Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Mini Cooper Cabrio

-

Mini Cooper Cabrio Renkleri

Beyaz
elektrik mavisi
erime gri
Gümüş Gri
karayip mavisi
Kırmızı
Mavi
Metalik Gri
Metalik Mavi
Metalik Turuncu
Metalik Yeşil
Siyah
zümrüt grisi

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.

Mini Cooper Cabrio Resimleri

Mini Cooper Cabrio Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Mini Cooper Cabrio Versiyonları

Mini Cooper Cabrio Yorumları

Mini Cooper Cabrio Misafir 1.10.2021
araba çok kullanışlı üstü açık olan arabalarda zor bir durum ama cabrio çok güzel
(0)
Cevap Yaz

Mini Cooper Cabrio Misafir 23.11.2018
Çok tatlı 1 yıl önce aldım seviyorum aracımı yeni modelini sabırsızlıkla bekliyorum.
(5)
Cevap Yaz

Mini Cooper Cabrio Misafir 9.05.2018
havalı küçük güzel bir araç
(3)
Cevap Yaz

Mini Cooper Cabrio Misafir 8.05.2018
havalı cool bir o kadarda tatlı bir araç tavsiye ederim
(1)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Mini Cooper Cabrio için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Mini Cooper Cabrio Hakkında Genel Bilgiler

Mini Cooper Cabrio Hakkında Genel Bilgiler

Cabrio

Nesiller: 4

İlk Üretim Yılı: 2004

Motorlar: Benzin, Dizel

Kasa Tipi: Cabrio

 

Dışa dönük ve açık fikirli tavıra sahip MINI Cabrio güç ve enerji doludur. Yaz mevsiminde, üstü açık otomobil kullanmanın keyfi; duyularınızı harekete geçirir ve açık bir yolda zevkli anları yakalayarak paylaşmanızı sağlar. Direksiyonun ardında her an süren heyecan. Kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak ve güneş ışığı altında sofistike bir keyif sunacak. Sınırsız baş mesafesi ile her zaman daha fazla keyif verir.

FİLTRESİZ YAŞA.

Dış dünyaya açıl ve duyularını harekete geçir. MINI Cabrio. Filtresiz yaşa.

GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR EŞYA YÜKLEYİN.

MINI’nin yaratıcı yer kullanımı size düşündüğünüzden daha geniş bir bagaj hacmi sunar. Üstelik, yalnızca MINI Cabrio’da sunulan Kolay Yükleme Fonksiyonu yük taşımayı bir sanat haline getirir. Tavan desteğini iterek bagaj bölmesi açıklığının boyutunu artırarak eşyalarınızı kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Tavan kapatıldığında bagaj bölmesi size 215 litrelik geniş bir hacim sunar, açıldığında ise kullanışlı 160 litrelik bir alana sahip olursunuz. Standart 50/50 oranında katlanabilen arka koltuk sayesinde sörf tahtası gibi uzun eşyaları bile taşıyabilirsiniz.

KÖKLERİMİZE BİR GÖNDERME.

Tıpkı MINI gibi zamana meydan okuyan Union Jack (İngiliz Bayrağı) motifi, uzun ve zengin bir tarihi simgeliyor. Modern sürüş için yeniden tasarlanan bu çarpıcı LED stop lambaları, Krom bir çerçeve ile çevrelenen iki parçalı LED Union Jack motifi oluşturuyor.

BİR LOGODAN DAHA FAZLASI.

Zengin mirasımızı ve tarihimizi simgeleyen kanatlı MINI logosunu küçük dokunuşlarla yeniledik. Daha modern bir görünüm sağlamak için biraz daha küçülttüğümüz logo, artık daha güzel görünen ve keskin bir kontrast yaratan kanatlarıyla MINI’nizin dış tasarımını etkileyici bir biçimde tamamlayacak. Kapının içinden otomobilin zeminine yansıtılan MINI logosu sayesinde artık MINI’nize binerken bile başlı başına bir deneyim yaşayacaksınız.

MİRASIMIZ.

Otomobiliniz size ulaşmadan önce heyecanlanmaya başlarsınız. İç tasarımı dilediğiniz gibi kişiselleştirmeye başladığınızda ise heyecan düzeyi gittikçe artar. Standart şık Carbon Black rengin yanı sıra, diz ve kol dayamalar için Malt Brown, Glowing Red ve Satellite Grey olmak üzere 3 farklı renk serisi mevcuttur. MINI geleneklerine göre, iç tasarımınıza yeni bir stil kazandırmak için yolcu tarafındaki paneli ayırt edici şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Arkadan aydınlatmalı Piano Black ön panel, İngiliz bayrağından ilham alan modern ve şık bir tasarıma sahiptir.

PARILDAYAN LED FARLAR.

Bu farlar, MINI’nize ayırt edici bir görünümle birlikte en güncel matrix aydınlatma teknolojisini sunar. LED viraj ışıkları, loş kavşak dönüşlerinde yan kısımları aydınlatmak üzere adaptif ışık dağıtımı sağlar. Böylece, yolun görmeyebileceğiniz kısımlarını da görebilmenizi sağlayarak güvenliğinizi arttırır. Benzersiz görünüm, şık, beyaz sinyal lambalarıyla tamamlanır.

GÜNÜNÜZ AYDINLANSIN.

Ön LED farları yeniden yorumlayarak çok daha yalın ve modern bir görünüm tasarladık. Gündüz farları, göz alıcı halkalar içinde yer alan LED sinyal lambalarını da içererek benzersiz bir tasarım sunar. İçteki siyah muhafaza, ikonik MINI görünümünü yansıtır. Güçlü kısa ve uzun huzme ayarlarına yönelik bi-LED ışıklar çok daha iyi bir görüş ve daha fazla güvenlik sağlar. Bu, farlarınızı açtığınız anda – yolculuğa hazırsınız demektir.

7-İLERİ ÇİFT DEBRİYAJLI STEPTRONIC ŞANZIMAN.

7-ileri Steptronic otomatik şanzıman, vites geçişlerini olağanüstü düzeyde dinamik hale getirir. Bu şanzıman, vitesler arasında kesintisiz geçişler yapmanıza olanak tanıyan, hassasiyet ayarlı bir elektronik vites geçişi sistemini kullanır. Seçim kolu, dilediğinizde otomobilinizi düz vites veya otomatik modda kullanabilmenizi sağlar. Start/Stop fonksiyonu ise yakıt tüketimi ve emisyonu düşürerek otomobilinizi çok daha ekonomik bir biçimde kullanabilme imkanı yaratır.

 

MINI Cooper S modelinde 7-ileri Steptronic Sport otomatik şanzıman bulunur. İki güvenlik kilitli, mekanik parçadan oluşan şanzıman, ilk vites hızı artırmak üzere hala aktifken diğer vitese geçer.

8-İLERİ STEPTRONIC ŞANZIMAN.

Dinamik özellikler ve verimlilik açısından yeni standartları belirleyen MINI Cooper SD ve John Cooper Works modellerimizde, çok daha akıcı, sportif bir sürüş sağlayan 8-ileri Steptronic otomatik şanzıman bulunur. Ek vitesler, optimum güç gelişimi sağlamak için yüksek hızlarda devir sayısını düşürür. Steptronic özelliği, otomatik vitesin kolay kullanımı ile düz vitesin heyecanı arasında seçim yapmanızı sağlar. Start/Stop fonksiyonu ise yakıt tüketimi, motor gürültüsü ve emisyon düzeyini azaltarak otomobilinizi çok daha ekonomik bir biçimde kullanabilme imkanı yaratır. Artık John Cooper Works ve MINI Cooper SD modellerine, çok daha akıcı ve sportif bir sürüş özelliği kazandıran 8-ileri Steptronic Sport şanzıman takılabilmektedir. Sekiz vites arasındaki hafif geçişler, motorun vitesler arasındaki devir aralığını düşürür ve böylece çok daha güçlü bir hızlanmanın keyfini çıkarırsınız.

Mini Cooper Cabrio Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 20 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle