Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Mercedes C Serisi Sedan

-

Mercedes C Serisi Sedan Renkleri

Beyaz
Cavansite Mavi
Gümüş Gri
Metalik Gümüş
Metalik Kahve
Metalik Kırmızı
Metalik Mavi
Metalik Siyah
Tenorit Gri
Palladyum Gümüş
Tenorit Gri

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Mercedes C Serisi Sedan Resimleri

Mercedes C Serisi Sedan Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Mercedes C Serisi Sedan Versiyonları

Mercedes C Serisi Sedan Yorumları

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 26.09.2018
c serisi nin motoru 1,6 reno motorumu dizel
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 25.07.2018
ön göğüs kendisinehayran bırakıyor. harika bir araç
(1)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 16.07.2018
Mercedes C serisi mi BMW 3 Serisi mi arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangisi? Yorumlarınızı takip ediyorum. Lütfen cevap...
(0)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Audi a 5 bence
Misafir tarafından cevaplandi
araba istiyom ama cebimde delikli 50 kurus yok
Misafir tarafından cevaplandi
Bmw nin göstergeleri hep aynı hiç bir değişiklik yok 1996 model bmw nikiyle aynı mercedes yenilikci ve daha kaliteli
Misafir tarafından cevaplandi
Dostum ikisi de var bende. Kesinlikle mercedes

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 16.05.2018
çok hoşuma gidiyor almaya hevesliyim ama hergün fiatı artıyor hiç kullanmadım.
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 8.05.2018
araba uçak gibi görünüyor çok güzelll almam lazım en kısa sürede
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 15.01.2018
İKİ YILDIR SINIFININ EN ÜSTÜNLÜK PSİKOLEJİSİ İLE ZEKLE BİNİYORUM. C 200 d Exculive. konforlu, dolu, emniyetli, biraz yakıtı cep yakıyor. tabiki yılda 30000 km biniyorum. Herkese tavsiye ederim.
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 6.11.2017
özellik ve konfor bakımından çok iyi fakat yakıt tüketimi biraz fazla
(2)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 3.11.2017
sürüş kalitesi ve zevki en üst seviyede
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 19.06.2017
muhteşem donanım kalite sürüş keyfi en üst seviyede
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 16.06.2017
araca binin her şeyi unutursunuz mükemmel bir tasarımı var
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 14.06.2017
Güzel bir araç herkese öneririm
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 13.06.2017
Bu fiyattaki bi araçta yakıt düşünülür mü ? zaten 1.6 ne yakacak
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 13.06.2017
Burdaki değerler yanlış galiba şehir içi 10 yakıyor.
(1)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 12.06.2017
Mercedes sonuçta ne desek az.
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 24.05.2017
Eskilerin klasik arabalarına benzemiş kasası sanki
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 19.04.2017
Arabanın çok büyük olmamasına rağmen içi hem geniş hemde bağajı büyük
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 12.04.2017
Dışı da içi gibi çok güzel
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 3.04.2017
Ne kadar geniş konforlu rahat bir araba
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 16.02.2017
Aracın içerisinde küçük ve önemli ayrıntıların eksik olduğunu gördüm.böyle bir ayrıntının geniş bir aramada yanlış yapılması çok garip
(1)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Sedan Misafir 13.09.2016
Araçla ilgili bi sürü ıvır zıvır deneyimlerini bi kenara bırakarak araç hakkında yapacagım en önemli ve tek yorum, araba'da herşey var bi bardaklık yok
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Mercedes C Serisi Sedan için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Mercedes C Serisi Sedan Hakkında Genel Bilgiler

Tasarım - Sportif. Şık. Estetik açıdan tatmin edici.
Coşku, sınır tanımaz
C-Serisi tasarımının, her zaman geniş Sedanlarımızla estetik bağlantıları olmuştur. Bugün de aynısı geçerlidir. Yeni C-Serisi Sedan, S-Serisinde de görülen geçerli Mercedes-

Benz tarzının kararlı bir ifadesidir.
Dış - Geleneksel olarak etkileyici
Yeni C-Serisi Sedan, gözle görülür ölçüde büyümüştür, organik tarzı açıkça kendini önceki sürümlerden ayırır. Çizgiler, kenarlar, içbükey ve dışbükey yüzeyler arasındaki zengin etkileşim, tüm araçta canlı ve heyecan verici kontrastlar yaratır.
Klasik 3B radyatör panjuru veya merkezî yıldızlı sportif tasarım da dahil olmak üzere tasarım ve donanım serisi ile tanımlanan ön bölümde, yeni C-Serisi Sedanın kendine güvenen klasik yüzünü göstermek için geniş hava girişleri ve keskince tanımlanmış far konturları (gece ve gündüz) yerini alır.  Yalın, net çizgili arka bölüme doğru akan farklı omuzlar ise aracın genişlik etkisini vurgular ve C-Serisi Sedanın her varyantına şık bir sportif özellik ile dinamik bir karizma katar.

İç Mekan - Seçkin kalite
Yeni C-Serisi Sedanın dış görünüşünün güçlü görsel etkisi, iç mekanda da sürdürülür. Yüksek kalite kaplamalar ve materyaller, yaratılan sportif tarz, zevkli bir renk skalası ve akıllı detaylar, rahat bir denge ve güven atmosferi yaratır.
Kapı panelleri ve gösterge paneli için kullanılan birinci sınıf materyaller ise iç mekanın yüksek kalite deneyimine katkı sağlar. Yeniden yorumlanan orta konsol netlik, olağanüstü bir kalite ve kompakt tasarım sunar. Değişken iç mekan aydınlatması konsepti, özel bir aydınlatma efekti ve bir ferahlık hissi getirir.

Mercedes-Benz Akıllı Sürüş
Tüm duyularla bağlantıda.
PRE-SAFE® ile on yıl önce başlayan ve DISTRONIC PLUS ile devam ettirilen kavram, sürüşte artık yeni bir boyut haline geldi: Mercedes-Benz Akıllı Sürüş - konfor ve güvenlik şimdi birleşti. Yeni C-Serisi Sedanda bunu görün ve hissedin. Destek sistemleri, güvenlik uzmanlarımızın "sensör füzyonu" adını verdiği ağı kullanarak karmaşık durumları analiz eder. Ve iyileştirilmiş çevresel sensörler sayesinde yol trafiğindeki tehlikeleri daha etkili bir şekilde tanımlar. Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz. DİREKSİYON KONTROLÜ
ve Dur-Kalk Pilotlu DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü (isteğe bağlı) Sürüş destek sistemi, öndeki trafiğe güvenli bir mesafeyi koruma ve aracı şeridin ortasında tutma konusunda sürücüye yardım eder.

DİREKSİYON KONTROLÜ ve Dur-Kalk Pilotlu DISTRONIC PLUS, özellikle uzun yolculuklarda ve trafik sıkışıklığına araçları takip ederken hayatınızı kolaylaştırır.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS dahil DISTRONIC PLUS otomatik seyir kontrolü (isteğe bağlı)
Sadece 7G-TRONIC otomatik şanzıman ile birlikte mevcuttur.

Aktif Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
Sistem, kasıtsız olarak şeritten çıkıldığında bunu anlar, sürücüye dokunsal bir uyarı (direksiyon simidi titreşimleri) gönderir ve seçici olarak bağımsız tekerleklerde fren yaparak aracın doğru şeride dönmesine yardımcı olabilir.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

Aktif Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
Sistem trafikte en büyük tehditlerden birini görünür kılar: kör noktadaki araçlar. Örneğin şerit değiştirirken olası bir çarpışmayı engellemek için sürücüyü uyarabilir ve tekerleklerde ayrı ayrı seçici frenleme uygulayabilir.
Görülen menzil içinde bir araç saptanırsa sürücünün dış aynasında bir uyarı sembolü belirir. Sürücü uyarıyı görmez ve şerit değiştirmeye başlarsa ESP® sistemi aktif bir şekilde müdahale edip aracı şeride geri yönlendirebilir. Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

Konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST
Sizi izliyoruz. Ama sadece güvenliğinizi düşündüğümüz için. Sürüşünüz hakkındaki analizimiz, mola vermeyi hatırlamanızı sağlar. Sadece kendi güvenliğiniz için.
Özellikle uzun yolculuklarda ve gece sürüşlerinde, bu sistem sürüş güvenliğini artırabilir. Sürücünün eylemlerine bağlı olarak konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST, tipik yorgunluk işaretlerini ve ciddi dikkatsizlikleri fark eder ve yaklaşan küçük uyku atakları için görsel ve işitsel uyarılar verir.
Kavşak yardımcısına sahip acil fren destek sistemi BAS PLUS (isteğe bağlı)
Fren destek sistemi BAS PLUS, arkadan ve kavşakta çarpışma riskini azaltabilir.
Aracın önündeki durumu kalıcı bir şekilde kaydetmek ve değerlendirmek için radar sensörleri ve bir stereo kamera kullanılır. Bunu yaparken sistem sadece öndeki aracı değil, ama aynı zamanda 72 km/sa hıza kadar geçen araçları ve yayaları da değerlendirir. Sürücü potansiyel bir kaza algılar ve frene basarsa BAS PLUS, çarpışmayı önlemek için ek fren basıncı sağlar. Darbe kaçınılmaz ise tam fren uygulaması, darbe hızını mümkün olduğunda düşürür. Sürüş Destek Plus paketinin bir parçası.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS
Günümüzün araçları, gittikçe daha öngörülü teknolojiler sunar. Araçlarımız, "görme", "hissetme" ve hatta "bağımsız hareket etme" becerileri olan "düşünen" ortaklara dönüşmüştür. Bu sistem de hiç şüphesiz pazardaki en iyilerden biridir.
Ciddi kazaların temel nedenlerinden biri de araçlar arasındaki çok küçük açıklıklardır. ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS, arkadan çarpışma riskini en aza indirmeye ve bir kazanın sonuçlarını azaltmaya yardımcı olur. Bu sürüş destek sistemi, radar bazlı bir mesafe uyarı sistemi ile Otomatik Fren Yardımcısı frenleme desteğini ve bağımsız kısmî frenlemeyi birleştirir. Öndeki araca mesafe birkaç saniye için 30 ile 250 km/sa hız aralığında önceden belirlenen değerin altına düşerse gösterge panelinde bir uyarı lambası yanar. Mesafe hızla azalmaya devam ederse aralıklı bir ses de duyulur. 7 ile 250 km/sa hız aralığında hareketli bir nesne ve 7 ile 70 km/sa hız aralığında duran bir nesne ile çarpışma ihtimali saptanabilir. Sürücü acil frenleme ile tepki verirse Otomatik Fren Yardımcısı yardım edebilir. Gerekirse mümkün olduğu yerlerde çarpışmayı önlemeye yardımcı olmak için fren basıncını artırır.  Sürücü tepki vermezse sistem, otonom kısmî frenlemeyi başlatır. Bu frenleme yol hızını önemli oranda düşürür ve sürücüye ek bir dokunsal uyarı yapılır. Nispeten düşük hızlarda bu müdahale, bir arkadan çarpışmayı önlemek için yeterlidir. Otomatik Fren Yardımcısının uygulama alanının aksine hareketli nesnelere tepki olarak bağımsız kısmî frenleme, sadece 105 km/sa'e ve DISTRONIC PLUS ile 200 km/sa'e kadar mevcuttur.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS'a genel bakış:
• Sürücü tepki vermezse sistem, bağımsız kısmî frenlemeyi başlatır.
• Otomatik Fren Yardımcısı, fren basıncını yükseltir.
• Mesafe uyarısı, fren güçlendirici ve bağımsız kısmî frenleme birleşimi Görsel uyarı (lamba), 30 ile 250 km/sa hız aralığında etkindir.
• Sistem, arkadan çarpmalı kaza tehlikesini azaltır ve kazanın sonuçlarını en aza indirir.
• Öndeki araca mesafe hızla düşmeye devam ederse işitsel ek bir uyarı daha yapılır.
• Driving Assistance package Plus (isteğe bağlı)
• Kapsamlı güvenlik konseptimizin dikkat çeken özellikleri: Uzun yolculuklarda ve sıkışık trafiklerde hayatınızı daha kolay hale getiririz. Tehlikeli durumlar konusunda sizi uyarır ve olası kaza senaryolarını daha etkili bir şekilde ele almanıza yardımcı olmak için bir dizi tedbir sunarız.
• Birleştirilebilir güvenlik ve konfor özellikleri ile Sürüş Destek Paketi PLUS, yolda güvenliğe aktif bir katkı yapar. Yakınlık kontrolü, şerit değiştirme kontrolü, kör nokta uyarısı ve durma mesafesi iyileştirme işlevleri, güvenli bir yolcuğu garantilemede yaşamsal rol oynayabilir.
• 30 ile 200 km/sa hız aralıklarında olası bir çarpışma saptanırsa, PRE-SAFE® fren sürücüye görsel ve işitsel sinyaller gönderir. Sürücü bu uyarılara tepki vermezse, 4m/s2'ye kadar yavaşlama oranları ile hesaplanan darbeden yaklaşık 1,6 saniye önce otonom kısmî frenlemeyi başlatır. Sistem durumu çok kritik olarak değerlendirmişse ve sürücüden halen tepki alınmamışsa, kaçınılmaz darbe olarak sınıflandırılan darbeden 0,6 saniye önce otomatik olarak bağımsız tam fren uygulaması başlatılır. 30 ila 250 km/sa hızlarında çalışan Aktif Kör Nokta Yardımcısı ise aracın arkasındaki alanı ve yanı sıra sağ ve soldaki kör noktaları izlemek için bir radar sisteminden faydalanır. İzlenen alan içinde bir araç saptanırsa ilgili dış aynada bir uyarı sembolü belirir. Sürücü uyarıyı fark etmez ve şerit değiştirmeye başlarsa, sistem ESP®'yi kullanarak müdahale edebilir. Aktif Şerit Takip Yardımcısı, sürekli olarak yoldaki şerit işaretlerini izler. Araç kontrolsüz bir şekilde bir çizginin veya işaretin üzerinden geçerse sistem aktif frenleme müdahalesi ile tepki verebilir.
Gerekirse: Bir acil frenleme durumunda Fren Destek sistemi BAS PLUS, duruma göre fren basıncı uygulayarak duruş mesafesini düşürebilir.

DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü, sürücü tarafından ayarlanan hızı korur ve otomatik olarak öndeki araçlara olan mesafeyi kontrol eder. Entegre STEER CONTROL da sürücünün şeritte kalmasına yardımcı olur. Sadece 7G-TRONIC PLUS ile birlikte mevcuttur.

Güvenlik - Yaptığımız her şeyin başı
Mercedes-Benz'den Entegre Güvenlik Konsepti
Neredeyse başka hiçbir alan Mercedes-Benz mühendislerini, yeni güvenlik teknolojilerini araştırmak kadar tutarlı biçimde etkileyici sonuçlar üretmeye itmemiştir. Güvenlik konusunda ilk önemli dönüm noktası, Béla Barényi tarafından icat edilen yolcu güvenlik hücresinin geliştirildiği 1950'lere dayanır. Bugün bu, Mercedes-Benz araçlarını kazasız sürüş vizyonumuza daha da yaklaştıran Entegre Güvenlik Konseptinin birçok bileşeninden sadece biridir.

Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.
Aşama 1: güvenli sürüş
Kazaların çoğu, gerçek çarpışmadan çok önce başlar: konsantrasyon kaybıyla, zayıf görüşle veya öngörülemeyen tehlikeler ile. İşte bu nedenle Mercedes-Benz güvenlik konsepti, günlük kullanım sırasında güvenli sürüşü desteklemek ve kritik durumları kontrolünüz altına almanıza yardımcı olmak için bir dizi tedbir kullanır.

Anti-blok fren sistemi (ABS)
Özellikle acil durum freninde kilitlemesiz fren sistemi (ABS), tekerleklerin kilitlenmesini engelleyerek daha fazla sürüş güvenliği sağlar. Bu da örneğin kaçma manevraları sırasında veya kaygan bir yolda fren yaparken sürücünün aracın kontrolünü korumasına yardımcı olur.

DİREKSİYON KONTROLÜ ile DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü (isteğe bağlı)
Sürüş destek sistemi, öndeki trafiğe güvenli bir mesafeyi koruma ve aracı şeridin ortasında tutma konusunda sürücüye yardım eder.
DİREKSİYON KONTROLÜ ve Dur-Kalk Pilotlu DISTRONIC PLUS, özellikle uzun yolculuklarda ve trafik sıkışıklığına araçları takip ederken hayatınızı kolaylaştırır.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.
ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS'ı içeren DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü (isteğe bağlı)
Sadece 7G-TRONIC otomatik şanzıman ile birlikte mevcuttur.
PARKTRONIC ön ve arka park sensörleri içeren Aktif Park Yardımcısı (isteğe bağlı)
Park etmenin keyif halini aldığı an. Aktif Park Yardımcısı, park alanı bulmanıza, paralel ve dik alanlara park etmenize ve paralel alanlardan çıkmanıza yardımcı olur. Otomatik olarak aracı park yerine yönlendirir ve sürücüyü direksiyon ve fren işinden kurtarır.
Araç 30 km/sa'den düşük bir hızda hareket ediyorsa sistem, otomatik olarak uygun bir park yeri bulduğunda işaret verir. Varsayılan olarak sistem yolun sağ tarafına bakar, ama sola dönüş sinyali etkin ise sol tarafına da bakar. Sürücü geri vitese alır ve önerilen park yerini onaylarsa Aktif Park Yardımcısı, otomatik olarak direksiyon manevralarını yapar. Sürücünün sadece gaz ve fren pedalını kullanması gerekir ve maksimum yedi harekette park işlemi tamamlanır. 

Aktif Park Yardımcısı'na genel bakış:
• Doğru bilgi için 12 ultrasonik sensör
• PARKTRONIC ön ve arka park sensörleri için AÇMA/KAPAMA düğmesi
• Sürücü istediği zaman müdahale edebilir
• Küçük alanlara ve çok sayıda tekerlek dönüşü ile park etmek de mümkündür
• Park yeri aramaya yardımcı olarak sürücünün iş yükünü azaltır
• Aktif direksiyon ve fren müdahalesi sayesinde kolay park ve manevra
• PARKTRONIC ön ve arka park sensörleri, aracın önündeki ve arkasındaki engeller konusunda sürücüyü uyarmak için görsel ve işitsel uyarılar sağlar
Aktif Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
• Sistem, kasıtsız olarak şeritten çıkıldığında bunu anlar, sürücüye dokunsal bir uyarı (direksiyon simidi titreşimleri) gönderir ve seçici olarak bağımsız tekerleklerde fren yaparak aracın doğru şeride dönmesine yardımcı olabilir.

Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.
Aktif Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
• Sistem trafikte en büyük tehditlerden birini görünür kılar: kör noktadaki araçlar. Örneğin şerit değiştirirken olası bir çarpışmayı engellemek için sürücüyü uyarabilir ve tekerleklerde ayrı ayrı seçici frenleme uygulayabilir.
• Görülen menzil içinde bir araç saptanırsa sürücünün dış aynasında bir uyarı sembolü belirir. Sürücü uyarıyı görmez ve şerit değiştirmeye başlarsa ESP® sistemi aktif bir şekilde müdahale edip aracı şeride geri yönlendirebilir.

Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.
• Konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST
• Sizi izliyoruz. Ama sadece güvenliğinizi düşündüğümüz için. Sürüşünüz hakkındaki analizimiz, mola vermeyi hatırlamanızı sağlar. Sadece kendi güvenliğiniz için.
• Özellikle uzun yolculuklarda ve gece sürüşlerinde, bu sistem sürüş güvenliğini artırabilir. Sürücünün eylemlerine bağlı olarak konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST, tipik yorgunluk işaretlerini ve ciddi dikkatsizlikleri fark eder ve yaklaşan küçük uyku atakları için görsel ve işitsel uyarılar verir.

• OTOMATİK FREN frenleme sistemi
• Araçlarımızda standart donanımdan başlayarak güvenliğe öncelik veririz. Karayolu trafiğinde her gün meydana gelen durumlarda sizi korumak için kendini kanıtlamış sistemler.
• Frenleme sistemi, sürüş konforunu ve güvenliğini artırır. Bir yandan ABS kilitlemesiz frenleme sisteminin temel işlevi ile kritik frenleme manevralarını yapmaya yardımcı olurken, diğer yandan kullanışlı işlevleri de günlük sürüş durumları ile başa çıkmayı kolaylaştırır.

Frenleri hazırlayarak sürücü gaz pedalından ayağını aniden çektiğinde fren balatalarının zaten uygulanmış olmasını sağlar. Sonuç olarak kazanılan bu değerli zaman, fren tepki süresini kısaltır ve böylece durma mesafesini de azaltabilir.

Sistem, aynı zamanda yukarı doğru yokuşlarda aracı desteklemek için de müdahale ederek yolculuğun daha rahat hale getirilmesine yardımcı olur. Yokuşta Başlatma Yardımcısı işlevi, aracın frenden gaz pedalına geçişte geriye doğru kaymasını engeller.

Ve son olarak fren kurutma işlevi, güvenliği bir kat daha artırır: Islak koşullarda sürücü tarafından fark edilemeyecek kadar kısa frenleme tepkileri, ıslak koşullarda fren disklerinde oluşan su katmanının temizlenmesini ve frenlerin tepki süresinin önemli oranda kısaltılmasını sağlar.
Daha güvenli pedallar
• Önceden tanımlanan çarpışma gücüne ulaşılırsa fren pedalı, otomatik olarak öne çıkar ve frenleme konumunu alır. Bu da pedal donanımının ayak boşluğuna fırlamasını engellemeye yardımcı olur. Böylece yaralanma riski azaltılır.

LED Akıllı Işık Sistemi (isteğe bağlı)
Aracınızın nasıl izlediğini de izleyin. Ve nasıl tepki verdiğini: Farklı hava durumları, ışık ve sürüş koşulları demek araç aydınlatması konusunda farklı talepler demektir.
Dönerken veya viraj alırken tali yollarda ve otobanlarda daha iyi bir görüş için LED Akıllı Işık Sistemi, ışık ve sürüş koşullarına adapte olur. Ayırt edici görsel cazibesine ek olarak LED teknolojisi, aynı zamanda daha az göz kamaştırma ile daha fazla ışık yoğunluğu sağlar.

LED farlar, gün ışığı renk spektrumuna zenon farlardan daha yakın olduğundan örneğin sürücünün gözlerini daha az rahatsız ederler. Aracın hizmet süresi boyunca ampul değiştirmenin gerekmemesini sağlayacak şekilde LED teknolojisini sürekli uyguluyoruz.

Aracınızı aramanıza artık gerek yok. Uzaktan açma/kapama için mavi LED yer bulucu ışıklı "Eve Geliş" işlevi, arabanızı hemen bulmanızı sağlar.

Diğer sistem donanımları ise şöyledir:
• Dönüşlerde önemli oranda daha iyi aydınlatma için aktif ışık işlevi
• Görüşün düşük olduğu anlarda daha iyi yön bulma için genişletilmiş sis lambası işlevi
• Bağımsız olarak etkinleştirilebilen dönüş lambası işlevi
• Geri görüş kamerası (isteğe bağlı)
• Geri görüş kamerası, kolaylık ve ek güvenlik sunar. Bagaj kapağına entegre edilmiş kamera, aracın arkasındaki alanı orta ekranda gösterir. Bu kamera görüntüsü sadece park etmeyi kolaylaştırmakla kalmaz, ama aynı zamanda görüşün sınırlı olduğu arazi şartlarında manevra yapmaya da yardımcı olur.
• Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
• Dikkatsizlik ve yorgunluk, siz hiç fark etmeden şeritten çıkmanıza neden olabilir. Sistem bu kasıtsız şeritten ayrılışları fark eder ve sürücüyü direksiyon simidi titreşimleri ile uyarır.

Şerit Takip Paketinin bir parçası
• Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
• Sistem, trafikteki en büyük tehlikelerden birini görselleştirir. Kör noktada bir araç saptanırsa dış aynada kırmızı bir üçgen belirir. Sürücü görsel uyarıyı görmez ve dönüş sinyali verirse, sistem ek bir işitsel uyarı verir.

Şerit Takip Paketinin bir parçası
• Kavşak yardımcısına sahip acil fren destek sistemi BAS PLUS (isteğe bağlı)
• Fren destek sistemi BAS PLUS, arkadan ve kavşakta çarpışma riskini azaltabilir.
• Aracın önündeki durumu kalıcı bir şekilde kaydetmek ve değerlendirmek için radar sensörleri ve bir stereo kamera kullanılır. Bunu yaparken sistem sadece öndeki aracı değil, ama aynı zamanda 72 km/sa hıza kadar geçen araçları ve yayaları da değerlendirir.

Sürücü potansiyel bir kaza algılar ve frene basarsa BAS PLUS, çarpışmayı önlemek için ek fren basıncı sağlar. Darbe kaçınılmaz ise tam fren uygulaması, darbe hızını mümkün olduğunda düşürür.

Sürüş Destek Plus paketinin bir parçası.
• PRE-SAFE® yolcu koruma sistemi (isteğe bağlı)

Aşama 3: kaza halinde
Mercedes-Benz arabaları, kazaları önlemek için bir dizi güvenlik sistemine sahiptir. Ama yine de en kötüsü olursa, kapsamlı yolcu güvenliği tedbirleri etkinleştirilir. Bunlar arasında araç yolcularının yanı sıra diğer yol kullanıcıları için de korumalar mevcuttur
Sürücü ve ön yolcu için hava yastıkları
Araçlarımız bir dizi güvenlik teknolojisi sunar. Bunlardan bazılarını hiç görmeyeceksiniz. Ve bu iyi bir şey, çünkü bu teknolojiler en kötü senaryolar için var. Sizi ve yolcularınızı korumak için.
Bir çarpışma anında hava yastıkları sürücünün ve ön yolcunun üst bedenini ve başını korur. Aynı zamanda bütün gövdeyi sabitlemeye yardımcı olur. Bu da kaza halinde ciddi yaralanma riskini azaltabilir. Hava yastıklarının açılması, darbenin şiddeti ile orantılıdır.

Entegre otomatik koltuk doluluk sensörü, fark edilen koltuk doluluğundan bağımsız olarak sınıflandırma sonucuna göre basınca duyarlı sensör matı kullanarak ön yolcu hava yastığını etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir. Ön yolcu hava yastığı, örneğin arkaya dönük bir çocuk koltuğu bulunması halinde devre dışı bırakılır.

Sürücü için diz yastığı
Sürücü tarafındaki diz yastığı, bir çarpışma halinde dizleri korumaya yardımcı olur ve aynı zamanda bütün gövdeyi sabitler. Böylece bir kazada oluşabilecek yaralanmaların olası şiddetini azaltmaya yardımcı olur.

Sürücü ve ön yolcu için yan yastıklar
Yandan çarpışma anında, yan hava yastıkları sürücünün ve ön yolcunun üst bedenini ve pelvik bölgesini korur. Aynı zamanda bütün gövdeyi sabitlemeye yardımcı olur. Bu da kaza halinde ciddi yaralanma riskini azaltabilir.
İç Konfor - Çeşitlilik. Birinci sınıf kalite. Cazibe.

Coşku sizinle birlikte seyahat eder
Bir Mercedes içinde oturduğunuzu hemen hissedeceksiniz. Her araç, üretim hattından detaylara gösterilen mükemmel özen ile çıkar. İç tasarımdaki yüksek kalite kaplamaları, çalışma kolaylığını artıran zekice çözümleri, daha fazla depolama alanını ve değişken oturma konseptini takdir edeceksiniz. Konfor Bölgesine hoş geldiniz.

Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.
4 yönlü koltuk ayarı, kısmen elektrikli
Manüel baş dayama yeri ve ön koltuklar için uzunlamasına ayarlar; koltuk yüksekliği ve sırt dayama yeri açısı elektrikli olarak ayarlanabilir. Kısmen elektrikli 4 yönlü koltuk ayarı, konfor ve güvenlik sunar.

İç Mekan Işık Paketi (isteğe bağlı)
İç Mekan Işık Paketi, iç mekanda daha fazla aydınlatma ve daha iyi bir görüş sağlar. Buna ayak boşluklarının ve kol girintilerinin dolaylı olarak aydınlatılması, orta konsoldaki aydınlatma elemanları, arkadaki okuma lambaları ve tüm kapılardaki çıkış/uyarı lambaları dahildir.

KEYLESS-GO Konfor Paketi (isteğe bağlı)
Erişim ve sürüş yetkilendirme fonksiyonlarını saklayan elektronik anahtar taşınarak motor başlatılabilir. Sürücünün sadece fren pedalını basılı tutması ve ateşleme anahtarındaki başlatma-durdurma düğmesine basması yeterlidir.
2 iklim bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü (isteğe bağlı)
2 iklim bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü, bireysel iklim kontrolü sağlar. Sıcaklık ve hava akışı için her bir taraf için ayrı seçenekler mevcuttur. Hava, ayara göre otomatik olarak serinletilir veya ısıtılır.

C180 için isteğe bağlı ekstra özellik
3 kollu çok işlevli direksiyon simidi, napa derisi
Çok işlevli direksiyon simidinin 12 ergonomik işlev anahtarı, gösterge panelindeki ve Audio / COMAND Online ekranındaki ekran menülerini kontrol eder. Sağ taraftan ise sürücü ses cihazları, telefon ve navigasyon sistemi için ses seviyesini ayarlar.

Park Paketi (isteğe bağlı)
Sihirli park: Tek yapmanız gereken gaz pedalına basmaktır, araç gerisini kendisi halleder. Bundan daha kolay olamaz. Paket içindeki iki akıllı bileşen ile sağlanır.
PARKTRONIC ön ve arka park sensörlerine sahip Aktif Park Yardımcısı ve geri görüş kamerası, park yeri bulmayı (ister kaldırım kenarına paralel, ister otoparklarda) ve park etmeyi kolaylaştırır. Otomatik olarak aracı park yerine yönlendirir ve sürücüyü direksiyon ve fren işinden kurtarır.
Sistem, paralel park etme yerinin uzunluğunun yeterince büyük olup olmadığını belirlemek için ultrasonik sensörler kullanır. Sürücü, işaret edilen park yerinin yanına aracı getirerek, geri vitese takarak ve gösterge panelinde işlemi onaylayarak park etme işlemini başlatır.

Ardından kontrolü Aktif Park Yardımcısı alır ve aracı park yerine yönlendirir. Geri vitese alındığında geri görüş kamerası zaten otomatik olarak açılır. Doğrudan aracın arkasındaki alanı COMAND Online ekranında gösterir ve aynı zamanda PARKTRONIC ön ve arka park sensör bilgilerini sağlar.

Aktif Park Yardımcısı kullanılmazsa PARKTRONIC ön ve arka park sensörleri elektronik park desteği, manevra sırasında aracın önünü ve arkasını izler ve potansiyel bir çarpışma riskinde sürücüyü ikaz eder. "Park yerinden otomatik olarak çıkma" işlevi ise sadece önceden araç Aktif Park Yardımcısı kullanılarak bir park yerine park edildiyse başlatılabilir.

Sadece multimedya sistemi COMAND Online veya dokunmatik tabletli Audio 20 CD ile birlikte mevcuttur.

Koltuk konfor paketi (isteğe bağlı)
Bir kere içine girdikten sonra bir daha asla çıkmak istemeyeceksiniz. Bu paket ile koltuklar yeni bir boyut kazanır. Bundan daha kolay olamazdı.
Sayısız mekanik ve elektrik ayar seçeneği ve yanı sıra bir elektropnömatik 4 yönlü lumbar desteği, bireysel ve ergonomik bir koltuk konumu ayarlamanıza olanak tanır. Bu da sürücü ve ön yolcu için özellikle uzun yolculuklarda oturma konforunu artırır.

Ayna paketi (isteğe bağlı)
Her iki dış ayna da, ayna yuvasını örneğin park ederken hasarlardan korumak için elektrikli olarak katlanabilir. Daha iyi bir görüş ve görünürlük için sürücü tarafındaki dış ayna ve iç ayna, sürekli olarak otomatik şekilde kararır.
Çevre. Geleceğe doğru hızla ileri sarın.

Çevreye uyumlu konseptler
Mercedes-Benz'den BlueEFFICIENCY, öncü bir verimlilik teknolojisinin yanı sıra ideal yakıt tüketimi ve emisyon seviyelerine dayanan yenilikçi tedbirler paketi anlamına gelir.
ECO başlatma/durdurma işlevi
Yakıttan tasarruf etmenin ve emisyon seviyelerini düşürmenin en iyi yolu nedir? İhtiyaç duyulmadığı her seferinde motoru kapatmak. Araç dururken motoru kapatma, fren serbest bırakıldığında motoru açma. Bu bizim araçlarımızdaki normal işleyiştir.
Örneğin trafik kuyruklarında veya trafik ışıklarında durur konumdayken motoru otomatik olarak kapatmak yakıt tüketimini ve emisyonları düşürür ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlar. EKO başlatma/durdurma işlevi ise özellikle etkili, hızlı ve sessiz bir şekilde çalışır.

Akıllı enerji yönetimi
Önemli tasarruflar, aynı zamanda bir dizi küçük katkı ile gelir. Yeni C-Serisi Sedanı daha ekonomik kılma hedefi ile Mercedes-Benz mühendisleri, enerji gereklilikleri konusunda tüm temel montajları incelediler. Bu montajları daha verimli kılmak için yöntemler geliştirdiler.
Verimli enerji yönetim tedbirlerine genel bakış:
• Talep üzerine kontrol: Hidrolik direksiyon pompası, oldukça verimli çalışır.
• Verimli alternatör yönetimi: Fren yaparken ve yavaşlarken üretilen kinetik enerji, aküyü şarj etmek için kullanılır.
• Daha verimli yakıt yönetimi: Yakıt pompasının basıncı, geçerli yakıt ihtiyacı ile uyumlanır.
• Talep üzerine iklimlendirme: Motoru soğutma ihtiyacı yoksa kompresör otomatik olarak motorun kayış tahrikinden ayrılır.
Çevresel olarak sürdürülebilir
Konu çevresel uyum olduğunda yeni C-Serisi Sedan, lider konumdadır - geliştirme ve üretimden araç çalışmasına ve uzun hizmet ömrünün sonunda geri dönüşüme kadar.

Çevreye uyumlu özellikler:
• Örnek niteliğinde verimlilik ile üstün performansı birleştiren ve Euro 6 emisyon standardını karşılayan motorlar kullanırız.
• Gövde, şasi, şanzıman ve iç donanım ağırlıklarını düşürdük.
• Hava sürtünme katsayısını (Cd) önceki serilere kıyasla 0,24 kadar düşük bir seviyeye çektik.
• Aracın iç ve dış aydınlatması, büyük oranda enerji tasarruflu ve dayanıklı LED teknolojisini kullanır (modele bağlı).
• İdeal yuvarlanma direncine sahip lastikler
• Lastiklerin yuvarlanma direncinin, aracın tüketimi üzerinde büyük bir etkisi vardır. İşte bu nedenle Mercedes-Benz, yeni C-Serisi Sedanda düşük yuvarlanma direnci olan lastikleri kullanır.
• Farklı bir şekilde üretilirler ve geleneksel lastiklere kıyasla farklı bir kauçuk karışımı kullanırlar. Değişmeyen yol tutuş ve fren özellikleri ile yuvarlanma direnci, bunlarla önemli oranda azaltılabilir.
• İdeal oranlı şanzıman

Yeni C-Serisi Sedan'daki verimlilik teknolojileri
En son nesil benzinli motorlardaki doğrudan enjeksiyon, yüksek duyarlılıklı enjektörler, artan sıkıştırma ve turbo şarj, istisnai derecede düşük gürültü seviyelerinde inanılmaz bir tork ve güç üretir. Yenilikçi motor teknolojisi, emisyonları ve yakıt tüketimini önemli oranda azaltmıştır.

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 25 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle