Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Seat Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

14 Kasım 2019 Perşembe

Volkswagen grubu bünyesinde faaliyetlerine devam eden Seat, yaptığı son açıklamalar ile kırdığı rekoru tüm dünya ile paylaştı. İspanyol merkezli otomobil devi Seat, bu günlerde oldukça mutlu günler yaşasa da yıl sonu henüz gelmemişken markanın satış rakamları yatırımcısını ve sevenlerini oldukça tatmin ediyor. Ocak ayından bu güne kadar satışlarını yüzde 11’den daha fazla arttıran 2020 Seat Cupra Ateca sadece Ekim ayında 43.900 adet satarak başarısını devam ettirdi.

İlginizi Çekebilir: Dördüncü Nesil Skoda Octavia Tanıtıldı

2019 yılı geneline baktığımızda 10 aylık zaman dilimi içerisinde satışlar 500 bin barajını zorlasa da Avrupa’nın başlıca otomobil pazarlarından olan  Fransa, İtalya, İsviçre, Hollanda, İsveç ve Danimarka gibi ülkelerde artış miktarı yüzde 20’nin üzerine çıktı. Türkiye’de satışlar 4.428 adete kadar ulaşsa da bu yıl dünya genelinde 498.700 adet satmayı başaran Seat, böylece kendisi için yeni bir rekor kırmayı başardı.



Seat 10 ayda 20.600 Seat CUPRA Ateca Satıldı!

Seat markasının Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı ve CUPRA CEO’su Wayne Griffiths konu ile ilgili: “Yıl sonuna kadar iki ay kaldı ve Seat, şirketin 70 yıllık tarihinde sadece iki kez ulaşılan 500.000 düzeyine geldi. Yılı yeni bir satış rekoru ile kapatmak üzereyiz ve gelecek yılın zorluklarıyla yüzleşmek için bize sağlam bir temel sağlayacak bir hacim elde etmek üzereyiz. Yeni Seat CUPRA satışları güçlü bir şekilde artıyor, 10 ayda 20.600 CUPRA Ateca teslim ettik.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir: Hyundai SUV Konseptinin İlk Görsellerini Paylaştı

Açıklamalardan da anlaşılacağı üzere işler Seat için oldukça iyi gitse de markanın yıl sonu satış rakamları herkes tarafından merakla bekleniyor.

Siz de sitemiz üzerinden Seat markası ve tüm marka-model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir, size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Seat Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Seat Yorumları

Misafir
18.03.2026
Seat Toledo için yapılmış
merhaba arkadaşlar çözülemeyen başlıca sıkıntılar şunlar araç 289 km 4 ay önce aldım araçta P konuma al servise git diye bir işaret çıktı sonrasın hlikoptere benzer bir işaret ve kelebek işareti ve star stop arızası oluştu ve gaz kesme yapmaya başladı v.s gibi ikazlar aldım usta makineye bağladı hava akım makinesi değişcek dedi değiştik sorun düzelmedi sonrasında kızdırma bujileri değişecek dedi gibi söylemler ama olmadı
Misafir
03.03.2026
Seat Tarraco için yapılmış
Sizce şuan almak mantıklı mı satmak istediğim zaman zorlanırmıyım?
Misafir
14.02.2026
Seat Arona için yapılmış
2026 yılı ittibari ile 2024 1.0 alınırmı
Misafir
09.01.2026
Seat Arona için yapılmış
Fr paket ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. 2023 model 37 bin kmde hatasız 1 milyon 500 bin liraya satın aldım. Güvenlik donanımları gayet başarılı. Aracı 2 gündür kullanıyorum. Seatın bu modeli gerçekten çok güzel. Biraz büyük isteyen Ateca düşünebilir. Yakıt 1.0 Ecotsi Otomatik vites şehir içi 8.00litre gayet piyasa ortalamasında. Uzun yol deneyimim daha olmadı ama daha düşük olacaktır haliyle. Herkese kazasız belasız sürüşler.
Misafir
21.12.2025
Seat Ateca için yapılmış
Arkadaş 2019 veya 2020 dizel 1.6 otomatik Ateka almayı düşünüyorum inşaallah hayırlı ise nasip olur ne dediniz. Tavsiyeler.
Misafir
06.12.2025
Seat Tarraco için yapılmış
Bu arac neden bu kadar uygun? Hele bos kodiaqlarla kiyaslayinca
Misafir
04.12.2025
Seat Arona için yapılmış
Ekim ortasında hatasız 2023 model frplus 48.000kmde 1430'a aldım. Şuana kadar 3850km yaptım. Sorunsuz kaliteli bir araç. Şüphede kalmıştım ama iyi ki almışım
Misafir
06.11.2025
Seat Tarraco için yapılmış
EuroNcap testinden yetiskin korumada %97 lik bir basari elde etmis, en yakin rakibi kodiaq ise %84. Vw-Kodiaq-Seat siralamasi seklinde guvenlik ve saglamlilik algisi vardi ben de. Tarraconun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum. Almanya fabrikalarinda uretilmis olmasini da yeni ogrendim.
Misafir
06.11.2025
Seat Arona için yapılmış
İnce eledik sık dokuduk sonunda karar verdik. 2025 modelini 20 gündür kullanıyorum. Bu paraya bu araç gerçekten çok iyi. Pişman değilim. Tavsiye ederim. Bu araç Türkiyede kapış kapış gitmesi gereken bir araç olduğu kanaatindeyim
Misafir
18.10.2025
Seat Tarraco için yapılmış
Seat ateca alacakken biraz arastirmayla 20bin kmde xperience+premium+kis paket+bir kac ek donanimli bir tarraco aldim. Arac muhtesem bence. Fiyati bu piyasada makul kalmis, farkedilip fiyatinin kodiaq seviyelerine gelmesi uzun surmez bence. Genis suv arayanlara ideal!
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle