Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2019 yılında yollara çıkacak 10 araç modelini sizler için derledik.

23 Ekim 2018 Salı

Otomobil markaları belli zaman dilimlerinde genelde her yıl hem marka ismini güçlendirmek hem de rakip otomobil markaları ile rekabette olmak için en iyisi ve en kalitelisini piyasaya sürmek için kıyasıya rekabet ediyorlar. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu kıyasıya rekabetin hızı kıyasıya artıyor.  2019 yılında yollarda olacak araçlar için otomobil markaları  disiplini daha da sıkılaştırmıştır durumdalar. Yepyeni özellik, yenilenen tasarım gibi birçok yenilikle kaliteli araç üretmeyi hedef haline getiren otomobil markaları piyasayı alt üst etmek için tüm gayretleri ile çalışıyorlar.

İşte 2019 yılında yollarda olacak 10 araç modeli

 Alfa Romeo Grand Suv



Son yıllarda otomobil kullanıcılarının hafızalarında yer edinen Alfa Romeo piyasaya sürdüğü modeller ile önemli bir konuma gelmiş durumda. 2019 yılında yollarda olacak olan Alfa Romeo Grand Suv modeli ise Suv araçlar sınıfında büyük bir rekabete yol açacak gibi görünüyor.  Ayrıca da İtalyan otomobil devinin ürettiği en büyük araçlarından biri olması ve 400 bg gücüne sahip olması bekleniyor.

 Audi Q4

Son zamanlarda SUV tarzı araçlara önem veren Alman otomotiv devi Audi, 2019 yılında Audi Q4 Suv’u piyasaya sürecek. Yeni bir heyecan yaşatması bekleniyor. Rakibi ise şimdiden belli BMW X4. Audi Q4 1.4 lt lik benzinli motor ve 2.0 lt lik dizel motor seçeneği yollarda olacak.

BMW 1

2019 yılında piyasada olup kullanıcılarını bekleyecek olan BMW 1 dört çeker gücünde olacak ve kullanıcılarını mutlu edecek yepyeni özellikleri ile gelecek.  İç hacmi, koltukları ve bagajı daha da genişlemiş olarak kullanıcıları ile buluşacak.

Cupra İbiza

Seat otomobil markasının yan markası olarak piyasa da yerini alacak olan Cupra İbiza Seat’tan bağımsız olarak Cenevre Otomobil Fuarıda yerini aldı. Suv tarzının aksine aile arabası olarak karşımıza çıkacak olan araç 2019 yılında satışta olacak. 200 bg motor gücüne sahip araç Ford Fiesta’ya rakip olarak gelecek.

Honda CR-V Hybrid

Suv araç kategorisinde en önemli konuma sahip olan Honda, yeni CR-V Hybrid modeli ie piyasaya renk katması bekleniyor. Honda markasının yeni Akıllı Çoklu Mod Sürücüsü (i-MMD) kullanılacak. 2.0 benzinli motora ve elektrikli motora sahip olacak.  Ne kadar da benzinli motor seçeneği ile gelmiş olsa da sağladığı teknoloji ile dizel gibi deneyim sunmayı hedefliyor.

Mazda 3

Yeni Mazda 3 ile kullanıcılarını etkilemeyi başaran Japon Otomotiv devi Mazda 2019 yılında yenlenmiş modeli ile karşımızda olacak.  İç ve dış tasarımları ile tamamen yenilenen araç büyük bir merakla bekleniyor.

Skoda Vision X

Skoda markasının Seat Arona modeline rakip olarak piyasaya sürmeyi planladığı yeni crossover Skoda Vision X geniş ve aile dostu bir araç olarak geliyor. Cenevre Otomobil Fuarında sunulan ve 4 tekerden çekiş sistemine sahip olan aracın hybrid olması bekleniyor.

Volkswagen Golf

Volkswagen 2019 yılına farklı bir konseptle girmeyi planlıyor. 2019 yılında yeni Golf elektrikli olarak gelmesi bekleniyor. MQB’nin güncellenmiş platformunu kullanacak. Ayrıca da araçta digital bir ekranın olacağı söyleniyor.

 Volvo V40

Volvo’nun yeni modellerinde biri olan V40 2019 yılında yollarda olacak. Volvo XC40 ile hemen hemen aynı mimariye sahip olacak V40  dört ayrı modelinin olması bekleniyor. Benzinli, dizel, hybrid ve elektrikli modelleri ile piyasaya sürülecek. Rakipleri ise şimdiden belli BMW 1 ve Audi A3 modelleridir.

10- BMW X4

Yenilenen tasarım görünümüyle 2019 yılında yollarda olacak olan BMW X4, 8 vites otomatik şanzımanı ile otomobil kullanıcılarını şimdiden büyülemiş görünüyor. Birden çok özelliği bünyesinde barındıracak olan araçta insan sesini algılayabilen ve konuşabilen özelliklerde yer alıcak.

 

2019 yılında yollara çıkacak 10 araç modelini sizler için derledik. İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle