Sıfıraraçal.com

Tanıtılınca Tavanını Kaybeden Nissan

21 Eylül 2020 Pazartesi

Tanıtılınca Tavanını Kaybeden Nissan

Nissan, Z Proto modeli ile bunu gündemimize ekledi. Modelin "Z" ailesinin ikonik geçmişine dayalı olarak tasarlandığı ve bir Nismo sürümüne sahip olacağı zaten açık.

İlginizi Çekebilir: 2020 Nissan Micra Fiyat ve Versiyonları

Ancak bu bilgileri bizimle paylaşan Hiroshi Tamura da aracın roadster versiyonunun henüz yeşil ışığı yakmadığını söyledi. Elbette bu, X-Tomi Design'ın aracın tavanını sökmesinden vazgeçirmedi.

Yeni Nissan Z Proto İle Tanışın

Aracın tanıtım resimlerinde Nissan Z Proto’nun aslında tavanı olmadan da harika bir görünüme sahip olduğu görülüyor. Aracın çizimcisi koltukların arkasına fazladan takla barı yerleştirerek güvenlik olayını kat kat daha fazla arttırmış. Bu araç parçalarının ise 370Z Roadster’dan alındığı görülebiliyor.

Çatı olmadığı için Nissan Z Proto platformuna odaklanabiliriz. Tamura'nın mevcut Z platformunun modifiye edilmiş bir versiyonu olarak tanımladığı altyapıyı kullanan araçlar, bu benzerliği boyut olarak gösterebilirler.

Yeni Nissan Z Proto Daha Güçlü

Nissan ayrıca otomobilin biturbo V6 kullanacağını da duyurdu. Bu motorun performans verileri paylaşılmamış olsa da açıklamada, birimin modelin çekirdeğinde Infiniti Red Sport modelinden alındığına işaret edildi. Bu, yeni modelin 400'den fazla hp'ye sahip olabileceği anlamına gelir.

Yeni Nissan Proto modeli ile ilgili gelişmelerden haberdar olduğumuza göre sitemiz üzerinden güncel Nissan 2020 fiyat listesini inceleyebilir muadilleri ile araç karşılaştırması yapabilirsiniz. Eee hadi tüm Nissan modelleri sana özel fiyat teklifleri için seni bekliyor.

Bu haberi okudunuz mu?

Yeni Nissan Micra'nın Üretimi Renault’ya Ait

Tanıtılınca Tavanını Kaybeden Nissan İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Nissan Yorumları

Misafir
17.03.2024
Nissan Qashqai için yapılmış
2023 model qashgai 1.3 skypack aracımı 3 aydır kullanıyorum. Yaklaşık 3.000 km oldu. Şehir içi yoğun trafik de 9 litreden aşağı düşürmek zor. Uzun yolda 80-120 km hızla gittiğimde 6.5 litre ortalama yakıt tüketimi var. Ağırlık şehir dışı kullandığım araç da ortalama 7 litre şuan. Yol tutuş açısından sorunsuz diyebilirim. Konfor anlamında standart. Bence Kia, Chery, tuscon gibi araçların gerisinde.Genel anlamda araçdan memnunum keyifle kullanıyorum.
Misafir
16.03.2024
Nissan Qashqai için yapılmış
Merhaba, 2022 1.33 skypqck kullanıcısıyım, cam tcan dahil konforundan memnunum. Çoğu suva göre daha yüksek hissi var. Güvenlik zaten bu klasmanın en iyisi. Düzcede şehiriçi 7 lt gibi gidiyor. Normal mod kullanıyom.
Misafir
05.03.2024
Nissan Juke için yapılmış
nissan juke
Misafir
29.02.2024
Nissan Juke için yapılmış
1,6 visia 2014 modelini almayı düşünüyorum otomatik vites benzinli, 66 bin km de. Bir yorumunuz var mı? Çok yakıt yaktığını söylüyorlar, lpg taktırabilir miyim, taktırırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım, yakıt durumunu yarı yarıya indirir mi, almaya değer bir araç mıdır?
Misafir
18.02.2024
Nissan Qashqai için yapılmış
2013 yılından beri qashqai+2 kullanıyorum. Bu yıla gelesiye kadar hiç bozulmadı masraf açmadı. Bu yıl biraz bakım yaptım amatsörler ve kardan değişti bu da on bir yaşında bir araç için gayet normal. Benim sorum şu e power kullananlar araçtan ve yakıttan memnunlar mı?
Misafir
03.02.2024
Nissan Qashqai için yapılmış
1.3 skypack 4x4 gün batımı kırmızısı sahibi olarak yol tutuşu ve güvenlik olarak rakipsiz zaten NCAP sonuçları ortada motor performansı hayli hayli yeter izolasyon malzeme kalitesi de çok iyi iki eksiği var bir açılmayan cam tavan diğeri de yakıt bu qhasqai ye özgü değil tabi her benzinli turbo c suv kadar yakıyor 6 8 arası değerler dikkatli sürüşte mümkün ama daha fazlası da olabilir. Haricen çok güzel araba tavsiye ederim.
Misafir
23.01.2024
Nissan Juke için yapılmış
Aracı yeni aldım 2023. Yakıtı haddinden fazla sıfır olduğu içinmi acaba sonradan düşer dediler tecrübe eden oldumu acaba
Misafir
22.01.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
20 gün önce 4force aldım. Radyo performansı çok kötü, yeni yazılım yüklediler bir nebze iyileşti ama halen istenilen bir değerde değil. Bu şekildeki premium araçta bu radyo hışırtısı üzüntü verici.
Misafir
20.01.2024
Nissan Qashqai için yapılmış
4×4 u kullaniyorum. Tavsiye ederim. Suvlardan eniyisi
Misafir
09.01.2024
Nissan Juke için yapılmış
26 Aralık 2023 tarihinde aracı teslim aldım. 1.0 motor platinum paket Juke. Aracın her şeyinden memnunum diyebilirim tek bir kusuru hariç. Yakıtı 9 dan aşağı inmiyor. Hele ki benim gibi dik yokuşu bol bir şehirde yaşıyorsanız çok geçmiş olsun 10 litre ortalamalar ile yolculuk artık sizin hayat arkadaşınız oluyor. Çekişi gidişi yol tutuşu gayet başarılı ama şu yakıt tüketimi insanı sinirlendiriyor.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle