Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Yeni Jenerasyon Opel Mokka Böyle mi Görünecek

20 Mart 2020 Cuma

Yeni Jenerasyon Opel Mokka Böyle mi Görünecek

Opel Mokka yepyeni bir tasarım ve yeni bir mimari.

Mart ayının başlarında yeni nesil Opel Mokka modelini ilk defa test edilirken görmüştük. Mevcut olan modele göre büyük bir tasarım değişiklikleriyle geleceği fark edilen yeni jenerasyon, farklı boyutları ve yeni mimarisiyle birlikte selefinden ayrılacak gibi görünüyor. Objektif kameralara yakalanan casus fotoğraflardan yola çıkan Kolesa, yeni Opel Mokka’nın nasıl görüneceğini hayal ediyor.

 

İlginizi Çekebilir: Yeni Opel Corsa Fiyatı ve Donanım Seçenekleri

 

Opel’in tasarım ekibi, markanın Grandland X ve Crossland X gibi güncel modellerinden bazı dokunuşlar taşıyan yeni Mokka’ya daha olgun bir görünüm kazandırmış durumda. Casus kameraların çektiği fotoğraflara baktığımızda gördüğümüz coupe-SUV tarzı eğimli tavan tasarımına bu dijital çalışmada da yer verilmiş.



Alman otomobil üreticisi Opel, PSA’nın FCA ile birleşmesinin meyvesi olarak Opel Mokka’yı Opel Corsa, Peugeot 208 ve yeni DS 3 Crossback modellerine de altyapı sağlayan EMP1 (CMP) platformu ile birlikte sunacak.

 

İlginizi Çekebilir: 2020 İnsignia Sport Tourer Karşınızda

 

Opel Mokka modeli ile ilgili tüm haberlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm güncel sıfır araba fiyatlarını SIFIRARACAL.com sitesinden öğrenebilirsiniz. Yine sitemiz üzerinden sıfır araç kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Sıfır araba modellerinin donanım özelliklerini, resimlerini, videolarını, renklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyebilir siz de kendi yorumunuzu bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yeni Jenerasyon Opel Mokka Böyle mi Görünecek İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Opel Yorumları

Misafir
16.05.2026
Opel Corsa için yapılmış
araçta klima yok mu
Misafir
14.05.2026
Opel Combo için yapılmış
Ben 2025 essential manüel yeni aldım.Yakıt şehiriçi 6.6 şuan.Kullanımı rahat,geniş, binek arabalarla kasası kıyaslanamaz çünkü kasa 1400 kg küsür ağır biraz.Alanların pişman olacağını düşünmüyorum...
Misafir
29.04.2026
Opel Combo Cargo için yapılmış
Anahtarsız çalıştırma varmı?
Misafir
19.04.2026
Opel Zafira Life için yapılmış
Bence sınıfının son 2 yıl için lideri...
Misafir
19.04.2026
Opel Grandland X için yapılmış
Bende almak düşünüyorum ağır hasarlı fiyatı uygun nasıl arkadaşlar sizce
Misafir
16.03.2026
Opel Mokka için yapılmış
Bu yağlı triger kayışının sorunlu olduğunu motor arızası verdiğini "Opel bile kabul ediyor bu kızgın yağda dönen trigerli motoru kaldırdı" ancak bizim vatandaşımız maaleseff kabul edemiyor :D yada etmek mi istemiyorsunuzz eyyy opelciler :D söyleyin bizde bilelim :D
Misafir
16.03.2026
Opel Mokka için yapılmış
B SUV diye geçiyor ama araç çok dar diz mesafesi çok dar biz 5 kişilik aileyiz sığamadık araca.
Misafir
22.02.2026
Opel Mokka için yapılmış
15.000 km garanti kapsamındaki opel mokka araç şerit takip ve çarpışma önleyici kamera arızası uyarısı verdi.180 gün geçti aracın hala arızalı parçası değiştirilecek.Bu araçlarda parça tedarik sorunu var.
Misafir
09.02.2026
Opel Mokka için yapılmış
Tüm arac yorumlarında bu tür olumsuz fikirlerde bulunmuş millet. Hiç arac almayalım o zaman.
Misafir
05.02.2026
Opel Corsa Elektrik için yapılmış
zor beğenen biriyim.2025 mayısında opel corsa elektrikli aldım.tek kelimeyle müthiş.öyle güzelki eşim ehliyet aldı.kapanın elinde kalıyor.teşekkürler opel.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle