Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Otomobil Markalarının Gelecek En Yeni Modelleri

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Otomobil markaları küresel çapta oldukça büyük değişimler geçirmeye hazırlanan sektöre ayak uydurabilmek adına ciddi adımlar atmaya başladı. Özellikle dizel yakıt üzerindeki baskılar sonrası ve elektrikli araçlar üzerinde gelişen teknoloji ile birlikte yeni birtakım vizyonlar sektöre damgasını vuracağa benziyor.

Volvo, Jaguar, General Motors, Volkswagen, Mercedes, Audi, Toyota gibi dev markaların elektrikli araçlar üzerinde geliştirdikleri projeksiyonlara göre 2025 yılına kadar asfalta inmesi beklenen bazı modelleri sizler için derledik.

Premium sınıfta oldukça çok sevilen otomobil markası Porsche, Türkçede genç ve hayat dolu at anlamına gelen Taycan ismini verdiği Mission e konsepti elektrikli aracını önümüzdeki yıl satışa çıkaracak. Tek şarj ile 480 km yol kat edebilecek araç 75 bin $ gibi bir etiket ile satışa çıkacak. Araç aynı zamanda 0’dan 100’e 3,5 sn gibi mükemmel bir performansta çıkabiliyor.

Efsane minibüsü I.D. Buzz ile yeniden yollara çıkacak Volkswagen,  aracın elektrikli konsept versiyonunu 2022 yılında yollara çıkaracak. ID. Buzz kullanışlı iç tasarıma sahip ve koltukları etkin raylar sayesinde yön değiştirebiliyor ve araç sahipleri farklı kullanım amaçlarıyla iç mekanı dilediği gibi tasarlayabiliyor.

Elektrik SUV modelini 2020 yılında asfalta indirmeyi planlayan Vw, I.D. crossover aracını da 2020 yılında müşterilerine sunmayı planlıyor.

Tesla'nın Model X'ine rakip olacak I-Pace’ yi bu yılın ikinci yarısında platformdan indirmeyi planlayan Jaguar bu sayede ilk elektriklisi kavuşacak.

Tek şarjla 385 kilometre yol alabilen I-Pace, tam 394 beygir gücünde ve 512 torkla 0-100 km arasına 4.5 saniyede çıkabilecek.

Dünyanın en çok satan elektrikli araçlarından biri olan Leaf’ın 2018 modeli satışa çıktı bile. 240 kilometre sürüş menzili olan 147 beygir gücündeki araç yarım saatlik şarjla 145 kilometre gidebiliyor. Nissan Leaf'in başlangıç fiyatı ise 22 bin 500 dolar.

Premium otomobil segmentinin önemli oyuncularından Aston Martin de elektrikli otomobillere kayıtsız kalamayacaklar. 2019 yılında satışa çıkacak olan RapidE sedan elektrikli modeli sadece 155 adet üretilecek ve marka bu aracın Tesla'nın tüm modellerinden üstün olduğu iddiasında. Bu durum 255 bin dolarlık etikete de yansımış.

Tesla ise iki yeni model ile öncüsü olduğu elektrikli araç sektöründe öne çıkmaya çalışacak. CEO Elon Musk'ın 2020 yılında üretimine başlanacağı belirttiği Model Y olarak bilinen SUV araç bunlardan ilki.

Araçla ilgili herhangi bir teknik bilgi bulunmuyor ancak geçtiğimiz haftalarda şirketin ilk çeyrek sonuçlarının açıklandığı toplantıda Musk, Model Y için 'üretimde devrim' yaratacağı iddiasında bulunmuştu.

Almanların bir diğer iddialı markası Audi ise 2019 yılının ilk yarısında e-tron modeliyle elektrikli pazarında mücadele edecek. Tek şarjla 400 km gidebilecek olacak araç 0-100 kilometreye 6 saniyenin altında çıkacak.

Mercedes, 2022 yılına dek tam 11 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladığı elektrikli pazarı için EQ serisiyle geliyor.

Merakla beklenen modellerden biri olan EQC SUV 2019 yılında piyasada olacak. 500 kilometrelik bir menzile sahip olacak otomobil 0-100 km'ye ise 5 saniyenin altına çıkma vaadi sunuyor.

Otomobil Markalarının Gelecek En Yeni Modelleri İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle