Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Model Toyota Camry Hybrid Özellikleri Ve Fiyat Bilgisi

6 Mayıs 2022 Cuma

2022 Model Toyota Camry Hybrid Özellikleri Ve Fiyat Bilgisi

Lüks Sedan model araç arayanlar için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz 2022 model Toyota Camry yenilenen özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Benzinli içten yanmalı motor ünitesine ek olarak kullanılan Hybrid motor sistemi ile doğa dostu olmasının yanında ayrıca sağladığı yakıt tasarrufu ile de öne çıkan bu araç birçok farklı özelliği ile kullanıcılarını memnun etmeye odaklanmış.

İlginizi Çekebilir: Toyota Hibrit Modellerine Dair Güncel Fiyat Listesi

Görsel olarak güçlü ve estetik duran bu araçta geniş ön ızgara aracın tüm heybetini yansıtacak nitelikte tasarlanmış. Araç her ne kadar bir Sedan olarak anılsa da alçak kaput tasarımına ek olarak keskin tavan çizgisi ile bir coupe havasını da yansıtıyor. Toyota firması 2022 model Camry aracında birçok farklı tasarımlar ile gövde gösterisi yapıyor. Bu tasarımların başında arka cam ile birlikte açılan bagaj kapağı, tamponların daha kaslı bir yapıya sahip olması, sol ve sağ yanlarından kıvrımlı ve estetik ütü izleri ve 18 inçlik alüminyum alaşım jantlar geliyor.

Toyota Camry Hakkında Öne Çıkanlar

2022 model Toyota Camry serisinde en çok dikkat çekenlerden biri de sahip olduğu motor ünitesidir. Bu araçta kullanılan motor ünitesi aracın adeta dış tasarımındaki gücün yansıması olarak karşımıza çıkıyor. 4 silindirli benzinli motor ünitesine sahip olan bu araçta ayrıca hybrid teknolojisi de kullanılıyor. Kullanılan bu hybrid teknolojisi ile hem enerji ve yakıt tasarrufu sağlanırken hem de aracın daha düşük egzoz salınımı gerçekleştirmesi amaçlanarak daha doğa dostu bir sürüş imkanın sağlanıyor. 2487 cc motor hacmine sahip olan bu ünite ile 218 beygir gücü açığa çıkıyor. Aracın maksimum tork verisi ise 221 nm tork olarak açıklandı. Ayrıca elektrikli motor ünitesinin sağladığı tork ise tam olarak 202 nm seviyelerindedir. Önden çekişli olarak tasarlanan bu araçta güçlü motor ünitesine sağlam ve seri bir şanzıman eşlik ediyor. e-CVT otomatik şanzımana sahip olan bu araç seri ve konforlu vites geçişleri ile rahat bir yolculuk imkanı sunuyor. 2022 model Toyota Camry serisi sıfır kilometreden 100 kilometreye ortalama 8.3 saniyede ulaşabiliyor.  Aracın maksimum hızı ise 180 kilometre olarak sınırlandırılmış. Bu araç ile 100 kilometrelik bir sürüş menzilinde ortalama 4.3 litre yakıt tüketimi gerçekleştiriliyor. Özellikle Türkiye otomobil piyasasında bu yakıt tüketimi artık çok tasarruflu olarak kabul edilecek niteliktedir.

2022 model Toyota Camry serisinin ölçülerine bakıldığında bu araç Sedan olduğu için cüsseli ve heybetli görünüyor. Araç dış tasarımında kullanılan küçük tasarımlar ise tam anlamıyla aracın ihtişamını yansıtıyor. 4885 mm uzunluğa sahip olan bu araçta genişlik 1840 mm ve yükseklik ise 1445 mm olarak ölçülüyor. Aracın boş ağırlığı 1670 kg. Bu araçta dikkat çeken bir diğer özellik ise bagaj hacmidir. 2022 model Toyota Camry sahip olduğu 524 litrelik bagaj hacmi ile bir aile aracı sınıfına da giriyor.

2022 Toyota Camry sahip olduğu sağlam ve üstün yol tutuşu ile birlikte araçla uyumlu hale getirilen önden çekiş sistemi ile sizleri yolda bırakmayacak ve aracın hakimiyetini her zaman sizin ellerinizde kalmasını sağlayacak şekilde tasarlandı.

2022 model Toyota Camry Hybrid aracında kullanılan 9 inçlik multimedya ekran ile hem sürücü hem de yolcular için keyifli bir yolculuk imkanı sunuluyor. Bu araçta ayrıca Apple CarPlay sistemi, Androit Auto özelliği ile de araçla bağlantınız her zaman devam ediyor. Toyota firması 2022 model Camry serisinde sürücü odaklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Bu araçta en dikkat çeken tasarımlardan biri de sürücüye uygun olacak ve sürüş güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde tasarlanan 10 inç renkli Head Up Display ve 7 inçlik renkli çoklu bilgi ekranı ile sürücüye ihtiyaç duyabileceği tüm bilgiler kolay bir şekilde sağlanıyor. Aracı ile devamlı bağlantı kurmak isteyen sürücüler için ayrıca uzaktan bağlantı sistemi de bulunuyor. Tüm bu özellikler sayesinde Toyota Carmy ile aradığınız teknoloji uyumunu yakalayacağınıza emin olabilirsiniz.

2022 yılından itibaren Türkiye otomobil piyasasındaki yerini alan bu araç kısmen de olsa elektrikli araç sınıfında bulunuyor. Bu özelliği ile dikkatleri üzerine çeken ve elektrikli araçlara ilgi duyan kullanıcılara daha çok hitap etmesi bekleniyor.

2022 model Toyota Camry Hybrid serisinin fiyatına bakıldığında ise ortalama üstü fiyat listesine sahiptir. 2022 model Toyota Camry Hybrid 2022 yılı başlarında 1 milyon 755 bin 650 TL ile satışa sunulurken daha sonra 1 milyon 767 bin 675 TL civarında bir satış seviyesine ulaştı. 2022 yılı Mayıs ayında tüm otomobillere zam gelmesi bekleniyor. Bu Mayıs ayında gelecek zam ile 2022 model Toyota Camry Hybrid fiyatını şimdilik tam olarak kestirmek mümkün görünmüyor.

Türkiye otomobil piyasasında elektrikli ve hybrid teknolojisine sahip araç sayısının beklenen seviyede olmadığı biliniyor. Buna rağmen her geçen yıl birçok otomotiv devi ürettiği yeni modellerde kullanılan hybrid teknolojisi ile artık Türkiye yollarına da düşmeye başladı. Kısa süre içerisinde çevremizde kolayca elektrikli ve hybrid teknolojiye sahip araçları görmeye başlayabiliriz. Muhtemelen bu araçların başında da Toyota Camry Hybrid gelecektir.

 

2022 Model Toyota Camry Hybrid Özellikleri Ve Fiyat Bilgisi İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Toyota Yorumları

Misafir
25.04.2024
Toyota Hilux için yapılmış
merhaba 2018 toyota hilux Hi-Cruiser 2.4 4x4 kullanan arkadaslar yardimci olabilir mi . 80bn km .
Misafir
25.04.2024
Toyota Hilux için yapılmış
merhaba 2018 toyota hilux Hi-Cruiser 2.4 4x4 kullanan arkadaslar yardimci olabilir mi . 80bn km .
Misafir
22.04.2024
Toyota Prius için yapılmış
Hayatimda kullandigim en işlevsel ve basit donanima sahip araba diyebilirim. Binip surmesi inmesi o kadar basit ki prius kullandimtan sonra ne alirsan al aklinda surekli.prius kalacaktir.Arabayi amerikada 510.000 km de sattim orjinal motor orjinal batarya . 4 yilin sonunda bana geriye kalan 2 fiçi dolusu eski yag ve onlarca yag filtresiydi. Arabayi 2500$ sattim. Yaglardan kurtulmak icin geri donusume 1000$ para verdim:)
Misafir
14.04.2024
Toyota Corolla için yapılmış
Çıkarım seninle her yola toyotaa
Misafir
13.04.2024
Toyota Auris için yapılmış
2012 otomatik Toyota Auris aracım basınçlı su tutunca oto alarm çalıyor aralıklı olarak. Sebebi nedir acaba başına gelen var mı? Kapıları falan kitliyorum üstelik. Suyu tutunca kısa kısa aralıklı olarak çalıyor. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...
Misafir
11.04.2024
Toyota Yaris Cross için yapılmış
Benzinli cross un sesi normal mi arkadaşlar ??
Misafir
07.04.2024
Toyota Yaris Cross için yapılmış
Ses yalıtımı hariç mükemmel bir araç yaktı az
Misafir
05.04.2024
Toyota C-HR için yapılmış
Yeni aldım. İyiki almışım. Harika bir araç. Çok memnunum
Misafir
02.04.2024
Toyota Verso için yapılmış
2016 premium paket verso 45000 km tramer yok fiyat ne olabilir alım için
Misafir
25.03.2024
Toyota Land Cruiser Prado için yapılmış
Hayalim
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle