Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

BMW 2 Serisi Active Tourer

-

BMW 2 Serisi Active Tourer Renkleri

Akdeniz Mavisi
Bej
Beyaz
Buzul Gümüş
Kahverengi
Kırmızı
Mineral Gri
Siyah
Turuncu

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

BMW 2 Serisi Active Tourer Resimleri

BMW 2 Serisi Active Tourer Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

BMW 2 Serisi Active Tourer Versiyonları

BMW 2 Serisi Active Tourer Yorumları

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 4.08.2020
Active tourer almayi dusunuyorum ancak bagaj hacmi sedanlardan düşük gözüküyor. Kullanımı nasıl acaba. Kıronik bir sorun var mı acaba, yakıt tüketimi nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
(0)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
gran tourer kullanmış birisi olarak yazıyorum. yakıt tüketimi İstanbul Şehirçi ortalama 5.5/6 L /100 km olur. Bagaj tavana kadar kullanılabileceğinden çok sıkıntı çıkmaz. twin turbo olduğu için performans çok iyidir. güvenlik çok iyidir. kronik sorun arka silecek ses yapar; kapı iç fitilleri sıcakta ayrılır; tamir gerekir. bakım 8000-9000 km gibi gelir; pahallıdır. Tek ayna değişimi 4500 TL gibiydi 2018 de.

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 26.03.2019
içini mercedese benzetmişler dışıda çok spor olmuş
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 26.03.2019
arabayı alırken tereddütlerim vardı hızından dolayı ama kasmyor hiç zorlamıyor beni
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 21.03.2019
4 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz.Ferah kapasitesi çok iyi ve seri bir araba .
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 20.03.2019
araçın herşeyi iyi ama ön kısmını hiç begenmedim çok uzun geliyor.
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 31.01.2019
Bmwnin pikap tarzında araba yaptığını ilk defa gördüm pejonun stationlarını andırıyor ama bu daha bi değişik olmuş.
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 7.12.2018
araç ideal bir aile arabası tüm isteklerinizi ortalama bir şekilde karşılıyor bende kullanıcısıyım ama eksik yönleride yok değil ön koltuklar rezalet çok dar oturulöuyor resmen kalca baldır acayip eziliyor en büyük problemi bence o
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 28.08.2017
Rakiplerine göre dizel yakıt tüketimi cok iyi kullanımıda çok iyi...
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 13.06.2017
Bu kadar para verip böyle bir araç alınırmı
(1)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 22.05.2017
Güçlü ve fiyatı çok yüksek bir araba değil
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 10.05.2017
Güzel küçük bir araç
(1)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 3.05.2017
Aileler için hem tipi güzel hemde tasarımı güzel
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 19.04.2017
Bedava vermedikçe bu arabayı almam şahsen o kadar bmw içinde buna mı para dökcem
(3)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
5000
Misafir tarafından cevaplandi
RUNNER50VEBLACK MOTOR VEFİYATI İLE ÖZELLİKLERİ TAİT OLANAKLARI NEDİR

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 11.04.2017
Biraz yaşlı işi gibi bu araba bence o yaştaki insanlar için daha ideal bir araba
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 3.04.2017
Bmw tuhaf bir araba yapmış gerçekten ve en fazla aile arabası olur bu araba
(1)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 18.10.2016
4 kişilik bir aile iseniz,gözünüz kapalı seçiminizi bu araçtan yana yapabilirsiniz
(0)
Cevap Yaz

BMW 2 Serisi Active Tourer Misafir 4.09.2016
Hedef kitlesi bayanlar olan ama bu arabayı bayanlarında kullanacağı düşünmüyorum. Mercedes b serisine rakip üretilmiş araç.
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
BMW 2 Serisi Active Tourer için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

BMW 2 Serisi Active Tourer Hakkında Genel Bilgiler

BMW 2 Serisi Active Tourer kompakt ölçülerin, işlevselliğin ve çeşitliliğin dinamik bir tasarımda mükemmel bir biçimde birleştirilebileceğinin kanıtıdır. İster spor faaliyetleri için, ister tatile gitmek veya günlük işler için kullanıyor olun, bu otomobil BMW'den bekleyeceğiniz tüm dinamik özelliklerle her an yola çıkmaya hazırdır.

KOMPAKT DIŞ TASARIM, FERAH İÇ TASARIM.
BMW 2 Serisi Active Tourer tasarımı.
Günlük aktiviteleri keyifli bir şekilde gerçekleştirmek, her zaman tam formunda olmak demektir. Tıpkı BMW 2 Serisi Active Tourer gibi. Bu yeni otomobil konsepti, çok yönlülüğün, işlevselliğin ve BMW'ye özgü sürüş keyfinin mükemmel bir bileşimidir. Uzun aks aralığı, kısa aks dışı mesafe ve yüksek tavan çizgisi, kompakt, kaslı oranlar yaratmanın yanı sıra oldukça ferah bir iç tasarım oluşturulması sağlanmıştır. 

Konfor ve çok yönlülük
İster ailenizin tamamı, ister geniş hacimli eşyalar olsun, BMW 2 Serisi Active Tourer'de herkese ve her türlü nesneye yetecek alan mevcuttur. Ayarlanabilen koltuklar, katlanır zeminli bagaj bölümü ve çok sayıda saklama olanağı, ihtiyaçlarınıza uygun alanı yaratmanıza olanak sağlar. Geniş kapılar, otomobile binip otomobilden inmenizi kolaylaştırırken, temassız açma ve kapama işlevli bagaj kapağı (opsiyonel olarak mevcuttur) ise yükleme konforu sağlanır.

TEMASSIZ AÇILAN BAGAJ KAPAĞI.
Alışveriş sonrasında eliniz doluyken bagaj bölümünü açmak istediğinizde çantadan anahtarı aramak oldukça zordur. Ancak, otomatik açılır bagaj kapağı ile bagaj kapağının temassız olarak açılmasını sağlayan yenilikçi Konfor Erişim Sistemi sayesinde artık buna gerek kalmıyor. Bagaj kapağının bir sensör aracılığıyla açılması için arka tamponun altında ayağınızı hızlı bir şekilde hareket ettirmeniz yeterlidir. Ardından kendiliğinden kilit açılır ve bagaj kapağı açılır. Arka tampon üzerinde farklı yüksekliklerde yerleştirilmiş sensörler ayak hareketini algılar ve bagaj bölümünü açar. BMW ConnectedDrive tarafından sunulan bu yenilikçi özellik bagaj bölümünün açılmasını ve yüklenmesini kolaylaştırır. Sistem yalnızca yetki verilmiş bir otomobil anahtarının algılanması üzerine erişim sağlanır.

KATLANIR SIRT DAYAMASINA SAHİP ÖN YOLCU KOLTUĞU.
Katlanabilir sırt dayamasına sahip ön yolcu koltuğu, yüksek esnekliğin ve iyi düşünülmüş bir iç hacim konseptinin göstergesidir. Sırt dayaması, bir tutamak aracılığıyla neredeyse düz bir yüzey oluşturacak şekilde tamamen katlanabilir. Bu sayede 2,40 metre uzunluğa kadar olan eşyalar ve spor malzemeleri taşınabilir.

YÜKSELTİLMİŞ KOLTUK KONUMU.
Yükseltilmiş koltuk pozisyonu, birçok avantaj yaratır. Tüm yolcular için her açıdan çok daha iyi bir görüş sunar; böylece görüş kalitesi ve farkındalığı artırarak güvenliği belirgin şekilde iyileştirir. Ayrıca, yükseltilmiş koltuk pozisyonu, yolcular için otomobile binmeyi ve otomobilden inmeyi çok daha konforlu hale getirir. Bunun yanı sıra, iç tasarımın görünümünü etkileyerek yolcuların otomobilin yüksekliğini ve ferahlığını hissetmelerini sağlar.

KONFORLU YÜKLEME.
Tatilinize iyi bir başlangıç yapabilmeniz için düzgün bir şekilde toplanmanız gerekir. BMW 2 Serisi Active Tourer'in esnekliği sayesinde daha tatiliniz için yola çıkmadan önce dinlenmeye başlarsınız. Büyük kapıları, geniş bir şekilde açılabilen bagaj kapağı, opsiyonel katlanır yolcu koltuğu, ayarlanabilir arka koltuk sırası ve geniş bir alan yaratan bagaj bölümü zemini ile bavullarınızı, spor ekipmanlarınızı ve seyahat eşyalarınızı sorunsuz bir şekilde ferah iç kısma yerleştirebilirsiniz.

AYARLANABİLİR ARKA KOLTUK.
Ayarlanabilir arka koltuk bagaj bölümünün çok yönlü olarak kullanımına izin verir. Koltuklar her yolculuğun ihtiyaçlarına göre arkadaki yolcuların diz mesafesini artırmak veya bagaj bölümünün yükleme alanını en üst seviyeye çıkarmak üzere ayarlanabilir. İki özellik de günlük kullanım için idealdir. Koltuk uzunluğu, koltuk altında yer alan bir kol aracılığıyla mekanik olarak maksimum 130 milimetre ayarlanabilir. Koltuk 60:40 oranında bölünebilir. Ayarlanabilir sırt dayamalar arka koltukta yapılan yolculukları daha konforlu hale getirir ve bagaj bölümünü genişletme seçeneği sunar. Arka koltuk sırt dayaması 40:20:40 oranında tamamen katlandığında müşteriler neredeyse düz bir yük bölümü tabanı elde edilebilir.

KATLANIR ZEMİNLİ BAGAJ BÖLÜMÜ.
Katlanır zeminli bagaj bölümü, otomobili çok daha kullanışlı hale getirir. Zemin kapalı olduğunda, maksimum 420 kg eşya yüklenebilen bu alan, içecek kasaları, sepetler ve çantalar için idealdir. Ayrıca, bu zeminin altında, yaklaşık 70 litre hacminde (opsiyonel acil durum stepnesi hariç) bir saklama alanı ile daha küçük eşyalar için kullanışlı bir saklama tepsisi bulunur. Katlanır zemin, birkaç adımda kolayca açılarak bu zeminin altında bulunan ek alana basit ve konforlu bir erişim sağlar.
BMW 2 Serisi Active Tourer'ın yeni nesil BMW benzinli ve dizel motorları, BMW Twinpower Turbo teknolojisi sayesinde, üstün yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleri sunarken, çok daha çevik bir güç dağıtımı ve düşük devirlerde bile olağanüstü derecede hızlı tepki sağlar.

BMW 2 Serisi Active Tourer TASARIMI
Günlük aktiviteleri keyifli bir şekilde gerçekleştirmek, her zaman tam formunda olmak demektir. Tıpkı BMW 2 Serisi Active Tourer gibi. Bu yeni otomobil konsepti, çok yönlülüğün, işlevselliğin ve BMW'ye özgü sürüş keyfinin mükemmel bir bileşimidir. Uzun aks aralığı, kısa aks dışı mesafe ve yüksek tavan çizgisi, kompakt, kaslı oranlar yaratmanın yanı sıra oldukça ferah bir iç tasarım oluşturulmasını sağlar.

AYRICALIKLI DIŞ TASARIM.
İşlevsellik ve estetiğin mükemmel bir şekilde bir araya gelebileceğinin inkar edilemez bir kanıtı. BMW 2 Serisi Active Tourer'ın dış tasarımı, bu otomobil segmentine benzersiz dinamikler kazandırır. Ön kısımdan bakıldığında, konturlu rüzgarlık, alçak ön cam ve yüksek motor bölümü kapağı hemen dikkati çeker. Yandan bakıldığında ise çekici çizgiler, hareketsiz haldeyken bile otomobile hareket katan dinamik bir etki yaratır. Ayrıca, yüksek tavan çizgisi ve geniş kapılar, tüm koltuklara kolayca erişim sağlandığının bir göstergesidir.
L biçimli farlar ve geniş çamurluk davlumbazları ile sadeleştirilmiş arka tasarım, BMW 2 Serisi Active Tourer'a yüksekliğine rağmen sportif bir hava katar. Aynı zamanda, alçak yükleme eşiğine sahip geniş bagaj kapağı geniş bir biçimde açılma özelliği ile birlikte bagaj bölümüne rahatça erişim sağlanmasına imkan tanır.

LED FARLAR.
Viraj ışıklarına sahip opsiyonel LED farlar, yolu en ideal şekilde aydınlatarak gece sürüşünü daha rahat ve güvenli kılar. Farlar kısa ve uzun huzme için parlak ve verimli bi-LED far içerir. Ayrıca, viraj ışıkları LED teknolojisine sahiptir. Düşük parlaklıktaki viraj ışıkları açıldığında şehir içinde daha iyi yan aydınlatma elde edilir ve böylelikle sürücü örneğin yayaları ve bisikletçileri daha erken fark edebilir. Standart LED gündüz sürüş farları ve farların aydınlatma tüplerinde bulunan park lambaları çarpıcı ve benzersiz bir görünüm yaratılır.

CÖMERT İÇ TASARIM.
Yük ne kadar ağır olsa da BMW 2 Serisi Active Tourer'ın ferah iç tasarımına, daima hafiflik hissi hakimdir. Yüksek kaliteli malzemeler ve şık renklerde iç kaplamalar, ışık dolu bir atmosfer yaratmak üzere geniş pencereler ve opsiyonel panoramik cam tavan ile bir araya getirilmiştir.
Bu his bağımsız bir şekilde duruyor gibi görünen kontrol paneline kadar uzanır ve tüm iç tasarıma modern ve estetik bir stil kazandırır. Yükseltilmiş koltuk pozisyonu, optimum bir çevre görüşü sağlar.
BMW 2 Serisi Active Tourer'da birçok işlev için oldukça geniş bir alan bulunur. İlgi çekici merkez konsol, kapı içleri ve opsiyonel merkez kol dayaması, çok çeşitli saklama olanakları sunar. Örneğin akıllı telefonlar ve gözlükler için kilitli bir bölümün yanı sıra bardaklar ve büyük şişeler için de bir saklama alanı mevcuttur. Opsiyonel katlanır yolcu koltuğu, esnekliği arttırır. Bagaj bölümünün neredeyse tamamen düz olan zemini, kolay yüklemeyi garanti eder; üç kişilik arka koltuk sırası ise uzunlamasına ayarlanabilir (opsiyonel) ve 40:20:40 oranında bölünebilir. Böylece yolcular ve bagajlar için ideal bir çeşitlilik sağlanır.

MALZEMELER.
BMW 2 Serisi Active Tourer malzeme konsepti otomobilin sportif ve modern yapısına odaklanır. Yenilikçi ahşap kaplama yüzeyler, oldukça ferah bir his uyandıran yüksek kaliteli bir iç tasarım oluşturmak üzere seçkin kumaş ve deri döşemelerle bir araya getirilir. Kontrol panelinin öne çıkarılan yatay ayrımı, mevcut iç hacim miktarını vurgulayan ışık dolu ve ferah bir atmosfer hissi uyandırır. Aydınlatma, doğrudan ve dolaylı ışıkların şık bir biçimde bir araya gelmesiyle sofistike bir salon atmosferi yaratan opsiyonel ortam aydınlatması tarafından sağlanır.

PANORAMİK CAM TAVAN.
Panoramik cam tavan yeni ve büyüleyici manzaralara açılan bir penceredir. Işık dolu atmosfer ile otomobilin oldukça özel iç tasarım ortamı vurgulanır. Güneş ışığı çok parlaksa makaralı perde kolay ve sorunsuz bir şekilde kapatılır. Kaydırma ve kaldırma işlevi sayesinde Panoramik cam tavan havalandırma açısından çeşitli seçenekler sunar. Cam tavan havalandırma konumuna getirildiğinde perde arzu edilen hava akışına izin verecek şekilde otomatik olarak geri toplanır. Entegre rüzgar yönlendiricisi ise otomobili tavan açık olarak sürerken türbülansı en aza indirmek amacıyla otomatik olarak faaliyete geçer.

BAĞIMSIZ EKRAN.
Birinci sınıf görünümü ve hissi ile bağımsız LCD ekran, BMW 2 Serisi Active Tourer'ın modern ve aydınlık iç tasarımına katkıda bulunur. Mükemmel bir biçimde görüş yüksekliğinde konumlandırılan LCD ekran, önemli bilgileri yetersiz aydınlatma koşullarında bile yüksek kalitede sunan Professional Navigation Sistemi ile birleştirilebilir.








BMW 2 Serisi Active Tourer Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 5 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle