Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2018 Yılının En Ucuz Otomobilleri Burada!

4 Aralık 2018 Salı

2018 yılı ÖTV indirimlerinin de uygulanması ile birlikte sıfır araç alacak vatandaşların iştahını kabartmaya devam ediyor. Peki sıfır araç sahibi olabilmek için minimum ne kadar bütçeye ihtiyacınız var? Bütçenize göre en uygun araba hangisi? Bu soruların cevabını sizin için cevapladık…

2018 yılı, ÖTV indiriminin de etkisiyle geçmiş yıllarda canlılığını kaybeden sıfır araç piyasasını yeniden canlandırdı. Markaların yaptığı kampanyalar ve vade seçenekleri vatandaşların sıfır araç piyasasına yönelmelerinde etkili oldu denebilir. Ayrıca otomobiller üzerinde uygulanan vergilerin artması sonucu sıfır araç piyasası alıcının gözünde cazip bir hal aldı.

İlginizi Çekebilir: FIAT Mirror ile tanıştınız mı?

Sıfır km bir araç almak için minimum ne kadar bütçe ayırmalı? Bu sorunun cevabı an itibariyle 60.000 ile 80.000 lira arası değişiyor. Cevaplanması gereken bir diğer soru ise hangi aracı, neden almalıyım? Alıcı için bu sorunun cevabı farklılıklar gösterebiliyor. Örneğin aracı ile fazla km yapmayan birisi için benzinli araç seçenekleri cazip hale gelebiliyor. Ya da kalabalık bir aileniz varsa sedan bir araba sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Sıfır km bir araç alırken araç fiyatı dışında bakmanız gereken birçok ölçüt olduğunu da hatırlatmak isteriz. Bunların başında aracın akaryakıt seçeneği, yıllık bakımı, yedek parça ve sigorta geliyor. Ayrıca “Araç manuel vites mi yoksa otomatik vites mi olacak? , Benzinli mi yoksa dizel mi olacak? , Sizin için hız mı önemli konfor mu, yoksa her ikisi de mi?”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2019 Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu!

2018’in fiyat olarak en uygun 10 otomobilini sizler için derledik.  Dilerseniz istediğiniz araç hakkında fiyat teklifi alabilir, size en uygun aracı seçebilirsiniz. İşte 2019 yılının en uygun 10 fiyatlı otomobili: 

 

1-Fiat Egea


 

Sıfır km araçların ilk basamağına Sıfır Fiat Egea’yı yazabiliriz. Fiat Egea’da konfor ve teknolojiyi bir arada görebilirsiniz. Manuel ve otomatik vites seçenekleri ile bizleri karşılayan Fiat Egea sahibinden tam not alıyor. Yakıt tipi olarak benzin ve dizel seçeneği de aracı cazip kılan yönlerden bir tanesi. 2018 yıl sonu Fiat Egea Kampanyalarına sitemiz içerisinde göz atabilirsiniz. Fiat Egea Sedan 61.800 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

  

2-Hyundai i10



Hyundai i10 2018 modelinde şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Yenilenen Hyundai i10 özellikleri arasında dikkat çekici birçok detayı da görmek mümkün. Hyundai i10 sahibinden tam not alan bir diğer araç. Yakıt tipi olarak benzin ile gelen araç manuel ve otomatik vites seçenekleriyle bizleri karşılıyor. 62.837 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Hyundai i10 başarılı satış rakamlarına ulaşmak için cazip kampanyalar sunuyor. 


3-Toyota Yaris



2018 yılının dikkat çeken araçlarından bir diğer Toyota Yaris 2018. Yakıt tipi olarak benzin ve hibrit seçeneği ile karşımıza çıkan araç, manuel ve otomatik vites ile geliyor. Toyota Yaris 2018 Fiyat olarak da 62.000 ile 80.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.


4-Dacia Sandero



Konfor ve şıklığı aynı anda yaşamak istiyorsanız, yetmedi bir de az yaksın derseniz Dacia Sandero tam size göre. 67.000 TL’den başlayan fiyatlar ile bizi karşılayan bu araç özellikle Dacia Sandero Stepway modeli ile ön plana çıkıyor. Yakıt tipi olarak dizel ve benzini bize sunuyor. Aynı zamanda manuel ve otomatik vites seçenekleri de mevcut.


5-Citroen C-Elysee



69.500 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabileceğiniz Citroen C-Elysee şık bir alternatif. Ayrıca Citroen C-Elysee modifiye edilebilir bir otomobil. Yakıt olarak benzin ve dizel seçenekleri ile gelen araç manuel vitese sahip.


6-Citroen C3



Citroen C3 sıfır km araç alacaklar için iyi bir alternatif gibi görünüyor. Citroen C3 2018 benzin ve dizel seçenekleri ile bizlerin karşısına çıkıyor. Manuel ve otomatik vites seçenekleri sunan Citroen C3 sahibinden tam not alan bir diğer araç. 70.000 TL’den başlayan fiyatlarla siz de bir Citroen C3 sahibi olabilirsiniz.


7-Kia Rio Hatchback



Kia Rio 2018, hatchback araba severlerin tercih edebileceği bir model. Kia Rio 2018 fiyat olarak da 71.500 TL başlangıç fiyatıyla bizleri karşılıyor. Yakıt tipi olarak benzin ve dizel ile birlikte gelen araç manuel ve otomatik vites seçeneklerini kiaseverlerle paylaşıyor. Kia Rio 2018 Şık tasarımıyla Kia Showroomlarında sahibini bekliyor.


8-Dacia Logan MCV



Bütçeniz düşük fakat aileniz geniş ise Dacia Logan MCV 2018 tam size göre bir araç. 71.550 TL’den başlayan fiyatlarla siz de Dacia Logan MCV sahibi olabilirsiniz. İki farklı versionu bulunan araç manuel vites ile geliyor. Yakıt tipi olarak benzin ve dizel seçenekleri ile alıcısı karşısına çıkıyor.


9-Kia Picanto



Kia Picanto 2018 manuel vitesli araç arayanları üzecek bir araç. İki farklı version ile karşımıza çıkan bu araç tüm versionlarda benzin ve otomatik vites özelliklerine yer vermiş. Kia Picanto fiyat olarak 72.500 TL ile 74.500 TL arasında kendisine alıcı buluyor.


10-Fiat Panda



72.700 lira stabil bir pazar fiyatı alınabilecek Fiat Panda 2018 şık bir tasarıma sahip. Yakıt tipi olarak benzin kullanılan araç manuel vites ile birlikte geliyor. Fiat Panda 2018 fiyat segmentinde yer alan iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Sıfır km araç sahibi olmak istiyorsanız ve daha fazla araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi inceleyebilrsiniz.

2018 Yılının En Ucuz Otomobilleri Burada! İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle