Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

BMW 4 Serisi Gran Coupé

-

BMW 4 Serisi Gran Coupé Renkleri

Alp Beyazı
Bronz
Gümüş
Kırmızı
Mineral Gri
Siyah
Tanzanit Mavi Metali

BMW 4 Serisi Gran Coupé Resimleri

BMW 4 Serisi Gran Coupé Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

BMW 4 Serisi Gran Coupé Versiyonları

BMW 4 Serisi Gran Coupé Yorumları

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 20.08.2019
Bu araci Kanada'da kullaniyorum. 430i xDrive. Daha once de 428i xDrive kullandim. Tek kelime ile "muhtesem" bir otomobil.
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 31.01.2019
İş gereği çok şehirler arası seyahat yapıyorum .Birazda hız tutkum var. Bütçeme de uyuyor çok hoş buldum.
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 30.01.2019
Eğer Lüks ve Rahat bir araç düşünüyorsanız bu bmw olmalı
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 28.07.2018
sedan mı coupe mi compact mı nasıl bir karoseri var anlayamadığımız arabalardan. kaliteli ve hızlı
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 9.05.2018
arabadan anlayanların tercihi olan bir araba şiddetle tavsiye ederim
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 13.06.2017
İdeal bir araç.
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 22.05.2017
Araba gibi araba görünüşü etkileyici kendine kitliyor performansı da çok iyi
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 10.05.2017
Fiyatı uygun ve konforlu geniş bir araç bence fiyatı çok uygun
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 3.05.2017
Hem güçlü hem yakışıklı hemde kocaman bir bagajı var
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 19.04.2017
Bütün bmw ler aynı farkı camları bilmem ne leri
(59)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 11.04.2017
BMW otomatikle derdin ne manuel nie yapmıyorsun
(1)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 3.04.2017
Hoş da ne biliyim benim pek sevmedim şundan da ola bilir diyer arabalardaki özellikleri göremediğim içinde ola bilir
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 11.01.2017
1.5 ile 2.0 motor arasındaki vergi farkını gördünüz mü? trajı komikk
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Gran Coupé Misafir 11.01.2017
Aracın ortalama 8 litrelik yakıt tüketimi gayet normal seviyede yakıyor.Almak isterseniz ideal bir araç.
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
BMW 4 Serisi Gran Coupé için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

BMW 4 Serisi Gran Coupé Hakkında Genel Bilgiler

Doğal şıklık: BMW 4 Serisi Gran Coupé heyecan verici estetik özelliklerle BMW'ye özgü performans ve işlevselliği bir araya getirir. Öne çıkan özellikler arasında mükemmel baş ve bacak boşluğu, geniş bir bagaj kapağı ve benzersiz tasarım öğeleri yer alır. Otomobilin dinamik sürüş karakteri opsiyonel Adaptif M süspansiyon ve verimli, yüksek performanslı TwinPower Turbo motorlarla öne çıkar. Tüm bu özellikler BMW 4 Serisi Gran Coupé'yi dinamizm, şıklık ve konforun kusursuz bir bileşimi haline getirir.

HER AYRINTIYA YANSIYAN ŞIKLIK.
İlgi odağında
Mükemmel bir silüet. Çerçevesiz camlarıyla dört kapılı zarif coupé silueti, olağanüstü bir işlevsellikle estetiği ve dinamizmi bir araya getirir.

Dış tasarım.
BMW 4 Serisi Gran Coupé daha ilk bakıştan benzersizliğini belli eder. Dinamikleri ve estetik anlayışıyla tanımlanan otomobil, doğal şıklığın göstergesidir. Bu izlenim, her bir çizgiye yansıtılmıştır ve özellikle profilden bakıldığında oldukça çarpıcıdır. Uzatılmış tavan çizgisi sayesinde, mükemmel bir şekilde biçimlendirilen coupé silüeti, çok daha hizalı, şık ve aynı zamanda atletik görünür. Dört kapısı ve çerçevesiz camları, geniş tek parça bagaj kapağıyla günlük işlevsellik ve sportif ifade arasında mükemmel bir etkileşim sunar.

ZARİF SİLUET.
Yandan bakıldığında BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin şık silueti hemen göze çarpar. Uzun, hafif bir biçimde eğimlenen tavan çizgisi, düz cam tasarımı ve etkileyici çizgileri son derece güçlü bir arka bölümle birleşir.
BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin güçlü ön tasarımı düz ve geniş bir görünüme sahiptir. Bu tasarım çarpıcı detaylarla doğal şıklığı ve akıcı hatları vurgulayan ve ön tasarıma daha fazla dinamizm kazandıran M Sport Paket ile etkileyici bir duruş sergiler. Bu durum görenleri büyüleyen bir çeviklik ve çekiş gücü sunar.

OTOMATİK BAGAJ KAPAĞI.
Geniş ve tek parça bagaj kapağı BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin şık silüetine kusursuz şekilde uyum sağlar. Bagaj kapağı güzel görünümünün yanı sıra aynı zamanda son derece kullanışlıdır. Düz yükleme zeminiyle bir araya gelen büyük boyutları bagaj bölmesinin kullanışlılığını artırır. Bagaj kapağının temassız açılmasını ve kapanmasını sağlayan Konfor Erişim Sistemi de daha fazla kolaylık sunar. Elleriniz dolu olduğunda tek yapmanız gereken ayağınızı arka tamponun altında hareket ettirmektir. Böylece bagaj bölümünde hızlı ve kolay bir şekilde yükleme ve boşaltma yapabilirsiniz.

ÇERÇEVESİZ CAMLI KAPILAR.
İşlevsel tasarımıyla çerçevesiz camlara sahip dört kapı, BMW 4 serisi Gran Coupé'nin hassas çizgilere sahip yan görünümünü vurgular. Ön kapıların ideal boyutları özellikle dar park alanlarında otomobile binmeyi ve otomobilden inmeyi kolaylaştırır. İçeriden bakıldığında, sportif vurgu çizgileri, ortam ışığı ve renk kontrastı, kapının daha geniş görünmesini sağlayarak otomobilin iç tasarımını daha şık ve ferah kılar.

RENKLER VE JANTLAR.
Geniş çeşitlilikte gövde renkleri ve jantlar, BMW 4 Serisi Gran Coupé'nize kişisel stilinizi yansıtmanızı sağlar. M Sport, Modern Line, Sport Line ve Luxury Line paketleri de çeşitli kişiselleştirme seçenekleri sunar.

ADAPTİF LED FARLAR.
Görüşü ve yolculuğunuzun kalitesini artırır. Adaptif Tam LED Farların yeni teknolojisi sayesinde geceleri bile her detayı kolaylıkla seçebilirsiniz. Gün ışığına benzer saf beyaz rengiyle otomobilin önünü kusursuz ve eşit bir biçimde aydınlatır. Karanlıkta otomobil sürerken konsantrasyonunuzu ve görüş alanınızı artırır. Üstelik, ışık dağıtımı otomatik olarak otomobilinizin hızına ve direksiyon açısına göre uyarlanır. Böylece, gece yolculuklarında bile olsa kusursuz viraj alma ve sorunsuz sürüş keyfinin tadını her zaman çıkarabilirsiniz.

İç tasarım.
İlk BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin dış tasarımı gibi iç tasarımı da şıklığın ve işlevselliğin mükemmel bir bileşimini sunar. Bu, kullanılan ayrıcalıklı malzemeler ve renklerin yanı sıra yükseltilmiş sürücü yönlendirmesi ile öne çıkar. Her bir kumanda öğesi sürücünün en iyi yarar sağlayabileceği şekilde ergonomik olarak konumlandırılmıştır; tüm yüzeyler ve detaylar lüks ve canlılık hissini yansıtır. Çerçevesiz pencerelere sahip kapılar, BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin iç tasarımındaki ferahlık etkisini güçlendirir; 2+1 arka koltuklara ve geniş baş ve diz boşluğuna sahip arka bölümde de aynı durum geçerlidir. Aynı zamanda arka koltuğun oturanı sarmalayan tasarımı konforlu ve uyumlu bir mekan hissi yaratır.

SÜRÜCÜ YÖNLENDİRMESİ.
Size ve ihtiyaçlarınıza odaklanan düzenli şekilde yerleştirilmiş kontrol panelinden, hafifçe size dönük orta konsola kadar BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin sürücü koltuğunda ilgi odağı olmanın keyfini çıkarabilirsiniz Sürücüyü ilgilendiren tüm öğeler ve fonksiyonlar tam olarak bulmayı beklediğiniz konumdadır. Bağımsız Kontrol Ekranı tam olarak görüş alanınızın içinde yer alır. Opsiyonel BMW Head-Up Display sürüşe ilişkin bilgileri doğrudan görüş alanınıza yansıtarak daha fazla konfor sunar ve gözlerinizi yoldan ayırmamanızı sağlar.

ETKİLEYİCİ FORMLAR.
Tasarımda, çizgiler birlikte akar, yüzeyler birbirine geçer ve her şey sürücüye doğru yönlendirilerek çeşitli işlevsel alanlar boşaltılmıştır. Bu uyumlu etkileşim içinde otomobilin ayrıcalıklı karakteri öne çıkar. Etkileyici dinamikler, modern şıklık ve olağanüstü işlevsellik özellikleri, otomobilin iç kısmına daha ilk bakışta öne çıkar.

MALZEMELERİ VE DOKULAR.
Otomobilin benzersiz iç tasarımında kaliteli işçilik, dokunulduğunda keyif veren malzemeler ve ilham veren renk ve malzeme seçimi ön plana çıkar. Fildişi Beyazı deri koltuklar Luxury Line ve M Sport paketle birlikte BMW 4 Serisi Gran Coupé'ye özel olarak sunulur. Koltuklar, siyah iç tasarım renk şeması içine entegre edilerek özel bir yoğunluk sunar ve BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin sportif niteliklerini öne çıkarır.

EN ÜST SEVİYEDE İŞLEVSELLİK.
2+1 KOLTUK İŞLEVSELLİĞİ.
2+1 arka koltuk: Yüksekliği ayarlanabilir baş dayamalarına sahip dıştaki iki özel bağımsız koltuk BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin arka kısmında konfor sağlar ve üçüncü yolcu için yeteri kadar yer bırakır.
40:20:40 ORANINDA BÖLÜMLENEBİLEN ARKA KOLTUK.
Opsiyonel olarak sunulan 40:20:40 oranında bölümlenerek katlanabilen arka koltuk sırası çok çeşitli taşıma olanakları sunar. Uygun kayak ve snowboard çantası Orijinal BMW Aksesuarları’nda mevcuttur.
1.300 LİTRELİK SAKLAMA ALANI.
1.300 litrelik maksimum bagaj bölümü kapasitesiyle BMW 4 Serisi Gran Coupé tüm ihtiyaçlarınız ve talepleriniz için bol miktarda alan sunar.
Sürüş dinamikleri.
BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin sürüş özellikleri mükemmel performansı optimum konforla birleştirir. Akslar arasında kusursuz ağırlık dağılımı, arkadan itiş veya Sürüş Deneyimi Kontrolü gibi BMW'ye özgü özellikler kusursuz sürüş keyfini garantiler. Sürüş dinamikleri, opsiyonel Adaptif M Süspansiyon ile daha da güçlendirilir. Ayrıca, değişken spor direksiyon ile en zorlu virajların dahi üstesinden gelirsiniz.

ADAPTİF M SÜSPANSİYON.
Çok daha dinamik bir kullanım için ideal süspansiyon; Adaptif M Süspansiyonda yer alan elektronik olarak kontrol edilebilen amortisörler mevcut sürüş stilinize ve yol koşullarına uyum sağlar. 

Sürüş Deneyimi Kontrolünü kullanarak amortisör karakterini değiştirebilirsiniz. Sürüş Deneyimi Kontrolü aracılığıyla Sport Modu seçildiğinde, fark edilir derecede daha sert bir amortisör ayarı etkinleştirilir. Sport+ modunda, Dinamik Denge Kontrolü (DSC) daha dinamik sürüş için yerini Dinamik Çekiş Kontrolüne (DTC) bırakır.

DEĞİŞKEN SPOR DİREKSİYON.
Servotronic özellikli değişken spor direksiyon doğrudan ve çevik bir direksiyon stili sunar ve direksiyonu çevirmek için daha az fiziksel çaba harcanmasını sağlar. Çeşitli oranlarla, mevcut hızdan bağımsız olarak direksiyon açısına tepki gösterir. Özellikle büyük açılarda direksiyon çevirirken gerekli olan direksiyon hareketini azaltır. Bu özelliğiyle çevikliği ve keskin virajlarda, dar yollar boyunca veya özellikle spor bir sürüş stili kullanılırken ani dönüşler sırasında hakimiyeti artırır. Aynı zamanda park, dönüş ve manevralar sırasında konfor seviyesini artırır. Dar direksiyon açılarında sistem kusursuz bir yönlendirme dengesi ve çok üst düzey bir direksiyon hassasiyeti sunar.

RAKAMLARLA SÜRÜŞ KEYFİ.
0’dan 100 km/s hıza 5,5 saniyede çıkar – benzersiz sürüş keyfini çok iyi anlatan bir ifade. BMW 4 Series Gran Coupé’nin diğer tüm performans verileri kalbinizin daha hızlı çarpmasını sağlayacak. 

8 İLERİ STEPTRONIC ŞANZIMAN.
8 ileri Steptronic şanzıman, konfor ve dinamik performans açısından yeni standartları belirler. Artık Sürüş Deneyimi Kontrolü aracılığıyla yeni Önsezili Hareketli Aksam ile otomobilin performansını aktif olarak artırmak da mümkündür. "Sport" modunda, şanzıman yönetimi rotanın özelliklerine göre daha dinamik ve daha anlık bir tepki sunmak üzere navigasyon sisteminden gelen verileri kullanır. Adından da anlaşılacağı gibi "Comfort" modu, daha az sayıda vites değişimiyle konfora yönelik bir vites değiştirme programı sunar.
Vitesler arasındaki hassas artışlar tüm devirlerde ideal güç üretimini kolaylaştırır. Bu da yakıt tüketimini azaltırken, daha fazla sportif sürüş ve dinamik performansın keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Özellikle yüksek hızlarda, ek dişliler motor devrini düşürerek yakıt tüketimini ve motor gürültüsünü de azaltır. Otomobil manuel moda alındığında da dönüştürücü debriyaj buna yardımcı olur. Yüksek motor devri geçişleri ve hassas şanzıman ayarı ile bir araya gelerek, vites geçiş konforunu artırır ve gürültüyü belirgin şekilde azaltır. 

SÜRÜŞ DENEYİMİ KONTROLÜ.
Sürüş Deneyimi Kontrolü, sürücünün standart motor ve şanzıman ayarı için Comfort Modu, verimliliğe yönelik olarak ECO PRO Modu ve çok daha dinamik bir sürüş için Sport modu arasından seçim yapabilmesini sağlar. Yakıt ekonomisi sunan ECO PRO Modu, gaz pedalı ve şanzıman özelliklerini akıllı şekilde uyarlarken ısıtma/klima ayarlarını gerçekleştirir.
ECO PRO Modu yakıt tüketimini yüzde 20'ye kadar azaltır. "Seyir" fonksiyonu(yalnızca Steptronic şanzıman ile sunulur), İleri Rota Asistanı ve ECO PRO Rota (yalnızca Professional Navigasyon Sistemi ile birlikte sunulur) yakıt tasarrufunu daha da artırmanızı sağlar. İleri Rota Asistanı bölgesel yol koşullarına erişim için navigasyon sistemini kullanır ve önceden ipuçları sunar. Bir sonraki virajda hız limitinde bir değişiklik varsa, sistem dönmeden önce sürücüye yavaşlamasını tavsiye eder.
ECO PRO Rota fonksiyonu da yakıtı ekonomik olarak kullanmanıza yardımcı olur. Trafik hacmini, bireysel sürüş stilini ve yerel koşulları göz önüne alarak verimlilik açısından optimize edilmiş bir rota tavsiye eder. "Seyir" işlevi sürücünün frene basmadan ayağını gaz pedalından çekmesi durumunda otomobilin 160km/sa hıza kadar yolda seyredebilmesini sağlar. Sport modunda otomobil çok daha doğrudan tepki vererek daha sportif bir sürüş stili sunar.

190 BG
BMW 420d, mükemmel performansı, hızlı güç üretimi ve düşük yakıt tüketimi ile etkiler. Düşük devir aralıklarında dahi 400 Nm tork üretilebilir. Hızlı tepki veren ve oldukça akıcı olan motor, 190bg güç üretir ve yüksek itiş gücünü garanti eder. Bu, BMW 4 Serisi Gran Coupé'nin hareketsiz halden 100km/sa hıza yalnızca 7,3 saniyede ulaşmasını sağlar (xDrive Steptronic şanzıman: 7,4 sn), azami hızı 231 km/sa'tir (sınırlı), ortalama yakıt tüketimi, 100 km'de yalnızca 4 litredir (xDrive Steptronic şanzıman: 4,5 lt), 106 gr/km değerinde CO2 emisyon değerlerini elde eder (Steptronic şanzıman: 118 gr/km).
BENZERSİZ DİNAMİKLER. BENZERSİZ YAKIT VERİMLİLİĞİ.
BMW 4 Serisi Gran Coupé'de BMW EfficientDynamics.
BMW 4 Serisi Gran Coupé’nin sportif duruşuna her zaman olağanüstü bir verimlilik eşlik eder. Bu, dinamikleri artırırken emisyon değerlerini düşüren kapsamlı önlem ve teknoloji paketi BMW EfficientDynamics sayesinde sağlanır. Özel aerodinamikler ilk bakışta göze çarpar ancak arka planda çalışmakta olan birçok teknoloji daha mevcuttur. Bunlar da düşük yakıt tüketimi ve daha fazla sürüş keyfi ile varlıklarını hissettirir.

ENERJİ YÖNETİMİ.
BMW 4 Serisi Gran Coupé standart olarak Otomatik Start/Stop Fonksiyonu, Fren Enerjisi Geri Kazanımı ve Elektrikli Direksiyon dahil olmak üzere bir dizi BMW EfficientDynamics teknolojisi içerir. Bu teknolojiler bir araya gelerek akıllı enerji yönetimi ve sürdürülebilir mobiliteyi güvence altına alır.

AERODİNAMİK ÖZELLİKLER.
Otomobilin tüm tasarımı BMW EfficientDynamics felsefesini sergiler. Optimize edilmiş, aerodinamik ön rüzgarlık ve alt gövde, hava direncini ve yakıt tüketimini azaltan yenilikçi geliştirmeleri içerir.
Ön rüzgarlık, BMW EfficientDynamics felsefesini hayata geçiren bir tasarım özelliğidir. Entegre Hava Perdesi, havayı iki dikey hava girişi boyunca ve ön çamurluk davlumbazları boyunca yönlendirir. Hızlandırılmış hava akışı tekerleklerin dış kısmında bir anlamda "perde" oluşturur. Hava akışını ön tekerleklere yönlendiren Havalandırma da mevcuttur. Bu yenilikçi teknolojiler türbülans ve hava direncini azaltarak yakıt tüketiminin de önemli ölçüde azalmasını sağlar.
Motor bölümünü de koruyan düz alt gövde kapağı, otomobilin aerodinamiğini büyük ölçüde iyileştiren ek bir detaydır. Bu yeni kaplama elemanları aerodinamik açısından önemli olmasının yanı sıra; aynı zamanda ses yalımını geliştirir ve paslanmaya karşı büyük ölçüde koruma sağlar.

ECO PRO MODU.
ECO PRO Modu, BMW tarafından şirket içerisinde gerçekleştirilen bir yakıt tüketimi çalışmasına göre, sürüş stillerine bağlı olarak sürücülerin yakıt tüketimini yüzde 20 oranına kadar düşürmelerine yardımcı olur. Seyir fonksiyonu (yalnızca 8 ileri Steptronic şanzıman ile), İleri Rota asistanı (yalnızca Professional Navigasyon Sistemi ile birlikte) ve ECO PRO Rota (yalnızca Professional veya Business Navigasyon Sistemi ile birlikte) sayesinde yüzde beş oranında ek tasarruf sağlanır.
ECO PRO Rota, trafik durumu, sürüş stili ve yol koşullarına bağlı olarak en verimli rotayı gösterir. Yol bilgisayarı, ECO PRO Rota fonksiyonu kullanılarak otomobil seçilen rota boyunca sürüldüğünde tasarruf edilecek yakıt miktarını gösterir.

HAFİF YAPI.
Hafif yapısı sayesinde otomobilin ağırlığından tasarruf edilen her gram sürüş keyfini artırır. Taşınacak daha az ağırlık sayesinde daha az enerjiye gerek duyulur. BMW bu fikri sürekli olarak geliştirerek 1930'dan bu yana ürettiği otomobillere uygulamıştır. BMW mühendisleri ağırlığı nerede azaltmanın mantıklı olduğunu ve hangi durumlarda işe yaramadığını sürekli olarak sorgulamıştır. Akıllı hafif yapı bu yaklaşımla geliştirildi. Bu özellik magnezyum, alüminyum ve CFRP (karbon fiber destekli plastik) gibi son derece hafif malzemelerin otomobilin hedeflenen bölgelerinde kullanılmasıyla elde edilir.

BMW TWINPOWER TURBO TEKNOLOJİSİ.
Benzinli motorlarda BMW TwinPower Turbo teknolojisi, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon dahil olmak üzere TwinScroll turboşarj teknolojisini Valvetronic ile bir araya getirir. Dizel motorlarda, özellikle iyileştirilmiş turboşarj teknolojileri ile en ileri CommonRail direkt enjeksiyon teknolojisi ve değişken türbin geometrisini birleştirir. BMW TwinPower Turbo, BMW benzinli ve dizel motorların yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltırken, aynı zamanda geniş bir motor devri aralığında motor gücü sağlar.








BMW 4 Serisi Gran Coupé Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle