Sıfıraraçal.com

TOGG 100. Yıl Özel Seri NFT İle Ön Siparişe Açılacak

28 Ocak 2023 Cumartesi

 

Dijital platform Trumore’u, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden bizlere sunan TOGG, bu uygulama üzerinden bir açık artırma başlatacak. Başlatılacak açık artırma ile Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak karşımıza çıkan 2023 adet NFT’yi (Nitelikli Fikri Tapu) bizlere satışa sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Adet TOGG NFT İle Ön Siparişe Açılıyor!

'Türkiye'nin Otomobili' TOGG, yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Trumore uygulamasını yayına aldıktan hemen sonra ön sipariş süreci merakla beklenen markadan şimdi de NFT açıklaması yapıldı.

TOGG markasının Trumore uygulaması bunun yanında Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak üretilecek ve açık artırma ile karşımıza çıkacak. NFT koleksiyonu ile 2023 adet koleksiyon değeri olan akıllı cihazın ön siparişine katılma ve sıralamasını belirleme hakkı sunacağını da ifade edildi.

4 Farklı NFT Karşımıza Çıkacak

Küresel ölçekli ünlü Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya Sanatçısı Güvenç Özel ile Yeni Medya Sanatçısı Mehmet Ünal birlikteliği ile tasarlanan sanat eserlerinden meydana gelecek. Nadirlik türlerine göre “normal”, “nadir”, “çok nadir” ve “en nadir” olarak karşımıza çıkmaktadır. NFT’ler, bu 2023 adet akıllı cihazın ekranlarına entegre edilmiş olarak bizleri karşılayacak.

100. Yıl Özel Seri NFT’lerden birine sahip olan kişiler satın aldıkları NFT ile aynı sıra numarasını taşıyan 2023 adet TOGG akıllı cihazından da sipariş etme hakkı bulunacak. NFT sahipleri, bu hakları sayesinde ön sipariş tarihi geldiği zaman TOGG akıllı cihazını sipariş etme imkânı olacak ve koleksiyon değeri olan 2023 adet TOGG akıllı cihazdan birinin sahibi olacak. Ön sipariş ile bizlere sunulan TOGG akıllı cihazın NFT sahibi tarafından teslim alınması adına söz konusu NFT, TOGG akıllı cihazın platformunda saklanacak ve bu durum bu şekilde devam edecek.

2023 İle Sınırlandırıldı

Trumore uygulamasını indirerek Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları AVAX dijital varlıklar ile yine aynı bölümde yer alacak şekilde “NFT Alım Platformu” üzerinden sadece bir NFT için teklif verme özelliği ile karşımıza çıkıyor. 1’den 2023’e kadar olan numaraları temsil eden NFT’ye açık artırmayı kazanma yolu ile sahip olanlar bu numaranın işlendiği akıllı cihaz için de ön sipariş verme hakkı satın alabilecek. Örnek verecek olursak açık artırma ya da doğrudan satın alma yolu ile 1923 numaralı NFT’yi satın alan bir kullanıcı bu numaranın; ön dekoratif panel üstüne, akıllı cihaz anahtarına ve bagaj kapağı üzerine işlenmiş özel seri akıllı cihaz için ön sipariş verebilecek. İlk olarak teslim edilecek bu seriden ilgili numaralı akıllı cihazın sahibi olabilecek. Bu akıllı cihazların koltukları da seri üretimden farklı şekilde “100. Yıl Özel Seri Amblemi” işlenmiş şekli ile üretilebilecek. “100. Yıl Özel Seri” TOGG akıllı cihazlar sadece Anadolu ve Gemlik renk seçenekleri ile NFT sahiplerini karşılayacak.

NFT Nasıl Alınacak?

Çok kısa bir zaman sonra Trumore platformu üzerinden satış işlemi gerçekleştirilecek. AVAX’la satın alınabilecek NFT’ler için ‘NFT Alım Platformu’ içindeki NFT listeleme ekranı aracılığı ile alım yapılacak. Açık artırma süresince ilgilenilen NFT’ye en yüksek teklifin verilmesi halinde, ön sipariş hakkı teklifi veren kişiye ait olacak. Kullanıcılar uygulamadaki ‘satın al’ butonuna basarak ilgilendikleri NFT’ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeden sahip olabilecek. Bir Tru.ID kullanıcısı yalnızca bir adet 100. Yıl Özel Seri NFT eseri ile karşımıza çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de araç karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara tek bir tıkla göz atabilir ve dilediğiniz araçları anında karşılaştırabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde sıfır araç kampanyalarına yer verildiğini de belirtelim. Siz de tek bir tıkla sıfır araç kampanyalarına ulaşabilir ve anında size özel ve ücretsiz fiyat teklifi oluşturabilirsiniz.

 

TOGG 100. Yıl Özel Seri NFT İle Ön Siparişe Açılacak İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Togg Yorumları

Misafir
11.03.2024
Togg T10X için yapılmış
Diyer arabalar markalar 50 tane resim paylasmislar Togg 14 resim paylasmis onunda 7 tanesi ayni resim rekleri degisik. cok güzel
Misafir
25.02.2024
Togg T10X için yapılmış
IYI ARABA FIYAT ISE GIT OBUR MARKALARIN FIYATINA BAK BU LUKS ELEKTIRIK ARAC BU FIYATI EDER
Misafir
02.02.2024
Togg T10X için yapılmış
Togg Opel Corsa dan dar mı ?
Misafir
04.01.2024
Togg T10X için yapılmış
süper
Misafir
16.11.2023
Togg T10X için yapılmış
AranızdaTogg alan var mı? Varsa dürüstçe. ( siyaset yapmadan) objektif olarak yorum yapabilir mi? Yorumu paylaşmak için sahibi olmadığım bir arabaya yıldız vermem isteniyor, ne saçma bir blog burası. Ayrıca 1 yıldızı da kabul etmiyor.
Misafir
16.11.2023
Togg T10X için yapılmış
Arkadaşlar: 16 Kasım 2023 itibari ile araç ile ilgili kötü herhangi bir fikriniz var mıdır? Karar verebilmek için gerçekten problem yaşamış olan kişilerin kötü deneyimlerini rica ediyorum. Örneğin arabanın servisi nasıl / arabanın dayanıklılığı nasıl / araba çabuk bozuluyor mu? YOKSA arabanın fiyatının iyi olduğu belli. Arabanın birçok özelliğinin de iyi olduğu gayet açık. Gerçekten objektif olarak başından kötü olaylar geçmiş olan kişilerin bilgilerini rica ediyorum.
Misafir
29.10.2023
Togg T10X için yapılmış
Arkadaş siyaset yapmayın araba iyi mi kötü mü onu yazın ne siyaset yaptınız yaaa
Misafir
24.09.2023
Togg T10X için yapılmış
Çok güzel bir araç tam milletimize hitap ediyor tabiki fiyatı bize göre fazla gönül isterki memleketimizin mali milli aracimizi hepimiz ulaşalım kullanalım. Diyer markalarin elektrikli araçları ile kıyaslarsak yarı fiyat ama tabiki diyerlerin de vergi vergi üstüne olunca fiatlar uçuyor togg piyasadaki içten yanmalı oto fiyatina
Misafir
10.09.2023
Togg T10X için yapılmış
Allah devlet düşmanlarına fırsat vermesin, yoksa inadına togg fabrikasinida iha siha fabrikalarında yakarlar. 1980 öncesi işçi eylemi bahanesiyle yaktıkları fabrikalar gibi...
Misafir
24.06.2023
Togg T10X için yapılmış
Ultra pahalı, tüm markaların dolar maliyetleri belli, diğer devletler bu maliyete %10 kâr payı ile vergi dahil yarı fiyatına kendi vatandaşına satıyor. Ülkemizde ithal araçtan alınan vergilerle yerli araçtan alınan vergiler aynı olup, satış fiyatları da aynı. Bu arada zenginden alınan ÖTV orta ve alt gelirliye de uygulandığından bu kesim her zamanki gibi mağdur. Tüm vatandaşlara hitap edecekse elbette gururumuz, fiyat yarıya düşmeli.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle