Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2022 Model Mercedes Benz GLB SUV

11 Mart 2022 Cuma

2022 Model Mercedes Benz GLB SUV

Sıradaki hikayede herkese yer var mottosu ile yollara düşmüş etkileyici bir SUV karşınızda duruyor. 2022 model yeni Mercedes Benz GLB şu ana kadar Mercedes’in ürettiği en işlevsel SUV olabilir. Genişlik arayanlar ve sevdikleri ile yeni maceraya atılmayı sevenler için iyi bir tercihtir. Geniş ailelerin kullanabileceği büyüklüğe sahiptir.

Mercedes Benz GLB gerek dış mekanda gerekse de iç mekanda daha kalın ve büyük hatlara sahiptir. Ön ızgarası uzun ince bir şekilde farlara kadar uzanır. Bu seride Multibeam led farlar kullanılmış. Yeni Mercedes GLB size bir SUV’dan daha fazlasını sunuyor. Aracın ön kısmında aerodinamik özelliklerini artırıcı tasarımlar bulunuyor. Aracın iç ve dış mekanında bulunan her hatta büyük tasarım kullanılmış. Aracın ön kısmında alt ve yan korumalar ile yükseltilmiş tavan rayları bulunuyor. Güçlü ve büyük tasarım ön kısımda oldukça hissediliyor. Arka tampon da diğer SUV’lara göre daha yüksek tasarlanmış. İç mekanı genişletmek için uzunluktan değil de yükseklikten yer kazanılmış.

Yeni Mercedes Benz GLB iç mekanı oldukça zarif ve işlevsel olarak tasarlandı. İç mekandaki genişlik ve zarafeti bir araya getirdiğinizde ferahlık algısı daha da hissediliyor. Tamamen dijital olarak tasarlanan ekranlar sayesinde bilgi ve eğlence sistemleri ile dilediğiniz her şeyi araç içinde yapabilirsiniz. Bu ekranlardan 64 farklı renkli ambiyans seçeneğine ulaşmanız da mümkündür. Ön kısım dijital ekranda şu ana kadar nadir rastladığınız bir özellik bulunuyor. Aracın gösterge paneli ve multimedya ekranı tek bir HD ekran üzerine tasarlanmış. Araç içi modlar, klimalar, müzik ve ses sistemi gibi aklınıza gelebilecek her türlü özelliğin kontrolü buradan sağlanıyor. Ön kısımda gösterge panelini rahatlıkla görebilirken hemen yan tarafta da araç içi değişiklikleri rahatça yapabiliyorsunuz. Eski ve yeni görünümün kullanıldığı farklı bir ön konsol tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Bu ekrandan ayarlayabileceğiniz 64 farklı renk seçeneği araç iç kapı kollarından ortama yansıyor. Yüksek çözünürlüklü multimedya ekran, dokunuşlara karşı oldukça hassastır ve sezgisel olarak tepki verir. MBUX multimedya sistemi ile her zaman güncel olabilirsiniz.

Çok yönlü uyarlamaya da imkan sağlayan bu sistem ile yolculuklar daha keyifli olacaktır. Dokunmatik ekran sayesinde medya sistemi, navigasyon ve telefon bağlantı kontrollerini yapabilirsiniz. Ayrıca direksiyon üzerindeki dokunmatik ekran sayesinde dokunmatik kumanda tuşları ve akıllı sesli komut sistemini de seçebilirsiniz. Yeni GLB tek bir tuş ile daha önce ayarladığınız stilleri bir anda önünüze serer. Klima ayarları, ekran tasarımı, sürüş modu, radyo kanalı ve ambiyans aydınlatması rengi gibi birçok özellik bir anda tek bir tuşla istediğiniz gibi olur. Arka kısımlarda kapılarda ince şerit halinde tasarlanan ve mekanı aydınlatarak ortama hoş bir estetik duruş katan bu ışıklar dekorasyon çıtasını yükseltiyor. Yeni nesil teknoloji sistemlerinden olan akıllı sesli komut sistemi sayesinde dilediğiniz her şeyi komutla yapabilirsiniz. Böylece seyir halinde iken aracınızla konuşarak ona her şeyi yaptırabilirsiniz.  Kablosuz şarj özelliği araç içinde mevcuttur. Estetik açıdan oldukça zarif olup gösterge paneli ile mükemmel uyum içindedir. Daha büyük gösterge paneli seçeneğine sahip olmak istediğinizde ek donanım paketi ile geniş ekranlı bir ön panele sahip olursunuz. Süslemeler ve döşemeler konusunda bir o kadar fonksiyonel ve estetik duran Mercedes Benz GLB hayallerinizden daha fazlasını sunuyor.

 

7 kişilik koltuk seçeneği sunmasına rağmen geniş bir diz mesafesi bulunur. Manuel olarak ayarlanabilir arka koltuklar ile her zaman farklı yaşam alanı oluşturabilirsiniz. İsterseniz 7 koltuklu isterseniz de 5 koltuklu olarak kullanım imkanınız vardır. 2 kişilik ek bir 3. Koltuk sırası ile 7 kişilik yolcu kapasitesi hazır. Bu koltukları farklı kombinasyonlarla dizayn edip araç içi hacmi de artırabilirsiniz. Araç içi oturma alanı ve bagaj kapasitesi hızlı bir şekilde açılıp kapanabilir. İster yolcular için kullanın isterseniz de büyük bir bagaj olarak kullanın fark etmez. Hangi zamanda neye ihtiyacınız varsa size en iyi seçeneği GLB sunacaktır. Ön koltuklarda konforu artırmak için koltuk ısıtma ve havalandırması vardır. Daha birçok konfor özelliği sayesinde aracınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu kadar geniş bir iç mekanda olmazsa olmazlar arasında bulunan THERMOTRONIC iki bölgeli otomatik klima sistemi vardır. Kişiye özgü sıcaklık iki bölgede rahatlıkla ayarlanabilir. Sürücü ve ön yolcu istediği şekilde sıcaklık ayarlaması yapabilir. Ayrıca klima hassas sensörler ile güneş ışıları ve değişen koşulları da algılayarak ona göre bir sistem sağlıyor.

2022 model GLB serisinin tamamında 1.332 cmᵌ silindir hacmine sahip, 4 silindirli ve turbo beslemeli benzinli motor kullanıldı. 163 beygir gücüne ve 250 NM tork gücüne sahip bu motor serinin başlangıç seviyesi modellerinde (GLB 200) 7 ileri vitesli, diğer donanım modellerinde (GLB 200 4Matic) ise 8 ileri vitesli çift kavramalı tam otomatik şanzımanla kullanılır. Bu teknik özelliklerle GLB, 0 km’den 100 km’ye 9,1 saniyede ulaşır. GLB 200 4Matic ise 9,7 saniyede ulaşmaktadır. Aracın azami sürati ise 207(GLB 200)-202 (GLB 200 4Matic) km/saat olarak söyleniyor. 

Yeni GLB, AMG tasarımı ile de karşımıza çıkıyor. AMG tasarım konsepti biraz daha çekici ve sportif bir görünüm sunuyor. Gövde tasarımının dinamikliği ve tek lamelli elmas görünümlü radyatör ızgarası ile odak merkezi haline geliyor. Spor ve terletmeyen koltuk döşemeleri ve nappa deri kaplı spor direksiyonu ile konfor seviyesini yükseltiyor isterseniz Mercedes Fiyat Listesi sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yeni GLB, Progressive tasarım konseptinde ise görünüş ve işlevsellik ön plana çıkıyor. Her anlamda kaliteyi ve lüksü sonuna kadar hissettiğiniz Progressive donanım paketiyle aracınızın her özelliğini sonuna kadar yaşayacaksınız. Araç jantları ve ön ızgaralar ile radyatörde hissedeceğiniz farklılıklara ek olarak diğer paketler de bu tasarıma eklenmiş. Teknolojinin keyfini daha fazla çıkaracağınız birçok yeniliğin yanında Deri Paketi ve Gece Paketi gibi kişiselleştirilmiş paket seçenekleri de sunuyor. Aracınızı ve zevklerinizi bir üst sınıfa taşımak için oldukça ideal bir fırsat sunuyor. Yeni Mercedes Benz GLB, bu pakette iç ve dış mekanda çok fazla sayıda ve farklı çekici kombinasyonlar oluşturmak için sizleri bekliyor. AMG tasarım konseptinde iç mekanda daha koyu renkler ağırlıktayken Progressive tasarım konseptinde ise daha aydınlık ve açık renk çizgiler boy gösteriyor. Aracınıza bu paketler ile karakter katmak sizin elinizde.

 

Araç Karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara göz atabilir dilediğiniz araçları karşılaştırabilirsiniz. Sıfır araç kampanyaları incelemek için kampanyalı araçlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2022 Model Mercedes Benz GLB SUV İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Mercedes Yorumları

Misafir
20.04.2024
Mercedes CLA için yapılmış
aracı yeni aldım geyet güzel araç şu anlık hiç bir sorun yok parasına göre güzel araç tavsiye ederim
Misafir
09.04.2024
Mercedes GLB için yapılmış
Vites sorununu halleden oldumu?
Misafir
07.04.2024
Mercedes G Serisi için yapılmış
Volvo xc 90 ile arasında kararsız kaldığım araç.
Misafir
01.03.2024
Mercedes CLA için yapılmış
Cla 180 harika
Misafir
29.02.2024
Mercedes B Serisi için yapılmış
Bende mercedes 200d 2022 model aldım daha 10000 km. De konforu çok iyi kulanışı rahat ama araba şimdiden sorun yaratıyor motor bazen çok zorlanıyor yakıt tüketimi çok fazla bazı günler 18lt. Gösteriyor bazı günler 7.5lt. Gösteriyor yani arabanın kafası çok karışık nasıl davranacağını bilmiyor
Misafir
16.02.2024
Mercedes Sprinter Minibüs için yapılmış
Arkadaşlar merhaba , mercedes sprinter servis almaya niyetim var ama hangi kasalar daha uygun kestirmeden, 2015 ve üzeri modellerde tavsiye edeceğiniz özel hangisi acaba , yeni modell 2029 üzeri için olumsuz yorumlar alıyorum acaba tecrübeli kullanıcılar bu konuda beni aydınlatabilir mi ?
Misafir
05.02.2024
Mercedes GLC Coupe için yapılmış
Bence çok iyi duruyor
Misafir
09.01.2024
Mercedes GLS için yapılmış
on sag vites degişiminde aks gecişi vuruyor hızlı aşınma problemi var geri vites arka lamba da vites içi plastik aksam çok ince kırılma ve temassızlık oluyor öff be banane bunları nıye anlatıyorum ki sanki çok pahalı ve önemli ....boşver
Misafir
30.12.2023
Mercedes C Serisi Sedan için yapılmış
2023te kendi motorunu kullanmaya başladı öyle biliyorum
Misafir
22.12.2023
Mercedes X-Class için yapılmış
Adamın 100 lira verip yemek yiyecek parası yok gelmiş burda asla sahip olamayacağı arabayı kötülüyor. Ve her yorumum altına maşallah hemen .. biti gibi geliyor.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle