Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Skywell 15 Ülkeyi Türkiye'den Yönetecek

2 Ocak 2023 Pazartesi

 

Çin menşeli elektrikli araç üreticisi Skywell, ülkemizde önemli bir sorumluluğun altına imza atıyor. Türkiye'de markayı temsil eden Ulu Motor, 15 ülkenin distribütörlüğünü ve yönetimini Türkiye’nin üstlendiğini ifade etti. Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, "Bulgaristan’dan Avusturya’ya kadar olan hatta, aralarında Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk ve Çekya’nın yanı sıra Gürcistan’ın da olduğu toplam 15 ülkenin yönetimi ve distribütörlüğünü Türkiye’ye verildi.” ifadelerini kullandı. Ulubaş ayrıca, bugün itibari ile Türkiye çapındaki 8 adet olan satış noktalarını da 2023 yılında 20’ye çıkaracaklarını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'de Ulu Motor tarafından temsil edilen Çinli otomobil devi Skywell, 15 ülkenin distribütörlüğünü ve yönetimini Türkiye’ye verdiğini açıkladı.

Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, "Bulgaristan’dan itibaren Avusturya’ya kadar olan hatta, aralarında Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk, Gürcistan, Çekya’nın da olduğu toplam 15 ülkenin yönetimi ve distribütörlüğünü bize verildi. Skywell Europe’un web sitesinin ve sosyal medyasının da yönetimini artık biz yapacağız." ifadelerini kullandı.

Makedonya ve Çekya’da yerel distribütörler belirlediklerini ifade eden Mahmut Ulubaş, "Hızla bu konudaki yapılanmamızı sürdürüyoruz. 2023 yılının ilk 6 ayında oradaki distribütörlük görüşmelerini tamamlayıp orada da Skywell satış ve satış sonrası sürecini Türkiye’de yaptığımız gibi, aynı şekilde oturtup bu ülkelerde de satışa başlayacağız. Bu ülkelerdeki distribütör arayışlarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Geçtiğimiz Mart ayında Türkiye'de satışa başlayan otomotiv devinin ilk yılında 2 bin adedin üzerinde siparişe ulaştığını ifade eden Ulubaş, Türkiye çapındaki 8 adet olan satış noktalarını da 2023 yılında 20’ye çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

Skywell modellerine baktığımız zaman tam dolu bir batarya ile içten yanmalı bir arabanın dolu bir yakıt deposu ile gidebildiği kadar yol gidebilen modellerden oluştuğunu görüyoruz. Ulaşılabilir bir elektrikli eSUV olan Skywell ET5 modeli artık şehrin sokaklarında sizi yol arkadaşı etmek için bekliyor. Eşi benzeri olmayan onlarca özellik sunan model sınıfında yüksek menzil performansı ile dikkat çekiyor. Skywell modelinde bulunan premium iç donanım ve yüksek konfor ile artık şehir içi ve şehir dışı yolculuklarınız çok daha fazla keyifli olacak. Skywell modellerinde 12,8 inç dokunmatik ekrana sahip modeller olduğunun da altını çizelim. Skywell modelleri en verimli sürüş deneyimi için tasarlandı. Aktif ses kontrol özelliği, anahtarsız çalıştırma, yüksek kaliteli sürükleyici ses sistemi, akıllı otomatik park asistanı, otomatik pilot ve çok daha fazla özellik Skywell modellerinde sizi bekliyor.

Skywell modellerine ilk baktığımız zaman araçların sahip olması gerekenleri kolayca karşıladığını görüyoruz. 200 beygirin üzerinde güç üretebilen bir motor, yeterince büyük bir batarya ve bol bol elektronik donanım Skywell modellerinde sizleri bekliyor. Son dönemlerde Çinli üreticilerde karşılaştığımız ve ön koltuklarda yoğunlaşan ilginç donanımlar da Skywell modellerinde görülüyor. Rahatlama modu ile bir yatağa dönüşebilen sürücü koltuğu veya sırtlıktan da kumanda edilebilen ön yolcu koltuğu Skywell modellerinin şık donanımlarına örnek gösterilebilir. Modeller enerjiyi harcarken karşılaşılan verimle doğru şartlarda resmi verilerden de uzun menzile sahip olabiliyor. Bu sayede elektrikli otomobillerin menzil huzursuzluğuna da marka çare bulmuş gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de araç karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara tek bir tıkla göz atabilir ve dilediğiniz araçları anında karşılaştırabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde sıfır araç kampanyalarına yer verildiğini de belirtelim. Siz de tek bir tıkla sıfır araç kampanyalarına ulaşabilir ve anında size özel ve ücretsiz fiyat teklifi oluşturabilirsiniz.

 

Skywell 15 Ülkeyi Türkiye'den Yönetecek İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Skywell Yorumları

Misafir
28.01.2024
Skywell ET5 için yapılmış
Aralık ayında 0 aldım dongle ile apple car play’de kurdum. Deli konforlu bir araç. 5.20 den skywell’e geçtim ve inanın bu araç daha konforlu. Bir kaç eksi nokta üstündeki cooper kötü bir lastik, radyo başarısız, ön cam buğu yapıyor (sprey işe yaradı), amortisörler düz yol ve asfalt için çok konforlu ama çukur ve tümsek biraz sert geliyor. Menzil umrumda değil ama şehir içi -otoyol karışık 420 -480 arası yapıyorum. Ben memnunum öneririm.
Misafir
23.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Almaya niyetliydim paramı hazırlamıştım ama şu yorumları ve şikayetleri okuyunca bırakın bu markayı Çin mallarından uzak durmaya karar verdim yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı paramı elin çinlisine kaptıracağıma Bir de onun derdini çekeceğime kendi ülkemin aracını kullanırım biraz daha sabır edelim diyorum herkese sağlıklı günler dilerim
Misafir
06.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Arkadaşlar merhaba ben de 2023 var 640 kilo menzilli HT5 sol ön tarafta ön tekerden bir ses geliyor direksiyonu çevirirken duyuyorum bazen bazen küçük kasitlerden geçerken lık lık diye bir ses var yani Anlayamadım rot başı Balans nedir yaşayan var mı ve servis için nasıl randevu alıyorsunuz teşekkürler yazan olursa çok sevinirim
Misafir
04.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Şarj istasyonları yok yada faal değil servisi yol yardımı yok aracı aksaraydan siparişle gebzeden aldık Ankaraya getiremedik yollarda kaldık bir gecekaldık ertesi günşarj istasyonu bulamadık bizi mengen rüya çiftliği diye bir şarj çalışmıyormuş normal şarjı denedik olmadı sonunda çekiciyle araç Ankaraya binbir güçlükle getirildi aracı hala tanımıyorum Ankarada biri anlattı ama aklımda tutamadım daha kötüsüde klimayı açmaya hız yapmaya herşeye korkuyorsunuz sizi yolda bırakır diye
Misafir
04.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
benim anlamadığım hava ile ne alakası var menzilin??
Misafir
04.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Alma aşamasındayım almaya değermi Honda civic biniyorum değiştirmeye değermi? Şimdiden kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.
Misafir
03.11.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Arkadaşlar aracım et5 Legend 11.000 kilometrede aracın sol ön tarafında alt takımdan ses geliyor ne yapmam gerek Servise mi gideyim yoksa bir ön düzenciye mi gideyim bulunduğum şehirde Servis yok gezici servis var mı Nasıl talep ediliyor bilgisi olan yazarsa sevinirim
Misafir
22.10.2023
Skywell ET5 için yapılmış
BURDAN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM ULU MOTOR SKYWELL MARKASINDAN UZAK DURUN
Misafir
19.10.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Almaktan vazgeçirttiniz beni. STOP!
Misafir
03.10.2023
Skywell ET5 için yapılmış
Arkadaşlar skywell almayı düşünüyorum yol tutuşu vs kullanımı hızlı giderken direksiyonda titreme kısacası araçtan memnunmusunuz tavsiye ediyormusunuz rica etsem araç hakkında bilgisi olan cevap yazarmi tavsiye edermisiniz 2023 sıfır almayı düşünüyorum
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle