Sıfıraraçal.com

Volkswagen Passat Variant

268.100 TL - 309.600 TL
Uzunluk
4767 mm
Genişlik
1832 mm
Yükseklik
1477 mm
Kapı Sayısı
5
Bagaj Hacmi
650 lt
Güvenlik (EuroNCap Puanı)
5 / 5

Volkswagen Passat Variant Renkleri

Urano Gri
Saf Beyaz
Refleks Gümüş
Pirit Gümüş
Oryx Beyaz
Mangan Gri
Derin Siyah
Atlantik Mavi

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Volkswagen Passat Variant Resimleri

Volkswagen Passat Variant Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Volkswagen Passat Variant Versiyonları

YakıtDizel
VitesOtomatik
Motor Hacmi1598 cc
Motor Gücü120 hp
Teknik Özellikleri
Teklif Al
YakıtDizel
VitesOtomatik
Motor Hacmi1598 cc
Motor Gücü120 hp
Teknik Özellikleri
Teklif Al

Volkswagen Passat Variant Yorumları

Volkswagen Passat Variant Misafir 28.07.2018
sürekli gezen aleler için başarılı
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 9.05.2018
güzel bir statiton wagon araba
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 7.02.2018
ideal yakıt tüketimi geniş bagaj hacmi ile çok şık bir araç
(2)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 17.10.2017
aile arabası olarak tercih edilebilecek güzel bir araba
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 9.06.2017
Manuel benzinli 1.4 motor 125 bg kullanmaktayım 2016 model ailemle çok rahat ediyorum üstelikte yakıtıda muazzam
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 23.05.2017
Aile için ideal bir araba kullanışlı bagajı geniş içi geniş güzel bir araba
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 2.05.2017
Aile arabası olarak iyi hoş da
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 12.04.2017
İyi bir araba yapmışlar fakat arka görünüşü güzel değil
(1)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 4.04.2017
Limuzin misin hay mübarek
(0)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 28.03.2017
Bukadar donanım paketi varsa tutulan bir arabadır ama ben hiç dışarda denk gelmedim bu arabaya
(0)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 22.03.2017
Limuzin gibi bir araç Maşşallah
(0)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 3.01.2017
Camdan saray gibidir.
(0)
Cevap Yaz

Volkswagen Passat Variant Misafir 29.11.2016
benzinli ve dsg şanzıman kullanıcıları aracınızdan memnun musunuz?
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Volkswagen Passat Variant için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Volkswagen Passat Variant Hakkında Genel Bilgiler

Yenilikler için daha fazla alan
Geniş iç hacmi, ayarlanabilir bagaj kapasitesi ve daha uzun boyu sayesinde Passat Variant'ta her şeye yetecek kadar yer var. 1.780 litreye varan yükleme kapasitesiyle hayatınıza yer açın.

Zorlu şehir hayatını kolaylaştıran yardımcılar
Passat Variant'ta isteğe bağlı olarak sunulan güvenlik ve sürüş destek sistemleri, omuzlarınıza binen yükü hafifletiyor. Bu sistemler yalnızca park ederken ya da yoğun trafikte giderken değil, tehlikeli bir durumla karşılaştığınızda da size yardımcı oluyor. Trafikte Sürüş Asistanı'ndan Çevresel Görüş Sistemi'ne kadar birçok özelliği onda bulabilirsiniz.

Oldukça havalı...
“Klimatronik" klima sisteminde bulunan farklı klima bölgeleri sayesinde, sürücüyle ön ve arka koltuktaki yolcular için farklı sıcaklık ayarlarını seçebilirsiniz.
En az sizin kadar özel. Passat ve Passat Variant’ın özgüveninin ne kadar yüksek olduğunu daha ilk bakışta fark edeceksiniz. Özgün tasarımlı LED “High” ön farlar1), LED stop lambaları ve dinamik yan çizgiler, aracın en dikkat çeken dış donanım özellikleri arasında. Passat ve Passat Variant, göz alıcı tasarımına uygun uzun dingil mesafesiyle size kusursuz bir sürüş konforu sunuyor. Tüm bunların yanı sıra otomobilin iç donanımı da dış donanımı kadar baş döndürücü. 1) Highline donanımda standart olarak sunulmaktadır.

Volkswagen seeMore uygulaması;

Volkswagen’in ilanlarına, kataloglarına, broşürlerine, TV reklamlarına, hatta radyo spotlarına yerleştirdiği özel içerikleri, iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlarınızın ve tabletlerinizin ekranında görmenizi sağlar. Volkswagen seeMore ile Passat ve Passat Variant, iOS ve Android tabanlı cihazınızda. 1) Volkswagen seeMore uygulamasını iOS ya da Android tabanlı cihazınıza yükleyin (Uygulamayı AppStore, Android Market ya da Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz). 2) Kurulumun ardından seeMore uygulamasını açın ve cihazınızı 10-15 cm uzaklıktan seeMore uygulama logosunun bulunduğu görsellere yatay olarak tutun. Kısa bir yükleme süresinin ardından multimedya içerik ekranda belirir. Ardından Volkswagen seeMore’un eğlence dolu dünyasını

Zorlu şehir hayatını kolaylaştıran yardımcılar.

Passat ve Passat Variant modellerinde isteğe bağlı olarak sunulan güvenlik ve sürüş destek sistemleri, omuzlarınıza binen yükü hafifletiyor. Bu sistemler yalnızca park ederken ya da yoğun trafikte giderken değil, tehlikeli bir durumla karşılaşmanız durumunda da size yardımcı oluyor. Hayatınızı kolaylaştırmak için güvenilir asistanlarınız her zaman yanınızda.

En karanlık yollarda bile kusursuz görüş mesafesi. İsteğe bağlı olarak sunulan dinamik viraj farlı LED “High” ön farlar, yolu en iyi şekilde aydınlatıyor. Uzun gece yolculuklarında bile size gözlerinizi yormadan mükemmel bir görüş sağlıyor. Geliştirilmiş görsel efektleriyle daha dikkat çekici hale gelen uzun ömürlü LED “High” stop lambaları da yolculuğunuzun güvenliğine katkıda bulunuyor.

Telaştan uzak ve huzurlu.

Kusursuz dekor öğeleri, gelişmiş yeni nesil bilgi ve eğlence sistemleri ve kolay kontrol edilebilir kumanda elemanları, Passat ve Passat Variant’taki hayatınızı güzelleştirecek özelliklerden bazıları. Bunların yanı sıra opsiyonel olarak sunulan ısıtmalı deri direksiyon, ambiyans aydınlatma paketi ve Comfortline’dan itibaren standart sunulan üç bölgeli tam otomatik klima sistemi “Klimatronik” de sürüş konforunuza konfor katıyor

Gerçek bir asistan tercihlerinizi asla unutmaz. Trendline donanım S Opsiyonel donanım O Comfortline donanım C Highline donanım H Passat ve Passat Variant, tüm bilgileri gözler önüne serer. Dijital gösterge paneli (Active Info Display), otomobilinizle ilgili tüm önemli verileri doğrudan ekranına yansıtır. Standart hız göstergesinin yerini alan yüksek çözünürlüklü 12,3” ekran, beş farklı görünümle sistemi kendi tercihlerinize göre uyarlamanızı sağlar. Navigasyon modundayken* istenildiğinde haritanın daha geniş görülebilmesi için hız ve devir göstergeleri küçülerek kenara kayar. İsterseniz sürüş, navigasyon* ve destek fonksiyonları gibi bilgileri de hız ve devir gösterge ekranına entegre edebilirsiniz. Dijital gösterge paneli, aynı zamanda otomobilin farklı destek sistemleriyle de iletişim halindedir. Bu sayede bilgilendirme sistemi ekranında görüntülenen telefon rehberi, fotoğraf ya da CD kapağı gibi bilgiler de doğrudan sürücünün görüş alanında kalır.
Dinlendiren konfor, heyecan verici tasarım. İyi bir çalışma ortamı: Çok fonksiyonlu deri direksiyon sayesinde radyo ve telefon dışında çok fonksiyonlu gösterge paneli de kontrol edilebilir. Kış aylarında ellerinizin üşümesini önlemek amacıyla bu direksiyon, isteğe bağlı olarak ısıtma özelliğiyle sunulur ve çift kavramalı DSG şanzımana sahip modellerde vites değiştirme kulakçıklarına sahiptir.
Günün yorgunluğunu alan koltuklar. 14 yönlü ayarlanabilen masaj fonksiyonlu koltuklar sayesinde, hem konforunuzu artırın hem de gün boyunca omurganıza binen yükü azaltın. Üstelik bu koltuklar çok yönlü ayarlama özelliğiyle en rahat oturma pozisyonunu bulmanızı sağlarken hafıza özelliği sayesinde de sizi her seferinde ayar yapmaktan kurtarıyor. H O Nereye yolculuk yaparsanız yapın, başta Passat Variant olmak üzere her iki Passat modelinde de herkese yetecek kadar yer var. Size kalansa yalnızca yolculuğun keyfini çıkarmak.

Güven veren yardımcılar.

Trendline donanım S Opsiyonel donanım O Comfortline donanım C Highline donanım H *İleri bir tarihte sunulması planlanmaktadır. Trafikte sürüş asistanı “Traffic Jam Assist”*: Sıkışık trafikte, 0-60 km/s hızlarda Passat ve Passat Variant’taki sistem devreye girerek öndeki aracın hızını takip ediyor. Trafik ağır ilerliyorsa sizi sürekli gaz ve fren pedalına basmaktan kurtarıyor, arkadan çarpışmaları engelliyor. O Çevresel görüş sistemi “Area View”: Bu sistem, aracın etrafına yerleştirilmiş dört adet kamerayla araç çevresinin 360 derece kuşbakışı görüntüsünü araç içindeki radyo ya da radyolu navigasyon ekranına yansıtmaktadır. Bu özellik sayesinde, aracın yakın çevresini mükemmel bir şekilde takip etme şansına sahip olursunuz. Sistem, sizi her türlü trafik durumunda en iyi şekilde desteklemek üzere çok sayıda perspektif ve görüntü sunar. Bu da özellikle görüş açısının dar olduğu yerlerde size büyük kolaylık sağlar. O Römork stabilizasyon sistemi “Trailer Assist”: Römorkla birlikte manevra yapmaya çalışan herkes bunun ne kadar zor olduğunu bilir. Römork stabilizasyon sistemi tam da bu noktada devreye girerek ihtiyaç duyduğunuz desteği sunuyor. Geri görüş kamerasının görüntü işleme algoritmalarına dayalı olarak, römorkun dönüş açısı takip edilir ve değerlendirilir. Manevra sırasında, araç direksiyon müdahalelerini otomatik olarak gerçekleştirir; sizin tek yapmanız gereken römorkun gideceği yönü belirleyerek gaz ve fren pedallarını kullanmak.

Size özel konser salonu.
“Discover Media” radyo navigasyon sistemi, yakın mesafeden parmak hareketlerinizi algılayabilen 6,5" büyüklüğündeki renkli dokunmatik ekranıyla size sürüş sırasında konfor sunuyor. MP3 ve WMA uyumlu CD çaları ve 8 hoparlörüyle istediğiniz müziği mükemmel ses kalitesiyle dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca, ortam bilgilerine ulaşmanızı sağlayan 2 adet SD kart girişi, AUX-IN girişi, USB arabirimi ve mobil telefon senkronizasyonu için Bluetooth bağlantısı bulunuyor. Ekranda hava sıcaklığı da görüntülenebiliyor.
“Composition Media” bilgi ve eğlence sistemi, yakın mesafede parmak hareketlerinizi algılayabilen 6,5" büyüklüğünde renkli dokunmatik ekrana, MP3 ve WMA uyumlu CD çalara sahip. 4 x 20 Watt gücünde 8 adet hoparlör, unutulmaz bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Ayrıca SD kart, AUX-IN girişi, USB arabirimi ve mobil telefon senkronizasyonu için Bluetooth arayüzüyle ortam bilgilerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. 
Mobil telefonunuzu ya da ayrı bir SIM kartı kullanarak “Premium” ve “Comfort” telefon bağlantı sistemleri üzerinden sürekli olarak ağa bağlı kalabilirsiniz. “Premium” mobil telefon bağlantı sisteminde tüm bunların yanı sıra sizin ve yolcularınızın internete bağlanmasını sağlayan entegre edilmiş bir WLAN-Hotspot özelliği de bulunuyor. O “Composition

Media” bilgi ve eğlence sistemi,
“Composition Color” bilgi ve eğlence sistemi, 5" büyüklüğünde renkli dokunmatik ekrana, MP3 ve WMA destekli CD çalara, 4 x 20 Watt gücünde 8 adet hoparlöre sahip. Ayrıca, harici SD kart ve AUX-IN girişi, bağlantı paketiyle gelen Bluetooth arayüzü ve USB arabirimi sayesinde ortam içeriklerine ulaşma ve telefon görüşmelerinizi ellerinizi direksiyondan ayırmadan gerçekleştirme olanağı sağlıyor. 

“Discover Pro”

radyo navigasyon sistemi, sahip olduğu 8" büyüklüğündeki yüksek çözünürlüklü, renkli ve yaklaşma sensörlü dokunmatik ekranıyla yeni bir kullanım şekli sunuyor. Çarpıcı ekran seçenekleri ve navigasyon kullanım özelliklerinin yanı sıra 8 adet üstün kaliteli hoparlör, dahili hafıza, MP3 ve WMA uyumlu DVD oynatıcıyla size kusursuz bir konser ortamı sağlıyor. Ayrıca sesli kumanda sistemi, mobil telefon senkronizasyonu için Bluetooth arayüzü ve USB ile bağlantı kurmada pratik bir çözüm sunuyor. iPod bağlantısıysa opsiyonel olarak ekleniyor.

Motorlar, yürür aksam ve şanzıman.

Gelişmiş yaklaşımlar, yenilikçi çözümler ve özellikle de motorlar Volkswagen için her zaman yüksek bir önceliğe sahip. Bunun sebebi de hedefinize her zaman daha konforlu, daha hızlı ve daha güvenli ulaşabilmenizi sağlamak istememiz. Benzinli direkt enjeksiyon ve akıllı şarj teknolojisi kombinasyonuyla TSI teknolojisine sahip benzinli motorlarımız, yüksek tork gücü ve düşük tüketim değerleri gibi avantajları bir araya getiriyor. Common-rail dizel direkt püskürtme sistemli TDI motor, yakıtı hem yüksek basınçla hem de yüksek tasarrufla doğrudan yanma odasına püskürtüyor. Böylece motor optimum randımana ulaşıyor ve Common-rail teknolojisine sahip olmayan dizel motorlara kıyasla daha sessiz çalışıyor.

Hayallerin ötesinde bir otomobil. Tüm eşyalarınız ve yolcularınız için fazlasıyla geniş alan Passat ve Passat Variant’ta. Her zevke uygun donanım seçeneğini bulabileceğinizden de emin olabilirsiniz. Sportif ve şık... Her koşulda hayallerinizin ötesinde bir otomobile sahip olacaksınız.
Highline
Yolunuz açık olsun. Dinamik aydınlatma mesafesi ayarlı LED High farlar mükemmel bir görüş sunuyor. H Şık 18" alüminyum “Dartford” jantlar görür görmez dikkat çekiyor. Bu jantlara, sürtünme direnci optimize edilmiş 235/45 R18 lastikler dâhil. H Isıtmalı ön koltuklar özellikle soğuk kış aylarında ekstra konfor sunuyor. Koltuk ısıtma sistemi, Passat ve Passat Variant’ın ön koltukları için sıcaklık sağlıyor ve havalandırma sisteminin kaloriferinden daha çabuk etki ediyor.

Patron koltuğuna hoş geldiniz:

Passat ve Passat Variant modelleri özellikle Highline donanım serisiyle en küçük ayrıntısına kadar dikkat çekiyor. “Vienna” deri kaplamalı koltuk kenarları ve orta kolçak yüzeyi, sırt ve oturma minderlerinin “Alcantara” orta kısmı ve deri görünümlü kapı içi döşemeler daha ilk bakışta kusursuzluğunu belli ediyor.

Comfortline Trendline Trendline donanım S Opsiyonel donanım O Comfortline donanım C Highline donanım H Anahtarsız “Press&Drive” çalıştırma sistemiyse maksimum konfor sunuyor. Motoru çalıştırmak için Start düğmesine basmak yeterli. S Comfortline donanım serisi de Passat ve Passat Variant için özel olarak tasarlanmış birbirinden çekici ayrıntılarıyla dikkat çekiyor: “Weave” koltuk döşemesi, deri vites topuzu ve sürücü tarafında elektrikli olarak ayarlanabilen bel destekli ergoComfort koltuk. Yatay konsol üzerinde bulunan “Diamond Silver” iç dekor da tasarıma ayrı bir çekicilik katıyor. Sürücü ve ön yolcu arasında bulunan alanda iki adet kapaklı bardak tutucu ve arka koltukların katlanması sonucunda ortaya çıkan boylamasına yükleme olanağı da büyük pratiklik sunuyor.

Ön bölge asistanı

“Front Assist”, radar sensörleri yardımıyla kritik mesafeleri algılıyor ve durma mesafesinin kısaltılmasına yardımcı oluyor. Sistem, tehlikeli durumlarda sürücüyü kısa bir fren yaparak ve sesli sinyalle uyarıyor.

17" alüminyum “İstanbul” jantlar, 215/55 R17 büyüklüğündeki lastiklerle otomobilin etkileyici görünümünü güçlendiriyor.
Yorgunluk tespit sistemi “Fatigue Detection”, sürücü normal sürüş tutumundan farklı bir tutum sergilediğinde bunu algılıyor, sesli ve görsel olarak mola vermesi için sürücüyü uyarıyor. S

Anahtarsız “Press&Drive”

çalıştırma sistemiyse maksimum konfor sunuyor. Motoru çalıştırmak için Start düğmesine basmak yeterli.

Hayat, kalbiniz ve aklınız aynı şeyi söylediğinde güzel. Passat ve Passat Variant, kalbinizle aklınızın aynı noktada birleşebileceğinin kanıtı. Her iki otomobil de hem duygularınıza hem de mantığınıza hitap eden modeller. Bizim gördüğümüzü sizin de görebilmeniz için onunla yola çıkmanız yeterli.
Göz kamaştıran bir görünüm. Trendline donanım S Opsiyonel donanım O Comfortline donanım C Highline donanım H Passat’ın nefes kesici R-Line “dış donanım” paketi gözlerinizi kamaştıracak. Kendine özgü hava girişlerine sahip “R” tasarımlı ön tampon ve “R-Line” logolu radyatör ızgarası, tüm bakışları üzerine topluyor. Otomobilin çevresini saran krom çıtalar, R-Line yan marşpiyeler ve isteğe bağlı olarak 19 " alüminyum “Verona” jantlarla birlikte sunulan R-Line spor paketiyse Passat’ın şık karakterini sportifleştiriyor. Bu pakette, 15 mm alçaltılmış bir yürür aksam, karartılmış arka yan ve arka camlar, progresif direksiyon ve elektronik diferansiyel kilidi “XDS” bulunuyor.
İlk izlenim 3 saniyede oluşur. Peki 2 saniyede neler olur? Dikkat çekmek işte bu kadar kısa. “R” tasarımlı arka spoyler ve tamponla karşımıza çıkan Passat Variant, R-Line “dış donanım” paketiyle sportif bir karakter sergiliyor. Dikkat çeken diğer donanımlar arasında parlak siyah renkli difüzör, trapez şekilli egzoz dekoru ve isteğe bağlı olarak sunulan 19 " alüminyum “Verona” jantlarla karartılmış LED stop lambaları yer alıyor. Passat Variant R-Line serisinin ön kısmı da sportif bir görünüm sergileyecek şekilde tasarlanmış. İsteğe bağlı sunulan R-Line spor paketi, Passat’ın şık karakterine sportif bir hava katıyor.
İçeride manzara bir harika. “Carbon Style” koltuk iç kenarı desenli “Nappa” deri spor koltuklarıyla birlikte sunulan R-Line “iç donanım” paketinde, isteğe bağlı olarak siyah/titan siyahı ya da çakmaktaşı grisi/titan siyahı renk seçenekleri bulunur. Burada kullanılan koltuk döşemelerinde de sportifliği vurgulayan “R-Line” logosu kullanılmıştır. O Passat ve

Passat Variant’ın
direksiyonuna geçince gördüğünüz manzara karşısında doğru kararı verdiğinizi anlayacaksınız: R-Line “iç donanım” paketi, her biri kontrast dikişlerle süslenmiş çok fonksiyonlu deri spor direksiyon, vites topuzu ve ayak paspaslarından oluşuyor. Ayrıca, R-Line paslanmaz çelik kapı eşikleri, fırçalanmış “Silver Rise” dekor ve paslanmaz çelik görünümlü pedallarla birlikte sunuluyor. “Highline” donanım seviyesinde bulunan, koltuk iç kenarları “Carbon Style” desenli deri “Nappa” spor koltukları, kontrast renkli dikişleri ve tipik (klasik) “R-Line” logosuyla son halini alıyor
Jantlar. Passat ve Passat Variant’ın tasarımına kusursuz uyum sağlayan birbirinden farklı birçok jant mevcut. Passat ve Passat Variant’ınızın sade ya da şık, çarpıcı ya da sportif bir görünüm sergilemesi tamamen tercihinize bağlı.


Volkswagen Passat Variant Haberleri

X
Tüm Volkswagen Bayilerinden
Sana Özel Ücretsiz Teklif Al
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Posta Adresiniz
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle
X
Tüm Volkswagen Bayilerinden Sana Özel Ücretsiz Teklif Al
Volkswagen Passat Variant
Comfortline 1.6 TDI BMT 120 PS DSG
  • Dizel
  • Otomatik
268.100 TL
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle
HEMEN ÜCRETSİZ TEKLİF AL
Son 24 saatte 35 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle