Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Honda HR-V

-

Honda HR-V Renkleri

Füme
Gümüş Gri
Beyaz
Mavi

2015 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Honda HR-V Resimleri

Honda HR-V Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Honda HR-V Versiyonları

Honda HR-V Yorumları

Honda HR-V Misafir 3.03.2019
160 bine 4x2 ve benzinli. Olmadi honda
(2)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 13.02.2019
Honda HR V nin kalkışta büyük problemi var .Arabanın kendine toparlaması zaman alıyor. Yol sürüşü iyi
(0)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 15.11.2018
Honda HR-V 2019 ne zaman gelecek
(3)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 14.11.2018
HRV NİN DİZELİ YOK Kİ ,ÖNCEDEN VAR MIYDI ŞUAN YOK SIFIRI
(2)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 4.10.2018
Hrv dünyada sınıfının en çok satanıdır fazla söze gerek yok!!!
(2)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
o eskidendi honda hrv 155 tork ile ağlıyor yolda

Honda HR-V Misafir 28.08.2018
yokuşlarda tıkanmasının dışında genel olarak iyi...vitesli kullanımında pek pratik değil... aracın özelliklerini kavramak zaman alıyor...yeni araç alanlara eğitim verilmesi gerekiyor... aracın tanıtılması ve sürüş özelliklerinin öğretilmesi gerekiyıor...
(4)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 24.07.2018
konum ve şartlar ne olursa olsun Honda HR-V, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir araç
(4)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 24.07.2018
hondanın küçük suvu gayet başarılı.
(4)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 19.07.2018
HRV nin neden dizeli yok bence olmalı tamam benzinli de iyi biraz da yakıtta tasarruf etsin canım
(8)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 18.07.2018
Dizel versiyonun olmaması büyük eksi
(7)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 18.07.2018
Suv sınıfının en iyileri arasında yerini alıcak bir araç
(3)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 14.07.2018
2016 dizel ful model kullanıyorum birkaç donanım eksiği dışında mükemmel yakıt süper ekonomik tavsiye ederim iki seneye yaklaştı eksikler var ama ful model geçiyor anlamadım eksikleri sorun etmezseniz harika ekonomik çok memnunum
(2)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Merhaba sizinle tel görüşmemiz mümkünmü acaba bende düşünüyorum tecrübe lerinize binayen sorum olacaktı yardımcı olursanız mutlu olurum 5422275239
Misafir tarafından cevaplandi
katılıyorum. Malesef dizel model o yıl geldi. bizler alabildik. Benzinli modelleri çok sağır. bu fiyatı hak etmiyorlar. Ama dizeli hem tork çekiş ve performans , hem de yakıt ekonomisi ile harika. ben 3,9 lt ortalamayı gördüm yaklaşık 350 km yolda 120 km ortalama sürat ile.

Honda HR-V Misafir 4.07.2018
Herkes konuşuyor yok arabadan ses geliyor Dıye dıreksıyonun yanında düğmeye basınca ses kesiliyor bınmeyende konuşuyor harika bır araba test için gidin haklı olduğumu anlıyacaksınız
(2)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Merhaba, direksiyonun yanında sesi kesme düğmesi dediğiniz yeri anlayamadım. Biraz daha ayrıntılı belirtir misin? Teşekkürler.
Misafir tarafından cevaplandi
aynen kardeşim katılıyorum

Honda HR-V Misafir 17.06.2018
arkadaşlar 1 yıldır kulanırım harika bir arac yakıttasarufu ısteyen almaz tasarufu dusunen reno
(0)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
biniyorsan hakkını vereceksin sonuçta suv bir araç yakıt tasarrufuna bakılmaz binip zevkini yaşayacaksın

Honda HR-V Misafir 16.06.2018
1.5 litre otomatik hrv lere lpg uygulanıyor mu
(0)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 6.06.2018
Honda HR-V bakiyorumda dizel.benzili.manuel.otomatik 1999 ve 2004 modelleri arasinda hangi yakit ve vites ozelligini tavsiye edersiniz siz bi kullanici olarak simdiden tesekker...
(4)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 30.05.2018
sağlam bir jeep tarzı araç
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 19.05.2018
Ya bu arabaya bındınızmı de öyle olumsuz cevap vermiyorsunuz ben anlamış degilım bilen kullanan kollanan konuşsun lütfen
(4)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 12.05.2018
Valla ben götürdüm servisin bahanesi bunların hepsi böyle bahanesi.bende disbirötürlüge kadar yazdım bakalım sonuç ne olacak bekliyorum.çözüm bulursanız bilgilendiriniz lütfen
(0)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 11.05.2018
Honda hrv dizel 2016 ful model kullanmak lazım binicisi bilir çok çok memnunum donanımında bir iki eksik var hiç sorun değil yakıt ekonomisi yeter.
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 30.04.2018
Bişey düşünmüyorum
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 28.04.2018
Torku düşük başkabir bahanesi yok
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 26.04.2018
10000 bakımı yeni yaptırdım. 700 tl ye.şehirler arası yolda 4.3 litreyi gördüm. Aracı sıkıştırmazsanız yakıtı bu. İnişli çıkışlı yollarda 5 yada 5.5 litre gibi yakıyor.
(3)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 16.04.2018
2017 Aralık ayında aldım aracı ,bozuk yollarda ön takımda , özellikle sol tarafta bende de tıkırtı şeklinde ses var. Henüz servise götürmedim aracı , periyodik bakıma götürdüğümde baktırayım diye düşünüyorum. Bunun dışında araçtan çok memnunum , yol tutuşu , yakıt tüketimi , konforu son derece başarılı. Sevemediğim tek tarafı ilk ivmelenmede motor sesini biraz fazla alıyor içeriye.
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 12.04.2018
iki defa oldu motor arızası yaşıyorum. bi de elektrik aksanında bi türlü çözemediler .hala bekliyorum.araç 1.5 yaşında
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Ramazan Okur 12.04.2018
tasarımı açısından iyi fakat bu fiyata beklenileni vermiyor
(1)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 7.04.2018
155 tork çok düşük gitmiyor turbo motor olmalı
(3)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 14.03.2018
Bılen bilmeyen konuşuyor arabayı kullan öyle yorum yap harika bir araBa bütün ozellıkleri var
(6)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
155 tork çok düşük gitmiyor turbo motor olmalı

Honda HR-V Misafir 11.03.2018
0-100 km. En az 10 sn nin altıda almalı
(0)
Cevap Yaz

Honda HR-V Misafir 21.02.2018
Hocam dizel derim susarım benzinlisi bayılıyo tork çok düşük
(3)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Honda HR-V için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Honda HR-V Hakkında Genel Bilgiler

Yaşama değer katmak için, özenle tasarlandı
Yeni Honda HR-V beklenenden çok daha fazlasını sunuyor; şık, çok yönlü ve pratik. Dinamik tasarımıyla dikkat çeken yeni Honda HR-V, yaşamın hiçbir anından ödün vermeyi gerektirmeyen çok yönlü kullanım özellikleriyle son derece keyifli bir sürüş vaat ediyor. Tek kapılı bir otomobilin sportif hatlarıyla, bir SUV’un kullanışlılığını ve güven veren sağlam yapısını bir arada sunan yeni Honda HR-V; bir yandan yaşantınıza ayak uyduracak, bir yandan da yaşantınızı tamamlayacak.

Hayran bırakan şık tasarım
Modern ve çağdaş çizgilerle şekillendirilen yeni Honda HR-V, sadece göze hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda duyguları da harekete geçiriyor. Güven veren sağlam görünümü ve sportif yan profili ile yeni Honda HR-V, hem dışarıdan izlemekten hem de içinde olmaktan keyif alacağınız bir otomobil. İsterseniz uzun bir hafta sonu yolculuğu, isterseniz de arkadaşlarla şehirde bir buluşma... Yani konum ve şartlar ne olursa olsun yeni Honda HR-V, hayatınızın her anında ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek ve tüm beklentilerinizi karşılayacak şekilde tasarlandı.
Tasarım aşamasında tüm detaylar büyük bir hassasiyetle ele alındı ve sizin hayatınıza mükemmel uyum sağlaması için her şey düşünüldü. Gizli arka kapı kolları ve sportif bir şekilde alçalan eğimli arka camlar gibi küçük detaylar büyük fark yaratıyor. Yeni Honda HR-V tam da amacına uygun bir tasarıma sahip; çarpıcı tek parça ön farlar, sıra dışı akıcı hatlar, sportif görünüm, gövde rengi bagaj spoyleri, şık tavan rayları* ve açılabilir panoramik cam tavan* gibi detaylar, etkileyici bir görünümü beraberinde getiriyor.

Fark edilmenizi sağlayan tasarım
Fark edilmenizi sağlayan tasarım. Yeni Honda HR-V, etkileyici tasarımıyla sadece görsel bir şölen sunmuyor, bundan çok daha fazlasını barındırıyor. Bütünü oluşturan her bir ayrıntının belli bir amacı var. Gövde üzerindeki her bir detay, her bir kıvrım, hassas hesaplamalarla şekillendirilirken, elde edilen üst düzey aerodinamik yapı yakıt verimliliğini artırıyor.
Dış tasarım şekillendirilirken sadece aerodinamik etkiler değil görsel çekicilik de göz önünde bulunduruldu. Akıcı çizgilere sahip ön ızgara ve dinamik yan gövde gibi tasarım ayrıntılarıyla Honda HR-V durduğunda bile hareket ediyormuş izlenimi uyandırıyor. Yeni Honda HR-V, sadece çekici bir tasarım sunmakla kalmıyor; aynı zamanda yan gövde panelleri ve tampon tasarım detaylarıyla sağlam bir duruş da ortaya koyuyor. Yakıt verimliliği ile dinamik sürüş performansını birlikte sunan yapısıyla yeni Honda HR-V, sofistike ve bir o kadar da keyifli bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Hayranlık uyandıran esneklik
Yaşamınıza uyum sağlayan ve gereksinimleriniz doğrultusunda değişen tasarım. Yeni Honda HR-V, hayatınızın her anında tamamlayıcınız olmak üzere geliştirildi. Sadece geniş değil, aynı zamanda son derece kullanışlı bir iç hacim de sunuyor. Ortada konumlandırılan yakıt deposu bir yandan bagaj hacmini genişletmek üzere alan yaratırken, diğer yandan ise Honda’nın yenilikçi Sihirli Koltukları’nın kullanılmasına imkan tanıyor.
Sihirli Koltuklar, 60:40 oranında zahmetsizce katlanıyor. Arka koltuklar, kullanım amacına uygun olarak birçok kombinasyon olasılığı sunuyor. Tek bir hareketle koltuk başlıklarıyla birlikte öne doğru katlanarak zeminde kaybolan arka koltuk sırtlıkları, devasa bir hacim ortaya çıkarıyor. Kullanım kombinasyonuna bağlı olarak 1.026 litreye* kadar hacim sunan bagaj, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlandı. Geniş yükleme alanı ve alçak yükleme eşiği gibi akıllıca tasarlanmış detaylar yükleme alanına erişimi kolaylaştırıyor. Ancak sihirli olan tek şey koltuklar değil. Yeni Honda HR-V, benzerine ancak üst segment otomobillerde rastlanabilen geniş bir diz ve baş mesafesi sunuyor. Geniş alan hissiyatı, içeriye hem fazladan ışık hem de hava girmesini sağlayan açılabilir panoramik cam tavan** ile de pekiştiriliyor.

Honda HR-V Haberleri

Daha Çok Haber Gör
Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle