Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

BMW 3 Serisi Touring

-

BMW 3 Serisi Touring Renkleri

Beyaz
Gece Mavisi
Metalik Bej
Metalik Beyaz
Metalik Gri
Metalik Kahve
Metalik Kırmızı
Metalik Mavi
Safir Siyahı Metalik
Mineral Gri
Siyah

BMW 3 Serisi Touring Resimleri

BMW 3 Serisi Touring Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

BMW 3 Serisi Touring Versiyonları

BMW 3 Serisi Touring Yorumları

BMW 3 Serisi Touring Misafir 9.01.2017
ses yalıtımı zayıf lastik ve rüzgar sesi oldugu gibi icerde, cam açık sürme ihtimaliniz de sıfır, aşırı rüzgar alıyor, donanım olarakda eksikleri var test sürüşü yapmadan almayın derim
(0)
Cevap Yaz

BMW 3 Serisi Touring Misafir 13.10.2016
Tam bir aile arabası olmuş dış tasarımında ön iyi ama arabanın arkası güzel olmamış
(1)
Cevap Yaz

BMW 3 Serisi Touring Misafir 11.10.2016
bmw hastasıysanız ve sık sık uzun yolculuk yapıyorsanız tercihinizi touring'ten yana kullanabilirsiniz..
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
BMW 3 Serisi Touring için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

BMW 3 Serisi Touring Hakkında Genel Bilgiler

Sportif tasarımı, dinamikleri ve sıra dışı işlevselliğinin karşı konulamaz bileşimi sayesinde, BMW 3 Serisi Touring sizi baştan sona büyüleyecek. Optimum ağırlık dağılımı, klasik arkadan itiş sistemi ve BMW EfficientDynamics teknolojisine sahip güçlü, son derece verimli benzinli ve dizel motorlar olağanüstü dinamikler ve düşük yakıt tüketimini garantiler. Akıllı BMW xDrive dört çeker sistemi her zaman en uygun çekişi sağlar. Sport Line, Luxury Line veya M Sport paket seçenekleri sayesinde, BMW 3 Serisi Touring'i kişisel ihtiyaç ve isteklerinize uyarlayabilirsiniz.

Tasarım
Dinamiklerin, zarafet ve çok yönlülüğün kusursuz bileşimi, BMW 3 Serisi Touring'i kendi sınıfının en sportif üyesi haline getirir. Uzun motor bölümü kapağı, kısa aks dışı mesafe, uzun aks aralığı ve geriye doğru yerleştirilmiş yolcu bölümü gibi BMW 3 Serisi ailesinin tipik özellikleri ile BMW markasının tasarım geleneğini sürdürür. Böylece, tüm zamanların en iyisi BMW 3 Serisi Touring, kendi segmentinde öncülük etmeye devam eder. 

DIŞ TASARIM.
Sportif ve şık dış tasarım uyumlu yapısıyla daha ilk bakıştan itibaren estetik ve dinamik özelliklerini yansıtır. Yatay çubuklarıyla, ön rüzgarlıkta yer alan incelikle tasarlanmış hava girişleri ön farlarla bir araya gelerek otomobilin yolda geniş duruşunu vurgular. Opsiyonel olarak entegre korona halkaları ile çift yuvarlak farlar LED teknolojisi ile sunulur.
Ancak dikkati çeken diğer unsurlar da bulunur. Çekici bir şekle sahip arka tampon iki yatay çizgiyi barındırır ve LED teknolojisine sahip stop lambaları birbirinden uzağa yerleştirilmiştir, böylece BMW 3 Serisi Touring'in benzersiz görünümünü geceleri de korumasını sağlar.
Metalik Platin Gümüş Luxury Line modeli ve 18 inç hafif alaşım jantlar, BMW 3 Serisi Touring'de her biri otomobilin eşsiz sportif karakterini ön plana çıkaran çok sayıda kişiselleştirme seçeneği arasında yer alır.

LED FAR TASARIMI.
LED teknolojisine sahip standart stop lambalarına ek olarak, BMW 3 Serisi Touring'de yer alan farlar ve sis farları da LED ışık seçeneği ile sunulur.

PANORAMİK CAM TAVAN.
Panoramik cam tavan büyüleyici bir görünüm sunar ve otomobilin içine bol miktarda ışığın girmesini sağlayarak özellikle ferah ve aydınlık bir ortam yaratır. Güneş ışığı çok yoğunsa elektrikli olarak ayarlanabilen perde kolay ve sorunsuz bir şekilde kapatılır. Kaydırma ve kaldırma işlevi sayesinde Panoramik cam tavan havalandırma açısından çeşitli seçenekler sunar. Cam tavan havalandırma konumuna getirildiğinde perde arzu edilen hava akışına izin verecek şekilde otomatik olarak geri toplanır. Entegre rüzgar yönlendirici tavan açık olarak otomobil sürerken türbülansı minimum seviyede tutar.

İÇ TASARIM.
BMW 3 Serisi Touring otomobilin iç tasarımında sürücü odaklı tasarımı ve olağanüstü malzeme kalitesi anında fark edilir. İç tasarım, kullanışlı saklama olanakları ve işlevsel, düzenli kontrol paneli ile son derece ferahtır. Aynı zamanda şıklığı ve dinamikleri ile ön plana çıkar. Çok sayıda Krom vurgular ve parlak Siyah yüzeyler olağanüstü kalitesini vurgular. Tipik BMW stilinde tasarlanmış kokpit sistematik olarak sürücüye dönük tasarlanmıştır ve böylece kullanımı son derece kolaydır.
Her bir ergonomik unsur en yüksek dikkat ve özeni göstererek yerleştirilmiştir. Örneğin opsiyonel Professional Navigation Sisteminin 8,8 inç Kontrol Ekranı merkez konsolun üst kısmında bağımsız olarak durur ve premimum kalitede görünüm ve hissi yansıtır. Merkez konsolda iki içecek için bardak tutucu bulunur ve makaralı kapağı kapandığında saklama yüzeyi olarak kullanılabilir. Bu özellikler sportiflik ve esnekliği mükemmel şekilde bir araya getiren genel konseptin iki örneğini oluşturur.

KALİTELİ MALZEMELER.
Gelişmiş tasarım ve kaliteli işçilik iç tasarımda ilk andan itibaren kendini belli eder. Örneğin opsiyonel spor koltuklar, Kahverengi genişletilmiş kaplamaya sahip Saddle Kahverengisi 'Dakota' Deri seçeneğiyle sunulur. Spor koltuklar, dört kapının iç kısmına doğru uzanan Pearl Krom vurgu kaplamalarıyla ve metal kakmalı Dişbudak iç kaplamayla tamamlanabilir.
Kokpit, klasik gösterge paneli ve havalandırma kontrolü dahil olmak üzere çeşitli krom çerçevelerle zenginleştirilmiştir. Klima ve radyo kontrol ünitelerinin çevresindeki kaplamalar parlak Siyah renktedir. Opsiyonel Aydınlatma Paketinin bir parçası olan ortam aydınlatması doğrudan ve dolaylı ışık kaynaklarının kombinasyonuyla otomobilin içini şık ve rahatsızlık vermeden aydınlatır.
BMW Individual özellikleri de maksimum ayrıcalık sağlar. Dişbudak Beyaz ahşap kaplama veya Kaşmir Beji veya Amaro Kahverengi BMW Individual genişletilmiş 'Merino' deri kaplama iç tasarıma sofistike bir stil kazandırır ve kalitesini bir üst seviyeye çıkarır.

Sürüş Dinamikleri ve Verimlilik.
BMW 3 Serisi Touring pek çok farklı yönden dinamikler sunar. Opsiyonel Adaptif M süspansiyon veya değişken spor direksiyon son derece çevik bir kullanım sağlarken, sportif sürüş sırasında bile maksimum yol tutuşu ve hassasiyet sunar. BMW Twinpower Turbo motorlar ve opsiyonel 8 ileri Steptronic Spor şanzıman olağanüstü sürüş keyfine katkıda bulunur. Bu özellikler ve diğer BMW EfficientDynamics teknolojileri etkileyici performans değerleri sağlamanın yanı sıra yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur

BMW EFFICIENT DYNAMICS.
BMW EfficientDynamics ile her litre benzinden daha fazla yararlanın! Daha güçlü performans, daha fazla verimlilik ve daha üstün bir sürüş deneyimine hazır olun. Yakıt tüketimini azaltırken sürüş keyfini arttıran teknik yenilikler sayesinde BMW otomobillerinde saf dinamikler standart olarak sunulur.

8 İLERİ STEPTRONIC SPORT ŞANZIMAN.
Otomatik 8 ileri Steptronic Sport şanzıman kişisel sürüş stillerine uyum sağlar. Konforlu seyirden çok dinamik bir sürüşe kadar her türlü sürüş için mükemmeldir. Otomatik vites değiştirmeye ek olarak, istendiğinde opsiyonel olarak Optimum Vites Değiştirme Göstergesi yardımıyla vitesin manuel olarak değiştirilmesi de mümkündür. Sürücü kısaltılmış vites kolunu veya spor deri direksiyon üzerindeki vites kulakçıklarını kullanarak vitesi değiştirilebilir.
SPORT modunda vites değiştirme mümkün olan en iyi performansa göre yapılandırılır. Vitesler arasında hızlı motor devri geçişleri güçlü bir hızlanmayı destekler. Motor çok yüksek bir motor gücüne erişim sağlayabildiği devri her zaman korur. Kalkış Kontrolü işlevi ideal marş motoru devrini düzenleyerek hareketsiz halden maksimum hızlanmaya eriştirir. Yüksek devirlerde, sekizinci vites motor devrini ve yakıt tüketimini düşürür. Burada aynı zamanda yeni geliştirilen konvertör debriyajı devreye girer. 8 ileri Steptronic Sport şanzıman akıcı vites geçişleri ve verimlilik ve güç tedariki açısından üst düzey değerler sunmak üzere motorla bir arada çalışır.

BMW 340i TOURING.
Birinci sınıf güç aktarımı ve akıcı çalışma, BMW EfficientDynamics motor serisine ait BMW TwinPower Turbo sıralı 6 silindirli benzinli motorun öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Bu güçlü 3.0 litrelik motor, silindirleri optimum şekilde doldurmak için Çift VANOS, Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ve Twinscroll Turboşarjı içeren Valvetronic tam değişken valf kontrolünü bir araya getirir. Böylece, 326 bg (240 kW) motor gücü ve 1.380–5.000 dev/dk'da 450 Nm maksimum tork sunar. Bu değerler sayesinde Turbo benzinli motor BMW 340i Touring'i 0 km'den 100 km/sa hıza 5,1 sn'lik nefes kesici bir sürede hızlandırır ve 250 km/sa maksimum hıza ulaştırır. Çeşitli akıllı teknolojik yenilikler sayesinde, ortalama yakıt tüketimi 100 km'de yalnızca 7,0-6,8 litre, CO2 emisyonu ise yalnızca 164-158 g/km'dir.
Tipik bir BMW motoru olarak, düşük motor devirlerinde dahi doğrudan tepki ile geniş devir aralığında ideal verimlilikte yüksek performans sergileyerek her sürücüyü memnun eder.

BMW 320d TOURING EFFICIENT DYNAMICS EDITION.
BMW TwinPower Turbo 2,0 litre 4 silindirli dizel motora sahip BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition, mükemmel yakıt verimliliği ve tasarrufu sağlar. 4000 dev/dk'da 190 bg (140 kW) üreten motor, 1750 - 2500 dev/dk arasında maksimum 400 Nm'lik tork üretir. Motor, BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition'ın hareketsiz durumdan 100 km/sa hıza 8,2 - 8,1 saniye içinde erişmesini sağlar. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de sadece 4,5 - 4,0 litre, CO2 emisyonu ise yalnızca 118 - 104 g/km'dir.
Düşük motor devirlerinde bile olağanüstü hızlı tepki veren BMW Twinpower Turbo 2,0 litre 4 silindirli dizel motor yeni nesil CommonRail enjeksiyon teknolojisi ile son derece akıcı çalışır. Değişken türbin geometrili turboşarj, geniş devir aralığında yüksek takviye basıncı ve dolayısıyla yüksek tork ve güçlü itiş sağlar.
Otomobilin olağanüstü verimliliği kısmen optimize edilmiş şanzımana, ayarlanmış optimum vites değiştirme göstergesine ve farklı aerodinamik yeniliklere bağlıdır.

YÜRÜYEN AKSAM.
Sürüş dinamikleri söz konusu olduğunda, BMW 3 Serisi nesillerdir yeni standartları belirliyor. Amortisör teknolojisindeki yeni gelişmeler, yenilenmiş yürüyen aksam ve gelişmiş direksiyon sürüş keyfini artırır. Süspansiyon üzerinde yapılan ince ayar, hem dikey hem de yanal özelliklere takviyede bulunur. Bu, standart süspansiyonun yanı sıra M Sport süspansiyon ve Adaptif M süspansiyon için de geçerlidir. Ayrıca, direksiyon hassasiyeti artırılmış, savrulma hareketleri azaltılmış ve yön dengesi optimize edilmiştir. Mükemmel yol tutuşu, kusursuz kullanımı ve sıra dışı çevikliği ile büyüleyen BMW 3 Serisi Touring aynı zamanda tüm sürüş durumlarında üst düzey konfor sunmaktadır.

ECO PRO ÖZELLİĞİNİ İÇEREN SÜRÜCÜ DENEYİMİ KONTROLÜ.
Sürücü Deneyimi Kontrolü, sürücünün standart motor ve şanzıman ayarlarını değiştiren COMFORT modu, daha verimli ECO PRO modu, dinamik SPORT modu veya sürüş dinamiklerinin sınırlarını zorlayan SPORT+ modu arasında seçim yapmasına olanak tanır. ECO PRO modunda, sürüşün yakıt açısından mümkün olduğu kadar verimli olmasını sağlamak amacıyla Steptronic şanzıman karakterinin (varsa) yanı sıra ısıtma/klima ayarları da değiştirilir. ECO PRO Modu, yakıt tüketimini yüzde 20'ye kadar azaltır. Optimum verimlilik sunmak ve dolayısıyla yakıt tüketimini azaltmak için trafik yoğunluğunun yanı sıra kişisel sürüş stillerini ve bölge koşullarını hesaba katan ECO PRO Route ve Seyir işlevi ile daha fazla yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. "Seyir" işlevi sürücünün frene basmadan ayağını gaz pedalından çekmesi durumunda otomobilin ek güç girişi olmaksızın 160km/sa hıza kadar yolda seyredebilmesini sağlar.
COMFORT mod, süspansiyon bileşenlerine ait ayarları uygun şekilde değiştirerek son derece konforlu bir sürüş deneyimi sunar. SPORT ve SPORT+ modlarında, tüm sürüş ve süspansiyon ayarları daha dinamik bir sürüş sağlamak üzere değiştirilir. Motor çok daha spontan ve hızlı tepki verir, otomatik şanzımanın vitesleri yüksek devirlerde değişir, düz şanzımanın vites değiştirme noktaları daha geç gösterilir ve genel olarak otomobil çok daha direkt ve dinamik şekilde tepki verir.

ECO PRO ÖZELLİĞİNİ İÇEREN SÜRÜCÜ DENEYİMİ KONTROLÜ.
Sürücü Deneyimi Kontrolü, sürücünün standart motor ve şanzıman ayarlarını değiştiren COMFORT modu, daha verimli ECO PRO modu, dinamik SPORT modu veya sürüş dinamiklerinin sınırlarını zorlayan SPORT+ modu arasında seçim yapmasına olanak tanır. ECO PRO modunda, sürüşün yakıt açısından mümkün olduğu kadar verimli olmasını sağlamak amacıyla Steptronic şanzıman karakterinin (varsa) yanı sıra ısıtma/klima ayarları da değiştirilir. ECO PRO Modu, yakıt tüketimini yüzde 20'ye kadar azaltır. Optimum verimlilik sunmak ve dolayısıyla yakıt tüketimini azaltmak için trafik yoğunluğunun yanı sıra kişisel sürüş stillerini ve bölge koşullarını hesaba katan ECO PRO Route ve Seyir işlevi ile daha fazla yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. "Seyir" işlevi sürücünün frene basmadan ayağını gaz pedalından çekmesi durumunda otomobilin ek güç girişi olmaksızın 160km/sa hıza kadar yolda seyredebilmesini sağlar.
COMFORT mod, süspansiyon bileşenlerine ait ayarları uygun şekilde değiştirerek son derece konforlu bir sürüş deneyimi sunar. SPORT ve SPORT+ modlarında, tüm sürüş ve süspansiyon ayarları daha dinamik bir sürüş sağlamak üzere değiştirilir. Motor çok daha spontan ve hızlı tepki verir, otomatik şanzımanın vitesleri yüksek devirlerde değişir, düz şanzımanın vites değiştirme noktaları daha geç gösterilir ve genel olarak otomobil çok daha direkt ve dinamik şekilde tepki verir.

AKILLI ENERJİ YÖNETİMİ.
BMW 3 Serisi Touring'de akıllı enerji yönetimi; Otomatik Start/Stop işlevi, Fren Enerjisi Geri Kazanımı, elektrikli direksiyon ve Optimum Vites Değiştirme Göstergesi gibi BMW EfficientDynamics teknolojisine ait çok sayıda standart özellik tarafından sağlanır. Bu teknolojiler bir arada çalışarak sürdürülebilir mobilite ve maksimum verimlilik sunar.

İşlevsellik
İster günlük faaliyetlerinizde, ister bir hafta sonu gezisi veya yıllık tatilinizde olsun, sunduğu üst düzey konfor ile BMW 3 Serisi Touring daima ideal otomobiliniz olacaktır. Çok sayıda saklama seçenekleriyle ferah iç tasarım her yolculuğu rahatlatıcı bir deneyime dönüştürür. Geniş bagaj bölümü olağanüstü esneklik sunar. Ve akıllı yolcu koruması oturduğunuz her yerde güvende hissetmenizi sağlar.

TEMASSIZ AÇILAN VE KAPANAN BAGAJ KAPAĞI.
Alışveriş sonrasında eliniz doluyken bagaj bölümünü açmak istediğinizde çantadan anahtarı aramak oldukça zordur. Ancak, otomatik bagaj kapağı işleviyle bagaj kapağının temassız olarak açılmasını sağlayan yenilikçi Konfor Erişim Sistemi sayesinde artık buna gerek kalmıyor. Bagaj kapağının bir sensör aracılığıyla açılması için arka tamponun altında ayağınızı hızlı bir şekilde hareket ettirmeniz yeterli olacaktır.
Arka tampon üzerinde farklı yüksekliklerde yerleştirilmiş sensörler ayak hareketini algılar ve bagaj bölümünü açar. Bagaj kapağı aynı şekilde otomatik olarak kapatılabilir. Bu özellik, bagaj bölümünün çalıştırılmasını ve eşyaların yüklenmesini çok daha kolay bir hale getirir. Sistem yalnızca yetki verilmiş bir otomobil anahtarının algılanması üzerine erişim sağlar.

DEPOLAMA KONSEPTİ.
İster akıllı telefonunuz için, ister içecek veya küçük bagaj eşyalarınız için olsun; BMW 3 Serisi Touring saklama ihtiyaçlarınız için yeterli alana sahiptir. Merkez konsolda iki içecek için bardak tutucu bulunur ve makaralı kapağı kapandığında ilave saklama yüzeyi olarak kullanılabilir. Ön kapıların iç kısmı bir litre hacmindeki şişeleri alabilir.
Opsiyonel Saklama bölümü paketi çok daha fazla saklama imkanı sunar. Saklama bölümü paketi; kontrol panelinin sürücü tarafında bulunan menteşeli bir bölüm, ön koltuk sırt dayamaları arkasında fileler ve iki çanta kancası içerir. Ayrıca bagaj bölümünde saklama filesi ve sabitleme kayışı mevcuttur. Pakette ayrıca bagaj bölümünün zemini için çok yönlü bir file, bu filenin altında bir saklama tepsisi ve arkada 12 V güç soketi bulunur.

İŞLEVSELLİK.
BMW 3 Serisi Touring'in bagaj bölümü, hafif bagajlardan ağır, büyük hacimli eşyalara kadar her türlü zorluğun üstesinden kusursuz şekilde gelmeye hazırdır. Arka koltuk sırt dayaması dik konumdayken dahi, 495 litre alan mevcuttur. Sırt dayaması tamamen katlandığında, bu hacim 1500 litreye yükselir. Standart katlanan arka koltuk özelliği sayesinde, arka koltuk sırt dayaması 40:20:40 oranında bölünebilir; böylece, koltuklar ve bagaj bölümü ihtiyaçlarınıza uygun şekilde uyarlanabilir. Orta koltuk segmenti ve aynı taraftaki ön yolcu koltuğu segmenti ayrı ayrı katlanabilir. Sürücü tarafındaki koltuk segmenti orta segment ile birlikte katlanır. Bu şekilde, eşyalar, BMW 3 Serisi Touring'e olağanüstü bir esneklikle yüklenip, boşaltılabilir. İki yolcu arkada otururken aynı zamanda uzun eşyalar (örn. kayak ve snowboard çantaları) da taşınabilir. BMW 3 Serisi Touring, ayrı olarak açılan ve yüklemeyi tam anlamıyla kolaylaştıran arka cama sahip segmentinin tek otomobilidir.

PASİF GÜVENLİK.
Her BMW otomobili kaza riskini en aza indirmeyi hedefleyen akıllı güvenlik özellikleri paketiyle sunulur ve bu sayede her zaman güvenilir ellerde olduğunuzu hissettirir. Son derece dayanıklı, büyük hacimleri destekleyen yapılar ve son derece güçlü çelik malzeme kullanımı yolcu bölümünde güvenlik için maksimum direnci sunarken genel ağırlığı minimum seviyeye indirir.
Çarpışma enerjisi, yolcu bölümünden uzağa alt taşıyıcı, yan çerçeveler, ön bölme ve tavan gibi gövde bölümlerine yönlendirilir, önde ve arkada bulunan deformasyon bölgeleri tarafından emilir. Yandan çarpma durumunda, yolcular B sütununda ve yan eşiklerde bulunan güçlendirilmiş yapılar, kapılardaki dayanıklılığı yüksek yan darbe koruma elemanları ile koltuk alanlarındaki sağlam çapraz elemanlar tarafından korunur.
Otomobilin ön kısmında yaya korumaya yönelik çeşitli özellikler bulunur. Tampon ile tampon kapağı arasındaki ön bölgede bir amortisör yer alır; bu amortisör tamponun yayanın bacaklarını sıkıştırması halinde yaralanma ihtimalini azaltır. Motor bölümü kapağı, darbe gücünü absorbe eden deformasyon elemanlarıyla donatılmıştır.


BMW 3 Serisi Touring Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 25 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle