Sıfıraraçal.com

Honda, CR-Z İsmi Tescili İçin Devrede!

6 Ağustos 2020 Perşembe

Honda, CR-Z  İsmi Tescili İçin Devrede!

Geçtiğimiz yıllarda 6 yıl piyasada kalsa da bekleneni veremeyen Honda CR-Z modeli 2016 yılında banttan indirilmişti. Ancak Japon otomotiv devinin Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi’ne yaptığı bir başvuru “Hibrit hatchback model geri mi dönüyor” sorusunu akıllara getirdi.

MotorTrend'in keşfettiği ve Carscoops'un paylaştığı bir gelişmede 29 Temmuz'da CR-Z modelinin isim hakları için başvuru yapılsa da henüz bu konu netlik kazanmadı. Büro sitesinde ye alan bir dökümanda bu ismin otomobil yapı parçaları için kullanılacağını yazıyor.

İlginizi Çekebilir: Kia, SUV Minivan Karışımı Carnival Modelini Tanıttı!

Honda markasının yeni Honda CR-Z yorumu yapmasını istesek de Amerika'da yapılan başvuru sadece basit bir "isim hakkı koruma" gibi görünüyor. Ancak bu pazarda Civic Coupe, Fit (ülkemizde ve Avrupa'da Jazz) ve manuel Accord modelini yelpazeden düşüren üreticinin hibrit bir coupe modeli ile satış yakalayacağını söyleyelim.

Elektrikli araçlara ilginin her geçen gün arttığı bu dönemde tamamen elektrikli ya da eskiden olduğu gibi hibrit bir 2 kapılı coupe otomobil pazarına büyük bir can getirecek.

Honda CR-Z Satış Rakamları Açıklandı!

CarSalesBase verilerine göre 2011 yılının Honda CR-Z modelinin ABD'deki en iyi senesiymiş ve o zamanda satılan adet 11.330 rakamına ulaşmış gibi görünüyor. 2012 yılından 2018 yılına kadar satışlar okyanusun öteki tarafındaki ülkede sırasıyla 4.550, 3.562, 3.073, 2.338, 705 ve 38 adet olarak kayıtlara geçmiş gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir: VW'nin Amiral Gemisi Arteon Yenileniyor!

Avrupa pazarına baktığımız zaman 2010 ile 2016 arasındaki satışlar 5.704, 4.385, 2.065, 696, 301, 32 ve 1 (yazıyla bir) rakamlarını görüyoruz. 1.5 litrelik hibrit motorundan 130 bg güç üretebilen araç manuel veya CVT şanzıman ile alınabilecek bir araç olarak dikkat çekiyordu. Ülkemizde bir süre satılan modelin şu anda 25 kadar örneği ikinci el sitelerinde ve istenen fiyat 80.000 ile 155.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Honda, CR-Z İsmi Tescili İçin Devrede! İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Honda Yorumları

Misafir
13.03.2024
Honda Civic Sedan için yapılmış
2022 model 35 binde sivik hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum
Misafir
10.03.2024
Honda City için yapılmış
Merhaba,bende engelli raporuyla Honda city almak istiyorum kararsızım .kia mı?honda city ‘mi?
Misafir
05.03.2024
Honda CR-V için yapılmış
1999 model 2000 motor manuel CRV LPG,li yakıt tüjetimi
Misafir
23.02.2024
Honda CR-V için yapılmış
Harika
Misafir
05.02.2024
Honda City için yapılmış
Zayıf yalıtım, motor sesi içerde, multimedya zayıf, arka kamera görüntüsü bulanık, yan aynalarda ısıtma yok bagaj kapak amartisor yok ve alt malzeme kalitesiz, cam dugmeleri ışıksız yok. Kolçak çok geride , yol tutuşu yüksek hızlarda zayıf ekran ve gösterg. küçük , hararet göstergesi yok. tasarruflu, vites geçişleri hissedilmiyor, iç hacim ve bagaj çok geniş diz mesafesi iyi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi çok kullanışlı vb. Sonuç; hem benzinli hem geniş hem otomatik diyorsanız alınır.
Misafir
02.02.2024
Honda City için yapılmış
Ben 12 yıldır engelli indirimli Opel astra easytronic 2012 model araç kullanıyorum. Aracın sertliğinden ve klima açııken ışıkta kalkarken zorlanmasından başka şikayetim yoktu. Çok araç kullanan birisi değilim zaten, 12 yılda 100 bin km anca yaptım. Değiştirmek istiyorum, bütçeme göre Honda city anca alabiliyorum. Opel astra dan sonra tavsiye edermisiniz.
Misafir
02.02.2024
Honda City için yapılmış
Ben 12 yıldır engelli indirimli Opel astra easytronic 2012 model araç kullanıyorum. Aracın sertliğinden ve klima açııken ışıkta kalkarken zorlanmasından başka şikayetim yoktu. Çok araç kullanan birisi değilim zaten, 12 yılda 100 bin km anca yaptım. Değiştirmek istiyorum, bütçeme göre Honda city anca alabiliyorum. Opel astra dan sonra tavsiye edermisiniz.
Misafir
27.01.2024
Honda Civic Sedan için yapılmış
Mükemmel
Misafir
21.01.2024
Honda Civic Sedan için yapılmış
2011 fd6 4 yıl kullandım.2020 fc5 2 yıl kullandım.ve şimdi 2022 eco exe kullanıyorum nokia nın yaşadıgı durumu yakında honda da yaşayacak sanırım. son kasanın yalıtımı çok ama çok kötü. bayii makyajlı kasanın yakında gelecegini söyledi.egerki onda da yalıtım bu şekil olursa aracı satıp honda defterini kapatacagım.
Misafir
16.01.2024
Honda City için yapılmış
Her Honda gibi yalıtım zayıf kalıyor ama rahatsız edici değil savunmasının sebebi lastikleri ince 185 205 veya 195 ile sorun çözülür diye düşünüyorum şöyle bişey var 0 herzaman 0 dır 3 aydır kullanıyorum şeritten çıkmıyor 200 ile rüzgarda giderseniz çıkar tabikide fakat parası kadar edermi etmez bence ama araç fiyatları belli.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle