Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Triumph Scrambler 1200 XC ve XE görücüye çıktı

27 Ekim 2018 Cumartesi

Uzun süredir gelmesi çıkması beklenen motosikletler nihayet tanıtıldı.

Bir süredir tanıtılması beklenen Triumph Scrambler 1200, bir değil iki modeli ile karşımıza çıkan motosiklet büyük ilgi gördü.  Triumph markası 1200 XC ve XE modellerinin fotoğraflarını ve ayrıntılı bilgilerini paylaştı.

“Modern bir görünüme sahip retro motosikletler” olarak markanın basın bülteninde tanıtımı yapılan araçlar, yüksek performans ile şık tasarımı birleştirmeyi oldukça iyi başarmış. Triumph'ın ikonik Scrambler DNA'sına ters düşmeden oldukça hoş bir tarz halinde geliştirilen motosikletlere ilk bakışta aşık olmamak biraz zor.

Scrambler 1200 ailesine yeni katılan modellerin merkezinde Bonneville 1200 motoru bulunuyor. Scrambler ruhunu taşıyan motosiklerde yüzde 12.5 oranında bir güç ve tork yükselişi yaşamış durumda. İki modelde de yüksek teknolojik ekipmanlar yer alıyor.  TFT göstergeler, USB soketleri, LED ışıklar, Cruise kontrol sistemi, anahtarsız çalıştırma, Bluetooth bağlanılabirliği ve sürüş modlarının yer aldığı motosikletler teknolojinin çoğu nimetinden de yararlanmış. Bununla birlikte Scrambler 1200, GoPro kontrol sistemi olan ilk taşıt olarak da adını tarihe geçirmeyi başardı.

XE modeline de hızlıca göz attığımızda yukarıda yer verilen donanımların tamamına ve daha da fazlasına sahip olduğunu görüyoruz. Özellikle arazi şartları için geliştirilen motosiklet standart olarak; ısıtmalı gidon, Viraj kontrol sistemi, ABS ve IMU ile beraber satışa çıkıyor.

Ünlü otomobil markası Triumph, 1200 ailesinin bu yeni üyelerini üretirken süspansiyonlara da gereken önemi vermiş. yeni alüminyum kollara ve ayarlanabilir Öhlins yaylara sahip iki model de konfor vadediyor. Elbette iki modelde daha fazla konfor ve sürüş kalitesi için birtakım opsiyon donanımlarda yer alıyor.

Triumph Motosiklet Fiyatları İçin Tıklayın…

Triumph, Scrambler kullanıcılarını uzun yollarda görmek için elinden geleni yapmışa benziyor.

Yeni Scrambler 1200 aslında XC ve XE olarak iki ayı alana ayrıştırılmış. XC’ nin genel görevi yol ve off-road yeteneklerini öne çıkarmak XE’nin görevi ise daha fazla off-road performansı sağlamak olarak belirlenmiş.  

İki modeli de incelediğimizde motorların kalbinde 1200cc’lik Bonneville’nin paralel Twin motorunun “High Power” versiyonuna sahip olduklarını görüyoruz. 7,400 dev / dak’da 88.8 beygirlik güç ve 3,950 rpm’de 110 Nm tork değerlerinin olduğunu görüyoruz.

 

Scrambler 1200’de öne çıkan başlıca özellikler;

2. nesil TFT ekran

XE’de Off-Road Pro dahil 6 sürüş modu

XE’de optimize edilmiş viraj ABS ve viraj çekiş kontrolü

IMU ve tam entegre teknoloji sistemi

DRL far dahil olmak üzere tamamen LED aydınlatma

Tork destekli kavrama

Anahtarsız çalıştırma

Cruise kontrol

USB şarj soketi

XE’de standart elcik ısıtma. XC’de isteğe bağlı takılabilir

Dünyanın ilk motosiklete entegre GoPro kontrol sistemi Bluetooth’lu

Triumph’un yeni navigasyon sistemi, “Google harita”

Arkada Öhlins süspansiyonlar, tamamen ayarlanabilir (200mm XC – 250mm XE)

Önde Showa tamamen ayarlanabilir uzun seyahat çatalları (200mm XC, 250mm XE)

Brembo ikiz M50 radyal monoblok ön kaliper

Alüminyum swingarm

Özel Scrambler şasisi

XE’de ayarlanabilir peg’ler

Tubeless lastikler

Pirelli Scorpion Ralli Lastikleri ile geliyor

Scrambler 1200 Teknik özellikler

Motor: Sıvı soğutmalı, 8 valfli, SOHC, 270 ° krank açısı, paralel çift silindir, 1200cc

Çap x Strok: 97,6 x 80,0 mm

Sıkıştırma oranı: 11.0: 1

Maksimum güç: 7400 devir / dakika 88.8 hp

Maksimum tork: 3950 rpm’de 110Nm

Elektronik yakıt enjeksiyonu

Debriyaj: Islak, çok plakalı

Şasi: Alüminyum kızaklı boru çelik

Ön tekerlek: Tubeless 36 tel 21 x 2.15in, alüminyum jantlar

Arka tekerlek: Tubeless 32 tel 17 x 4.25in, alüminyum jantlar

Ön lastik: 90 / 90-21

Arka lastik: 150/70 R17

Ön süspansiyon XC: Showa ⌀45mm tamamen ayarlanabilir USD forks. 7.9 inç tekerlek hareketi.

Ön süspansiyon XE: Showa ⌀47mm tamamen ayarlanabilir USD forks. 9.8 inç tekerlek hareketi.

Arka süspansiyon XC: Öhlins çift yaylı tamamen ayarlanabilir piggy-back RSU’lar. 7.9 inç tekerlek hareketi.

Arka süspansiyon XE: Öhlins çift yaylı tamamen ayarlanabilir piggy-back RSU’lar. 9.8 inç tekerlek hareketi.

Ön fren XC: İki adet 320mm diskler, Brembo M50 monoblok kaliperler, radyal ana silindir. Kapatılabilir ABS.

Ön fren XE: İki adet 320mm diskler, Brembo M50 monoblok kaliperleri, radyal ana silindir. Kapatılabilir viraj ABS.

Arka fren XC: Tek 255mm disk, Brembo 2-pistonlu kayan kaliper. Kapatılabilir ABS.

Arka fren XE: Tek 255mm disk, Brembo 2-pistonlu kayan kaliper. Kapatılabilir Viraj ABS.

Uzunluk XC: 90,0 inç

Uzunluk XE: 91,5 inç

Genişlik (Gidon) XC: 33,1 inç

Genişlik (Gidon) XE: 35,6 inç

Yükseklik XC: 47,2 inç

Yükseklik XE: 49,2 inç

Sele Yüksekliği XC: 33,1 inç

Sele Yüksekliği XE: 34,3 inç

Dingil açıklığı XC: 60,2 inç

Dingil açıklığı XE: 61,8 inç

Kuru ağırlık XC: 204 Kg

Kuru ağırlık XE: 207 Kg

Yakıt Kapasitesi: 15.8 L

Sıfır Motosikler Özellikleri

Triumph Scrambler 1200 XC ve XE görücüye çıktı İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle