Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

BMW 4 Serisi Coupé

-

BMW 4 Serisi Coupé Renkleri

Akdeniz Mavisi
Beyaz
Bronz
Buzul Gümüş
Kırmızı
Mineral Gri
Siyah

BMW 4 Serisi Coupé Resimleri

BMW 4 Serisi Coupé Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

BMW 4 Serisi Coupé Versiyonları

BMW 4 Serisi Coupé Yorumları

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 31.01.2019
estetik ve güzel bir araba bmwnin özellikle 4 serisi çok hoşuma gidiyor
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 30.01.2019
Bmw birçok modeline bindim hepsi çok iyi ama 4 serisi daha da iyi hızına yol tutuşuna hayran kaldım.
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 27.07.2018
bu arabaya derman yetmez.
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 30.05.2018
bmv hastası bir insanım almak istiyorum
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 20.06.2017
m paketi mükemmel
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 19.06.2017
Mükemmel teknoloji ve mühendislik
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 16.06.2017
bana göre 420d den başka bir araba yok bu dünyada
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 15.06.2017
Zenginlere hitap ediyor param olsa düşünmez alırdım
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 13.06.2017
Biz memurlar için hayal araçlar :)
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 22.05.2017
Görünüşü güzel etkileyici bence fiyatı da uygun
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 10.05.2017
Hızlı güçlü yakışıklı göz alıcı bir araba
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 3.05.2017
Alemin yakışıklısı çok iyi araba be
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 19.04.2017
Ben bu arabayı alsam yakıt parasını yetiştiremem ki
(8)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Fiyat

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 11.04.2017
Bence arabanın direksyonunu değiştirmeleri lazım bence
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 3.04.2017
Arka koltuktaki ortada olan boşluk ne öle ya arabaya 5 kişi binicekse nolcak o adam boşluğamı oturcak
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 10.03.2017
araç almak isteyenler kesinlikle bir düşünün derim
(5)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 23.02.2017
418 i paket fiyati 183000 tl engelli indirimi ne kadar olur
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 16.01.2017
Abi bu bmw ye aşık oldum galiba nasıl bir güzelliği var kendine baktırıyor gücü konforu herşeyi mi iyi olur arbanın oluyormuş demekki
(0)
Cevap Yaz

BMW 4 Serisi Coupé Misafir 26.09.2016
Bildiğin tahminleri doğru ise görüldüğü kadarıyla sanat eseri.* Vahşi ve sportif bir duruş sergiliyor.
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
BMW 4 Serisi Coupé için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

BMW 4 Serisi Coupé Hakkında Genel Bilgiler

BMW 4 Serisi Coupé'nin karakterini güçlü estetik özellikler ve sportif dinamizm oluşturur. Alçak ağırlık merkezi, ideal aks yükü dağılımı, gövdenin dayanıklılığı ve TwinPower Turbo teknolojisine sahip motorlar sayesinde benzersiz bir sürüş hissi bu özellikleri tamamlar. Sport, Luxury ve Modern BMW Line'ları M Sport paketle birlikte BMW 4 Serisi Coupé'yi kişiselleştirme seçenekleri sunar. Öne çıkan özelliklerinden biri de BMW Seçici Far özelliğine sahip yeni adaptif tam LED farlardır. Yenilikçi havalandırma heyecan verici bir tasarım vurgusu yaparken yakıt tüketimini ve CO2 emisyonunu azaltır. Sürüş keyfini artıran diğer özellikler arasında 8 ileri Steptronic Spor otomatik şanzıman ve BMW Head-Up Display gibi sürücü destek sistemleri yer alır.

SİZE ÖZEL YARIŞ ÇİZGİSİ.
BMW 4 Serisi Coupé.
BMW 4 Serisi Coupé'nin sportif oranları ve iddialı estetiği hayranlık dolu bakışları üzerinde toplar ve heyecan yaratır. Bu model, her yolculukta hakimiyetini hissettiren dinamik bir tasarıma sahiptir. 

İç tasarım.
BMW 4 Serisi Coupé'de sürücü odak noktasındadır. İç tasarım maksimum ergonomi için sürücüye dönük yerleştirilmiştir ve sürücü odaklı, sportif bir ortam sunar. Bunu sağlamak için iç tasarımda en iyi kalite Dakota deri veya cazip alüminyum iç tasarım kaplama şeritleri dahil olmak üzere yalnızca en seçkin malzemeler kullanılmıştır. Kısacası BMW 4 Serisi Coupé'de sofistike kalite ve üstün sürüş dinamiklerini kusursuz bir formda deneyimlersiniz.
DÖRT KİŞİLİK İÇ HACİM, TEK BİR KİŞİ İÇİN TASARLANDI.
BMW 4 Serisi Coupé'nin içinde tüm detaylar, tek kişiyi yani sizi merkeze alarak tasarlanmıştır. Tüm kumandalar ergonomik şekilde sürücü etrafında gruplanır, tüm fonksiyonlara hızlı ve sezgisel bir erişim sağlamanıza olanak tanır. BMW Tasarım Başkanı Karim Habib, BMW 4 Serisi Coupé'nin hayranlık verici iç tasarımına ilişkin bizimle bazı bilgiler paylaştı.

SÜRÜŞ KEYFİNİN MERKEZİNDE YERİNİZİ ALIN.
Koltuğunuza oturun ve yepyeni bir mekan tasarımını hissedin. Yeni BMW 4 Serisi Coupé çevik bir stilde otomobil sürmeyi saf bir keyfe dönüştüren kaliteli deriden spor koltuklarla donatılmıştır. Koltuklar ve sırt dayamaları yükseklik ve açısal olarak bağımsız şekilde ayarlanarak en sportif sürüş sırasında bile olağanüstü bir vücut desteği sağlar. Standart seri koltuklarıyla kıyaslandığında, koltuklardaki daha yüksek minderler ve sırt dayamaları, ayarlanabilir kalça desteği ile beraber hızlı viraj dönüşlerinde bile olağanüstü bir ergonomi ve yan destek sağlar.
Arka bölümde de entegre baş dayamaları ve konforlu koltuklar sayesinde yolcular sportif sürüş hissini deneyimleyebilir.


NEREDE OLURSANIZ OLUN, EN HEYECAN VERİCİ YER BURASI.
BMW 4 Serisi Coupé’nin iç tasarımı, yüksek kalitedeki işçiliği ve olağanüstü konforuyla etkileyicidir. Böylelikle size benzersiz bir sportif karakter ve ayrıcalıklı bir ortam sunar. İlham verici ve konforlu iç tasarım, aynı zamanda tercihlerinize göre uyarlanabilir. Mercan Kırmızısı Dakota deri, cazip vurgu dikişi veya detaylı iç kaplama şeritleri gibi özel malzemeler ve tasarım öğeleri opsiyonel olarak sunulur.

BOL SEÇENEK, ÖDÜN VERMEYEN TASARIM.
BMW 4 Serisi Coupé'nin iç tasarımı, tamamen sportif çevikliği korurken sürücüye ve tüm yolculara keyifli bir güvenlik hissi verir. Yenilikçi tasarım ve uzun kapı aynaları sayesinde, tüm yolcular konforlu bir biçimde iç tasarımın bir parçası oldukları izlenimini edinir. Güvenlik ve ayrıcalık bir arada. Yüksek kalitede kapı kaplama şeritleri sportif bir ortam sunarak kokpitin çevik tasarımının arkadaki yolculara yansımasına olanak sağlar.

Dış tasarım.
Hareketsiz haldeyken bile yerinde duramayan dinamizm. BMW 4 Serisi Coupé'nin tasarımı büyüleyici bir atletik duruşu yansıtır. Düz tavan çizgisi ve otomobilin ileri doğru hamle yapan ön kısmı güçlü bir zarafet sunar. BMW 4 Serisi Coupé'nin atletik arka bölümü de bakışları üzerinde toplar. Geniş, kendine güvenli duruşu eşsiz sürüş keyfini ifade eder. Eşsiz sürüş keyfi vaadi yalnızca yolculuk sırasında değil, sonrasında da geçerlidir.

SİZE ÖZEL YARIŞ ÇİZGİSİ.
• Uzun aks aralığı ve kısa aks dışı mesafeleriyle görünürdeki karşıtlıklar ilham verici bir tasarım ortaya çıkarır ve BMW 4 serisi Coupé kendine güvenen bir hakimiyeti yansıtır. Geriye yaslanmış camlı bölüm farklı coupé stilini öne çıkarır. Arkaya doğru dinamik şekilde ilerleyen düz tavan çizgisi ve otomobilin duruşu yolculuk başlamadan çok önce odaklanmış bir spor tavrı sunar. 

AERODİNAMİK. NEFES KESİCİ.
Arka tekerleklerin ardında yer alan havalandırma BMW 4 Serisi Coupé'nin ileri doğru hamle yapan karakterini öne çıkarır. Ve bundan fazlasını da yapar. Havalandırma, iki dikey giriş aracılığıyla hava akışını ön çamurluk boyunca yönlendiren tamponlara entegre Hava Perdesi ile birlikte çamurluk etrafındaki hava direncini etkin bir biçimde azaltır ve hava akışını ön tekerlekleri aşacak şekilde yönlendirir. Bu yenilikçi BMW EfficientDynamics özellikleri türbülansı azaltır ve karşılığında yakıt tüketimini ve CO2 emisyonunu olumlu olarak etkileyecek aerodinamik rakamları elde eder

DAHA İLK BAKIŞTA SİZİ YANSITAN BİR GÖRÜNÜM.
Işık hızla buluşuyor: En yeni Adaptif Tam LED Far teknolojisi sayesinde gece bir daha asla karanlıkta kalmaz, her detayı görebilirsiniz. Işık huzmesinin gün ışığına benzer, saf beyaz renkli ışığı sayesinde far teknolojisi yolun ideal ve eşit bir şekilde aydınlatılmasını sağlar. Bu özellik görüş alanını iyileştirir ve geceleri yorulmadan otomobil sürmeyi mümkün kılar. Bunun yanında ışık dağılımı otomatik olarak hızınıza uyum sağlar ve direksiyon açısını izleyerek virajı dönerken hiçbir şeyi gözden kaçırmamanızı sağlar.

HAREKETSİZ HALDE OLSA BİLE SİZİ İLERİ YÖNLENDİRİR.
Hem güçlü, hem çevik. BMW'nin tipik uzatılmış motor bölümü kapağı BMW 4 Serisi Coupé'ye klasik olduğu kadar yenilikçi bir atletik duruş verir. Titizlikle üretilen parlak siyah çift böbrek ızgaralar dokuz geniş çubuğa sahiptir. Yenilikçi Tam LED Farlar gibi son derece düzdür ve farklı şekilde geniş bir tasarıma sahiptir. Bunun sonucu olarak BMW 4 Serisi Coupé'nin ön bölümü daha odaklanmış ve daha güçlü bir etki oluşturur. Diğer bir deyişle, BMW 4 Serisi Coupé'nin stilinin tamamı eşsiz bir sürüş keyfini müjdeler.

ARKANIZDA BIRAKTIĞINIZ ARAÇLAR İÇİN DE ETKİLEYİCİ.
Arkadan ve önden güçlü bir ifade; sportif, çevik geniş görünümüyle BMW 4 Serisi Coupé'nin arka bölümü etkileyici bir manzara oluşturur. Geniş yapısı ve düz tavan çizgisi otomobile atletik bir mükemmeliyet sunar.

KARANLIĞI YALNIZCA ÖNDEN DEĞİL ARKADAN DA AYDINLATIN.
BMW 4 Serisi Coupé'nin detaylı düşünülmüş tasarımı stop lambalarına da yansımıştır. L biçimi sayesinde otomobilin stiliyle uyumlu bir şekilde BMW 4 serisi Coupé'nin güçlü geniş çizgilerini vurgular. Dinamik stop lambaları, pedala yumuşak biçimde basıldığında hafifçe, sert fren yapılması durumunda daha kuvvetli şekilde yanarak ek bir güvenlik avantajı sunar.

Sürüş dinamikleri.
KUSURSUZ BİÇİMDE SİZE GÖRE AYARLANMIŞTIR.
Her yolculukta, her zeminde ve her durumda BMW 4 Serisi Coupé olağanüstü sürüş dinamikleri sunar. Bu sözünü, özelliklerini ihtiyaçlarınıza göre bağımsız şekilde uyarlayarak yerine getirir. Aşağıdaki filmde BMW 4 Serisi Coupé'nin mükemmel sürüş dinamiklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. 

YERDE OLDUĞUNUZ HALDE YENİ ZİRVELERE ULAŞIN.
Konfordan ödün vermeyen mükemmel yol tutuşu, sürüş keyfinden de taviz vermez. BMW 4 Serisi Coupé'nin adaptif M süspansiyonu, ideal kullanım özellikleri ve daha fazla çeviklik sunarken, elektronik olarak kumanda edilen amortisörler sürüş stilinize ve yol koşullarına uyum sağlar. Karakteristik özellikler Sürüş Deneyimi Kontrolü kullanılarak değiştirilebilir. Sürüş Deneyimi Kontrolü ile SPORT veya SPORT+ Modunun etkinleştirilmesi fark edilir seviyede sert bir amortisör ayarını tetikler.

BIR DÜĞMEYLE DAHA YÜKSEK BASINÇ.
İster virajlı bir dağ geçidinde yaptığınız dinamik bir yolculukta ister kırsal yolda diğer otomobilleri sollarken olsun, otomobilinizden maksimum performans bekleyeceğiniz durumlar olacaktır. İşte bu yüzden BMW 4 Serisi Coupé'de SPORT Modu bulunur. Tek bir düğmeye basıldığında otomobiliniz daha doğrudan tepki gösterir ve motor çok daha anlık tepkiler verir. Deneyimlediğiniz duygu ise saf adrenalindir.

OTOMOBİLİNİZİ İSTEDİĞİNİZ YERE, İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE SÜREBİLİRSİNİZ.
Otomobil, kendini sürücüsünün ihtiyaçlarına ve arzularına uyarlamalıdır; çünkü uyum sağlaması gereken sürücü değil otomobildir. İşte bu yüzden Sürüş Deneyimi Kontrolü merkez konsolda yer alan düğme sayesinde arzu ettiğiniz sürüş modunu etkinleştirmeniz için seçimi size bırakır. Standart motor ve şanzıman ayarlarıyla COMFORT modundan verimliğe yönelik ECO PRO moduna veya daha dinamik bir sürüşü mümkün kılan SPORT moduna geçiş yapılabilir. SPORT Modunda 8 ileri Steptronic Sport şanzıman ile bağlantılı vites noktaları farklı bir sportif karaktere sahiptir ve adaptif süspansiyon otomobile genel anlamda çok daha atletik bir his sağlar.

306 BG GÜCÜNDEKİ FİLM MÜZİĞİNİZ.
Gaz pedalını çubuk yaparak orkestrayı siz yönetin. BMW 4 Serisi Coupé'nin motor sesi, ses tasarımcıları tarafından özel olarak geliştirildi ve dinamizmi işitebilmeniz sağlandı.

8 İLERİ STEPTRONIC ŞANZIMAN.
8 ileri vites, maksimum sürüş keyfi.
Vitesleri siz hissetmeden değiştirir. 8 ileri Steptronic şanzıman, sürüş dinamikleri ve verimlilik açısından standartları belirlemenin yanında, BMW EfficientDynamics önlemlerinin de temel bir bileşenidir. Özellikle viteslerin hassasiyetle belirlenmiş aralıkları düşükten yükseğe tüm hızlarda optimum güç üretilmesine izin verir. Bu özellik, siz spor karakterin ve dinamizmin tadını çıkarırken yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltır. Özellikle yüksek hızlarda, ilave vitesler motor devrini düşürerek yakıt tüketimi ve motor gürültüsünü de azaltır. Dönüştürücü debriyaj buna düz vites değiştirme modunda bile katkıda bulunur. Düşük devir aralıkları ve hassas şanzıman ayarıyla etkileşim vites değiştirme konforu ve arka plan seslerinde önemli miktarda azalma sağlar. Buna rağmen BMW 4 Serisi Coupé'nin sunduğu güç ve çeviklik istikrarlı şekilde yüksek seviyede kalır.

Aktif olarak artırılan performans.
BMW EfficientDynamics tarafından sunulan 8 ileri Steptronic şanzıman sayesinde Sürüş Deneyimi Kontrolü aracılığıyla yeni Önsezili Hareketli Aksam ile otomobilin performansını artırmak mümkündür. "Sport" modunda, şanzıman yönetimi rotanın özelliklerine göre daha dinamik ve daha anlık bir tepki sunmak üzere navigasyon sisteminden gelen verileri kullanır. Adından da anlaşılacağı gibi "Comfort" modu, daha az sayıda vites değişimiyle konfora yönelik bir vites değiştirme programı sunar.

TÜKETİMİ KEYİFLE AZALTIR.
BMW 4 Serisi Coupé'de BMW EfficientDynamics.
BMW 4 Serisi Coupé, daha fazla sürüş keyfi ve daha az emisyon için BMW EfficientDynamics'e ait kapsamlı önlem paketleri ve teknolojilere sahiptir. 

AERODİNAMİK ÖZELLİKLER.
Otomobil tasarımının tamamı BMW EfficientDynamics felsefesini yansıtır. Optimize edilmiş, aerodinamik ön rüzgarlık ve alt gövde, hava direncini ve yakıt tüketimini azaltan yenilikçi geliştirmeleri içerir.
Ön rüzgarlık, BMW EfficientDynamics felsefesini hayata geçiren bir tasarım özelliğidir. Entegre Hava Perdesi, havayı iki dikey hava girişi boyunca ve ön çamurluk davlumbazları boyunca yönlendirir. Hızlandırılmış hava akışı tekerleklerin dış kısmında bir anlamda "perde" oluşturur. Hava akışını ön tekerleklere yönlendiren Havalandırmalar da mevcuttur. Bu yenilikçi teknolojiler türbülans ve hava direncini azaltarak yakıt tüketiminin de önemli ölçüde azalmasını sağlar.
Motor bölümünü de koruyan düz alt gövde kapağı, otomobilin aerodinamiğini büyük ölçüde iyileştiren ek bir detaydır. Bu yeni kaplama elemanları aerodinamik açısından önemli olmasının yanı sıra; aynı zamanda ses yalımını geliştirir ve paslanmaya karşı büyük ölçüde koruma sağlar.

ECO PRO MODU.
ECO PRO Moduna geçiş yapar yapmaz her şey daha fazla verimliliğe göre ayarlanır ve kişisel sürüş stilinize göre bu özellik yakıt tüketiminde yüzde 20'ye kadar tasarruf yapabilmenizi sağlar (bir şirket içi BMW yakıt tüketimi çalışmasına göre). Seyir (yalnızca Steptronic şanzımanla), önizleme asistanı ve ECO PRO Rota gibi ek fonksiyonlarla yüzde beş tasarruf daha sağlanır. Bu mod gaz ve şanzıman tepkisinin yanı sıra vites değiştirme noktalarını da optimize eder ve ısıtma/klima stratejisini akıllı şekilde uyarlar. Kontrol Ekranı yakıt tüketimini o anda hangi EfficientDynamics teknolojisinin azalttığını gösterir. Verimliliği daha fazla artırabilmeniz için mevcut sürüş durumunuzla ilgili ECO PRO önerileri de gösterilir.
ECO PRO modunun bir diğer özelliği de Steptronic şanzımanla birlikte kullanılan seyir fonksiyonudur: 50 km/sa ile 160 km/sa gibi bir hız aralığında herhangi bir tahrik gücü gerekli değilse, sistem motor bağlantısını keser ve otomobil kendiliğinden seyretmeye başlar.

BMW TWINPOWER TURBO MOTORLAR.
Benzinli motorlarda BMW TwinPower Turbo teknolojisi, TwinScroll turboşarj ile Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyonu bir araya getirir. Dizel motorlarda, CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrisine sahip turboşarjı içerir. Böylelikle, BMW TwinPower Turbo, benzinli ve dizel motorların yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltırken, aynı zamanda geniş bir motor devri aralığında motor gücü sağlar.

OTOMATİK START/STOP İŞLEVİ.
Otomatik Start/Stop işlevi yakıtın yalnızca otomobil hareket halindeyken kullanılmasını sağlar. Otomatik Start/Stop işlevi trafik ışıklarında veya sıkışık trafikte beklerken otomobil rölantiye geçtiği anda ve sürücü ayağını debriyajdan çektiğinde (düz şanzıman) veya tamamen durmak üzere fren yaptığında (Steptronic şanzıman) yakıt tasarrufu yapmak üzere motoru durdurur.
Bilgi Ekranı'ndaki bir sinyal Otomatik Start/Stop işlevinin aktif olduğunu gösterir. Vitese geçer geçmez (düz şanzıman) veya ayağınızı fren pedalından çeker çekmez (Steptronic şanzıman), motor saniyeden çok kısa bir sürede çalışır ve gecikme olmadan yolunuza devam edebilirsiniz.

FREN ENERJİSİ GERİ KAZANIMI.
Yakıt tüketimini azaltır.
Her fren yaptığınızda, kinetik enerji ortaya çıkar. Şimdiye kadar bu enerji kullanılmadan boşa gidiyordu. Fren Enerjisi Geri Kazanımı, daha önce göz ardı edilmiş bu potansiyelden yararlanır. Sürücü her fren yaptığında veya ayağını gaz pedalından çektiğinde, üretilen rölanti enerjisini toplayarak elektrik enerjisine dönüştürür. Bu elektrik enerjisi daha sonra otomobilin aküsünün şarj edilmesinde kullanılır. Akıllı enerji yönetimi sistemi, alternatörün artık sürekli olarak çalışması gerekmediği anlamına gelir ve jeneratör üzerindeki gerilimi azaltır. Böylece, klasik BMW EfficientDynamics felsefesine uygun olarak yakıt tüketimi azalır ve performans artar.
 
OPTİMUM VİTES DEĞİŞTİRME GÖSTERGESİ.
En verimli vites.
Kusursuz ve en iyi şekilde zamanlanmış vites değişimleri, özellikle şehir içi trafiğinde ve uzun mesafelerde yakıt tasarrufu yapılabilmesini mümkün kılar. İdeal vites değişimi sayesinde daha az yakıt tüketimi. Motorun elektronik sistemi yol koşullarına ve motor devrine göre en verimli vitesi seçer. Bir üst veya bir alt vitese geçmenin ne zaman daha verimli olacağını gösteren bir ok Bilgi Ekranında yanar. Sistem aynı zamanda çabuk hızlandığınızı algılar ve motor devri yükselene kadar önerisini geciktirir. Düz vites değiştirme modunda Steptronic şanzımana sahip sürücüler de ilgili vites değiştirme önerilerini alır. Karşılaştırmalı testler Optimum Vites Değiştirme Göstergesi özelliği bulunan otomobillerin yaklaşık yüzde dört oranında daha az yakıt tükettiğini göstermiştir.

ELEKTRİKLİ DİREKSİYON.
Elektrikli direksiyonla yönlendirme, size ideal direksiyon hissi sunar. Aktif takla önleyici sönümleme, titreşim hareketlerini güvenilir biçimde eşitler; tümseklere karşı hassasiyeti azaltır. Opsiyonel sport düğmesini kullanarak direksiyon karakterini istediğiniz zaman daha fazla sıkılaştırabilirsiniz.
Alışılmış servo direksiyonun aksine, elektrik destekli direksiyon bir hidrolik sistem değil, bir elektrik motoru temel alınarak geliştirilmiş akıllı bir çözümdür. Avantajı şunlardır: Motor yalnızca direksiyon desteği gerekli olduğunda, diğer bir deyişle direksiyon döndürüldüğünde çalışır. İstatistiki olarak bir yolculuğun yüzde 90'ını kapsayan doğrusal sürüş sırasında devre dışı kalır ve hiç enerji kullanmaz. Böylece elektrikli direksiyon, hidrolik sisteme sahip otomobillere kıyasla ortalama yakıt tüketimini yaklaşık 0,3 litre/100 kilometre azaltarak verimliliğe önemli bir katkıda bulunur. Hidrolik yağ kullanılmadığından, bakım gerekliliği ve çevre kirliliği de azaltılmış olur.

245 BG
428i modelinde yer alan 2.0 litre kapasiteli sıralı 4 silindirli benzinli motor oldukça etkileyici performans değerleri sunar: 245bg güç çıkışı, 350 Nm maksimum tork ve 0'dan 100 km/sa hıza sadece 5,8 saniyede ulaşma. Azami hız 250km/sa'tir (sınırlandırılmıştır). Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 6,3 litre ile son derece mütevazıdır, 147 g/km değerinde CO2 emisyon değerlerini elde eder. BMW 4 Serisi Coupé'de kullanılan tüm benzinli motorlar EU6 emisyon standartlarına uygundur.

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 30 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle