Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Model MG E-HS Özellikleri ve Sportif Görüntüsüyle Adeta Büyüleyici

15 Nisan 2022 Cuma

2022 Model MG E-HS Özellikleri ve Sportif Görüntüsüyle Adeta Büyüleyici

2022 yılında satışa sunulmaya başlayan MG E-HS modeli sahip olduğu üstün teknolojiler ve şık tasarım ile adeta göz dolduruyor. Tasarımın yanında ayrıca kullanılan motor ünitesi de kullanıcılarını oldukça memnun edecek gibi duruyor.

Araçta bulunan Elmas kesim ön panjuru, 18 inç sportif jantlar ve güçlü hatları ile şık bir tasarım ortaya koyuyor. Sportif görünümü arttırmak amacıyla araç içinde çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve sportif deri koltuklar kullanılıyor. Ayrıca tasarımın şıklığını üst seviyeye taşımak amacıyla araçta çift renkli elmas LED lambalar, dinamik sinyal lambaları ve 64 renkli “Aurora” ortam aydınlatması kullanılıyor. Ayrıca araçta bulunan panoramik açılır tavan ile gökyüzüne her hava koşulunda ulaşabiliyorsunuz. 1,19 metrekare açılır tavan ile sürüş esnasında dahi güneşin tadını çıkarabiliyorsunuz.

2022 model MG E-HS’de iki farklı motor ünitesi bulunuyor. Plug in Hybrid teknolojisi bu araçta da kullanılıyor. Araçta iki farklı motor ünitesinden ziyade bir birleşim kullanılıyor. Aslında benzinli motor ünitesine sahip olan bu araca ayrıca Plug in Hybrid teknolojisi de entegre edilerek bir nevi benzinli elektrikli motor ünitesine sahip olması sağlanıyor. Söz konusu motor ünitesinde 1,8 litre hacimli beir benzinli motor bulunuyor. Plug in Hybrid ile desteklenen bu motor ünitesinde ayrıca elektrikli sürüş ünitesi de bulunuyor. Bunun haricinde 10 vitesli otomatik şanzımanın kullanıldığı araçta MG Pilot olarak bilinen teknolojik sürüş desteği özelliği de bulunuyor. Kusursuz bir sürüş deneyimi arayanlar için tasarlanmış 2022 model MG E-HS ferah iç yaşam alanı size evinizin sıcaklığını hissettiriyor. Özellikle sahip olduğu sportif görünümü ile performansı uyumlu olan araç tam spor araba severlere hitap ediyor.

2022 model MG E-HS kullanıcıların karşısına iki farklı donanım paketi ile çıkıyor. Comfort ve Luxury seçeneklerinde değişmeyen tek şey sağladığı konfor ve ortaya koyduğu performans özellikleridir.

2022 model MG E-HS aracı ayrıca sahip olduğu güvenlik önlemleri ile de öne çıkıyor. Euro NCAP araçları test eden ve geçer not veren üst düzey bir denetim mekanizması olarak bilinir. Bu denetim mekanizmasından geçer not alamayan araçların genel olarak kabul görmesi beklenemez. MG E-HS modelin benzinli versiyonu da bu Euro NCAP tarafından bir takım testlere tutularak en yüksek b-puan olan 5 yıldız seviyesindedir. Bu yüksek puanın arkasında, araçta bulunan bir dizi aktif ve pasif güvenlik donanımları bulunuyor. Euro NCAP tarafından yapılan testlerden en zorlu olanları hiç şüphesiz ön çarpışma, koruma ve kaçınma testleridir.

Elektrikli araç sınıfında bulunan M E-HS aracında batarya güvenliğine de öncelik verilmiş. Söz konusu batarya %100 elektrikli araçlarda bulunan bataryalar ile aynı kaliteye ve özelliklere sahip olması ile öne çıkıyor. Bu bataryada, IP67 su geçirmezlik seviyesi, US UL2580 batarya güvenlik standardı, EU ECE R100 EV Avrupa Batarya Güvenliği Standardı, UN38.3 Ulaşım Güvenliği Protokolü gibi tüm kalite standartlarına uygunluk bulunuyor.

2022 model MG E-HS güvenli sürüş sağlayabilmesi için 360° kamera teknolojisi ile donatılmış. Bu 360 ° kamera sistemi ile E-HS, geri viteste manevra yaparken veya düşük hızda viraj alırken kör noktasız bir sürüş hakimiyeti ortaya konarak güvenli sürüş için otonom destek sağlanıyor. Çarpışma anında araç içinde bulunan sürücü ve yolcuların kazayı hasarsız atlatmaları amacıyla araç gövdesi olağanüstü şekilde sağlam yapılmış. Aracın tüm gövdesi yüksek dayanımlı çelikten oluştuğu için çarpışma anında araç içi yaşam alanının güvende kalması sağlanıyor.

2022 model MG E-HS ortaya koyduğu performans özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. İlk olarak araçta XDS Elektronik Diferansiyel Kilidinin bulunuyor. Bu kilidin amacı, aracın gücünün dizginlenmesini ve aracın daha güvenli bir sürüşe kavuşmasını sağlamaktır. Bilindiği üzere arata güç arttıkça hız artar; hız arttıkça da virajlar ve bazı yol koşulları daha zorlu hale gelir. Bu tür zorlu yol koşullarında XDS (Elektronik Diferansiyel Kilidi) sistemi aracın savrulmasını engeller ve güç kaybını en aza indirerek MG E-HS Plug-in Hybrid’i mükemmel yol tutuşuna sahip olmasını sağlar.

Ayrıca 2022 model MG E-HS’de güçlü motor ünitesi bulunur. Bu araç 2 farklı motordan güç alıyor. Araç 6,9 saniyede 0’dan 100 km/h hıza ulaşabiliyor.  Araçta kullanılan benzinli turbo motor azami 162 beygir gücünde olup 250 Nm tork üretiyor. Bu motora ek olarak da araçta kullanılan elektrik motor ünitesi azami 122 beygir güç ve 230Nm tork üreterek, 2022 model MG E-HS’yi benzerleri arasında lider konuma getiriyor. Kusursuz vites geçişleri, zorlu yol şartlarında sarsılmadan ve rahatsızlık uyandırmadan seyir etmenizi sağlayan süspansiyon sistemleri araç sürüş konforunu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca aracın sahip olduğu güçlü motor ünitesine rağmen CO2 emisyonlarının azaltılması noktasında başarısı oldukça iyidir. Dilerseniz MG Fiyat Listesine gözatabilirsiniz.

Aracın elektrikli sürüş ünitesinde 10 vitesli şanzıman bulunuyor. Ortaya koyduğu 100 kilometrelik menzilde 1.8 litrelik yakıt tüketimi ile sadece elektrikli modda 52 km sürüş menziline ulaşılıyor.

2022 model MG E-HS 10 vitesli EDU (Elektrik Sürüş Ünitesi)'dan bahsedelim. Araçta 10 vites bulunsa da bu vitesler elektrik motoru için 4 vites, içten yanmalı motor için 6 vites olarak ayrılıyor. Bu v10 vitesinde güçlü bir performans için uyumlu bir şekilde çalışıyor. Araç motor ünitesindeki uyumluluk olağan üstü derecededir. %94’ün üzerinde uyumlu çalışan motor ünitesi ayrıca 0,2 saniyeden kısa sürede verdiği tepki ile pürüzsüz bir sürüş imkanı sunuyor.

Hiybrid teknolojisinde üstün performans almak amacıyla araçta Yeni Akıllı HCU (Hibrit Kontrol Ünitesi) kullanılıyor. Böylece yol koşulları tanınarak, aracın hangi güç kaynağından ne düzeyde güç alması gerektiğini analiz ediliyor. Bu analizin ardından, batarya seviyesine göre enerji dağılımı belirleniyor. Ayrıca sürücü odaklı çalışan bu sitem ile sürücünün sürüş modu takip edilerek en verimli enerji sarfiyatı sağlanıyor. Güçlü motor ünitesi ve performans özelliği ile öne çıkan bu araçta diğer bir özsellik ise aracın sahip olduğu çekme kapasitesi diyebiliriz. 2022 model MG E-HS aracı ile 1500 kg‘lık yükleri bile zorlanmadan çekebiliyorsunuz.

Araca dair daha birçok farklı özellik bulunuyor. Farklı renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkan bu modelde merak edilen en önemli konu ise aracın Türkiye satış fiyatı.

2022 model MG E-HS PHEV Comfort      Plug-in Hybrid   258 PS  16.6 kWsa           1.009.000

2022 model MG E-HS PHEV Luxury          Plug-in Hybrid   258 PS  16.6 kWsa           1.129.000

 

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2022 Model MG E-HS Özellikleri ve Sportif Görüntüsüyle Adeta Büyüleyici İçin Görüşlerini Bildir
Gönder

2022 Model MG E-HS Özellikleri ve Sportif Görüntüsüyle Adeta Büyüleyici Yorumları

{{yorum.KullaniciAdi}}
{{yorum.TarihStr}}
{{yorum.Yorum}}
    ÖNERİLEN YAZILAR

    MG Yorumları

    Misafir
    16.04.2024
    MG ZS için yapılmış
    Arkadaşlar araba harika tam bir fiyat performans arabası fakat benim merak ettiğim servis ve parca fiyatları konusunda bilgi verebilirmisiniz
    Misafir
    16.04.2024
    MG ZS için yapılmış
    MG ZS'de dışarıdaki hava sıcaklığını gösteren bir gösterge varmı arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaar?????????
    Misafir
    05.04.2024
    MG EHS için yapılmış
    bu kadar güzel bir Suv için lastikler küçük görünüyor ve şık durmuyor...belkide tek hatası.
    Misafir
    24.03.2024
    MG HS için yapılmış
    Aracin suspansiyonları asiri yumusak duz yolda bile surekli dalgalaniyor arac. Direksiyon hissiz, gaz tepkileri gec ve pedal hissiz, Siz pedala basıyorsunuz da o kafasına göre gidiyor. Geri görüş kamerası aşırı kötü.
    Misafir
    23.03.2024
    MG HS için yapılmış
    Aracı 19.03.2024 tarihinde İstanbul Maslak bayisinden alldım.amacım fiyat almak.araç hakkında bilgi edinmekti.Tlf.Ademl bey ile tanıştım olaylar o kadar hızlı gelişti ki hiç ama hiç aklımda mg yokken birden pazarlık başladı ve Rabbim nasip etti.tek kusuru bana göre tabi ki yakıtı şehir içi kullanım da 8lt/km üzeri .Bu yorumu İstanbul Maslak doğan otomobilite bayi çalışanlarından Adem beyin pazarlık sürecinde k ilgi ve alakasından dolayı yazıyorum. Kendisinden Allah razı olsun .
    Misafir
    13.03.2024
    MG HS için yapılmış
    1 ay oldu alalı, bunca yıldır boşuna BMW ye Mercedese o kadar paralar vermişiz... bence sınıfının en iyilerinden Benzin yakışıda mükemmel şehir içi ben 8 litre ile geziyorum premium sınıfı mükemmel bir araba
    Misafir
    13.03.2024
    MG HS için yapılmış
    1 ay oldu alalı, bunca yıldır boşuna BMW ye Mercedese o kadar paralar vermişiz... bence sınıfının en iyilerinden Benzin yakışıda mükemmel şehir içi ben 8 litre ile geziyorum premium sınıfı mükemmel bir araba
    Misafir
    25.01.2024
    MG ZS için yapılmış
    bu aracın en fulu hangi kasa ve ne kadar
    Misafir
    18.01.2024
    MG ZS için yapılmış
    MG HS bir haftalık olmasına rağmen kapı altlarına pislikler girmekte.yani yağmurlu havalarda aracı kullanmıyacakmıyı
    Misafir
    07.01.2024
    MG ZS için yapılmış
    Almayı düşünüyorum fakat yakıt konusu kafamı karıştırdı 100km de 8 lt çok
    X
    Karşılaştırma Listem
    Tamam
    X
    1

    Marka

    2

    Model

    3

    Versiyon

    4

    Tamamla
    Teklif almak istediğin markayı seç
    Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
    Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
    Teklif almak istediğin modeli seç
    Hangi model için özel teklif almak istersin ?
    Versiyon seç
    Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
    Benzin
    Dizel
    Otomatik
    Manuel
    Formu Doldur
    İzinli İletişim Formu
    "İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
    KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
    www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
    • Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
    • Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
    faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle