Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Model Volvo S90 Hybrid Özellikleri Ve Güncel Fiyat Listesi

10 Mayıs 2022 Salı

2022 Model Volvo S90 Hybrid Özellikleri Ve Güncel Fiyat Listesi

Güvenin, kalitenin ve konforun birleşimi olarak da anılan Volvo markası her geçen sene yeni modelleri ile karşımıza çıkarken var olan modellerinde teknolojik gelişmeleri de güncelleyerek kullanıcıların karşısına çıkamaya devam ediyor. Volvo otomotiv firması tarafından üretilen otomobillerin birçoğu içten yanmalı motor ünitesine sahipti. Özellikle son yıllarda otomotiv sektörüne ait teknolojik gelişmelerin çok fazla yaygınlaşması birçok otomotiv devini olduğu gibi Volvo firmasını da bu gelişmelere ayak uydurmaya itti. Bilindiği üzere otomotiv sektöründe yakın geleceğin teknolojisi ve en çok tercih edilecek olan özelliği elektrikli motor ünitesidir. Birçok otomotiv devi doğrudan içten yanmalı motor ünitesine sahip araçlardan elektrikli motor ünitesine geçiş yapma konusunda kademeli bir çalışma yürütüyor. Bu kademeli çalışmada kullanılan teknoloji ise hybrid teknolojisidir.

İlginizi Çekebilir: 2022 Model Volvo S60 Teknik Özellikleri Ve Fiyat Bilgisi

Hybrid teknolojisi kullanılan araçta iki farklı motor ünitesi bulunur. Bu motor ünitelerinden biri asıl motor ünitesi iken diğeri ise yardımcı ya da destek motor ünitesi olarak görev yapar. Hybrid teknolojisinin kullanıldığı araçlarda içten yanmalı motor ünitesine ek olarak ayrıca hibrit motor ünitesi de bulunur. Asıl motor ünitesi içten yanmalı motor iken hibrit teknolojisi ise enerji kaybını önlemek ve kaybolan enerjiyi geri kazanarak yakıt tasarrufu sağlamak amacıyla kullanılır. Günümüzün en popüler teknolojisi olan hibrit motor ünitesi 2022 model Volvo S90 aracında karşımıza çıkıyor.

Volvo S90 Hybrid Hakkında Öne Çıkanlar

Volvo S90 ile birçok farklı hedef kitlesine ulaşmayı başarmış ve çoğu zamanda hem güvenlik, hem konfor hem de araç performansı anlamında memnuniyet oluşturmuştur. Plug in Hybrid teknolojisi ile birleşen 2022 model Volvo S90 aracına dair merak edilen özelliklerine bakarsak;

 2022 model Volvo S90 Hybrid aracında benzinli üniteye ek olarak hibrit teknolojisi kullanılıyor. Bu hibrit teknoloji ile benzinli motor ünitesinin en üstün uyumluluğu ve verimi göstermesi amacıyla Volvo mühendisleri tarafından büyük çaba harcanmış. Her iki motor ünitesinin uyumlu çalışması sayesinde aracın performansının arttığını, çekiş gücünün de hissedilir derecede ortaya çıktığını belirtelim. Buna ek olarak ani hızlanmalarda aracın ortaya koyduğu güç de benzer özellikli modellere nazaran daha görünür ve hissedilir bir hal almış.

Araç motor ünitesinde teknolojik yeniliklerden faydalanılırken ayrıca dış tasarımda da farklı esintiler kullanılmış. Kullanılan bu farklı esinti ve dokunuşlar ile aracın şıklığını ve yeniliğini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Farklı sürüş modellerine sahip olan 2022 model Volvo S90 aracında kullanıcılar aracı kendi zevk ve beklentisine göre kontrol edebiliyor. Bunun dışında bu araçta farklı versiyonlar bulunuyor. Özellikle lüks tutkunları için tasarlanan ve lüks algısını değiştiren Inscription modeli ile birçok lüks görünen aracın ve özelliklerin bu modelde aslında sıradan olduğunu hissediyorsunuz. Lüks tutkunlarını adeta içine hapseden bu araçta kullanılan tasarımlar ve teknolojiler göz dolduruyor. Ayrıca Volvo firması spor modellere düşkünlüğü olan kullanıcıları da unutmuş değil. Spor meraklılar için özel olarak tasarlanan R-Design versiyonu ile hem görsel tasarım olarak hem de ortaya konan güç ve performans olarak spor araçta aradığınız her şeye kavuşabilirsiniz. Hangi modeli ya da versiyonu alırsanız alın eğer doğa dostu bir sürüş gerçekleştirmek istiyor iseniz 2022 model Volvo S90 Hybrid ile artık çok daha kolay. Benzinli motor ünitesi ile eşsiz bir uyum yakalayan Plug in Hybrid teknolojisi ile dilediğiniz zaman aracınızı sadece elektrikli modda kullanabilirsiniz. Bu sayede egzoz emisyonunu minimumda tutabilirsiniz. Geri dönüşüm sistemi olarak tasarlanan 2022 model Volvo S90 hibrit serisinde ayrıca bir akü de bulunuyor. Bu akü kendi kendini şarj etme özelliği sayesinde günlük gidiş gelişlerinizde ihtiyaç duyduğunuz elektrik enerjisini depolarken sizin de daha rahat elektrikli modda sürüş gerçekleştirmenize imkan sağlıyor.

Çoğu araçta bazı yol koşullarında oluşan hava kirliliğinden dolayı duyulan rahatsızlık 2022 model Volvo S90 Hybrid serisinde ortaya çıkmaz. Hijyen ve sağlık konusunda üstün teknolojiler kullanılarak tasarlanan bu araçta hangi yol koşulunda olursanız olun araç içersinde temiz havanın tadını çıkarabileceksiniz. Sağlık konusunda sorun yaşayan ya da hijyen noktasında daha hassas olan kullanıcılar için tasarlanan teknoloji yardımı ile kabine giren hava yüzde 95 oranında temizleniyor. Bu sayede araç içersinde toz ya da mikrop tarzı rahatsız edici durumlar ile karşılaşma söz konusu olmuyor.

Bir sürücü için dikkatin dağılmaması son derece önemlidir. Sürücü, araç kullanırken ihtiyaç duyduğu tüm bilgilere ve göstergelere dikkati dağılmadan ulaşmak ister. Volvo firması 2022 model S90 Hybrid ile adeta bu konuda son noktaya ulaşmış. Sürücülerin hem güvenli hem de keyifli bir sürüş gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla farklı bir teknoloji kullanılıyor. Standart olarak araçlarda kullanılan gösterge panellerinin ortaya koyduğu aksaklıklar ve neden olduğu dikkatsizlikler düşünülerek tasarlanan bu teknoloji ile artık sürücüler her bilgiye kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Özellikler araç hızı, navigasyon bilgileri, araç motor değerleri ile daha birçok bilgi kullanılan bu teknoloji sayesinde doğrudan ön cama yansıtılarak sürücünün dikkatinin dağılması önleniyor ve daha kolay bir şekilde bilgilere ulaşması sağlanıyor.

Volvo firmasının ürettiği birçok modelde ilk olarak öncelik verdiği nokta he zaman güvenlik olmuştur. Araçlar üretilirken sağlamlık testlerinden geçiyor olsa da kullanım aşamasında güvenli sürüş için ayrıca birçok özellik de kullanılıyor. Standart güvenlik özelliklerini haricinde bu özelliklerin başında direksiyon destekli kör nokta bilgi sistemi geliyor. Bu sayede aracın kör noktalarına dair ovar olan tehlike anında direksiyon sisteminde bulunan bilgi sistemi ile uyarı mekanizması çalışıyor. Akıllı sürücü yardım teknolojisi ile de kısmi bir otonom sürüş teknolojisi kullanılmış. Ayrıca kör noktaları minimuma indirmek ve daha güvenli bir sürüş imkanı sunmak için yüksel çözünürlüğe sahip 360 derecelik bir bakış açısı ortaya koyan kamera sistemi de kullanılıyor. Bunlara ek olarak adaptif hız sabitleyici, adaptif fren sistemi de bu tarz araçlarda kullanılan temel güvenlik önlemleri olarak karşımıza çıkıyor.

2022 model Volvo S90 Hybrid ile sizler de geniş ve ferah bir araç içi yaşam alanına sahip olabilirsiniz. Araçta her ne kadar üstün teknolojik özellikler kullanılsa da aslında dikkat çeken bir özelliği de sahip olduğu geniş, ferah ve konforlu bir yaşam alanıdır. Bu sayede aracın dış tasarımı zarafete sahip olurken, performans özellikleri ile gücü ortaya çıkıyor. Kullanılan teknoloji ile hem güvenlik önlemleri artırılırken hem de keyifli ve konforlu sürüş ve yolculuk imkanı sunuluyor.      

 

2022 Mayıs Ayı Volvo S60 Hybrid Fiyat Listesi

2022 Volvo S90 Hybrid ile sadece elektrikli modda 61 kilometrelik bir sürüş menzili sunuluyor. Buna ek olarak aracın güncel fiyatları ise versiyonlarına göre değişkenlik gösteriyor. En düşük özellikli versiyonunun güncel fiyatı 1 milyon 474 bin 785 Tl iken en üstün özellikli versiyonun fiyatı ise 1 milyon 548 bin 628 TL olarak açıklandı. Araca dair daha ayrıntılı bilgileri almak, opsiyon seçeneklerini görmek ve kendinize uygun opsiyonlara karar vermek amacıyla yetkili Volvo bayileri ile iletişime geçmenizde fayda var.

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

2022 Model Volvo S90 Hybrid Özellikleri Ve Güncel Fiyat Listesi İçin Görüşlerini Bildir
Gönder

2022 Model Volvo S90 Hybrid Özellikleri Ve Güncel Fiyat Listesi Yorumları

{{yorum.KullaniciAdi}}
{{yorum.TarihStr}}
{{yorum.Yorum}}
    ÖNERİLEN YAZILAR

    Volvo Yorumları

    Misafir
    03.03.2024
    Volvo Yeni XC60 için yapılmış
    Bnde XC60 almayı düşunuyorum yorumları okudum almamak için bir sebep kalmadı çünki bı şikayete raslamadım kilonik olarak
    Misafir
    15.02.2024
    Volvo XC90 için yapılmış
    XC90 T8 modeli alınır mı? yurtdısına gittiğim zaman almayı planlıyorum 10bin 30 bin km arası 2021 yada 2023 modelini. Fakat 8 sene sonra felan bataryayı yenilemek gerekiyor felan diyorlar.. dolayısı ile 3 yasında aldıgım ikinci el bir xc90 t8 5 sene icerisin'de elden cıkarmam gerekli o zaman ki zaten bu olayı bilen baska bir kullanıcı'da almaz yani. Cünkü batarya değişimi 20bin euro vs diyorlar.. yani hybrid motor 455beygir cezbediyor insanı ama işte böyle'de bi soru var kafam'da
    Misafir
    07.02.2024
    Volvo S90 için yapılmış
    Aracim 2020 model arac hakkinda kotu yorum yapamam ancak 64.000kmde ve suan sehir ici 9.4litrenin altina dusmuyor uzun yoldada haliyle hiz yapildigi ici (140-170) yine bisey fark etmiyor demem o ki arac yakiti seviyor
    Misafir
    25.01.2024
    Volvo S60 için yapılmış
    Herkese selamlar bende Volvo s60 r Design 250 ps benzinli almayi düşünüyorum nasıl bi araç gerçekten doğru bilen arkadaşlar cvp versin girgir yada dalga geçmeyin. Şimdiden herkese teşekkür ederim
    Misafir
    23.01.2024
    Volvo S60 için yapılmış
    Volvo 2011 model 1.6 d yakıt açısından nasıl arkadaşlar alınır mı?
    Misafir
    15.01.2024
    Volvo XC90 için yapılmış
    Guvenlik ve saglamlilik fiyati cok fakat kalitede cok
    Misafir
    03.01.2024
    Volvo V60 Cross Country için yapılmış
    4x4, sürekli dört çekerinin performansı konusunda fikir paylaşacak bir kullanıcı varsa görüşlerini almaktan memnun olurum
    Misafir
    23.12.2023
    Volvo V40 için yapılmış
    volvo s40 kullanıyorum ve çok memnunum yolda bırakmıyor.
    Alperen Acer
    15.12.2023
    Volvo S90 için yapılmış
    kesinlikle tavsiye etmiyorum alacak arkadaşlara , daha önce bmw mercedes ve audi kullandım .. araç arızası bitmiyor volvodan muhattap bulamıyorsunuz, sattıkları ürünün kesinlikle arkasında değiller .defalarca mail attım defalarca müşteri hizmetlerini aradım noterden ihtar çektim, aracımın iç aksamda sökülmedik yeri kalmadı paranızı çöpe atmayın .
    Misafir
    09.12.2023
    Volvo S60 için yapılmış
    Es60 2010 nasıl kronik arza çikar iyonu 200000 kilometre Otomatik
    X
    Karşılaştırma Listem
    Tamam
    X
    1

    Marka

    2

    Model

    3

    Versiyon

    4

    Tamamla
    Teklif almak istediğin markayı seç
    Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
    Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
    Teklif almak istediğin modeli seç
    Hangi model için özel teklif almak istersin ?
    Versiyon seç
    Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
    Benzin
    Dizel
    Otomatik
    Manuel
    Formu Doldur
    İzinli İletişim Formu
    "İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
    KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
    www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
    • Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
    • Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
    faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle