Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2023 Mart Toyota Corolla Fiyat Listesi

3 Mart 2023 Cuma

 

Toyota Corolla modelinin efsane tasarımı ve yeni ön ızgarası aracı daha dinamik kılıyor. Toyota Corolla modelinin yepyeni açık iç rengi ve yeni tasarım grafik dokusu ile ferah ve sofistike bir yolculuğa hazır olun.

Toyota Corolla modelinde 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, LED ön ve arka farlar, karartılmış arka ve arka yan camların yer aldığını ifade edelim. Sürücü koltuğunda yer alan elektrikli bel desteği, sürücü ve ön yolcu koltuk ısıtması, çift bölgeli otomatik klima ile konforun keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız. Yeni Corolla Hybrid aracınız ile yolculuklarınız da oldukça keyifli olacak. Toyota Corolla modelinin Elektrikli Açılabilir Sunroof yapısı ile yolculuklardan daha fazla verim alın. Araç üzerinde bulunan kablosuz şarj ünitesi ile sürüş esnasında telefonunuzu rahat bir şekilde şarj etme olanağınız olduğunun da altını çizelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Corolla modeli ile artık tüm yolculuklarınız daha keyifli ve konforlu olacak. Toyota ürün gamında yer alan 8 inç ve 10,5 inç boyutlarına sahip multimedya ekranlar ile eğlenceli bir sürüş deneyime hazır olun. 7 inç ve 12,3 inç boyutlarındaki Dijital Renkli Gösterge Ekranı ile gerçek zamanlı sürüş verileri sizlere sunuluyor. Dört farklı gösterge stili ile tarzınızı yansıtmaya hazır olun. Araç üzerinde bulunan gösterge ekranı yol boyunca daima sizinle olacak.

Toyota Corolla Hybrid modeli ile yeni nesil hibrit teknolojisi sizlerle buluşuyor. Eşi benzeri olmayan ve çok daha güçlü bir sürüş deneyimi ile beşinci jenerasyon hibrit teknolojisine sahip motor bizleri karşılıyor. Araç üzerinde daha hafif, daha güçlü ve daha yüksek performans bizleri karşılarken diğer bir yandan da düşük yakıt verimliliği ve düşük emisyon bizleri karşılıyor.

Toyota Corolla Donanım Özellikleri

Toyota Corolla modelinin 10,5 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve kablosuz Apple CarPlay özelliği ile dijital medyanızın tümüne hızlı ve güvenli bir şekilde erişme imkânı sizleri bekliyor.

Toyota Corolla modelinin öndeki araçla takip mesafesi azaldığı zaman ve karşı yönden gelen far ışığını algıladığı zaman uzun hüzmeli farları kapatarak kısa hüzmeli farları yaktığını da ifade edelim. Toyota modeli yoldaki diğer sürücüler için çok daha güvenli ve konforlu bir sürüş imkânı sunuyor.

Araç üzerinde bulunan Trafik İşareti Algılama Sistemi yoldaki trafik işaretlerini izler ve hız sınırı ve sollama kısıtlaması gibi faydalı bilgileri gösterge ekranında sizlerin karşısına çıkar. Sistem bunun dışında sürücünün herhangi bir trafik işaretine uymadığı zaman görsel ve sesli ikaz ile sizleri uyarır.

Toyota modeli üzerinde bulunan Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, öndeki araçla sizin aracınız arasında önceden belirlenmiş minimum mesafeyi korumanıza olanak sağlar. Bu mesafe kısaldığı zaman, sistem hızı düşürmek için frenle karşımıza çıkar. Mesafe tekrar arttığı zaman, sürücü belirlenmiş olan seyir hızına ulaşana kadar yavaş bir şekilde hız artışı sağlanır. Şerit üzerinde yavaş giden bir araç varsa, aracınızın hızı bu aracın hızına düşer ve size güvenlik sunar. Sollama esnasında Destek Fonksiyonu ile ayarlanan hız, öndeki aracın hızından daha yüksek seviyede ise sollama sinyali verildiği zaman araç şerit değiştirerek hızlanmasına da olanak sağlar.

Toyota modeli en gelişmiş güvenlik özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Yolculuğunuz boyunca size destek olacak gelişmiş aktif güvenlik özellikleri Toyota modelinde karşımıza çıkıyor. Model, Toyota Safety Sense 3 özelliği ile donatıldı. Toyota Safety Sense özelliğinin en yeni jenerasyonuna sahip Corolla modelinin sürüş asistanı ve park destek asistan sistemleri sayesinde daima güvenli ellerde olacağınızı ifade edelim.

Aracın güvenlik donanımlarına baktığımız zaman; Ön Çarpışma Önleyici Sistem bizleri karşılıyor. Yol üzerindeki yayaları ve bisikletlileri tespit ederek çarpışmaların önüne geçer. Sistem, sürücüyü görsel ve sesli bir şekilde uyarır ve fren desteği sunar. Olası bir çarpışmayı önlemek amacı ile ya da hafifletmek adına frenler otomatik olarak karşımıza çıkar. Toyota Corolla bunun yanında kavşakta Çarpışma Önleyici Sistem, Karşı Yönden Gelen Araç Çarpışma Önleme Sistemi ve Acil Durum Direksiyon Desteği özellikleri ile karşımıza çıkar.

Akıllı Şerit Takip Sistemi aktif olduğu zaman belirli bir süre boyunca sürücü kontrolü algılanmadığı zaman Toyota Corolla önce sesli bir şekilde sürücüyü uyarır. Uyarıya karşın sürücü kontrolüne dair bir işaret algılanmıyorsa Acil Durum Sürüş Durdurma Sistemi, araç şeritten çıkmadan fren desteği ile karşımıza çıkıyor. Aracın durması ile birlikte diğer sürücüleri uyarmak adına dörtlü flaşörler devreye girer ve acil müdahale personelinin aracın içine kolay bir şekilde erişebilmesi için kapı kilitlerinin de açıldığını ifade edelim.

Toyota Corolla Güncel Fiyat Listesi

  • Vision 1.5 – 709.100 TL
  • Vision 1.5 Multidrive S – 740.000 TL
  • Dream 1.5 Multidrive S – 813.000 TL
  • Dream X-Pack 1.5 Multidrive S – 863.000 TL
  • Flame X-Pack 1.5 Multidrive S – 915.400 TL
  • Passion X-Pack 1.5 Multidrive S – 989.700 TL
  • Hybrid Dream 1.8 e-CVT – 941.200 TL
  • Hybrid Dream X-Pack 1.8 e-CVT – 975.700 TL
  • Hybrid Flame X-Pack 1.8 e-CVT – 1.001.200 TL
  • Hybrid Passion X-Pack 1.8 e-CVT – 1.075.500 TL

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de araç karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara tek bir tıkla göz atabilir ve dilediğiniz araçları anında karşılaştırabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde sıfır araç kampanyalarına yer verildiğini de belirtelim. Siz de tek bir tıkla sıfır araç kampanyalarına ulaşabilir ve anında size özel ve ücretsiz fiyat teklifi oluşturabilirsiniz.

 

 

2023 Mart Toyota Corolla Fiyat Listesi İçin Görüşlerini Bildir
Gönder

2023 Mart Toyota Corolla Fiyat Listesi Yorumları

{{yorum.KullaniciAdi}}
{{yorum.TarihStr}}
{{yorum.Yorum}}
    ÖNERİLEN YAZILAR

    Toyota Yorumları

    Misafir
    14.04.2024
    Toyota Corolla için yapılmış
    Çıkarım seninle her yola toyotaa
    Misafir
    13.04.2024
    Toyota Auris için yapılmış
    2012 otomatik Toyota Auris aracım basınçlı su tutunca oto alarm çalıyor aralıklı olarak. Sebebi nedir acaba başına gelen var mı? Kapıları falan kitliyorum üstelik. Suyu tutunca kısa kısa aralıklı olarak çalıyor. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...
    Misafir
    11.04.2024
    Toyota Yaris Cross için yapılmış
    Benzinli cross un sesi normal mi arkadaşlar ??
    Misafir
    07.04.2024
    Toyota Yaris Cross için yapılmış
    Ses yalıtımı hariç mükemmel bir araç yaktı az
    Misafir
    05.04.2024
    Toyota C-HR için yapılmış
    Yeni aldım. İyiki almışım. Harika bir araç. Çok memnunum
    Misafir
    02.04.2024
    Toyota Verso için yapılmış
    2016 premium paket verso 45000 km tramer yok fiyat ne olabilir alım için
    Misafir
    25.03.2024
    Toyota Land Cruiser Prado için yapılmış
    Hayalim
    Misafir
    22.03.2024
    Toyota GT86 için yapılmış
    Bende 2024 otomatik şanzıman 2400 motoru var bela birşey Mustang alıcaktım GT aldım gayet memnunum ????
    Misafir
    14.03.2024
    Toyota Yaris için yapılmış
    5 yıldır toyota yaris 2008 terra 1 .0 motor kullanıyorum, antalya, balikesir, İstanbul arasi gidip geliyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum bagaj küçüklüğü dışında hiç bir eksiği yok, gayet rahat. Aracın yaşını büyüyeceğim tercihim yine yaris olacak gibi görünüyor... tavsiye ederim
    Misafir
    13.03.2024
    Toyota Proace City için yapılmış
    2022 model Proace City Dizel otomatik Dream Paket aracım var. Araç tam bir Suv tadı veriyor. Konforu çok iyi ama yakıt 4.3 yazmasına rağmen 8 Lt yakıyor. Bu sınıftaki bir araç için çok fazla yakıyor. Sadece bende mi bu şekilde anlamadım
    X
    Karşılaştırma Listem
    Tamam
    X
    1

    Marka

    2

    Model

    3

    Versiyon

    4

    Tamamla
    Teklif almak istediğin markayı seç
    Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
    Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
    Teklif almak istediğin modeli seç
    Hangi model için özel teklif almak istersin ?
    Versiyon seç
    Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
    Benzin
    Dizel
    Otomatik
    Manuel
    Formu Doldur
    İzinli İletişim Formu
    "İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
    KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
    www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
    • Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
    • Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
    faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle