak edilen özelliklerinden biri de motor gücüdür. Tipik Jaguar serilerinin güçlü motorlarından mı yoksa ortalama bir motor gücü mü olacağı çok konuşuluyor. Elektrikli bir model olması performansından ve hızından taviz verdirmiyor. Tek vites şanzımanı ve 4X4 güç aktarımı iki elektromotorunu harekete geçiriyor. Yeni JAGUAR I-PACE Elektrikli, 11kW şarj cihazı ile satışı yapılıyor. 100 kWh DC şarj cihazı 15 dakikalık şarjla bile 101 kilometreye kadar yol menzili yapıyor. Bu açıdan bakıldığı zaman fazla bir değişiklik görünmüyor. 90 kWh gücündeki bataryası yüksek yoğunluklu lityum iyon teknolojisi ile donatıldı. Formula E yarış otomobiline benzeyen motor özelliği sayesinde elektrikli çift motoru 400 beygir gücünde olup 696 nm tork performans sergiliyor. Aracın aerodinamik özelliklerine de önem verildiği için performans verimliliği gittikçe artıyor. 0 kilometreden 100 kilometreye hızlanma süresi 4.8 saniyeyi buluyor.

Şarj kablosu sayesinde evde, iş yerinde ya da şarj istasyonunda bataryayı kısa sürede % 100 olarak doldurabilirsiniz. 15 dakikalık şarjda bile 101 km yol menzili sağlıyorsa tamamen doldurduğunuzda 470 km yol menzili sağlıyor. Tek tam şarj dolumu ile uzun yollara bile rahatlıkla çıkabilirsiniz. Böylece sürekli aracınızın şarjını düşünmek zorunda kalmazsınız. I- PACE, HSE ve SE olarak iki ayrı paket vardır. SE model başlangıç paketi olup SE’den daha az özelliklere sahiptir.

JAGUAR I-PACE Elektrikli HSE çok yönlü elektrikli, ısıtmalı ve soğutmalı deri ön koltuklara sahiptir. Elektrikli bagaj kapağı yükleme anında kolaylık sağlar. Bu donanım paketinde 20 inç jantlar ve diğer özellikler standart olarak vardır. Ekstra özelliklerin bulunduğu bu donanım paketinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz.  JAGUAR I-PACE Elektrikli sürücü güvenlik önlemleri ve yardımcı sürücü özellikleri açısından bakıldığında da gelişmiştir ve güncellemeler yer alır.

Bu kadar iyi olan bir aracın fiyatına da iyice bakmak gerekir. JAGUAR I-PACE Elektrikli’nin yurt dışı satış fiyatı şuan için 69.900 sterlin olarak görünüyor. Türkiye fiyatının ise;

EV400 90 kWh AWD, Elektrik 400 HP motor seçeneğinin SE otomatik vites tipi 2.101.334 TL

EV400 90 kWh AWD, Elektrik 400 HP motor seçeneğinin HSE 2.307.994 TL

Farklı iki paket olan bu aracın fiyatına güncelleme gelme ihtimali de bulunuyor. Jaguar’ın benzersiz sürüş deneyimini yaşamak ve spor otomobil ruhunu sevdiklerinizle yaşamak istiyorsanız incelemek için geç kalmayın.

 

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2022 Model JAGUAR I-PACE Elektrikli Teknik Özellikleri Ve Fiyatı İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Jaguar Yorumları

Misafir
10.01.2024
Jaguar XE için yapılmış
Bende 2015 xe var ev alacagim için satıyorum ilgilenen varsa [email protected]
Misafir
26.05.2023
Jaguar XF için yapılmış
Jaguar XF insana yaşadığını hissettirecek son derece keyifli ve sade bir araç
Misafir
22.05.2023
Jaguar XE için yapılmış
Kronik sorunu olduğuna inanmayanlar YouTube da birçok video var
Misafir
22.05.2023
Jaguar XE için yapılmış
Benimde 2015 jaguar xe var.arkadaşlar kronik sorun olarak motor titreşimi var motordan egzoza kadar aşırı şekilde titriyor servise götürüyorum kimse sorunun ne olduğunu bilmiyor kronik sorun diyorlar uzak durun derim araçtan soğudum
Misafir
09.05.2023
Jaguar XE için yapılmış
Yakın zamanda almayı planlıyorun param hazır.Tek korkum araçta titreme yapıyor mu? Kafamda ki en büyük soru işareti bu? Tecrübesi olan yardımcı olsun lütfen.
Misafir
23.04.2023
Jaguar I-PACE için yapılmış
Fiyatı 500.000 TL ye düşünce alacağım inşallah. Asgari ücretimin yarısını her ay köşeye atıyorum birkaç seneye inşallah alırım.
Misafir
03.04.2023
Jaguar XF için yapılmış
Cogu insanın imrenerek baktığı ama üç beş lira değer kaybeder korkusu ile bir türlü almaya cesaret edemediği müthiş keyifli ve kaliteli bir araba ,e segment bütün arabalara bindim ama ne yalan söyleyeyim jaguar xf kadar keyif veren insanı sarıp sarmalayan başka bir araba görmedim, verdiğin her kuruşu fazlası ile hak ediyor ,sürüş keyfi malzeme kalitesi yol tutuşu prestij ne ararsan var binmeyenleri dikkate almayın kesinlikle mükemmel bir araba
Misafir
25.03.2023
Jaguar XF için yapılmış
Arkadaşlar ben bu araca baktım fakat hangısıne baktıysam sandık motor var yaptırmişlar buda beni korkutu neden bukadar sandık motor
Misafir
05.03.2023
Jaguar XF için yapılmış
Zengin aşırı gösterişten uzan karizmatik ve mükemmel sürüş keyfi başka ne olabilirki, aracın koltuğuna oturduğunda sanki yıllardır sahibini bekliyor gibi sarıyor insanı, her şey olması gereken yerde ,saatlerce yolculuk yap yorulmak bir kenara arabayı bırakmak istemiyorsun , Yatırım değil zevk ve keyif işidir otomobil kullanmak
Misafir
06.02.2023
Jaguar F-TYPE Coupe için yapılmış
param olsa alacağım ilk araba
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle