Sıfıraraçal.com

Fiat Ağustos Ayı Kampanyaları

5 Ağustos 2021 Perşembe

Fiat Ağustos Ayı Kampanyaları

Fiat otomobilleri ve Fiat ticarilerde kullanıcılara özel kaçırılmayacak ağustos ayı kampanyalarını sizler için paylaşıyoruz. Sizde Fiat modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız detaylar haberimizde.

İlginizi Çekebilir: 2021 Fiat Egea Cross Fiyatı ve Versiyonları

 

Fiat Egea Kampanyaları

Ağustos ayı kampanyası boyunca Fiat Egea modellerinde 50 bin TL'ye 12 ay %0,99 faiz oranlı kredi fırsatı ile yerini almaya devam edecek.

 

Fiat Egea Cross Kampanyaları

Ağustos ayı kampanyası kapsamında Fiat Egea Cross modellerinde 50 bin TL'ye 12 ay %0,99 faiz oranlı kredi fırsatı ile yerini almaya devam edecek.

 

Fiat Egea Hatchback Kampanyaları

Ağustos ayı kampanyası boyunca Fiat Egea Hatchback modellerinde 50 bin TL'ye 12 ay %0,99 faiz oranlı kredi fırsatı ile yerini almaya devam edecek.

 

Fiat Egea Station Wagon Kampanyaları

Ağustos ayı kampanyası kapsamında Fiat Egea Station Wagon modellerinde 50 bin TL'ye 12 ay %0,99 faiz oranlı kredi fırsatı ile yerini almaya devam edecek.

 

Fiat 500X Kampanyaları

Fiat 500X model otomobillerde 69.900 TL indirim tutarı ile birlikte, Fiat 500X Urban 1.0 FireFly 120 HP MT paketi satışa sunuluyor. Stoklarda sınırlı sayıdadır sizde bir Fiat 500X sahibi olmak istiyorsanız bu kampanyaya katılabilirsiniz.

 

Fiat Fiorino Kampanyaları

Fiat Fiorino modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız 100 bin TL'ye, 12 ay  0,89% faiz fırsatıyla bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Fiat Doblo Kampanyaları

Fiat Doblo modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız 100.000 TL'ye, 12 ay vade ve 0,89% faiz kampanyasından faydalanabilirsiniz.

 

Fiat Pratico Kampanyaları

Fiat Pratico modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız 100.000 TL'ye, 12 ay vade ve 0,89% faiz kampanyasından yararlanabilirsiniz.

 

Fiat Ducato Kampanyaları

Fiat Ducato Van modellerinde Ağustos ayına özel 150.000 TL’ye, 15 ay vade ve %0,99 faiz fırsatı 0 km Fiat Ducato Van modelleri için sunulmaktadır.

 

Fiat Ducato Kamyonet Kampanyaları

Fiat Ducato Kamyonet modellerinde Ağustos ayına özel 150.000 TL’ye, 15 ay vade ve %0,99 faiz fırsatıyla sizde bir Fiat Ducato Kamyonet sahibi olabilirsiniz.

 

Fiat Fiyat Listesi

Ağustos ayına özel Fiat kampanyasından yararlanmak için sitemiz üzerinden güncel Fiat fiyat listesini ve Fiat kampanyalarını inceleyebilir, hemen detaylı bilgi almak için ücretsiz fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Bu haberi okudunuz mu?

Fiat Panda Hibrit Motorlarla Kullanıcılarını Selamlıyor

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin;

Twitter => twitter.com/sifiraracal

Facebook => facebook.com/sifiraracal

Youtube => youtube.com/c/sifiraracalcom

İnstagram =>  instagram.com/sifiraracalcom

Fiat Ağustos Ayı Kampanyaları İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Fiat Yorumları

Misafir
16.03.2024
Fiat Egea için yapılmış
Chevrolet Aveo 1.2 aracımı yeni sattım. 1.4 egea plus 2017 model almayı düşünüyorum. kullananlara sorum şu. 1.2 aracıma göre çekişi daha iyi olacagı kanaatindeyim. Yanlış mı dusunuyorum. Ayrıca yağ eksiltme konusunda da 4 litre yağ bakımından sonra kaç binde bir kontrol etmemiz gerekiyor. LPG li araçların çoğu yağ eksiltme yapar. Ama çok mu fazla bu araçta onu da öğrenebilirmiyim.
Misafir
14.03.2024
Fiat Fiorino Combi için yapılmış
İlk çalışmada tüp e geçmesini bekleyecekmiyiz yoksa devam mı edeceğiz
Misafir
13.03.2024
Fiat 500 L için yapılmış
S.a benzin LPG li manuel 500l alınır mı, alınır sa en az motor hacmi ne olur
Misafir
12.03.2024
Fiat Linea için yapılmış
2017 Eylül çıkışlı 1.4 fire pop benzinli aracımı 3 yıldır kullanıyorum, 59000 km.de İstanbul'da şehir içinde çok iyi, uzun yolda otobanda 120-130 km. de kullanımı çok rahat, zaten aileye uygun bir araç .sorunsuz, bakımı ucuz ve parça sorunu olmayan bir oto.yağ eksiltme, ses alma, bagaj darlığı, kalorifer, klima sorunları olmayan bir araç.daha önce Laguna, cruse, Megan kullandım bakım ve parça masrafları cebimi zorluyordu.kısacası 2017 1.4 benzinli fire pop linea güzel bir oto..11 Mart 2024...
Misafir
11.03.2024
Fiat Fiorino Combi için yapılmış
Fiat Fiorino 1.4 benzinli ve sıralı sistem LPG takılı Bu aracın siboblari değişti Benzin şamandrasi orjinal alınıp takıldı Enjektörlerin kontrolü yapıldı Araçta şöyle bir problem var Sabah soğuk iken marşa basıldığında araç ilk benzinde çalışması gerekiyor ama ne yazikki çalışmıyor. Tüpe geçiş yaptıktan sonra, tekrar benzine alındığında problemsiz şekilde çalışıyor. Yada içerden düğmeyi benzine alıp marş yaptiginda çalışıyor problem yine Yok..
Misafir
11.03.2024
Fiat Egea Cross için yapılmış
Fiat egea urban 1.4 benzinli izmir trafiğinde şehir içi 5,8-6,2 lt arasında yakıt tüketimi mevcut birçok benzinli araca göre tüketim çok uygun.
Misafir
09.03.2024
Fiat Egea Cross için yapılmış
Km de kaç ltr yaktığını hala anlayamadım yazısmalarınızdan net bır bılgı verın
Misafir
09.03.2024
Fiat Egea Cross için yapılmış
Bende alicam arkadaşlar yağ yakma gibi bı problem varmı çevrede çok duyuyorum görüşlerinizi bekliyorum
Nüleymas
09.03.2024
Fiat Egea Hatchback için yapılmış
2020 Model Fiat Egea Hb 1.4 Fire Motor Mirror Paket Sıfır Araç aldım sizlere tecrübelerimi ve yakıt değerlerini söyleyeceğim. Aracı benzinde hiç kullanmadım aldığım gibi aracıma bayi garantili LPG taktırdım hiç pişmanlık yaşamadım. Arabayı aldığımda yağ yakıyor mu içeri çok ses geliyor mu diye çok tedirgindim.
Misafir
02.03.2024
Fiat 500 L için yapılmış
2013 model 1.3 mj dizel kullanıyorum.Ancak araç çok sesli çalışıyor tek kötü yanı bu.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle