Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Mercedes Sprinter Okul

-

Mercedes Sprinter Okul Renkleri

Tenorit Gri
Metalik Dolomit Kahverengi
Kadife Kırmızı
Jüpiter Kırmızısı
İnci Gümüşü
Gri
Grafit Gri
Çelik Mavi
Çakıltaşı
Beyaz
Aqua Yeşil

Mercedes Sprinter Okul Resimleri

Mercedes Sprinter Okul Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Mercedes Sprinter Okul Versiyonları

Mercedes Sprinter Okul Yorumları

Mercedes Sprinter Okul Misafir 8.11.2017
Spor Araraba çok güzel
(0)
Cevap Yaz

Mercedes Sprinter Okul Misafir 6.11.2017
güven veren bir yapıya sahip bir araba
(0)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Spor Araraba çok güzel

Mercedes Sprinter Okul Misafir 24.05.2017
Biraz pahalı ama değer bu arabaya bence
(0)
Cevap Yaz

Mercedes Sprinter Okul Misafir 19.04.2017
Fazla yakıt yemeyen minübüs bence çok ideal alacaklar için
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Mercedes Sprinter Okul için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Mercedes Sprinter Okul Hakkında Genel Bilgiler


Mercedes-Benz mühendisleri Yeni Sprinter’ı yaratırken sizden ilham aldı. Dış tasarımı daha güçlü bir görünüm kazandı, konforu artırıldı, güvenlik donanımı geliştirildi ve standart olarak sunulan yeni fonksiyonel özellikler eklendi. Tüm zamanların bu en iyi Sprinter’ında kendinizden çok şey bulacaksınız.

Sprinter her zaman olduğu gibi, çekiciliğinden ödün vermeden birçok pratik özelliği size sunuyor. İster uzun ister kısa olsun, ister alçak ister yüksek tavanlı olsun, dinamik hatlar, tatmin edici boyutlar ve karakteristik Mercedes-Benz yüzü, her aracın değişmez özelliğidir. Sprinter’ınız varsa, her zaman güvenebileceğiniz profesyonel bir iş ortağınız var demektir.


En geniş ürün yelpazesiyle sınıfının en iyileri.

Yeni Sprinter'ı tasarlarken, günlük işlerinizi daha da kolay hale getirecek tüm fikirleri göz önünde bulundurduk.

Yeni Sprinter Panelvan araçlar 3,5t’dan 5t’a kadar azami yüklü ağırlık, 9 m3’ten 17 m3'e varan yük alanı, 3 aks mesafesi, 3 gövde uzunluğu ve 3 farklı tavan çeşidiyle kullanıcılarına ideal taşıma çözümleri sunmaktadırlar. Geniş donanım yelpazesi, arka aksta tek tekerlekli seçeneği ile sınıfında en fazla alternatifi sunan Yeni Sprinter Panelvan, sektöre özel geliştirilmiş çözümleri ile yolunuzu kusursuzluğa çıkartır.

Yeni Sprinter Kamyonet araçlar 3,5t’dan 5t’a kadar azami yüklü ağırlık, 5,8 m2 ile 9,1 m2 arasındaki yük alanı, 3 aks mesafesi, 3 gövde uzunluğu ve 2 kabin çeşidi ile kullanıcılarına ideal taşıma çözümleri sunmaktadırlar. Yaklaşık 3t’a kadar yükleme kapasitesi ile Yeni Sprinter Kamyonet, oldukça farklı ihtiyaçlara ve sektörlere cevap verebilen güçlü bir temel oluşturmaktadır. Rüzgar savrulma asistanı1, Bluetooth özellikli yeni nesil telematik sistemler, isteğe bağlı ön klima, kromaj kaplamalı multifonksiyonel direksiyon simidi ve yağmur-far sensörü gibi fonksiyonel özellikler geniş ürün yelpazesinde yer almaktadır.



Ticarette vizyon sahibi olanların tercihi, Yeni Sprinter!


Yeni Sprinter araçları popüler yapan özelliği, getirdiği prestijle birlikte sağladığı maliyet avantajıdır. Düşük yakıt tüketimi, güvenilirlik, uzun bakım aralıkları ve yüksek ikinci el değeri ile Sprinter, rakipleri arasında kilometre başına en düşük maliyeti sunarak ticaret için en doğru yatırım aracı olduğunu ispatlamıştır.

Yeni Sprinter 163 BG, BlueEfficiency1 ve Euro VI2 teknolojisi ile donatılmış yeni nesil motoru, 20.000 km bakım aralığı ve standart olarak sunduğu çok sayıda fonksiyonel donanımı sayesinde ekonominin yanında yüksek sürüş konforu da sunmaktadır.

Yüksek standartlarda konfora ve rahatlığa sahip sürücü mahali ile Yeni Sprinter Panelvan ve Kamyonetler, sizi benzersiz bir sürüş deneyimine davet ediyor. Kullanım kolaylığı ve rahatlığının yanı sıra sahip olduğu geniş alan ve akıllı çözümler sayesinde Yeni Sprinter araçlara güvenebilir, iş stresini üzerinizden atabilirsiniz.


Güvenliğiniz için her zaman daha fazlası Sprinter’da.

Yeni Sprinter Panelvan ve Kamyonet araçlar sürücü ve yolculara en üst seviyede güvenlik sağlamaktadırlar. Standart olarak sunulan yüke duyarlı 9. nesil Adaptive ESP, Anti-Blok-Sistemi (ABS), Fren Asistan Sistemi (BAS), Anti Patinaj Sistemi (ASR), rampa kalkış desteği, yağmurda fren desteği ve Elektronik Fren Ön Hazırlığı (prefill) teknolojisinin yanı sıra Yeni Sprinter Panelvan ve Kamyonet araçlara aşağıdaki yeni özellikleri eklemeniz mümkün.


Rüzgar savrulma asistanı

Çarpışma önleme asistanı

Uzun far asistanı

Kör nokta asistanı

Şerit takip asistanı

Geri görüş kamerası

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 20 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle